Ela uyudu benim de uyumam lazım çünkü zor bir gündü :)
Ama sizi öyle metak ediyorum ki :)
Mormenekşe nasılsın? Tese tarihiniz belli oldu mu?
Tress, bilginisa hamilelik nasıl gidiyor?
Somtikten haber var mı?
Tunanehir bebişlerin adını ne koyacak?
Fbli,atessn,breeze efsune?
Herkes nasıl? Rica etsem biri bana özet geçebilir miiii?

Canım seni gördüğüme sevindim.ela bebek biraz daha büyümüştür.selincim sen rixli gebelik için bir kaç doktora gitmiştin sanırım .eğet Ankarada yaşıyorsan bana bir doktor önerebilir misin.müsait olduğunda özelden yazarsan çok sevinirim.hoşçakal..

tsk ederim cnm ,insallah diyorum ramazan gibi günde emekelrimiz bosa gitmesin ,kucakalrimiz dolsun bebeklerle..
özelden mesaj yolaldim cnm .e-malni bilmiyorum . F5 basarsan sayfan yenilenir görürsün.
Güzel dilekelrde bulunman bile yeterli cnm.burda olmaniz paylasmamiz en büyük iyilik diyorum.
amin insallah tüm annelere bende diyorum tez zamanda bebekelrimize kavusalim insallah,
sen nasilsin? bebisin nasil cnm ? allahim hayirli evlatalr nasip etsin diyorum.
sevgilerimle.

Son düzenleme:
Ela mız 2 ay 9 günlük oldu. Artık çok daha anlamlı bakıyor, dinliyor.
Onunla konuşunca hemen gülüyor, sesler çıkarmaya çalışıyor.
Bunun yanında dünyaya alışmaya çalışıyor :)
Gazı oluyor, kakasını yapamayıp çok ağlıyor, aşı oluyor, ateşleniyor. Bu arada benim de içim acıyor.
Yani kısacası kızımız büyüyor teyzeleri.
Büyüdükçe onunla vakit geçirmek daha keyifli oluyor.
Bu arada her gören babasının kopyası diyor :) biz de kıs kıs gülüyoruz.
Farkettim ki Allah kime evlat olarak gönderdiyse ona benzetiyor.
Kızımla eşim arasında inanılmaz bir bağ var. Sadece eşimin omuzunda uyuyor. Gündüz videolar çekip ona yolluyoruz.
Allah inşallah bu mutluluğumuzu daim eder.
Biz canlı bir örneğiz. Neler yaşadığımızı, ne badireler atlattığımızı biliyorsunuz. Lütfen denemekten vazgeçmeyin çünkü bir gülüşü gerçekten dünyaya bedel.
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Sağlıkla siz de minik mucizelerinize kavuşun inşallah. Amin

Tresscim ben istanbuldayım.
Hayırdır? Neden perinatolog arıyorsun?

Canım benim ge eliğimde üç kese göründü.kalp atımlarınıda duyduk.doktorum kesinlikle redüksüyon diyor.bir sürü rix saydı.bana en yakın yer Ankara fakat oradada gerçekten kime gidebilrim bilmiyorum.sonuçta rixsleri olan bir işlem.deneyim çok önemli dedi doktorum.zaten kendiside yapmak istemedi.bende ona güvenemem.selincim Ben seni Ankarada yşıyorsun sanmıştım.yinede saol ilgine canım

Tress cim bu konu çoook önemli. Senin hayrına olan şey gerçekleşsin.
Eğer karar verdiysen ve redüksiyon yaptıracaksan şehir önemseme derim. Yani iyi bir doktor bulursan istanbula gel.bir-iki gece bi otelde kalıver. Bu işlem çok önemli. Forumda redüksiyon yaptıran bir arkadaş vardı. Ona sor istersen. Bir de efsunee bu konuyu çok araştırdı. Onun gittiği perinatolog da iyiydi. Ben benim gittiklerimi tavsiye edemeyeceğim çünkü her biri ayrı tuhaftı. Efsuneye ulaşamazsan yardımcı olurum.
Haberleşelim canım.

Canım efsune pek uğramıyor bu aralar.diğer redüksiyon yaptıran arkadaşımız ayyıldızdı.oda farklı bir şehirde malesef. en son kontrolde doktor belki bir tanesi gidebilir demişti.ayın 25 kontrolüm var o zaman herşey dahada netleşecek inşallah.kendine iyi bak hoşçakal..

Hepsini okuyamam ama aradan seçmece sayfalara bakıyordum.
Atessn sırtına kadar sıçma olayına koptum. Ne ilk günleri! Ela hala her kıyafetini batırıyor. Ne kaba bi kızsın sen diyorum anlamasa da gülüyor :)) geçen gün sırtı bırak kafaya kadar çıkmış :))
Vitamin verdiğim için de lekeleri çıkmıyor. Denemediğim bez kalmadı. Kabullendim artık ve gittim bol bol çıtçıtlı badi aldım.
Yeter ki sıçsın modundayım. Zira yapamayınca hayat hepimize zindan :))

Bu arada biyerde süt muhabbeti okudum. Tavsiyem: lactamil anne maması.
Bana akrabamız olan çocuk doktorumuz tavsiye etti. Sütün kalitesini arttırıyor. Ben çok memnunum. Bir de kuran da meryem suresinde geçen hurma.
Kudüs hurması tavsiye ederim.
Bende ikisi çok etkili oldu.
Ela bu ay 1 kilo almış. Sütü besleyici yapıyorlar.
Anisha, bebek ve hamile arkadaşlar; mutlaka deneyin.
Sıra bekleyenler; not alın bunları. Size de lazım olacak :))

Tamam sen netleşince bana mesaj at ben efsuneye ulaşırım canım. Efsune aykızımın doktorunu da biliyordur diye tahmin ediyorum. Senden Haber bekliyorum

merhaba canım, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için,inşallah tez zamanda sitedeki herkesin gebelik haberlerini okuruz. hep beraber bebeklerimizle belki bir yerde bebeklerin tanışma organizasyonu yaparız.

dün donör bilgisi gelmiş ben sabah eşimden öğrendim.
bir tuhaf oldum ne bilim çok garip bir duygu oldu benim için,
21 yaşındaymış ben(bu ay 32 yaşına gireceğim) den genç bir kız, onu düşündüm kimbilir neden böyle bir şey yapıyor, üniversite öğrencisiymiş, para karşılığı yaptığını düşünürsek demek ki gerçekten ihtiyacı var ,neyse iyi ki de yapıyor diyelim.
regli mi beklediklerini yazmış irem,
yasmin kullanıyorum bugün kullanıcam yarın kullanacağım sonra bekleyeceğiz. hakkımızda hayırlısı olsun.

canım merhaba,
yanlış bilmiyorsam 31 haftalıktı,
dilerim durumları iyidir,
çok geçmiş olsun,oğlun sarılık olmuş,üzülme biran önce toparlanır inşallah,
tahmin edebiliyorum durumunu,
sen kendine dikkat et,yediklerine içtiklerine. senden oğluna da geçermiş öyle diyorlar,dikkat edin havalar çok sıcak,
lütfen hastaneden çıkardıklarında haber ver olur mu?
oğluna lütfen benim yerime sımsıkı sarıl olur mu? mis gibi melek kokusunu içine çek,
tekrar geçmiş olsun.

canım ya çok güzel anlatmışsın, yazdıklarında kendi adıma konuşayım cesaret umut ve sabır aşılamışsın,
çok hoşuma gitti, bir gülüşü dünyaya bedel,mutluluğunuz daim olsun,güle güle büyüt kızını...

Canım çok sağol , oğlum 10 günlük oldu. Normal şartlarda daha 2 haftası var ama benim son günlerde tansiyonum çok yükseldi ve doktorum 3 hafta önce almak zorunda kaldı. Adı Kayra anlamı Allah'ın mucizesi, Allah'ın lütfu demekmiş bizim içinde öyle olduğundan bu ismi koyduk. Geçen hafta oğlumda sarılık oldu teyzesi 4-5 saat ışık tedavisi gördü şimdi çok şükür iyi . Uykusuzluk dışında pek bir sıkıntım yok , sadece emerken çok yoruluyor ve hemen uyuyakalıyor doyup doymadığını anlayamıyorum . Bende de hamilelikte yok yoktu biliyorsun olabilecek tüm sıkıntılar çıktı en sonda da işte tansiyonla noktayı koyduk ve hala düzene girmedi yüksek seyrediyor . Elayı da çok öpüyorum :)

Teşekkür ederim rosedali. Bu tedavinle sen de hayallerine kavuşacaksın inşallah.
Bu arada yeni gelenler için ekleyeyim; bizimki sperm donasyonu. Donör hakkında hiçbirşey sormamış, şuna benzesin buna benzesin dememiştik. Sadece beyaz tenli olsun dedik. O kadar. Firdevs hanım bizi ilk defa yumurta toplanacağı gün gördü ve o gün donörü kendi kafasına göre seçti. Şimdi eşime benzemesi ve aralarındaki bağ çok şaşırtıcı :)) ve muhteşem.

Merhaba canım
Cuma günü 4-5 saat hastanede kalıp çıktık , dün kontrolümüz vardı sarılık değeri baya düşmüş artık 1 ay sonra kontrole gidicez. Mutlaka sarılıp koklıycam senin içinde , onlar öyle güzel kokuyorlar ki Allah herkese nasip etsin inşallah :)

Maşallah adıyla yaşasın.
Uykularınız da düzene girecek merak etme. Ela artık geceleri aralıksız 5-6 saat uyuyor. Böylece ben de dinlenebiliyorum.
Sanırım sezeryan oldun. Ağrılar da eklenince biraz daha zorluk oluyor ama dedim ya 1,5 aya hepsi geçiyor.
Oğlunu öp benim için. Kendinize iyi bakın.

ne güzel haberler bunlar çok sevindim bebek ve tress in kafası bayağı meşguldü benzerlik konusunda inşallah onlarda bebeklerini kucaklarına aldıkları zaman böyle güzel mesajlar atarlar ela yı çok merak ettimteyzelerinin yerine de kokla canım.

bizim tese tarihimiz belli değil canım doktor 3 ay kadar dinlenin dedi sanırım ekim gibi olacak o zaman detaylı yazarım canım.bende ne zamandır forumda sana bakıyordum ama sen meşgulsün artık öpüyorum sizi mutluluklar

Sabah sabah forma girip yazdıklarınızı okuyunca kalbim yerinden fırlayacak gibi oldu:) yaşadıklarınızı ne kadar güzel nekadar içten anlatmışsınız,allahım evlatlarınıza size çoookkkk çok uzun ömürler versin,çooookkk çokkk güzel bir hayat yaşatsın.
İnşallah hepimize bu mucizeleri tattırsın,benim için de Kayracık ve Elacıktan bir nefes o mis kokularından içinize çekin ben buradan hissederim:)
ben de 18 temmuzda lucrin i vurdurup adeti bekleyeceğim, allahım yolumuzu aydınlat ne olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…