Kızlar sizce dondurma yasak mı? Yememeli miyiz? Doğrusu yememek ama siz ne dersiniz? Teşekkürler
Valla Kıbrıs bana sade ce paketli hazır gıda ve bitki çayları yasak demişti zaten içilmez bitki çayı paketli gıda zaten kullanmam turşu yedim bikaç dilim onuda kendim yapmıştım sıcak suyla yapılandan zararlı şeyler tüketmiyoruz biz içim rahat ondan

Allah seni kahretmesin maşşallah sana balım iyi yapmışın hamburger kızartma dio yaaa valla benim ki naptı etti o kıbrısta da ev yemeği buldu tavuk mantar sote Yeşil fasulye yedirdi

Allah seni kahretmesin maşşallah sana balım iyi yapmışın hamburger kızartma dio yaaa valla benim ki naptı etti o kıbrısta da ev yemeği buldu tavuk mantar sote Yeşil fasulye yedirdi
Valla kocaların hakkı ödenmez, biz otelde makarna yemiştik. O da ev yemeği sayılır neticede. :))

Hahh göster öğrensin yapsınlar tabi ki biz neler çekiyoruz
Bu evin düzeni böyle miydi? Ne kadar çok çamaşır makinesini çalıştırıyoruz, 2 gün kalsın çamaşırlar kurutmalıklarda ne olacak, ev de amma tozlanıyormuş ha. :) bunlar kocamın transfer dönemi evimizle ilgili keşfettiği şeyler.

Son düzenleme:
Kızlar siz kıbrısta hangi otelde kaldınız çok otel var benim gittiğim merkez bize tercih sundu.

Kızlar siz kıbrısta hangi otelde kaldınız çok otel var benim gittiğim merkez bize tercih sundu.
Bizim merkez apart da önermişti ama yemek yapmakla uğraşmamak adına biz otel seçeneğini seçtik. Anlaşmalı oldukları otelin fiyatı internetten baktığımızdan yarıyarıya ucuza geldi.

Aynen bende uğraşmak istemedim sundular 5 6 tane seçtik ama güzeldi memnun kaldık ikisinde de orda kalmıştık
65 euroydu bizimde geceliği 3 gece kaldık kahvaltı dahil akşam yemeğini dışardan aldık güzeldi temizdi bizimde ama orda çok eğlence var gece 4 de anca bitiyordu Cafe de sesler seviyorlar eğlenmeyi dışardan gelen çokmuş oraya kızlar siz hangi şehirlerden

Erken mi istendi sizden kan testi değeriniz ne güzel yüksek çıkmış maşallah
6. Gün idrar testi yapmıştım, pozitif çıkınca merkezim 8. Gün kan testi istedi. İnşallah yarın itibariyle de güzel bir artış olur da gönül rahatlığıyla bebişlerimle birbirimize sıkı sıkıya tutunuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…