bugün yine nöbetçiyim. dün gece aklıma ne geldi, bebekçim canım sen oscar otelde kalmıştın ve ordan bizlere msj yazmıştın.'otel odamızın balkonuna iki güvercin geldi ve onlar bana müjdeydi galiba ' demiştin yanlış hatırlamıyorsam. ve bak bizde ne oldu.bizde oscar otelde kalmıştık canım ve benim yumurtalar toplanıp otele geldikten sonra anestezininde etkisiyle yatttım.sonra eşimde televizyon izlerken uyumuş.balkon kapısı açık kalmıştı.dolabın üzerindede çerez vardı.uykumun arasında bi poşet sesi rahatsız etti beni. sonra bi uyandım ki iki tane güvercin biri bembeyaz değeri gri renkte çerez yiyorlar:))) eşimi kaldırdım.dedim aşkım bunun biri kızımız diğeri oğlumuz,onların müjdecisi:) Rabbim bu güzel günleri yaşattı ya okadar mutluyumki hem sizlerin mutluluklarına tanık oluyorum dahada mutlu oluyorum ben:)iyiki tanımışım sizleri.kendinize çok iyi bakın canım arkadaşlarım.
Trescim gözün aydın,inşallah Rabbim hakkında hayırlısını versin.seni şeçim kararı verdirmeden,üzmeden hayırlısı olsun...kendini ve bebeklerini üzme iyi bak onlara...
Eslemsena cım canım seninde transferin hayırlı olsun.evlilik yıldönümünde olması da ayrıca çook güzel bi hediye.pozitif haberlerini bekliyoruz canımmmm..
Ne güzel yazmissin tunanehircim insallah bende burdan pozitif haberimi verebililrim burdan size