Canım seni gördüğüme sevindim.ela bebek biraz daha büyümüştür.selincim sen rixli gebelik için bir kaç doktora gitmiştin sanırım .eğet Ankarada yaşıyorsan bana bir doktor önerebilir misin.müsait olduğunda özelden yazarsan çok sevinirim.hoşçakal..Larax merhaba, seni ve bebeki merak edip foruma geldim. Tedavin başlıyormuş.
İnşallah bu defa mutlu son senin olacak. Bebeğine kavuşacaksın. Hep dualarımda olacaksın. Bana çok yardımcı oldun. Tecrübelerinle aydınlattın teşekkür ederim. Benim senin için yapabileceğim birşey olursa seve seve yaparım. Mesaj atman yeterli. Mailimi de biliyorsun.
Allah yardımcın olsun, kolaylık versin. Sağlıkla hamile kalman ve bebeğini kucağına alman dileğiyle...
Sevgilerimle...
Larax merhaba, seni ve bebeki merak edip foruma geldim. Tedavin başlıyormuş.
İnşallah bu defa mutlu son senin olacak. Bebeğine kavuşacaksın. Hep dualarımda olacaksın. Bana çok yardımcı oldun. Tecrübelerinle aydınlattın teşekkür ederim. Benim senin için yapabileceğim birşey olursa seve seve yaparım. Mesaj atman yeterli. Mailimi de biliyorsun.
Allah yardımcın olsun, kolaylık versin. Sağlıkla hamile kalman ve bebeğini kucağına alman dileğiyle...
Sevgilerimle...
Tresscim ben istanbuldayım.
Hayırdır? Neden perinatolog arıyorsun?
Canım benim ge eliğimde üç kese göründü.kalp atımlarınıda duyduk.doktorum kesinlikle redüksüyon diyor.bir sürü rix saydı.bana en yakın yer Ankara fakat oradada gerçekten kime gidebilrim bilmiyorum.sonuçta rixsleri olan bir işlem.deneyim çok önemli dedi doktorum.zaten kendiside yapmak istemedi.bende ona güvenemem.selincim Ben seni Ankarada yşıyorsun sanmıştım.yinede saol ilgine canım
Tress cim bu konu çoook önemli. Senin hayrına olan şey gerçekleşsin.
Eğer karar verdiysen ve redüksiyon yaptıracaksan şehir önemseme derim. Yani iyi bir doktor bulursan istanbula gel.bir-iki gece bi otelde kalıver. Bu işlem çok önemli. Forumda redüksiyon yaptıran bir arkadaş vardı. Ona sor istersen. Bir de efsunee bu konuyu çok araştırdı. Onun gittiği perinatolog da iyiydi. Ben benim gittiklerimi tavsiye edemeyeceğim çünkü her biri ayrı tuhaftı. Efsuneye ulaşamazsan yardımcı olurum.
Haberleşelim canım.
bebekçim benim aklıma gelen kendine bolca gecelik pijama al. süt akıyor birde pansuman falan değişmek gerekiyor sık sık. birde göğüs pedleri var onlardan al. doğal balmumu gibi kremler var göğüs ucu kremleri onlardan al. biberon ve sterilize aleti mutlaka al ikizler çünkü sterilize aleti sana çok lazım olacak. ince battaniye gibi şeyler al kucağına alırken gerekecek. önlük yada küçük bir sürü bezler al emzirirken boynuna doğru akacak ilk günlerde. birde bebek için de çok zıbın gibi giysiler al. bazen doğunca sırtına kadar sıçıyorbebekler ilk günlerde..ve süt pompası da muhtemelen gerekecektir. artık unutttukların için babası koşacak sürekli
Canım efsune pek uğramıyor bu aralar.diğer redüksiyon yaptıran arkadaşımız ayyıldızdı.oda farklı bir şehirde malesef. en son kontrolde doktor belki bir tanesi gidebilir demişti.ayın 25 kontrolüm var o zaman herşey dahada netleşecek inşallah.kendine iyi bak hoşçakal..
Merhaba cnm,.
tedavin hayirli olsun ,allahim güzel haberlerle dönmek nasip etsin diyorum.
Irem hanim yazdigina göre dr.Firevdevs hanimda basliyorsun.Cok kisi hamile kaldi isnallah sanada banada bulasir ugurlu elleri diyorum.
güzel paylasimalar dilerim.
sevgiler
Arkadaslar bebek kaçıncı haftasındaydı bileniniz var mı? Bende biliyorsunuz yüksek tansiyon nedenle acil sezeryan oldum , oğlum 36. Haftada doğdu ama çok şükür bir sıkıntı olmadı. Son 3-4 gün tansiyonum birden 17-11 lere çıktı ve bu hem anneyi gem bebeği kaybetmeye sebep olabiliyormuş. Bu nedenle doktorum hiç riske atmadan aldı oğlumu . Tansiyon ayaklarda da feci şişmelere neden oluyor, malum bende hamilelik şekeri de çıkmıştı yok yok yani :) çok şükür şimdi hersey yoluna giriyor gerçi tansiyon öyle birden düşmüyor ilk defa bugün 13-9 oldu benim için gayet düşük yani. Bu arada oğlumda yavaş yavaş büyüyor bu hafta sarılık oldu cuma günü ışık tedavisi gördü onu hastanede bırakıp çıkmak öyle zordu ki sürekli ağladım halbuki sarılık çok normal ama onunla gîrip onsuz çıkmak çok zordu. Benden haberler böyle şuanda her anım oğlumla dolu :)))
arkadaşlar ben geldim geçmişi okumadım anca yarın okurum umarım hep güzel haberler verirsiniz
Ela mız 2 ay 9 günlük oldu. Artık çok daha anlamlı bakıyor, dinliyor.
Onunla konuşunca hemen gülüyor, sesler çıkarmaya çalışıyor.
Bunun yanında dünyaya alışmaya çalışıyor :)
Gazı oluyor, kakasını yapamayıp çok ağlıyor, aşı oluyor, ateşleniyor. Bu arada benim de içim acıyor.
Yani kısacası kızımız büyüyor teyzeleri.
Büyüdükçe onunla vakit geçirmek daha keyifli oluyor.
Bu arada her gören babasının kopyası diyor :) biz de kıs kıs gülüyoruz.
Farkettim ki Allah kime evlat olarak gönderdiyse ona benzetiyor.
Kızımla eşim arasında inanılmaz bir bağ var. Sadece eşimin omuzunda uyuyor. Gündüz videolar çekip ona yolluyoruz.
Allah inşallah bu mutluluğumuzu daim eder.
Biz canlı bir örneğiz. Neler yaşadığımızı, ne badireler atlattığımızı biliyorsunuz. Lütfen denemekten vazgeçmeyin çünkü bir gülüşü gerçekten dünyaya bedel.
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Sağlıkla siz de minik mucizelerinize kavuşun inşallah. Amin
Canım çok sağol , oğlum 10 günlük oldu. Normal şartlarda daha 2 haftası var ama benim son günlerde tansiyonum çok yükseldi ve doktorum 3 hafta önce almak zorunda kaldı. Adı Kayra anlamı Allah'ın mucizesi, Allah'ın lütfu demekmiş bizim içinde öyle olduğundan bu ismi koyduk. Geçen hafta oğlumda sarılık oldu teyzesi 4-5 saat ışık tedavisi gördü şimdi çok şükür iyi . Uykusuzluk dışında pek bir sıkıntım yok , sadece emerken çok yoruluyor ve hemen uyuyakalıyor doyup doymadığını anlayamıyorum . Bende de hamilelikte yok yoktu biliyorsun olabilecek tüm sıkıntılar çıktı en sonda da işte tansiyonla noktayı koyduk ve hala düzene girmedi yüksek seyrediyor . Elayı da çok öpüyorum :)Anishacım oğlunu almışsın kucağına ne güzel :) Allah sağlıklı , güzel bir ömür versin. Size bağışlasın.
Nasıl geçiyor? Bebeğin kaç günlük? Adı ne?
Ben de çok zor bir hamilelik geçirdim.
Doğum sonrası da sıkıntılarımız oldu biliyorsun. Bebeğim ağlamadı, uyanmadı, sarılık oldu vs.
Bunlar beni yıprattı. Bir de gaz ve uykusuzluk eklenince bi ara sinirlerim bozuldu.
Bunları yazmamın sebebi şu; eğer ki sen de psikolojik olarak kendini yorgun hissedersen bunun normal olduğunu bil. Ve 1,5 ay sonunda herşeyin çoook daha güzel olacağına emin ol.
Ela artık gülüyor, sesler çıkarıyor, izliyor ve bu çoook keyifli :)
Hayatın tadı :) günler şimdi daha güzel.
Oğlunu güle güle büyüt :) sormak istediğin olursa mesaj atman yeterli.
canım ya çok güzel anlatmışsın, yazdıklarında kendi adıma konuşayım cesaret umut ve sabır aşılamışsın,
çok hoşuma gitti, bir gülüşü dünyaya bedel,mutluluğunuz daim olsun,güle güle büyüt kızını...
canım merhaba,
yanlış bilmiyorsam 31 haftalıktı,
dilerim durumları iyidir,
çok geçmiş olsun,oğlun sarılık olmuş,üzülme biran önce toparlanır inşallah,
tahmin edebiliyorum durumunu,
sen kendine dikkat et,yediklerine içtiklerine. senden oğluna da geçermiş öyle diyorlar,dikkat edin havalar çok sıcak,
lütfen hastaneden çıkardıklarında haber ver olur mu?
oğluna lütfen benim yerime sımsıkı sarıl olur mu? mis gibi melek kokusunu içine çek,
tekrar geçmiş olsun.
Canım çok sağol , oğlum 10 günlük oldu. Normal şartlarda daha 2 haftası var ama benim son günlerde tansiyonum çok yükseldi ve doktorum 3 hafta önce almak zorunda kaldı. Adı Kayra anlamı Allah'ın mucizesi, Allah'ın lütfu demekmiş bizim içinde öyle olduğundan bu ismi koyduk. Geçen hafta oğlumda sarılık oldu teyzesi 4-5 saat ışık tedavisi gördü şimdi çok şükür iyi . Uykusuzluk dışında pek bir sıkıntım yok , sadece emerken çok yoruluyor ve hemen uyuyakalıyor doyup doymadığını anlayamıyorum . Bende de hamilelikte yok yoktu biliyorsun olabilecek tüm sıkıntılar çıktı en sonda da işte tansiyonla noktayı koyduk ve hala düzene girmedi yüksek seyrediyor . Elayı da çok öpüyorum :)
Ela mız 2 ay 9 günlük oldu. Artık çok daha anlamlı bakıyor, dinliyor.
Onunla konuşunca hemen gülüyor, sesler çıkarmaya çalışıyor.
Bunun yanında dünyaya alışmaya çalışıyor :)
Gazı oluyor, kakasını yapamayıp çok ağlıyor, aşı oluyor, ateşleniyor. Bu arada benim de içim acıyor.
Yani kısacası kızımız büyüyor teyzeleri.
Büyüdükçe onunla vakit geçirmek daha keyifli oluyor.
Bu arada her gören babasının kopyası diyor :) biz de kıs kıs gülüyoruz.
Farkettim ki Allah kime evlat olarak gönderdiyse ona benzetiyor.
Kızımla eşim arasında inanılmaz bir bağ var. Sadece eşimin omuzunda uyuyor. Gündüz videolar çekip ona yolluyoruz.
Allah inşallah bu mutluluğumuzu daim eder.
Biz canlı bir örneğiz. Neler yaşadığımızı, ne badireler atlattığımızı biliyorsunuz. Lütfen denemekten vazgeçmeyin çünkü bir gülüşü gerçekten dünyaya bedel.
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Sağlıkla siz de minik mucizelerinize kavuşun inşallah. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?