Arkadaşlar inanın elim ayağım titriyor inanamıyorum. yaaa ben inanmıyorum. allahım rüya mı bu????
evet hamileyim. tam 46 yaşına girdim ve kendiliğinden hamileyim. ve geçen ay bir iki defa ya seviştik ya sevişmedik artık olmayacak düşüncesiyle ne yumurtlama hesapladık ne yatıp ayakları havaya dikme hiç bişi gidip duş aldım hatta.
ne oldu biliyor musunuz bu sabah bebeğin ikiz haberi üstüne ona özel mesaj yazdım dedim ki bebek senin sonucun eşimi etkiledi ve donasyona sıcak bakıyor bu ay hastalanınca start verelim dedi. ama hastalanmadım stresden tam 10 gün geçti yok dedim .doğuşu aradım önemli değil adet söktürü verelim sonrada doğum kontrol hapı ile dengeleriz dediler sendede oldumu acaba kendiliğinden regl olmayımı beklesem diye sordum. bebek de bana aynen şöyle yazdı. hamile olmadığından eminmisin allahın işi belli olmaz... yok canım dedim içimden... eğer hamile değilsen o zaman bence ilaçla yapılsın dedi...
bu arada klinikten aradı doktor olmadıysa bugün farlutal 5 mg tabletsabah akşam başlayın dedi bana.
sonra ben eşime doktora gitmek istediğimi ilaca başlamadan önce kist mist bişi varmı bi baktırmak istediğimi birde beyaz hafif bir akıntım var belki iltihab falan varsa bu arada tedavi olmak istediğimi söyledim ve hemen randevu aldım o da bekle bende geleyim dedi. ki genelde yalnız giderim.:))
ve doktora galiba menapoza girdim dedim.. doktor ilk kez gittiğim beni hiç tanımayan biri o da bi bakalım dedi kurcaladı kurcaladıııııı veeeeee
bir küçücük kese görüyorum dedi:))))
ben de yok canım biz
tüp bebek denedik olmuyo dedim. o da bi kanda bakalım sonra konuşalım dedi var demiyorum ama minik bişi görüyorum dedi.
sonra kan verdim ve sonuç
beta hcg 583:)))))))))))))
inanmıyorum ben halaaa:))))))))))
ama bu ay o kadar zararlı şeyler yaptım ki size anlatamam... sağlıklı büyümez sanırım ama olsun en azından şu an hissettiklerimi yaşadım ya çok mutluyum.
ben zaten donasyona hazırlamıştım kendimi.
her türlü sonuca da hazırım... allahım bu bir mucize... binlerce kere teşekkür ederim size...
geçen gün breezee yazmıştı kendilinden olur belki diye. içimden allahım tam bir pollyanna bu saatten sonra hala böyle bir umudu var demiştim itiraf ediyorum benim buna inancım hiç yoktu ama hiç...