Ah bi yapabilsem deniyorum aslındaYaa hem çok erken hem de hiç bir belirti olmadan ikiz bebekleri olanlar varhiç merak etme, kendini dinleme
Saatler yıl gibi geçiyor şimdi sanaAh bi yapabilsem deniyorum aslındaheyecan beni öldürüyor sanki ilk tedavi gibi 2.ve 3. Gün batmalar vardı ( Tabi ki psikolojik degilse ) başkada hiç bir şey yok
İnşallah güzel haberlerinizi alırızSevgili arkadaşlarım merhaba...
18 ocakta transfer olmuştum hatırlarsanızbugün 4. Günüm ama hiç bir belirtim yok iyiyim diyorum kendi kendime ama birazda stress var sanki ben çok mu erken daha biseyler hissetmek için böyle durumları olan arkadaşlarım var mı acaba
Aynen öyle valla geçmiyorSaatler yıl gibi geçiyor şimdi sanainşallah sonu güzel olsun
Yok yok yapmam zaten test dedikleri zaman ellerim titriyorİnşallah güzel haberlerinizi alırızAma bence erken yapmayın testi insanın morali bozulabiliyor
Benim hiç belirtim olmadı şuan 6 aylık hamileyim. Hiç takılmayın bunlaraSevgili arkadaşlarım merhaba...
18 ocakta transfer olmuştum hatırlarsanızbugün 4. Günüm ama hiç bir belirtim yok iyiyim diyorum kendi kendime ama birazda stress var sanki ben çok mu erken daha biseyler hissetmek için böyle durumları olan arkadaşlarım var mı acaba
MAŞALLAH darısı bana ve tum bebek isteyen kardeslerime olur inşallah hamilesin ya güzel kardeşim dualarını bizlerden eksik etme inşallahBenim hiç belirtim olmadı şuan 6 aylık hamileyim. Hiç takılmayın bunlara
Canım merhaba öncelikle hayırlı olur inşallah tedavin ben 1 hafta kaldım transfer gününe kadar gezdik dolaştık eşimle tatil modundaydik yani ama transferden sonra 1 gün dinlendim hemen yolculuk yapmadım dr yapabilirsin dedi ama eşimin içi rahat etmedi transfer sonrası nasıl besleneceginle ilgili bilgi veriyorlar sana ben transfer oldum ama daha güzel haberi alamadık inşallah herkesin sonucları pozitif olurDonasyon ile pozitif sonucu alan arkadaşlar, transfer öncesi nelere dikkat ettiniz? Benim 10 gün kaldım transfere, çok heyecanlıyım, birazda stres var. Transfer olunca aynı gün yolculuk edebilirsin dedi doktorum. Siz ne yaptınız? Hemen yolculuk etsem mi, yoksa bir gün dinlensem mi? Kafam çok karışık, nasıl beslendiniz? Ben şimdi nar yemeğe başladım
30 ocak test günüm inşallah benim heyecanla bekliyorumMerhaba, transfer sonucun belli oldu mu? Teşekkür ederim, önerin için… Sanırım bende 1 gün kalıp dönsem daha iyi…
Inşallah bende heyecanla bekliyorumAyyy İnşallahh güzel haberlerini bekliyoruz
Ya içini rahat tut, stres yapma ve pozitif düşünKızlaaarrrr benim kasık,bel ağrısı başladı sanki adet olacakmışım gibiçok korkuyorum olucam diye sabah erken saatlerde sırt üstü yatıp kasıklarıma baktığımda sol taraf boş ama sağ tarafta elime bi şişkinlik geliyor böyle bişey yasayan arkadaşlar var mı acaba çok karmasigim ben yaaa bugün 7. Günüm
Inşaallah canım benimde tek istediğim inan kiYa içini rahat tut, stres yapma ve pozitif düşünİnşallah senden güzel haberler alırız
Merhaba arkadaşım hakkında hayırlısı olsun. En güzeli olsun. Ben inanıyorum güzel haber alacaksın.Kızlaaarrrr benim kasık,bel ağrısı başladı sanki adet olacakmışım gibiçok korkuyorum olucam diye sabah erken saatlerde sırt üstü yatıp kasıklarıma baktığımda sol taraf boş ama sağ tarafta elime bi şişkinlik geliyor böyle bişey yasayan arkadaşlar var mı acaba çok karmasigim ben yaaa bugün 7. Günüm
Benim olmadı galiba biraz önce erken gebelik testi yaptım tertemiz cıktı şuan yikildim ben ne yapicam eşime nasıl soylicem bilmiyorumMerhaba arkadaşım hakkında hayırlısı olsun. En güzeli olsun. Ben inanıyorum güzel haber alacaksın.Kendini sıkma, stres yapma. O yavru nasibindeyse her şekilde olacaktır. Benim transfer sonrası hiçbir belirtim olmadı. Şimdi ikiz yavrularım var. Çok güzel bir duygu çok şükür. Bu arada hiç garip hissetmiyorsn. Onları ben taşıdım. Tüm acılara ben katlandım. Ben doğurdum. Ben büyütüyorum. Onlarsız bir hayat düşünemiyorum. Bunları kafası karışık olan arkadaşlar için yazdım. İçinize kuşku düşmesn. Ama bence bebeğin iyiliği için psikolojik ve fiziksel hazırlanın. O donasyon da olsa bir bebek. Çok savunmasız. Siz iyi değilsiniz diye bir ömür sizin olumsuzluğunuzu yüklenmesin. Güzellikle büyüsn. Bu konuda çok sözüm var sanırım. İşin özeti Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?