haklisin canim demekki zamani degil yada ne bilim ALLAH annelige layik gormuyo yaradanin isine karisilmaz

canim benim sakin öyle düsünme. isyan etme. herseyin bir zamani var inan. su anda seni cok iyi anliyorum. bende negatif sonucumu alinca ayni sekilde tepki göstermistim. ama eminim ki kendini su anda coooook üzgün ama rahatlamis hissediyorsun. aslinda kendini evde test yaptigindan bu yana yavas yavas hazirliyordun. gene de üzül agla istersen rahatlarsin. ama daha önemlisi üzülme günlerin gecince kendine yeni bir yol ciz. asla umudunu kaybetme ve asla isyan etme. Yüce rabbim yeter ki OL desin inan ki olmayacak mucize yoktur.

bu sefer olmadi ama mutlaka bir gün olacak gücüyle devam et yola. istemekten asla vazgecme. unutma ki nefes aldigimiz sürece umut vardir.

haklisin canim demekki zamani degil yada ne bilim ALLAH annelige layik gormuyo yaradanin isine karisilmaz

bak cok güzel demissin..demekki zamani degilmis...vardir bir hayir..birde gebe kalip da ileri haftalarda kaybetseydin daha kötü olurdu..yani Allah böyle sonuc verdiyse, senin iyiligin icin..insan ilk etapta tabii bunlari düsünmeyebilir..ama eminim öyle..kismet iste...
bak bende simdiye kadar 7 defa tüp bebek denedik, ne paralar ne umutlak döktük..insanin elinden bisey gelmiyor.

sadece ve sadece simdi bence önemlisi kendini yipratmadan fazla tekrar plan yapman, o seni ayakta tutar bence........

birde simdi daha cok erken biliyorum sana tavsiyem birdahaki seferine 5. günü blasto transferi yaptir derim...en azindan o embyrolarin gercekten kac tanesi o asamaya geliyor görürüsün..ama simdi bunlarin sirasi degil

arkadasim Allah sana ve esine güc versin...............cok üzgünüm...ve insallah 2013 senesinde sizi Allah güldürsün...............amin...

evet gercekten canim cok aciyo haklisin yasayan bilirmis ve burdaki bircok arkadasimda malesef bunu yasamis sagolun kizlar iyiki varsiniz..

jaa biliyorum burda herkesin derdi var herkes kendini biliyor ,,benim annem babam yok kardeslerim hayirsiz bir erkek kardesim var oda tuttu dolandirdi kac yildir ugrasiyorum..kiz kardeslerim var hepsini cocugu var benimle alay ediyorlar artik onlarlada gorusmuyorum..37 yasindayim yasim geciyo esim bugun bir daha para falan bulamayacagini iflas ettirdin yeter cocugun olmuyorsa olan kadin cok bosaniriz dedi cikti gitti..iste boyle jaa arkadaslar insanin yuzu gulmuyorsa gulmuyor yapacak birsey yok hayatim boyunca insanlara iyilik yapmaya calistim ama salak gibi gorduler vee sonuc elde var sifir

jaa biliyorum burda herkesin derdi var herkes kendini biliyor ,,benim annem babam yok kardeslerim hayirsiz bir erkek kardesim var oda tuttu dolandirdi kac yildir ugrasiyorum..kiz kardeslerim var hepsini cocugu var benimle alay ediyorlar artik onlarlada gorusmuyorum..37 yasindayim yasim geciyo esim bugun bir daha para falan bulamayacagini iflas ettirdin yeter cocugun olmuyorsa olan kadin cok bosaniriz dedi cikti gitti..iste boyle jaa arkadaslar insanin yuzu gulmuyorsa gulmuyor yapacak birsey yok hayatim boyunca insanlara iyilik yapmaya calistim ama salak gibi gorduler vee sonuc elde var sifir

canim benim yazdigin satirlari okurken inan ki icim ezildi. o kadar kizdim ki etrafindaki insanlara basta da kocana. öncelikle kizkardeslerin insanliktan nasibini almamis. benim kardeslerimin de cocugu var ama asla benim cocugum olmadigi icin benimle dalga gecmediler. hasa lafini bile etmediler. cocugun yoksa yegenlerin var dediler. onlar da senin canin. ama kizkardeslerin insanliktan cikmis kusura bakma. gelelim kocana. eger seni sirf cocuk konusu yüzünden bosamayi düsünüyorsa Yüce Rabbim onu bildigi gibi yapsin. inan ki ilahi adalet onun ömrü boyunca pesini birakmaz. kaldi ki bu adam demek ki sana hic ama hic layik degil canim. para her zaman bulunur ama iyi bir es dünyanin en degerli seyidir.

yasin daha cok genc. önünde upuzun bir hayat var. cocuk konusunun yaninda bence baska konulari da enine boyuna düsünmelisin. ben ilk esimden 37 yasinda bosandim cünkü cocuk yapma konusunda ayak diretiyordu. kendi kendime ya simdi ya da asla dedim. nitekim Yüce Rabbim 1 sene sonra karsima esimi cikardi. 1.5 senedir evliyiz ve her gün cocuk icin ugrasiyoruz. ama bir allahin günü bile cocuk dogurabilen kadin cok gerekirse bosaniriz demiyor.

ay kafani ütüledim canim benim ama bu tip insanlar beni insanligimdan cikartiyor. sana destek olmamali gerekirken bir tekme de onlar vuruyor. ah Yüce Rabbim gör caresizligimizi....

merhaba culiii,

adet görüyorsan tek yumurta bile gelişme ihtimalin varsa donasyonu ertele bence.
ben menepozdan sonra kıbrıs a başladım.71 doğumluyum.16 senelik evliyim. 6 deneme .2 si iptal yumurta oluşmadığı için.4 normak tüp bebek denemesi.iki tane kist ameliyatı.her tüp bebek te sadece bir embriyo transfer edildi ama başarısız oldu.
kıbrıs a ilk üç veya dört sene önce gittik. ilk deneme doğş-şevket bey de.3 embriyo transfer edildi başarısız.ikinci deneme .kıbrıs tüp bebek te savaş bey de 4 embriyo transfer edildi.
normal ttüp bebeklerde de donasyonlar da rahim kalınlığı hep normal uygun güzel dediler. tutunamadı yine de.
sorun nerde bilmiyoruz belki rahimde ama ne yapılması gerektiğini de açıkcası söylemediler.
ben akraba evliliği ürünüyüm.amca çocukları annem babam genetik olarak genelde bizim sülalede eklem romatizması,akdeniz ateşi gibi iltihaplı hastalıklar çok.ben de kist ve iltihap vardı.
yani benim işim burdaki herkesten bir kat daha zor .vücüt ateşi ve iltihap embriyoları yutuyor diye düşünüyorum.
sen moralini sakın bozma.daha yaşın erken.dene sürekli.benim eşim vazgeçmiyor.dr lar da 48 yaşında doğurttuk deyince hiç vazgeçmiyor. ben herşeyi gidişine bıraktım.hayırlıs diyorum hep.
yaşı genç olanlara özeniyorum. zaman geçirmeyin .yılmayın. üzülmeyin .güçlü olup yola devam edin.bebeği olanlar nasıl sabırla kavuştular düşünün.sürekli tedavi olun.dr.lar tüp bebek tedavilerini üç ay da bir bile yapılabilir diyor.
elimizden geleni yapmalıyız. dua edin. bana da edin :)
sevgilerimle.

canım benim yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm allah sabır versin hepimize hepimiz çok yorucu yollardan geçiyoruz.iltihap var demişsin yumurtalıklarındamı iltihap var amlayamadım?bende iki kez kist ameliyatı oldum biri açık biri kapalı 3 kez tüp bebek tedavisi gördüm ama hiçbirinde yumurta gelişimim olmuyordu tedavilerim sürekli iptal edildi.fsh değerim 4 ile başladım olmadı 8 ile başladım yumurta gelişimim olmadı hiç bir tedvimde ilk defa fsh 33 olmuş 3 ay önce.adetimin üçüncü günü bi hafta önce tüp bebek dr uma gittim fsh 10 düşmüş kistlerin içini boşaltalım tekrar deneyelim dedi tüp bebek başka ilaçla birde famerayla ne yapacağımı bilemiyorum.tekrar başlasam yine olumsuz olacağından korkuyorum.artık çok yoruldum ben de inan 4.5 senelik evliyim dr lara git gel olumsuz tedaviler beni çok yordu.sana transfer edilen embriyolar 5 gün embriyosumuydu tekrar donasyon yaptırmayı düşünüyormusun?

jaa biliyorum burda herkesin derdi var herkes kendini biliyor ,,benim annem babam yok kardeslerim hayirsiz bir erkek kardesim var oda tuttu dolandirdi kac yildir ugrasiyorum..kiz kardeslerim var hepsini cocugu var benimle alay ediyorlar artik onlarlada gorusmuyorum..37 yasindayim yasim geciyo esim bugun bir dahıa para falan bulamayacagini iflas ettirdin yeter cocugun olmuyorsa olan kadin cok bosaniriz dedi cikti gitti..iste boyle jaa arkadaslar insanin yuzu gulmuyorsa gulmuyor yapacak birsey yok hayatim boyunca insanlara iyilik yapmaya calistim ama salak gibi gorduler vee sonuc elde var sifir

canım çok üzüldüm sonuca.
sonuca üzüldüm ama eşinin davranışına şok oldum. belki de hayırlısı olmuş. çocuk olmadığı için seni boşayacaksa! nasıl bir zihniyet aklım almadı.
sen nasıl davranacağını iyi bilirsin.
kimse yoksa biz varız. belki elimizden birşey gelmez ama derdine ortak oluruz. yalnız değilsin.
vazgeçmek yok!

canım benim yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm allah sabır versin hepimize hepimiz çok yorucu yollardan geçiyoruz.iltihap var demişsin yumurtalıklarındamı iltihap var amlayamadım?bende iki kez kist ameliyatı oldum biri açık biri kapalı 3 kez tüp bebek tedavisi gördüm ama hiçbirinde yumurta gelişimim olmuyordu tedavilerim sürekli iptal edildi.fsh değerim 4 ile başladım olmadı 8 ile başladım yumurta gelişimim olmadı hiç bir tedvimde ilk defa fsh 33 olmuş 3 ay önce.adetimin üçüncü günü bi hafta önce tüp bebek dr uma gittim fsh 10 düşmüş kistlerin içini boşaltalım tekrar deneyelim dedi tüp bebek başka ilaçla birde famerayla ne yapacağımı bilemiyorum.tekrar başlasam yine olumsuz olacağından korkuyorum.artık çok yoruldum ben de inan 4.5 senelik evliyim dr lara git gel olumsuz tedaviler beni çok yordu.sana transfer edilen embriyolar 5 gün embriyosumuydu tekrar donasyon yaptırmayı düşünüyormusun?

selam ,
yumurtalık kisti ve iltihap tüplerimde idi. tüplerim ilki-sol birinci ameliyatta ikincisi-sağ ikinci kist ameliyatında alındı.zaten sucuk gibi şişmişlerdi iltihaplıymış çok ve tıkanmış.dedi dr.hep tüp bebek yapacağından ihitiyacın yok zaten onlara demişti yani kendiliğinden kalma ihtimalimde kalmamıştı zaten yumrta rezervimde azalmıştı.
diğer konu ise hiç bilmiyorum kaçıncı gün blast ı idi.söylediler belki hatırlamıyorum ama sanki değillerdi. ben yoruldum ama eşim denemekten yana çok istiyor.bir daha kine onu da soracam ve isteyeceğim burda bir arkadaşın yazısında embriyo 5.günde hayatta kalıyor mu onu öğreniriz diye yazmıştı evet mantıklı geldi .
dr a karar vermedim henüz ama dünya tüp bebek dr.berk olabilir ya da halil ibrahim tekin-magusa da imiş. bakacağız artık .
ankara daki dr um cihangir çakıcı küçük bir miyom var demişti belki onu tedavi veya ameliyatla aldırmayı sonra kıbrısa gitmeyi düşünüyorum.dr un kararına bağlı tabi. bahara en geç yaza deneriz gibi .

kısmetse tabi.
dualarımız inş.karşılıksız kalmaz ve umarım bizim de yüzümüz bir gün güler.

sana ve hasretle bebek bekleyen tüm arkadaşlarıma sevgilerimi gönderiyorum.

Sevgili arkadaşım hayırlısıysa olsun bu senin benim ve herkes için geçerli. Evet para, emek, beyin, arzular, beklentiler, hayal kırıklığı herşey var bu hikayede ama hayırlısıysa olsun yine de şimdi ben buradayım bazen ne işim var burda diyorum ama tek düsturum benim ve ailem için hayırlıysa olsun kız erkek o bu değil sana böyle bir duygusal deneyimden sonra bu lafı söyleyen eşin ayıp etmiş doğrusu üzülme bile bu senin kusurun ya da zayıflığın değil dimdik durve kimse için de kırılıp incinme ben evet önce ben önemliyim diye düşünme vakti geldi hepimiz için. ben ne istiyorum oldu veya olmadı ama ben değerliyim demeli ve kendimizi severek dünü kapatıp yarına yeni bir sayfa açmalıyız canım. Çok öpüyorum yanındayız unutma!

Şu an tatil ve gözlem aşamasındayım objektif olmak adına da henüz yazmayacağım değerlendirmelerimi türkiye dönüşüne saklıyorum. Ama dr a sorularınız varsa sorarım üç aşağı beş yukarı soracaklarınız belli ama dönör bilgisi verilmiyor bunu bilahare yazacağım.

selam ,
yumurtalık kisti ve iltihap tüplerimde idi. tüplerim ilki-sol birinci ameliyatta ikincisi-sağ ikinci kist ameliyatında alındı.zaten sucuk gibi şişmişlerdi iltihaplıymış çok ve tıkanmış.dedi dr.hep tüp bebek yapacağından ihitiyacın yok zaten onlara demişti yani kendiliğinden kalma ihtimalimde kalmamıştı zaten yumrta rezervimde azalmıştı.
diğer konu ise hiç bilmiyorum kaçıncı gün blast ı idi.söylediler belki hatırlamıyorum ama sanki değillerdi. ben yoruldum ama eşim denemekten yana çok istiyor.bir daha kine onu da soracam ve isteyeceğim burda bir arkadaşın yazısında embriyo 5.günde hayatta kalıyor mu onu öğreniriz diye yazmıştı evet mantıklı geldi .
dr a karar vermedim henüz ama dünya tüp bebek dr.berk olabilir ya da halil ibrahim tekin-magusa da imiş. bakacağız artık .
ankara daki dr um cihangir çakıcı küçük bir miyom var demişti belki onu tedavi veya ameliyatla aldırmayı sonra kıbrısa gitmeyi düşünüyorum.dr un kararına bağlı tabi. bahara en geç yaza deneriz gibi .

kısmetse tabi.
dualarımız inş.karşılıksız kalmaz ve umarım bizim de yüzümüz bir gün güler.

sana ve hasretle bebek bekleyen tüm arkadaşlarıma sevgilerimi gönderiyorum.

canım aynen benimde tüplerim tıkanmış sucuk gibi şişmişti dr ikinci açık ameliyatta uçlarını kestim dedi banada tüp bebek yaptırırken olaki embriyonun tutunmasını önlemesin diye çünkü hidrosalpenks oluşuyormuş yani tüplerin içinde sıvı buda embriyonun tutunmasını engelliyormuş benim şu an kistlerim yine büyüdü tüp bebek iğnelerinden dolayı şu an donasyon yaptırırsam kistleri aldırmam lazım diye düşünüyorum sen donasyon yaptırırken kistlerin varmıydı?birde tüplerin tamamen mi alındı benim dr un bana dediğine göre tüplerin uçlarını kestim dedi of ya ne zor şeyler bunlar.

Şu an tatil ve gözlem aşamasındayım objektif olmak adına da henüz yazmayacağım değerlendirmelerimi türkiye dönüşüne saklıyorum. Ama dr a sorularınız varsa sorarım üç aşağı beş yukarı soracaklarınız belli ama dönör bilgisi verilmiyor bunu bilahare yazacağım.

Anladım canım ben Donasyon için GITTIN sanmıştım ...gözlemlerini ve düşünclerini merak ediyorum..

Sevgili arkadaşım hayırlısıysa olsun bu senin benim ve herkes için geçerli. Evet para, emek, beyin, arzular, beklentiler, hayal kırıklığı herşey var bu hikayede ama hayırlısıysa olsun yine de şimdi ben buradayım bazen ne işim var burda diyorum ama tek düsturum benim ve ailem için hayırlıysa olsun kız erkek o bu değil sana böyle bir duygusal deneyimden sonra bu lafı söyleyen eşin ayıp etmiş doğrusu üzülme bile bu senin kusurun ya da zayıflığın değil dimdik durve kimse için de kırılıp incinme ben evet önce ben önemliyim diye düşünme vakti geldi hepimiz için. ben ne istiyorum oldu veya olmadı ama ben değerliyim demeli ve kendimizi severek dünü kapatıp yarına yeni bir sayfa açmalıyız canım. Çok öpüyorum yanındayız unutma!

cok tskr ederim bu mesaj icin gercekten buraya gelmeden duramiyorum ailem gibi oldunuz cunku herkes birbirini anliyo paylasiyor kinamiyor alay etmiyor o an ne hissediysek yaziyoruz..iyiki varsiniz ALLAH insallah gonlumuze gore verir..cok haklisin negatif aldigimdan beri dusunuyorum ben ne istiyorum diye ben herseyden cok anne olmak istiyorum pes etmiycem istiyorsam mucadele etmem lazim aglamakla zirlamakla olmuyo,,takilarim var biraz arabami saticam bir daha deniycem olmazsa calisicam biriktiricem birdaha belki her seferde yikilicam ama belkide gulucem kimbilir dimi ?sanirim etraf ne der diye dusunmektense ben ne istiyorumu dusunmek daha guzel ve mantikli ben ANNE olmak istiyorum ve ne olursa olsun yilmiycam gulenlere inat hayata inat..

Sorunlar tek tek gelmez hepsi bir arada yumak olarak gelirler!!!!

Sonucun negatif olmasını sindirmek yerine birbirinize destek olmak yerine eşinle yaşadığın tam bir şok olmalı...

Sonucun üzüntüsünü paylaşmak yerine bir suçlu bulup onu mahkum etmek eşiin yaptığı..

Yol senin. Karar senin özgürsen ve gerçekten özgürsen kendine yeni hol çizersin. Yada bu kocayla yola devam dersin. Ama belkide iyi günde kötü günde yanında olmayan koca nedeniule çocuk istemiyorsundur bilinçaltında...

Anne ve babanın olamaması seni zayıf hissetitiryor. Ama 37 yaşındasın artık sen Anne olacaksın. Olmayaana değil elinde olana bak..

Ablalarının ise talyonik dürtüsü yoğun galiba. Kendilerince Zayıfı defoluyu linç ederek güçlü hissetmek.. Yani ortaçağ ilkelliği!!!!!!!!!

Acı ama gerçek yanlızız bu hayatta!!!! Kendiem güven ve kendini sev..

Sevgiyle kal

Sorunlar tek tek gelmez hepsi bir arada yumak olarak gelirler!!!!

Sonucun negatif olmasını sindirmek yerine birbirinize destek olmak yerine eşinle yaşadığın tam bir şok olmalı...

Sonucun üzüntüsünü paylaşmak yerine bir suçlu bulup onu mahkum etmek eşiin yaptığı..

Yol senin. Karar senin özgürsen ve gerçekten özgürsen kendine yeni hol çizersin. Yada bu kocayla yola devam dersin. Ama belkide iyi günde kötü günde yanında olmayan koca nedeniule çocuk istemiyorsundur bilinçaltında...

Anne ve babanın olamaması seni zayıf hissetitiryor. Ama 37 yaşındasın artık sen Anne olacaksın. Olmayaana değil elinde olana bak..

Ablalarının ise talyonik dürtüsü yoğun galiba. Kendilerince Zayıfı defoluyu linç ederek güçlü hissetmek.. Yani ortaçağ ilkelliği!!!!!!!!!

Acı ama gerçek yanlızız bu hayatta!!!! Kendiem güven ve kendini sev..

Sevgiyle kal

canim benim yapacagimda tam olarak o zaten haklisin sok oldummm...ben cocuk istiyorum dedim mutlu buyutucez demedim ben aliskinim yalnizliga yillarca calistim hayati biliyorum canim..bebegime her turlu bakarim o benim herseyim olacak annem babam sevgilim kardesim herseyimmmm...

uykum kaçtı seni online gördüm anlaşıla n seninde uyku gitti..culicim internetten araştırdım fakat bulamadım .sen pıhtılaşma testi yaptırmışmıydın.takıldı kafama ve uyuyamıyorum

uykum kaçtı seni online gördüm anlaşıla n seninde uyku gitti..culicim internetten araştırdım fakat bulamadım .sen pıhtılaşma testi yaptırmışmıydın.takıldı kafama ve uyuyamıyorum

mrb canim evet saat 4 oldu daha uyuyumadim mesajini gec gordum.hayir hic bir test yapmadilar bana...

Merhaba tress,

Nisan - 2012 de 1. denememde tutmayinca Kibristaki doktorumun(savas bey) istegi ile trombofili panel testini ben de yaptirdim. Ailemde Kalp ve damar hastaligi , hicbir dusuk yasayan , olu dogum yapan yapan bayan olmadigi halde bende Mtfrh 1298-677 ozellikteki genimin 2 sindede heterezigot cikti. Yani tek gen mutasyonu. Sonucu aldigim o gunlerde bende senin gibi test sonucundan bir sey anlamamistim. Saskinliktan Eve yakin bir hastanenin acil servisindeki dr a gittim. Bransi olmadigi halde dr. bana heterezigot mutasyonu senin sagligin icin problem olusturmaz , ancak cocuk falan dusunuyorsan rahime kan akisi normal olmayacagindan gebelik suresince kontrol altinda olmalisin dedi. Ayni gun internetten kan pihtilasmasi olan annelerin dusuklerini okuyunca dunyam yikildi. Cok agladim, hic anne olamayacagimi dusundum. Sonra burda savas bey in onerdigi tup bebek profosorune tum tahlimlerimi gosterdim. Prof. bana kan pihtilasmasinin cocuk sahibi olma konusunda problem olusturup olusturmadigi hakkinda kesin birsey soyleyemecegini vucudumun ignelere cevap verip vermeme durumuna gore degisecegini soyledi. o gunlerde eger 2.ci denemeyi dusunursem hareketli olmami, kiloma dikkat etmemi, sigara asla kullanmamami soyledi. Zaten sigara hic kullanmamistim. 25 agustos ta 2. tansfer icin Savas beydeydim. Yanimda burdaki prof . un kan pihtilastirici 0,3 ml lik igneleri vardi. O gunden bugune 26 . hafta icindeyim cok sukur, ignemi hergun kendim vuruyorum. Igne yerleri cok rahatsiz etse bile , bebegim icin deyip vuruyorum. Ayrica coraspirin kullanmiyorum.
Kisaca sunu deyim trombofili panel testinde kan pihtilasmasi ciksa bile sakin uzulme, bu bir risk unsuru olsa bile igneleri duzenli kullanarak tabi Allah in da izni ile gebelikte sorun yasamazsin insallah. Teste kafani cok takma. Ihtiyacin transferden once ve sonra tup bebekte deneyimli seni takip edecek bir doktora kendini teslim etmen.

foruma cok sik yazmasam da sizleri takip ediyorum. Sizlerle sevinip uzuluyorum. Vazgecmek olmadikca Allah hepimizi ins anne yapacak.

merhaba tressçim evet uyuyamadım canım gece.eski sayfalara bakıyordum ben kan pıhtılaşması testi yaptırmadım canım.

Back
X