• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yani uzun kalacaktım ama vazgeçtim günü birlik gidicem.
Telefonu da bırakamam ama uçak moduna alıp karşı taraf aradığında kapalı görünecek mecbur onu da istemem aslında.
Ama Açık bıraksam uyarı gidebilme ihtimali var demek ki müşteri hizmetleri yok dese de
Gunu birlik bedeninizi yorabilir bel ki.Bir gun kalmaniz en azindan daha iyi olur sanki

yani uzun kalacaktım ama vazgeçtim günü birlik gidicem.
Telefonu da bırakamam ama uçak moduna alıp karşı taraf aradığında kapalı görünecek mecbur onu da istemem aslında.
Ama Açık bıraksam uyarı gidebilme ihtimali var demek ki müşteri hizmetleri yok dese de
Umarim hayirli sonuclar alirsiniz.Bol sans

Kızlar yurtdışı telefon kullanımı için operatörle görüştüm. Günlük 300 tl karşılığı bi şey yapmadan gidebilirsiniz kullanabilirsiniz dedi.
Şimdi chatgbt ye sordum Türkiye’den aradıklarında yurtdışını arıyorsunuz farklı ücretlendirilecektir diye sesli anons verir diyo. Vermemesi için Uçak moduna alın interneti kullanın diyo. Yani bi nevi telefonunuz kapalı olsun diyo. Bunun başka yolu yokmuş. Otomatik olarak anons verirmiş. Ve bu kötü bi şey. İyice kafam karıştı bu olayda. Anlaşılmasın istiyorum.
Lütfen gidenler net bi bilgi verebilir mi?
Merhaba canım @bicare arkdas size bu dosyayı iletmemi soyledi iyi akşamlar

Eklentiler

• IMG_20250531_054134.webp
    IMG_20250531_054134.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 13
Back
X