- 27 Nisan 2021
- 258
- 319
- 53
Yok yok hiç takılmayın bana benzediğini söyleyen hep eşimin tarafıTebrik ederim, darısı bizlere inşallah, benzeme konusuna çok takılıyordum. çok sevindim, Allah analı babalı büyütsün
Ben oldum, bu civardaydı ilki , ikinci de 9 civarıydı sanırım. İkincide hanimile kaldım ikizlerimizeKizlar Kıbrıs’ta muayene oldum şimdi. Rahim 7.6 geldi. Doktor da çok beğenmedi sanki. Cuma günü tekrar bakıcam gel dedi. Türkiye’de 8.3 ölçülmüştü. Böyle transfer olan var mi
8 den aşağı olmasını istemiyorlar, e kadar kalın o kadar iyi tutunuyor gibi ama, ilaç takviye yapmadılar mıKizlar Kıbrıs’ta muayene oldum şimdi. Rahim 7.6 geldi. Doktor da çok beğenmedi sanki. Cuma günü tekrar bakıcam gel dedi. Türkiye’de 8.3 ölçülmüştü. Böyle transfer olan var mi
Yapıyorlar aslında ama kalinlasmiyir8 den aşağı olmasını istemiyorlar, e kadar kalın o kadar iyi tutunuyor gibi ama, ilaç takviye yapmadılar mı
Test sonucun ne çıktı yaptırdinmi gebelik testi evde denedn mi canımKızlar transfer sonrası 8. Günüm. Test vericem siz nerde yaptırdınız. Özel lab. Akşam 6da çıkar diyor. Devlette yaptıran var mı, daha hızlı sonuç alsam
Test sonucun ne çıktı yaptırdinmi gebelik testi evde denedn mi canım
Hadi güzel haberlerin olsunEvde test yapmicam, direk kan vericem gününde. Eşim erken yapmama izin vermiyor
Bende cok eskiyim ve eski grubumu özlüyorum cok guzel dostluklar kurmustuk buradaHerkese Merhaba, bu sayfadan Allah razı olsunTanımadığım ama okudukça onlarla ağlayıp güldüğüm canım kadınlar umarım hepiniz Anne olmuş sağlıkla bebeklerinizi büyütüyorsunuzdur. Hala emek verenlerinde kucakları dolsun inşallah. Bende 43 yaşında sayısız tüp bebek denemeleri ameliyatlar ve operasyonlar ile sağlığını kaybetme noktasına gelmiş bir kadınım. Cerrahi menopoz ile tanışmam ile de Anne olma yolculuğum Kıbrıs’a uzandı. Rahim hazırlama aşamasındayım umarım bende meleğime kavuşurum.
Çok merak ettiklerim var ama artık hesapları pasif maalesef. Mesela Zaza şimdi nasıl, Anne oldu mu keşke tanıyan birileri yazsa
Panda, oğlu büyüdü mü neler yapıyorlar ve diğerleri.. Umarım iyisinizdir
Evet gerçekten dayanışma içerisindeymiş herkes ve inanılmaz bilgi aktarımı yapılmışBende cok eskiyim ve eski grubumu özlüyorum cok guzel dostluklar kurmustuk burada
Ben henuz gitmedim hic kibrisa yaz sonu gidecegimEvet gerçekten dayanışma içerisindeymiş herkes ve inanılmaz bilgi aktarımı yapılmışSizin son durumunuz nedir peki
%90Kızlar değerim 1018 11. Gün bugün. İkiz olabilir mi?
Hadi ins.saglikla gelsinler, sizin merkez neresiydiKızlar değerim 1018 11. Gün bugün. İkiz olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?