Uzun bir aradan sonra selam herkese..
Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. Geçmişe şöyle bir bakayım dedim 2-3 sayfa önce 2011 yılından alıntıyı gördüm sanırım kulaklarım çınlamış :) Ne listeymiş efsane gibi.. kimler geldi kimler geçti dedim içimden..
Beni soran olursa da kaptanlık sınavlarımı sınıf ve İstanbul birincisi olarak vermiş bulunuyorum. Artık ufuklara yelken açma vakti diyeceğim ama bizimkiler yelkenli değil :) Neyse...
Efsunecim sanırım artı senin için herşey tamam, fikren ve ruhen hazırsın.. Umarım herşey istediğin gibi yürür. Sen bunları hakettin.. İnce ince oya gibi işledin :)
Diğer gidecek olan, gitmiş sonuç bekleyen, pozitif almış bebişini bekleyen herkese iyi dileklerimi gönderiyorum.. Negatif olanlara da yine sabır ve tekrar deneme için maddi manevi güç temenni ederim.
Efsune ve Atessn liste hayırlı olsun.. Ben eksiğim orada. 2012 de denedim yaş 38 idi o zaman. Verda Hanımda.. 4 adet blasttan negatif alıp oturdum aşağı.. artık bir daha ne zaman deneyeceğimi bilmiorum.. planlarda var ama zamanı belli değil.. eskisi gibi takmıyorum nedense... Listede başlarda bir yere yerleştirin bari beni:) Nede olsa kurucu üyelerdeniz değilmi ama Efsune
Herkes kendine iyi davransın :) öpüyorum hepinizi...
Merhaba,
Arkadaşım seni burda görmek ne güzelll! Dün aklımdan geçtin, acaba neden uğramıyor, babası nasıl oldu diye... Umarım iyidir? Kendine iyi bak veee kaybolma...:)) Sevgiler..