cnm geçmiş olsun dualarımız seninle sağsalim kucağına almayı nasip etsin rabbim artık sonlardasın hiç korkma Allahın izniyle emin ellerdesin en azından güzel haberlerini beklioruz cnm ::::::::::::Sevgili arkadaslarim
bugun apar topar agri ve yuksek tansiyondan hastaneye geldik, eve birakmadilar beni kontrol altindayim. Henen bebekler icin cigerleri gelisme ignesini yaptilar, sayet erken alirlarsa... Insallah almazlar erken meleklerimi.... Dua edin bize... Doguma sayet girersem zaten dualarimda olucaksiniz
Uzun yazamiyorum telefonla yazdigim icin
Kendinize iyi bakin insallah yine yakinda iyi haberlerle yazismaya
Bebek
Waltkryirli yolcukular sana!!! Allah yardimcin olsun canim ara sira buzlere yazmai unutma canim
merhaba canım,
avrupa yakasında mı? asya yakasında mı kalacaksın?
avrupa yakasında kalacaksan özelden sana yazabilirim,
Sevgili arkadaslarim
bugun apar topar agri ve yuksek tansiyondan hastaneye geldik, eve birakmadilar beni kontrol altindayim. Henen bebekler icin cigerleri gelisme ignesini yaptilar, sayet erken alirlarsa... Insallah almazlar erken meleklerimi.... Dua edin bize... Doguma sayet girersem zaten dualarimda olucaksiniz
Bebek
Waltkrayburg arkadasim hayirli yolcukular sana!!! Allah yardimcin olsun canim ara sira buzlere yazmai unutma canim
Sevgili arkadaslarim
Bebek
Waltkrayburg arkadasim hayirli yolcukular sana!!! Allah yardimcin olsun canim ara sira buzlere yazmai unutma canim
iyi dileklerini ve dualarını esirgemeyenler arkadaşlar allahım gönlünüzden geçenlere tez zamanda kavuştursun.yarın inşallah opu var hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin allah.yol çok yordu birazda hava değişikliği çarptı galiba tabi 40 dereceden serin havaya gelince bünye napsın :)buldun serin yeri uyu diyo hepinize iyi geceler
bebek inşallah senin bebişler biraz daha sabrederler Allaha emanet olun.
Sevgili arkadaslarim
Bebek
avrupa yakasinda kalacagim cnm yazarsan sevinirim
avrupa yakasinda kalacagim cnm yazarsan sevinirim
Atssn listeği koyduğun ne iyi oldu. göz atınca anlıyoruz ki meğer ne çok kişi bebek sahibi olmuş, ne kadar çok kişi de şuan hamileliğini sürdürüyor.
Doğum yapanların uzaklaşmasını anlayabiliyorum artık çok büyük meşguliyetleri var, hamile olanlar arada uğrayıp kendilerinden haber bıraksalar keşke ... nese herkesin canı olduğu yerde sağolsun..
Delikedi, bu kez bebekleri al gel onlarca dansöz oynatalım senin için . git gel çok çabaladın allahım bu mubarek günlerde emeklerinin karşılığını versin.
BEBEK umarım sende bebişlerinde iyisinizdir, aklım hep sende ne durumda olduğunu merak ediyorum. bebişler biraz daha bekleeyeceklerdir inşallah gelmek için.. herşeyden önemlisi senin sağlığın. güzel ve iyi haberler vermeni diliyorum.
Rozadalı, sen nasılsın arkadaşım
selam kizlar bebekle telefonda görüsen varmi aramizda merak ediyorum durumunu insallah bebekleride kendide iyidir su mubarek saatte lutfen dua edelim onlar icin ..telefonla görüsen varsa durumunu yazarsa sevinirim
iyiyim canım,
pazar günü lucrin depotu kullandım,
bugün diğer ilaçlarımın listesine eczaneye
verdim yarın alacağım Allah kısmet ederse,
bakalım tam kestiremiyorum ne zaman gideceğimizi,büyük bir ihtimal bayramda orada olacağız,
irem bana cuma günü 1-2 güne donör bilgisini veririm demişti ama bugün bana dönmedi,
meraktayım açıkçası,
sen nasılsın bebeklerimiz nasıl, havalar çok sıcak, Allah yardımcınız olsun,
inan hep aklımdasınız,
Arkadaslar bebek kaçıncı haftasındaydı bileniniz var mı? Bende biliyorsunuz yüksek tansiyon nedenle acil sezeryan oldum , oğlum 36. Haftada doğdu ama çok şükür bir sıkıntı olmadı. Son 3-4 gün tansiyonum birden 17-11 lere çıktı ve bu hem anneyi gem bebeği kaybetmeye sebep olabiliyormuş. Bu nedenle doktorum hiç riske atmadan aldı oğlumu . Tansiyon ayaklarda da feci şişmelere neden oluyor, malum bende hamilelik şekeri de çıkmıştı yok yok yani :) çok şükür şimdi hersey yoluna giriyor gerçi tansiyon öyle birden düşmüyor ilk defa bugün 13-9 oldu benim için gayet düşük yani. Bu arada oğlumda yavaş yavaş büyüyor bu hafta sarılık oldu cuma günü ışık tedavisi gördü onu hastanede bırakıp çıkmak öyle zordu ki sürekli ağladım halbuki sarılık çok normal ama onunla gîrip onsuz çıkmak çok zordu. Benden haberler böyle şuanda her anım oğlumla dolu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?