• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yada cnm şu konuda temkinli ol şunları yap o doktorda dediğin bişi varmı bide berk beyi sorucam giden arkadaşlarada ona göre birazda ben karar vereyim doktor konusunda diorumkendi doktorumada bırakıcam tabi ama ne bilim hem bilgi hemde içiimi rahatlatmak için soruorum cnm

yada cnm şu konuda temkinli ol şunları yap o doktorda dediğin bişi varmı bide berk beyi sorucam giden arkadaşlarada ona göre birazda ben karar vereyim doktor konusunda diorumkendi doktorumada bırakıcam tabi ama ne bilim hem bilgi hemde içiimi rahatlatmak için soruorum cnm

özelden msj atıcam bu konuyla ilgili. şunu söyleyebilirim ki verda hanımdan genel anlamda memnundum..
şimdi özele geçiyorum:)

ben 3 defa berk beye gittim.geçmiş sayfalarda okuya bilirsin beni.

cnm cevabın için saol hepsidemi ondaydı offf aklım karışmasında ne yapsın şimdi elbet hepsininde tutatn hastası tutmayanı var ama işte insan sorgulamadan edemio cnm.herzamanki gibi hayırlısı demketen başka dicek bişi yokm galiba.sen en son nezaman denemiştin cnm nasıldı sonucu neye bağlıyolardı konuşmuşmuydun

hiç bir yorum yapmadılar.en son bir yıl önceydi sonuç negatif ve emriyo donasyonu ve 5 gün blasttı kısmet işte şans senin kafanı karıştırmak istemem ama durum bu sana iyi şanslar arkadaşım.ben o işleri kapattım artık evlatlığa başvurdum.

hiç bir yorum yapmadılar.en son bir yıl önceydi sonuç negatif ve emriyo donasyonu ve 5 gün blasttı kısmet işte şans senin kafanı karıştırmak istemem ama durum bu sana iyi şanslar arkadaşım.ben o işleri kapattım artık evlatlığa başvurdum.

anladım cnm ya aynen öle kısmet şans lafın sözün b.ttiği yer bu herşeyin hayırlısı olsun belkim seniin içinde hayırlıısı bu olur inşallah cnm

Merhaba hanimlar. Donasyon hakkinda arastirmaya basladigimdan beri ruyalarim karisti. Gorunuste fikre alismaya basladim ama gece olunca hanya konya cikiyor ortaya. Oyle sacma sapan ki gulermisiniz, korkarmisiniz bilmem. Gecen gece mesela, birkac kiz arkadasimla beraber donasyon yaptirmaya uzaya gidiyorduk, uzerimizde Star Wars Jedi savascilari gibi uzun pelerinler falan. Savasci anneler durumu yani! Uzay mekigine binmek icin islemlerimizi yaptirirken, yumurtalar onden gitmis, biz disarida kalmisiz, kosuyoruz, kapi yuzumuze kapaniyor, yalvariyoruz, durumu anlatiyoruz, yumurtalar gitti, birakamayiz diyoruz, biz gitmezsek kimbilir kim alacak... Bazilarimizi alacaklar iceriye, bir panik, ya giremezsem, o zaman bir arkadasim alsin yumurtami bari diye, neyse sonunda hepimiz giriyoruz, hangisi kimin yumurtasi karismis, ne yapilir simdi!? Allahim ne stresti!
Ikinci gece daha fena. Rusya'yiz esimle beraber, karanlik, orman, ama kalede kaliyoruz, cok luks. Meger bir Rus krali varmis, biz donasyona diye gelmisken, tasiyici anne gibi onun embriyosunu yerlestirmisler. Gizli servis ozellikle secmis beni, ne kendi yumurtasi var, ne de rahim acik, yani tam korunakli alan, kralimizin nesli kimseyle karismasin diye. Esimle panikliyoruz, Rusya'dan kacmak istiyoruz ama yol yok, tutsak olmusuz. Bu da bu kadar. Uyanip uyanip bunlari zavalli esime anlatiyorum tabi, guluyoruz falan ama, artik uyumaya korkuyorum yani.
Biraz fazla ve hizli yuklendim kendime, ruyalarimda patladi. Yine renkli rahat ruya gorene kadar hicbir sey okumamaya karar verdimse de, iste dondum dolastim yine size yazdim :)
Hepinizi cok optum. Gidip bir uyuyayim, bakalim 32 tekmili birden ne var bu gece...

lütfen arkadaşım yargısız infaz yapmayın benim hiç bir suçum günahım yokki. üzüldüm şimdi.

ama kırılmam haklısınız.
tress e sorduğu için söyledim .dr sordu ankara da bildiğim en iyi dr u söyledim.araştırın siz de.ama evet 2000 tl gerçekten yüksek ona da yazdım firdevs hanımla görüş ilaçlarını o söylesin üç gün önce gidiyorsun belki takip gerekmiyor diye söyledim ben ona para öde demedim. bundan hiçbir çıkarım olamaz ki.

tabii ki ben de şu an 2000 tl yi gereksiz buluyorum ama önceden bilmiyordum ki bunu .ben 1000 tl ödemiştim geçen sene ama sadece takip değil bir nevi komisyon olduğunu söylemişlerdi.bana da çok yüksek gelmişti ama savaş beyi o önermişti daha önceki dr um da şevket beyi önermişti. şevket beye gititğimde ultrason takibi yapılmadan gitmiştik.yani para ödemeden. belki ilaçları yanlış zamanda almışımdır kuşkusu kaplamıştı hiç takip falan da olmayınca bir de menepoz olduğum için adetin başlangıcı tam hangi gün kestiremedim belki diye düşündüm olumsuz olunca .ikinci kere takibi ankara da yaptırayım dedim.benim ki tamamen o zamanki telaşım korkum bi de savaş beyle irtibatta oldukları için.bana demediler ki gerek yok diye.

Sevgili alpilknur arkadaşım, yargısız infaz da ne demek??? Sanırım başka bir şey demek istedin... Biz seni ne yargıladık ne de infaz ettik.... Ne de suçun günahın var dedik.... Sözün kısası seni de 2000 tl. kazıklamışlar ama yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali sen bir kere daha oraya gidip o parayı vereceğim dediğin için hakaret içermeyen bir eleştiri getirdim sana da -farkındaysan özür dileyerek başladım cümleme-........ Sen de fazla para ödeme gereksiz şekilde dedim yani anlayacağın...... Şimdi sen geçen sene gittin bilmiyordun,hem takip hem komisyondu ; ama şimdi biliyorsun ve pahalı buluyorsun bu miktarı da neden tekrar giderim diyorsun ki arkadaşım?... Hadi ki bu bizi ilgilendirmez sen istediğini yaparsın amaaaa, bir telaş içerisinde kendisini hazırlamsı için doktor önerisi isteyen bir arkadaşa neden bu pahalı öneriyi yapıyorsun onu anlamadım? Bu arada Ankarayı araştırmama gerek yok çok iyi bilirim orayı , iyi tüp bebek merkezleri ve bildik doktor isimlerinide -gerçekten- Senin doktor iyi ama işi ranta bağlamış. Ankarada başka iyiler de var .... Bak ne güzel söylemişsin geçen seneki korku ve telaş yüzündendi,ayrıca fazla bilgili değildin. Ama şimdi bilgilisin sevgili arkadaşım.... Ayrıca direkt olarak Kıbrısta istediğin merkezi arayıp bilgi almak varken neden burdan bir doktor seni Kıbrısa yönlendirip komisyon alsın ki??? Sırf şu forumdan bile bir dünya bilgi ediniyorsunuz burdaki bir doktorun Kıbrısla aracılık yapmasına ne gerk var!!! Haa hiç bilgisi ve deneyimi olmayan veya bu forumdan haberi olmayanlar için böyle talihsizlikler olabilir -talihsizlik diyorum çünkü alt tarafı şu ilacı kullan deyip 2 kere ultrason yapmak için 2000 tl. ödemek bilgisizlikten kaynaklı ciddi talihsizliktir-
Farkında mısın arkadaşım bilmiyorum ama yine uzun uzun açıklayarak yazdım ki doğru anlaşılsın diyee.... Burası ne yargılama ne de infaz yeri;birbirimizle paylaşımda bulunup gerektiğinde destek olduğumuz bir platform... Yanlış bir yönlendirme ve bilgi akışı var ise elbette eleştiri de yapıyoruz:İYİLİĞİMİZ İÇİN,HEPİMİZ İÇİN! Lütfen yapıcı eleştiriyi tartışma haline getirmeyelim...... Sevgiyle kal...

Merhaba Bebek,

Mesajin icin cok tesekkur ederim.
Dun ben de Irem Hanimla konustum, dedigin gibi cok cana yakin cok tatli biri.
Gidecegimiz aya karar verebilirsek %90 Firdevs Hanim a gidecegiz gibi gorunuyor.
Umarim biz de senin gibi ilk denemede basirili bir sonuc alabiliriz.
Kendine dikkat et...

selam cibir
evet benim simdiye kadar Allaha sükür olumlu, ama daha cok erken gebelikdeyim (9. hafta), insallah hersey cok iyi gider.
bizim donasyondan ilk denememizdi. kendi yumurtalarimla tüp bebekde 7 kez denedik, 1 defa gebelik ama düsük olmustu. yasim 42.
Dr. Firdevs hanimi sana tavsiye edbilirim, cok nazik, cok seker bir bayan. bence isini cok iyi yapiyor. donör secimi konusunda ben özellikle bayan doktor olsun istedim. donörü cünkü kendi sectigini söyledi. bir bayan olarak insallah daha özen gösterir secimde diye düsünerek kendisine karar verdim . birde tabii kendisiyle konustuktan sonra ben ikna oldum. yani sicak davranisi olumlu bakisi olaylara beni etkiledi. assistani irem hanim desen cok ama cok sirin bir bayan. cok yardimci oluyor. email yazdigimda sorum oldugunda hemen cevap verirdi, en gec ertesi gün. normal sartlarda ayni gün hemen dönerdi bana. bu konundanda cok rahat ettim diyebilirim. sana bol sanslar diliyorum....

arkadaşım sen daha önce donasyon denemişmiydin.

hayır cnm daha önce hiç bi denemem olmadı ne tüp bebek nede donasyon hiç bişi yok yani bu konuda attığım ilk adım çıktığım ilk yol .o yüzden temkinli gitmek istiyorum arkadaşım oyüzden soruyorum ama kaderde kısmette ne varsa onu yaşıyoruz işte.senin adına hem üzüldüm hem sevindim üzüldüm babaşrısız donasyon sevincim eşinde evlatlığa sıcak bakıp bu yola başkoydunuz ne güzel rabbim gelecek evladınla sana sağlıklı mutlu ömürler versin cnm bu arada bi haber varmı sosyal hizmetten

Arkadaslar

neredesiniz göremiyorum günlerdir sizi..........test iniz ne zaman, hangi gün - lütfen bizede bildirinde sizinle heyecanli heyecanli bekleyelim :3:

sanirim su an 3 kisi transfer yaptirdi ve sonuclari bekliyorlar - yaniliyormuyum?

geliiiiinnnn artik kizlar :52::52::52::52::52:

hepinize güzel bir gün diliyorum.........

bebek

Bence transferi olan arkadaşlarımız bize süpriz yapıcaklar

jaa bugun birsey oldu benim sol yumurtaligim yok 2 kez tup bebek denedik sag yumurtaligimda cogalmadi tek bir tane vardi oda 8 mm gecmedi.bugun dr a gittim kendiliginden sag yumurtaligimda 2 tane olmus ve 9 mm ulasmis dr dahada buyuyor dedi cok sasirdim jaaa

jaa bugun birsey oldu benim sol yumurtaligim yok 2 kez tup bebek denedik sag yumurtaligimda cogalmadi tek bir tane vardi oda 8 mm gecmedi.bugun dr a gittim kendiliginden sag yumurtaligimda 2 tane olmus ve 9 mm ulasmis dr dahada buyuyor dedi cok sasirdim jaaa

kız şimdi ister misin kendi yumurtalarınla gebe kalasın .. olur mu olur valla bu gibi hikayeler duymuyor değiliz:)
hadi hayırlısı

Back
X