• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben bu gün sosyal hizmetleri aradım.ayın 28 de bizimle görüşmek istiyorlar.2 saat sürecekmiş görüşme ne konuşacaklar bakalım. burdaki gebe kalanlara seviniyorum.ama nagatif olanlar için çok üzülüyorum.arkadaşım.

Arkadaşlar rahim kalınlığını Kıbrıs'taki dr unuz da ölçebilir veya bulunduğunuz yerde bir doktora yönlendirebilir. Ben erken gittiğimden orda dr um ilgilenmişti. Aldığım ilaçlar orda yediğim yemekler yüzünden zaten hamile görüntüsü verir oldum şişen göbeğim yüzünden. Ama işin güzel yanı eşim markette torbaları taşımamı istemeyerek eğilme hanım demesin mi! Ha göbişime bakarak dediyse fena ama galiba göstermemeye çalışsa da bebek beklentisi içinde sanki. :))

arkadaslar rahim kalinligi kac olmasi gerekiyor ? benim ilk denememde 13.5 demisti dr

Canım senin telaşın sadece histereskopi ile ortaya çıkmadı; ne zaman yeniden denemeye karar verdin o zamandan beri telaşlısın - bize ya da bana böyle yansıyor- Senin stresin ve telaşının sıcaklığını taa içimde hissediyorum.takın kadar yani....... Sen sanıyor musun ki burdaki herkes 1 kere denedi oldu; okumuşsundur birçok meajı kaç yenilgi, kaç negatifle yıklıdık pek çoğumuz.... Sana bir şey sormak istiyorum,inan tam hatırlayamıyorum senin durumun erken menopoz muydu? Yoksa önce tüp denemeleri sonra donasyona mı geçtin? Yani kaç kez denedin? Sen bütün testlerini yaptırmış mıydın? KORKUMUZ BU TELAŞLA KENDİNE ZARAR VERMEN!!!
Haaa şu takip meselesine gelince; bu tip doktorlara tilt oluyorum arkadaşım... Çok adice buluyorum,insanlık dışı......... Şimdi sor bakalım şu soruyu tüm foruma ve bütün arkadaşlar yanıtlasın seni: Arkadaşlar tüp bebek tedavinizde ya da donasyon takibinizde -ki tüp bebek takibi daha teferruatlıdır, ilaçların günü saati vardır, en az üç kere ultrason takibi yapılır filan..- doktorunuza kaç para ödediniz bu takip için??? Ben şimdiden cevaplayım kendi adıma bu soruyu: Daha önce 3 tüp denemesi yaptırdım HİT e. Takibimi kendisi İstanblda ise o, değilse Bahçeci grubundan bir doktor yaptı ve ilk kez gittiğimde bir muayene parası ödedim ve bir daha no ona ne de diğer Bahçeci doktorlarına ödedim... Şimdi ise İzmirdeyim ve Firdevsin anlaşmalı doktoru ile görüşeceğim. Burda çok sevilen ve iyi bir doktormuş ve sadece bir kere muayene ücreti ödeyeceğim...
Ne yapacakmış bu doktor, hazırlayacakmış derken kuluçkaya mı yatıracak seni? Alt tarafı şu kadar şu ilacı al diyecek ve ultrasona çağıracak. Bunu uzaktan Firdevs bile yapar.. Hatta testleri sana Firdevs yazsın ona mail at baksın, bu kadar basit arkadaşım.... sevgiler...
Sevgili fbli düşüncelerinde haklısın belki..saygı duyuyorum.ama benim amacım formda üzüntümü sevincimi telaşımı abartılı olsada paylaşmak.belki çok kaygılı gelmiş olabilirim size ama bu asla kendime zarar vericeğim anlamına gelmez.benim herhangi bir doktor takintım yok.zaten bana birşeyler garip geldiği için sizlerle paylaştım.hepimizin yapısı karakteri farklı hepimiz çok ağır yıkımlar yaşadık evet ama Ben bu konulada çok bilgiye sahip deyildim.çünkü erken menepozum ve ilk defa tüp bebek merkezinde gittim.dilerim hepimiz hayalini kurduğumuz sağlıklı sıhhatli. Bebeklere kavuşuruz.

merhaba ,
galiba online sın. naptın görüştün mü firdevs hanımla falan.rahim filmi çektirmiştin normaldi değil mi.hisreskopi gerekli mi imiş.
messenger varmı bu arada sende

Henüz. Görüşmedim bazı tahlillerimin çıkmasını bekliyirum.troidle ilgili tahlil verdim bu gün onların sonuçlarınıda alıp kıbrısa hepsini faxlıycam durum şimdilik böyle histereskopiyide sorucam tabii.

Arkadaslar gunaydin
cok merak ediyorum durumlarinizi.. Biraz bahsedin neler hissediyosunuz ne gibi belirtiler var ne zaman test gununuz? Allahim insallah pes pese positivler aliriz sizden ;)

günaydin arkadaslar,

benim beklenen adet dün gece korkunc sancilarla geldi. geldi ve ben rahatladim. 11 günlük gecikme tarähte görülmemistir. ama sunu anladim ki sizinle problemimi paylasinca rahatladim. rahatladim ve hersey kendiliginden oldu. sagolasin tress bana güc verdi yorumladi durumumu. sizleri 2 gündür biraz stresli görüyorum yani yazilari okurken en azindan öyle hissediyorum. su 2000 TL doktor meselesi ortaligi baya karistirdi anlasilan. nacizhane fikrim birbirinize stres yapacaginiza bence sadece deneyimlerinizi kendinizin neler yaptigini anlatin. bu forumda bence herkez kendi kararlarini alabilecek yasta. deneyimler ise kararlarin alinmasindaki en büyük yardimci. lütfen bu bilgileri bizim gibi henüz bu isin basindakilerden esirgemeyin.

hepinize harika bir hafta dilerim.

sevgilerle,

Zeynep

Merhaba arkadaşlar benimde geçen çarşamba Doğuş'ta transferim oldu.Cuma günü Kıbrıs'dan döndüm. 12 günlük bekleme sürecindeyim. 4 tane blast transfer edildi. Bekleme sürecinde ruh halim sürekli dalgalınıyor. Azıcık karnım ağrısa ödüm patlıyor.Sonra kendi kendime 4 tane blasttan biri tutar herhalde diyorum. Günler geçse de test günüm gelse artık. Test gününü bekleyen arkadaşlar siz neler yapıyor sunuz

Herkese merhaba aranıza bugün katıldım.Belkide acım biraz hafiflesin diye ne bilim işte paylaşmak istedim.29 ocakta istanbulda ismi lazım değil bir tüp bebek kliniğinde yumurta donasyonu yaptırdım.Sonucu bugün kan testi ile öğrendim malasef (hcg 0.01)negatif.Öğrendiğimden beri ağlıyorum inanın gözümde yaş kalmadı.yaşım 31, 3 yıllık evliyim hiç yumurtam olmadığı için bu yola başvurduk.Eşim benden de perişan şimdi kendimi çok suçlu hissediyorum aileden kimsenin durumdan haberide yok birilerine anlatıp içini dökememek çok kötü anlayacağınız.Enkaza döndük resmen şimdi maddi olarakta çok zorda kaldık zaten kredi çekmiştik.Yarın testi tekrarlayacam ama zannetmiyorum birşeyin değişeceğini...İşte bu kadar. umarım kimse bu durumu yaşamaz.

merhaba canım senden haber bekliyorum mail adresimi veriyorum.

(( yaratan_rab@hotmail.com )) çok sevinirim beni ekleyebilirmisin. burdan konuşalım. teşekrürler .

Son düzenleme:
nasıl hazırladılar kime gittin neler oldu anlatır mısın sürecini

merhaba atessn bu arkadaimiz bize bu dr. ismini versin biz görüşelim .
nasıl ulaşiriz 8 şubatta bu yazıyı yazdı henüz girmedi bir şekilde arkadaşımız dr. ismini versin gerisini biz hallederiz .
beni heyecanlandır dı ama henüz cevap yazmadı .
ben yurt dışında iki defa donor denedim negatif oldu artık biktim daha once kendim denedim tam 40 defa .
yani şu ana kadar 40 defa kendi folikul + 2 defa da donor folikul le denedim şimdi leyla yım .
yani bu bakım dan çok onemli benim için ben gormesem sizler lütfen özelden mesaj atarmısınız rica ediyorum çok çok
arkadaşimiz dr. ismini yazsın ondan sonrasını ben hallederim.
ben tanıyorum hepsini istanbul da ki tüp bebek kliniklerini .
benim mesaj atma şansım yok . teşekür edediyorum bye görüşmek dileğiyle mail adresimi de vereyim (( yaratan_rab@hotmail.com ))

Son düzenleme:
nasıl hazırladılar kime gittin neler oldu anlatır mısın sürecini

Teşekkür ederim atessn. Ben Doğuşta Şevket Bey'e gittim. 4 tüp bebek denemem var. Hep kalitesiz ve az yumurtalarım oldu. 3. gün en fazla 5 hücreli oluyordu.Ancak bu sefer ithal yumiyi duyan yumilerim düşük doz ilacın da etkisiyle 5 güne blast aşamasına kadar geldi. 2 kendi yumim 2 ithal yumi ile 5. gün transferi yapıldı.Hayırlısı artık.

bu ilk kez olan birşey biraz daha detaylı anlatır mısın??
sen de mi iğne kullandın bu durumda donör gibi.
yani hem senin yumurtan toplandı hem donörün değil mi?
artı ücreti varmı bu uygulamanın??
hangi ilaçları kullanıyorsun şimdi??
biraz daha detaylı anlatır mısın ne zaman gittin kaç gün kaldın ne zaman nasıl transfer yapıldı???

merhaba atessn bu arkadaimiz bize bu dr. ismini versin biz görüşelim .
nasıl ulaşiriz 8 şubatta bu yazıyı yazdı henüz girmedi bir şekilde arkadaşımız dr. ismini versin gerisini biz hallederiz .
beni heyecanlandır dı ama henüz cevap yazmadı .
ben yurt dışında iki defa donor denedim negatif oldu artık biktim daha once kendim denedim tam 40 defa .
yani şu ana kadar 40 defa kendi folikul + 2 defa da donor folikul le denedim şimdi leyla yım .
yani bu bakım dan çok onemli benim için ben gormesem sizler lütfen özelden mesaj atarmısınız rica ediyorum çok çok
arkadaşimiz dr. ismini yazsın ondan sonrasını ben hallederim.
ben tanıyorum hepsini istanbul da ki tüp bebek kliniklerini .
benim mesaj atma şansım yok . teşekür edediyorum bye görüşmek dileğiyle mail adresimi de vereyim (( yaratan_rab@hotmail.com ))

öğrenmek istediğin kıbrısdaki doktorların bilgisi mi???
yoksa birisi istanbulda donasyon yapıldı yazmıştı onu mu soruyorsun. bence istanbulda donasyon yapılmamıştır bu zamanda kimse buna cesaret edemez. bu hükümet kapatır kliniği bir daha ömür boyu doktorluk yaptırmaz. yapıldıysada o arkadaş burada yazdıysa (iki kişinin bildiği sır değildire geldi olay geçmiş olsun :)))) ama adını vermez vermemeli asla bence....
yada versin teşhir etsin ama bilemedim olumsuz olunca kızıp yayar mı ortalığa..ooooo çok karışık bence istanbulda yapılmıyor. kaç para alacak bu risk için aptal olmalı doktor.

Merhaba arkadaşlar benimde geçen çarşamba Doğuş'ta transferim oldu.Cuma günü Kıbrıs'dan döndüm. 12 günlük bekleme sürecindeyim. 4 tane blast transfer edildi. Bekleme sürecinde ruh halim sürekli dalgalınıyor. Azıcık karnım ağrısa ödüm patlıyor.Sonra kendi kendime 4 tane blasttan biri tutar herhalde diyorum. Günler geçse de test günüm gelse artık. Test gününü bekleyen arkadaşlar siz neler yapıyor sunuz

Papatya Dogusta hangi dr a gittin?

Back
X