Can dostlarim sizleri tanimasamda ayni kaderi paylasiyoruz......................ultrasondan ciktim................iki tane kalp atiyor..............

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

inanamiyorum............Allahim hayallerimi gerceklestircek insallah..........Allah insallah tamamini erdirsin ve DARISI SIZLERE ARKDASLAR - INSALLAH INSALLAH

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

cnm arkasdaşımmmmmm çok sevindim çok güzel ya inan çok mutlu olddum senin adına sen ben öğrendim gibi valla :Dbebişlerinle sana uzun sağlıklı mutlu ömürler:D:D:

Arkadaşlar inanın elim ayağım titriyor inanamıyorum. yaaa ben inanmıyorum. allahım rüya mı bu????
evet hamileyim. tam 46 yaşına girdim ve kendiliğinden hamileyim. ve geçen ay bir iki defa ya seviştik ya sevişmedik artık olmayacak düşüncesiyle ne yumurtlama hesapladık ne yatıp ayakları havaya dikme hiç bişi gidip duş aldım hatta.
ne oldu biliyor musunuz bu sabah bebeğin ikiz haberi üstüne ona özel mesaj yazdım dedim ki bebek senin sonucun eşimi etkiledi ve donasyona sıcak bakıyor bu ay hastalanınca start verelim dedi. ama hastalanmadım stresden tam 10 gün geçti yok dedim .doğuşu aradım önemli değil adet söktürü verelim sonrada doğum kontrol hapı ile dengeleriz dediler sendede oldumu acaba kendiliğinden regl olmayımı beklesem diye sordum. bebek de bana aynen şöyle yazdı. hamile olmadığından eminmisin allahın işi belli olmaz... yok canım dedim içimden... eğer hamile değilsen o zaman bence ilaçla yapılsın dedi...

bu arada klinikten aradı doktor olmadıysa bugün farlutal 5 mg tabletsabah akşam başlayın dedi bana.

sonra ben eşime doktora gitmek istediğimi ilaca başlamadan önce kist mist bişi varmı bi baktırmak istediğimi birde beyaz hafif bir akıntım var belki iltihab falan varsa bu arada tedavi olmak istediğimi söyledim ve hemen randevu aldım o da bekle bende geleyim dedi. ki genelde yalnız giderim.:))

ve doktora galiba menapoza girdim dedim.. doktor ilk kez gittiğim beni hiç tanımayan biri o da bi bakalım dedi kurcaladı kurcaladıııııı veeeeee
bir küçücük kese görüyorum dedi:))))

ben de yok canım biz tüp bebek denedik olmuyo dedim. o da bi kanda bakalım sonra konuşalım dedi var demiyorum ama minik bişi görüyorum dedi.
sonra kan verdim ve sonuç beta hcg 583:)))))))))))))

inanmıyorum ben halaaa:))))))))))

ama bu ay o kadar zararlı şeyler yaptım ki size anlatamam... sağlıklı büyümez sanırım ama olsun en azından şu an hissettiklerimi yaşadım ya çok mutluyum.
ben zaten donasyona hazırlamıştım kendimi.

her türlü sonuca da hazırım... allahım bu bir mucize... binlerce kere teşekkür ederim size...

geçen gün breezee yazmıştı kendilinden olur belki diye. içimden allahım tam bir pollyanna bu saatten sonra hala böyle bir umudu var demiştim itiraf ediyorum benim buna inancım hiç yoktu ama hiç...

gerçekten forumun mucizesi oldun atessn :) herkesin inanmak istediği birşey gerçek oldu :) şimdi daha umutla devam edilecek.
tebrik ederim. Allah mucizeni sana bağışlasın ve tamamına erdirsin :) çoook sevindim.

şu sıralar forumda bebişler patlaması var umarımda böle gider:Dgerçekten okadar mutlu oluyorum ki arkadaşlar bu haberlerle anlatamam tabiki olumsuzlada bi okadar üzüntü.burası tanımadığımız bir yer ortam forum ama aynı kaderlerle birlikte mücadele etmeye çalışıyoruzz bizi bizden başka anlayan yok...darısı gidecek arkadaşlara inş.bu duyguları yaşarız hepimizzz.buradaki arkadaşlar iyiki varsınızzzzzzzzzz:D

Arkadaşlar inanın elim ayağım titriyor inanamıyorum. yaaa ben inanmıyorum. allahım rüya mı bu????
evet hamileyim. tam 46 yaşına girdim ve kendiliğinden hamileyim. ve geçen ay bir iki defa ya seviştik ya sevişmedik artık olmayacak düşüncesiyle ne yumurtlama hesapladık ne yatıp ayakları havaya dikme hiç bişi gidip duş aldım hatta.
ne oldu biliyor musunuz bu sabah bebeğin ikiz haberi üstüne ona özel mesaj yazdım dedim ki bebek senin sonucun eşimi etkiledi ve donasyona sıcak bakıyor bu ay hastalanınca start verelim dedi. ama hastalanmadım stresden tam 10 gün geçti yok dedim .doğuşu aradım önemli değil adet söktürü verelim sonrada doğum kontrol hapı ile dengeleriz dediler sendede oldumu acaba kendiliğinden regl olmayımı beklesem diye sordum. bebek de bana aynen şöyle yazdı. hamile olmadığından eminmisin allahın işi belli olmaz... yok canım dedim içimden... eğer hamile değilsen o zaman bence ilaçla yapılsın dedi...

bu arada klinikten aradı doktor olmadıysa bugün farlutal 5 mg tabletsabah akşam başlayın dedi bana.

sonra ben eşime doktora gitmek istediğimi ilaca başlamadan önce kist mist bişi varmı bi baktırmak istediğimi birde beyaz hafif bir akıntım var belki iltihab falan varsa bu arada tedavi olmak istediğimi söyledim ve hemen randevu aldım o da bekle bende geleyim dedi. ki genelde yalnız giderim.:))

ve doktora galiba menapoza girdim dedim.. doktor ilk kez gittiğim beni hiç tanımayan biri o da bi bakalım dedi kurcaladı kurcaladıııııı veeeeee
bir küçücük kese görüyorum dedi:))))

ben de yok canım biz tüp bebek denedik olmuyo dedim. o da bi kanda bakalım sonra konuşalım dedi var demiyorum ama minik bişi görüyorum dedi.
sonra kan verdim ve sonuç beta hcg 583:)))))))))))))

inanmıyorum ben halaaa:))))))))))

ama bu ay o kadar zararlı şeyler yaptım ki size anlatamam... sağlıklı büyümez sanırım ama olsun en azından şu an hissettiklerimi yaşadım ya çok mutluyum.
ben zaten donasyona hazırlamıştım kendimi.

her türlü sonuca da hazırım... allahım bu bir mucize... binlerce kere teşekkür ederim size...

geçen gün breezee yazmıştı kendilinden olur belki diye. içimden allahım tam bir pollyanna bu saatten sonra hala böyle bir umudu var demiştim itiraf ediyorum benim buna inancım hiç yoktu ama hiç...

ayayyyyyyy çok mutlu oldu canım ya...ağzım kulaklarımda şuanda:)))) inşallah sağlıklı bi gebelik geçirir ve misss kokulu bebeğini kucağına alırsın.İNŞALAHHHHHHH.... bundan sonra dikkat edersin artık sağlığına canımmm. ayyyy yaa ne güzel bi haber bu ya...nöbetteyim ve şöle bi bakayım demiştim.çok mutlu oldum.pozitif enerjiyle doldum:)))

ben 46 yaşına girdim inanamıyorum halaaa.... ve sen söylediğinde sana ne kadar pozitif biri demiştim.
şu an ağzımı kulaklarımın yanından alıp toplayamıyorum.

ama ben ne kadar zararlı şey varsa yaptım bu ay...:(( ondan minicik kese dedi galiba doktor emin değilim dedi. ne olursa olsun şu an çok mutluyum...
allahım yalvarırım bu duyguyu burada isteyen tüm arkadaşlarıma yaşat ne olur hepsi bu duyguyu yaşayıp anne olsunlar.yalvarırım allahım isteyen her kulunu çocuk sahibi yap. sen ol dersen oluyor gerçekten...

binlerce kere şükürler olsun....
eşim donasyon istemiyordu biliyorsunuz. allah isteyen herkese istediğini istediği şekilde kısmet ediyor buna bir kez daha inandım.
hepimiz bunu yaşayalım inşallah......

insallah hep gulersin canim dua nada sadece tum herkes gibi amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn diyorum ALLAH gönlüne göre versin insallah...

ay ne uğurlu bir gün maşallallah arkaşlarıma

Bebek ikizlerin haberine inan çok sevindim. allahım kucağına aldığın günleride nasip etsin inşalllah
ve atesn yaradanım ne büyük bu biir mucize
hani bir senaryon vardı. kızına ve çevrene kendi kendine hamile kalıvermiş olduğunu söyleyecektin hayal gerçek oldu :)
ay ikinizede sevinten gözlerim doldu..

Kiz dedim sana hamile olmadigina eminmisin diye ;))) ehhh 10 gun gecmis hemen aklima ilk geldi. Hay allahin mucizeleri iste!!!! ;)) adina cok ama cok sevindim!!!! Allah dan demek hic bir zaman umit kesilmez!!! Tadini cikar!!! Hcg degerin cok iyi cikmis . Allah tamamini erdirsin!!!!

sabah sen dedin ya bana. hamile olmadığından eminsen ilac kullan derim diye. o zaman şimşek çaktı ve doktora gittim. yoksa bu akşam adet söktürücüye başlayacaktım biliyor musun.

inan bana sen demesen aklıma bile gelmedi. ve hiç bir belirti yok sadece biraz göğüslerim şişmişti ve acıyordu o kadar. ve daha dün evin şeklini değiştirdim koca koca dolapları kendim çektim ittim. neler kaldırdım bilsem hatta gece belimi ve bileğimi incitmişim ağrıdı hep. off neler yaptım yine dün akşam eşimle bi tane arazi arabasını test ettik dağ tepe içim çıktı hoplamaktan zıplamaktan savrulmaktan. allahım yaaa ne bilimmm ben bilsem yaparmıydım...
off yaaa daha neler yaptım her gece karnıma erisin diye elektrikli vibrasyon aletleri varya 20 dk onu taktım iyice sıkarak...
bu bebek büyürse mucize valla:)))
allahım şükürler olsun hayırlısı neyse o olsun hakkıma inşallah..

teşekkür ederim bebekcim çok ama çok teşekkür ederimmm

ach be canim..ne bileyim iste aklima geldi..madem o kadar günü gecmis dedim..off yaa...Allah dan iste...........ay ay ay iyiki o haplari kullanmadin!! Allah korusun.

öyle agir falan kaldirdim diye de üzülme, Allah o bebise can vericekse, ne olursa olsun bisey olmaz!!! yeri geliyor insanlar araba kazalari geciyor ve bebege rahimde bisey olmuyor. Ay canim yaaaaa inaniilr gibi degil

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

biz yarın kıbrıs yolcusuyuz inşallah bebişlerimi alıp gelicem :) dua edin bana lütfen

ay kızlar...bugün harika haberler var...bebeK ve atessn her ikinizinde gözü aydın...Allah kucağınıza almayı nasip etsin...şimdi foruma girdim ve o kadar mutlu oldum ki...darısı bizlerin başına...hadi delikedi güzel haberlerle dön...bebeklerin sımsıkı tutunsun sana...bol şans..

Attessn inanamıyorum okudum ilk önce şakamı dedim. Tüp yada donasyon denemediğini biliyorum çünkü. Oysa mucizeden bahsediyormuşsun.

Bebeğin adı mucize olsun:)))

Bugün annemde bana 45 ine kadar belki doğal yoldan hamile kalırsın kısmet işi demişti..

Meğer senden bahsediyormuş;)))

Çok sevindim..... Bize mutlaka son dönem kullandığın ilaç varmı yada takviye irşey aldınmı bilgi ver lütfen...

Senin eşinde sorun yoktu değil mi????

Bebeğini allah sana bağışlasın....

İkinci kalp atışıda hayırlı uğurlu olsun..... İkizler yolda hadi maşallah..... Darısı başımıza;)))

biz yarın kıbrıs yolcusuyuz inşallah bebişlerimi alıp gelicem :) dua edin bana lütfen

delikedi01 öncelikle iyi yolculuklar şuan nasıl heyecan vardır sende..inşallah mutluca gidip gelirsin ve bebişlerinde sana 9 ay sıkı sıkı tutunur...duacınım inşallah hamilelik haberinide burda okurum..

Hepinize tesekkür ederim...sizlerde dua edin de kalsinlar ikiside bende...güzelce büyüsünler yavrularim..........

Allahim sizlere de yasatsin bunlari..........AMIN

İkinci kalp atışıda hayırlı uğurlu olsun..... İkizler yolda hadi maşallah..... Darısı başımıza;)))

merhaba zeytin senin kistlerin var diye biliyorum ameliyat oldun mu sanırım donasyona karar vermişsin benim de kistlerim var laporoskopi olmam gerekiyo donasyon öncesi.kist aspirasyonunuda düşündüm ancak okadar para veriyoruz kistler alınırsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

merhaba evet benim bir kistim vardı, laparoskopi olmadım..doktorum laparoskopi sonrası çikolata kistlerinin büyük ölçüde tekraraladığını söyledi. içi boşaltıldı.senin çikolata kisti mi?kaç tane ve büyüklüğü ne kadar?donasyon yapacak olana doktor mu laparoskopi olman gerektiğini söyledi?doktorun kim?

Can dostlarim sizleri tanimasamda ayni kaderi paylasiyoruz......................ultrasondan ciktim................iki tane kalp atiyor..............

inanamiyorum............Allahim hayallerimi gerceklestircek insallah..........Allah insallah tamamini erdirsin ve DARISI SIZLERE ARKDASLAR - INSALLAH INSALLAH

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

çok güzel bir haber verdin bebek, inşallah sağlıklı sıhhatli birgebelik geçirir ve sağlık sıhhatle bebeklerini kucağına alırsın

Back
X