canım merhaba,
bence doktoruna gitmeden telde söyle,belki bir ilaç önerir,ben de 1 mm vardı regliyle geçmedi,
ben de lucrin i 14 temmuzda vurulacağım,yani sen gidip gelince,sıra bana geliyor,keşke aynı tarihe gelseydi ama doktorun kim di?

Bnım kıbrısdakı doktorum berk bey, burada gıttgım doktor memorıal 'da clyo dıye bır hap ıcıyorum o gecırmez sanırım. benım yıllık ıznıme denk dusurmeye calısacaklar 15 agustos 2- eylul arası ama tabı boyle kıst falan olursa bır ay daha atar bu durum..

keske denk dussek lucrın depotu neden vuruyoruz onu da pek anlamadım ama neyse:) umarım emeklerımız bosa cıkmaz ve hamıle kalırız :) sen Fırdevs hanım'da tedavı goruyorsun?

Bnım kıbrısdakı doktorum berk bey, burada gıttgım doktor memorıal 'da clyo dıye bır hap ıcıyorum o gecırmez sanırım. benım yıllık ıznıme denk dusurmeye calısacaklar 15 agustos 2- eylul arası ama tabı boyle kıst falan olursa bır ay daha atar bu durum..

keske denk dussek lucrın depotu neden vuruyoruz onu da pek anlamadım ama neyse:) umarım emeklerımız bosa cıkmaz ve hamıle kalırız :) sen Fırdevs hanım'da tedavı goruyorsun?

LUCRİN DEPOT, 3.75 mg Kullanıma Hazır 1 Aylık Enjektör kutusunda, iğne ile birlikte bir adet önceden doldurulmuş iki hazneli kullanıma hazır enjektör, bir adet piston ve iki adet alkollü kağıt bulunmaktadır.

• LUCRİN DEPOT, adale içine veya cilt altına zerkedilerek kullanılan steril liyofilize toz haldeki mikrokürelerden oluşmuştur.

• LUCRİN Depot'un etkin maddesi olan leuprolide asetat, vücutta doğal olarak var olan gonadotropin serbestleştirici hormonun (GnRH veya LH-RH) sentetik bir eşdeğeridir. Doğal hormondan daha güçlü bir etki yapar.

LUCRİN DEPOT aşağıdaki durumlarda kullanılır:

a. Prostat Kanseri: LUCRİN Depot, ilerlemiş prostat kanserinin tedavisinde hastalığın etkilerini hafifletmek üzere kullanılır.

b. Endometriozis: LUCRİN Depot, 6 ay süre ile endometriyozis tedavisinde kullanılır. LUCRİN Depot tek başına veya cerrahi müdahaleye ek olarak kullanılabilir.

c. Rahim Miyomu: LUCRİN Depot rahimde bulunan miyomun tedavisinde 6 aya kadar kullanılır. Tedavi miyomun ameliyatla alınması veya rahimin alınmasından önce uygulanabilir; ameliyat olmak istemeyen menopoz dönemine yaklaşmakta olan kadınlarda görülen belirtilerde iyileşme sağlar.

d. Meme Kanseri: LUCRİN Depot, hormon tedavisine uygun (östrojen ve/veya progesteron reseptörü pozitif) menopoz öncesi ve menopoz sırasındaki kadınlarda görülen meme kanserinin tedavisinde kullanılır.

e. Gerçek erken gelişen ergenlik (Santral Püberte Prekoks): LUCRİN Depot gerçek erken gelişen ergenlik döneminin görüldüğü çocukların tedavisinde kullanılır.

hangisi sence bize uygun ben de pek anlamış değilim.

Canım eşimin sperm verdiği gün çarşamba.Bana transfer edilen gün ise cumartesi.hangisini esas almam gerekiyor.canım cevabın için çok saoool

tress esinin sperm verdigi gün. cünkü o günü de donörden yumurtalar toplaniyor ve ayni gün dölleniyor canim

tabii bazi durumlarda esler sperm veriyor mesela taa önceden, donduruluyor ve yumurta toplandigi gün dölleniyor. o zaman o gün verilmiyor tabii. ama sizde öyle olmadi zaten. esin sperm verdi ve ayni gün donörden yumurtalar toplandi sanirim.

Son düzenleme:
heyecanım gittikçe artıyor donor bulunmuş ama bildiğiniz üzere dünya tüp bebek hiç bir bilgi vermiyor. Bir traftan merak edıyorum diğer taraftan ogrenıp de ne yapıcam dıyorum.. 8 temmuz da lucrın depotu yaptıracagım. Sanırım bayramdan agustos ıkıncı yarısından ıtıbaren kıbrıs yolu gozukur bana. Ancak gecenlerde check up yaptırdım tummbatın cektırdım rahımde kucuk bır kıst var dedı dr. 3mm reglımle gıder mı acaba bu mınık kıstı doktoruma soyledım henuz. reglıden sonra nasılsa kontrole gıdecegım diye..

ne dersınız ne yapmalıyım sizce?

sevgıler..

hayirli olsun lenova - demek donör bulunmus.....dedigin gibi bilsen bilgileri ne yapacaksin, ne degisecek senin icin-.....hic birsey....yani merkezler bazen - ispanya ve cek ülkeleri sanirim - mesela bir kac donör buluyorlar, sana sunuyorlar detaylari ve kendin seciyorsun, o zaman yine neyse.......kibris da hep ayni, genelde bir tane donör bulunuyor. sen hakkimdan hayirli diyip gideceksin bu yola canim........

benim bildigim kistler genelde - bende hep öyle olurdu - en gec birdahaki regl le kayboluyordu, doktorunla daha dogrusu berk beyle konus derim. bence bir kist in olmasi - ki 3mm büyük degil - o kadar engel degil. ama 6-7mm olduktan sonra agri cok yapar, ona göre sanirim baktircan transfere gitmeden..ama en iyisini doktorun bilir bu konuda canim..

inşallah canım sonuda iyi olucak. dun transfer oldu evlilik yıl dönümümüzde umarım güzel hediye olur bize :) test günümde 16 temmuz dendi ama bilmiyoorum ne zaman yaparım :)
birde canım sen neler yaptın transferden sonra yatamıyorum otelde odada dolaşıyorum dün akşam bugün falan yemege indim asansörle arada uzanıyorum arada oturuyor ara ara dolaşıyorum :)
inşallah senin gibi bir prens bir prensesim olur

canim, hadi hayirlisi....demek birde evlilik yildönümüzde aldin bebisleri - yaa ne güzel bir ani :) hadi insallah Allah sanada bir prens birde prenses nasip etsin......amin!!!!!

ben transferden ilk 2-3 gün cok dinlendim, ama sürekli yatmadim canim, kan dolasimi icin yürüyüs yapmanda önemli. kahvaltidan sonra söyle yarim saat falan dolasirdik temiz havada, sonra genelde otel odasinda uzanirdim bilgisayar, kitap, tv derken..nerdeyse öglene kadar..sonra yemege giderdik disariya, o zaman da tabii yürüyordum biraz. aksam yemegi desen yine ayni, bazen otelde yerdik. yani 24 saat yatmak da iyi degil canim. vucüdun haraket görsün
ha birde iki gün dus almayin demislerdi. 2 günden sonra dus alirken cok uzun cok sicak dus almadim. yani kaynar suyla öyle degil. küvete falan hic yatmadim, onu yapmada derim. yediklerine dikkat et, cig et (yani mesela salam ve cig köfte gibi, az pismis yumurta, pastörize olmamis süt den falan icme. ondan haric bisey yapamazsin zaten - tek bol bol yukardaki rabbime dua edip hayirlisini istiycegiz.......yani o ol derse olucakdir insallah.

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardï.kalp atımlarını duyduk.çook mutluyum..
Yalnızz kalp atışı üç taneydi.yani keselerin üçüde canlanmış.doktor yüzde kırk bir tanesi gidebilir dedi.gimezse müdehale edilicekmiş.işin can sıkıcı tarafı müdehaleden sonraa diğer ikisininde Azda olsa tehlikeye girme durumu varmış.

Ay kızım senin bilgilerine ihtiyacım var sen nerede yaptırdınn.hangisine müdehale edilmesi gerektiğine nasıl karar veriyorlar.işlem basık yapılıyor.bana yardımcı olursan sevinirim.

Yalnızz kalp atışı üç taneydi.yani keselerin üçüde canlanmış.doktor yüzde kırk bir tanesi gidebilir dedi.gimezse müdehale edilicekmiş.işin can sıkıcı tarafı müdehaleden sonraa diğer ikisininde Azda olsa tehlikeye girme durumu varmış.

Ay kızım senin bilgilerine ihtiyacım var sen nerede yaptırdınn.hangisine müdehale edilmesi gerektiğine nasıl karar veriyorlar.işlem basık yapılıyor.bana yardımcı olursan sevinirim.

canım tebrik ederim yaaaa ne güzelll,neler hissettin atımları duyunca.Allah ım ne güzel bir duygudur.canını sıkma canım üç tane olmasına belli olmaz sonuna kadar bekle bakalım müdahale için.inşallah hayırlısı olur canım.Allah ım seni ve bebişlerini korusun canım.

tres canım hayırlısı olsunn herşeyinn.. inşallah kendiliğnden iki tane devam eder.

ach be canimn, demek ücünün de kalp atisi var.......ne diyim artik....demekki kismetin.......ama müdahele edilcekmis diyorsun...yani bu karar DOKTORUNUN OLAMAZ - yani senin ve esinin karari olmasi gerek.........illaki de birini aldirilicak diye bisey yok..rabbim sana 3 can vermis, bakarsin 3ünü birden 32. haftaya kadar tasirsin canim ya...32. hafta cünkü ücüzler geneler o haftaya kadar kaliyor rahimde genelde, tabii her ücüz degil

vallahi ben cok üzülüyorum öyle bir tanesine karar verip de rahim de aldirmak veya iste kalp atisina son vermek..

iyi düsünün arkadasim, esinle uzun uzun konusun, bir sürü 3üz hatta 4üz doguran var.........

veya bakarsin bir kac hafta sonra ikisi devam eder...hic belli olmaz..doktorun dedigi gibi bazen iste biri, hatta ikisi dahi gidebiliyor..bak efsune ye, bir bebegi olucak üc taneydi basta

Son düzenleme:
Kizlar,

gördügünüz gibi son haftalar cok 3üz gebelikler oluyor, 4 tane veya hatta 3 tane blasto aldigimizda geri bunun sansi cok yüksek.......bu reduksiyon durumlari ne anne icin ne de diger bebekler icin o kadar kolay bisey degil

o yüzden ne olur iyi düsünün kac tane embyro geri alacaginizi..bilhassa blasto transferi yapilicaksa, yani 5. gün embyrosu, o zaman varya 3 tanesi bile riskli alinmasi!!!!

blasto embyro demek, en iyi gelismi embyro demek ve transferden genelde bir kac saat veya en fazla 24 saat icinde rahime yerlesen embyrolar...yani cok iyi gelismisler oluyor.........ne olur tedaviye baslayacak arkadaslar bence cok iyi düsünün derim, burdaki 3üz gebelikleri göz önüne alin derim...........

Kizlar,nasılrdügünüz gibi son haftalar cok 3üz gebelikler oluyor, 4 tane veya hatta 3 tane blasto aldigimizda geri bunun sansi cok yüksek.......bu reduksiyon durumlari ne anne icin ne de diger bebekler icin o kadar kolay bisey degil

o yüzden ne olur iyi düsünün kac tane embyro geri alacaginizi..bilhassa blasto transferi yapilicaksa, yani 5. gün embyrosu, o zaman varya 3 tanesi bile riskli alinmasi!!!!

blasto embyro demek, en iyi gelismi embyro demek ve transferden genelde bir kac saat veya en fazla 24 saat icinde rahime yerlesen embyrolar...yani cok iyi gelismisler oluyor.........ne olur tedaviye baslayacak arkadaslar bence cok iyi düsünün derim, burdaki 3üz gebelikleri göz önüne alin derim...........

Canım kalp atışlarını duyunca nasıl duygulandım anlatamam.ben asla redüksiyon istemiyorum.Fakat Ben zaten çok zayıf ve ufak yapılıyım.Doktorum asla taşıyamazsın,çok rixsi var hepsini kaybedebilirsin diyor.reduksiyondada diğerlerinin zarar görme ihtimalide varmış tabii.ense kalınlıkları ölçülüp rixsli olan gelişimi iyi olmayan tercih edilecekmiş.Allak bullağım yani anlıycan.üçünüde doğurmayı çok ama çok isterim.Ama doktorlarıda dinlemek lazım sanırım.

Canım Allah yardımcın olsun,hakkında ne hayırlısıysa önüne o gelsin,sakın stres yapma tıp artık çok ilerledi,her durumda yolun açık olacak inan

canım merhaba,
bence doktoruna gitmeden telde söyle,belki bir ilaç önerir,ben de 1 mm vardı regliyle geçmedi,
ben de lucrin i 14 temmuzda vurulacağım,yani sen gidip gelince,sıra bana geliyor,keşke aynı tarihe gelseydi ama doktorun kim di?

canım ben de 18 temmuz da vurulacağım haydi hayırlısı:))

Canım kalp atışlarını duyunca nasıl duygulandım anlatamam.ben asla redüksiyon istemiyorum.Fakat Ben zaten çok zayıf ve ufak yapılıyım.Doktorum asla taşıyamazsın,çok rixsi var hepsini kaybedebilirsin diyor.reduksiyondada diğerlerinin zarar görme ihtimalide varmış tabii.ense kalınlıkları ölçülüp rixsli olan gelişimi iyi olmayan tercih edilecekmiş.Allak bullağım yani anlıycan.üçünüde doğurmayı çok ama çok isterim.Ama doktorlarıda dinlemek lazım sanırım.

anliyorum seni canim, doktorun tabii senin yapina göre kesinlikle tasiyamazsin dersen, baska yapicak bisey yok...dua edelimde bir tanesi devam etmesin o zaman......hic belli olmaz..bakarsin gercekten biri kaybolur. ki bu devam etmemezlik yüzde 20 ikizlerde dahi oluyor.......dana sen cok erken hamileliktesin - kacinci haftadasin su an hesapladinmiydi - hangi tarih esin sperm vermisti senin tam olarak??

ense kalinliklari 11. ve 13. hafta ölcüldügü icin bakarsin gercekten o zamana kadar rabbim yüzüne bakar.........insallah hayirlisi neyse artik canim..fazla simdi üzme kendini, olan oldu........sen bebeklerini düsün.......birine üzülücen diye, diger ikisini üzme :))

canım cyclo ile adetimizi ayarlıyoruz ama düzensiz adet gören biriysek çat kapı herhangibir uygunsuz zamanda adet görmeyelim diyede kendi yumurtalarımızı baskılamak için lucrin vuruluyormuşuz

Canim gunaydin

bebeklerinin durumu nasil? Insallah ikizler guzelce buyuyoardir. Isim karar verdinizmi? Biz hala veremedik :( cok zormus.

Bak su isimler de arkadaslar dedi
Yaren
Helin
Lavin
Mavi
Melodi

Erkek icin fazla alternativ yok :((

Lavin benim olsaydi adi olacakti, isvicrede daglarin lavlarin akmasi )) koymustum ) kismet isi )
yazayim dedim halada gecerlidir olsa adini koyacagim ..not defterimde notumu düsmüstüm 2009 tarihidneki günlügümde..
hatirlattin yazayim dedim.
erkek ismini tam bende pek düsüenedim hele bir olsun ismi kolay )))
allahim isimler kyomak nasi peder insallah..
sevgiler

bugün yine nöbetçiyim. dün gece aklıma ne geldi, bebekçim canım sen oscar otelde kalmıştın ve ordan bizlere msj yazmıştın.'otel odamızın balkonuna iki güvercin geldi ve onlar bana müjdeydi galiba ' demiştin yanlış hatırlamıyorsam. ve bak bizde ne oldu.bizde oscar otelde kalmıştık canım ve benim yumurtalar toplanıp otele geldikten sonra anestezininde etkisiyle yatttım.sonra eşimde televizyon izlerken uyumuş.balkon kapısı açık kalmıştı.dolabın üzerindede çerez vardı.uykumun arasında bi poşet sesi rahatsız etti beni. sonra bi uyandım ki iki tane güvercin biri bembeyaz değeri gri renkte çerez yiyorlar:))) eşimi kaldırdım.dedim aşkım bunun biri kızımız diğeri oğlumuz,onların müjdecisi:) Rabbim bu güzel günleri yaşattı ya okadar mutluyumki hem sizlerin mutluluklarına tanık oluyorum dahada mutlu oluyorum ben:)iyiki tanımışım sizleri.kendinize çok iyi bakın canım arkadaşlarım.
Trescim gözün aydın,inşallah Rabbim hakkında hayırlısını versin.seni şeçim kararı verdirmeden,üzmeden hayırlısı olsun...kendini ve bebeklerini üzme iyi bak onlara...
Eslemsena cım canım seninde transferin hayırlı olsun.evlilik yıldönümünde olması da ayrıca çook güzel bi hediye.pozitif haberlerini bekliyoruz canımmmm..

Back
X