cnm geçmiş olsun dualarımız seninle sağsalim kucağına almayı nasip etsin rabbim artık sonlardasın hiç korkma Allahın izniyle emin ellerdesin en azından güzel haberlerini beklioruz cnm ::::::::::::

Atssn listeği koyduğun ne iyi oldu. göz atınca anlıyoruz ki meğer ne çok kişi bebek sahibi olmuş, ne kadar çok kişi de şuan hamileliğini sürdürüyor.
Doğum yapanların uzaklaşmasını anlayabiliyorum artık çok büyük meşguliyetleri var, hamile olanlar arada uğrayıp kendilerinden haber bıraksalar keşke ... nese herkesin canı olduğu yerde sağolsun..

Delikedi, bu kez bebekleri al gel onlarca dansöz oynatalım senin için . git gel çok çabaladın allahım bu mubarek günlerde emeklerinin karşılığını versin.

BEBEK umarım sende bebişlerinde iyisinizdir, aklım hep sende ne durumda olduğunu merak ediyorum. bebişler biraz daha bekleeyeceklerdir inşallah gelmek için.. herşeyden önemlisi senin sağlığın. güzel ve iyi haberler vermeni diliyorum.

Rozadalı, sen nasılsın arkadaşım

gecmis olsun bebekcim umarim hersey gönlünce olur. ama sayet bebekleri erken almak zorunda kalirlarsa da gönlünü ferah tut. prematüre dogan bebeklerim zamaninda dogan bebeklere kiyasla ileride daha gürbüz ve saglikli olduklari bilinir. Yüce Rabbim seni ve bebislerini korusun. Allaha emanet olun.

canım geçmiş olsın. benim 3 yeğenimde erken doğum oldu. maşallah hepsi de birbirinden zeki. üzülme

canım hayırlısıyla bebeklerini alıp gelirsin inşallah... bütün dualarımız seninle...

Atessn yaptığın liste Beni duygulandırdı kimler gelmiş kimler gitmiş.bilginisanın dediği gibi bir haylide hamile kalanlar olmuş.tabii bazıları hamileliğini bile haber verme gereği duymasada hatırlamak iyi oldu.
Delikedi arkadaşım kedin ve bizler seni burada sabırsızlıkla bekliyoruz.inşallah bu kez olucakk.

Bilginisacımmm kanamaların tamamen bitti mi.lütfen kendine dikkat et.gerekirse heryerin uyuşsun ama yatt.
Bebekcim umarım herşey yolundadır.bizleri habersiz bırakma .yokluğun fark ediliyorr canım.
Bende ise durumlar biraz kasık ağrılarım var.sabahları çok tatsız kalkıyorum.iştahsızlık vs aniden gelen ve burden geçen bulantılarla geçiyor günler.doktor kontrolümü bekliyorum.benim mercimekler yerinde mi diye bazen kafamda kuruyorum.acabaa bi bahane uydurup doktora gitsemde şu mercimeklerimi bi görsem diyorum.sonra sabır çekiyorum.kendinize iyi bakın sevgilerr..

selam kizlar bebekle telefonda görüsen varmi aramizda merak ediyorum durumunu insallah bebekleride kendide iyidir su mubarek saatte lutfen dua edelim onlar icin ..telefonla görüsen varsa durumunu yazarsa sevinirim

avrupa yakasinda kalacagim cnm yazarsan sevinirim

Cnm ben kendi adima söyleyecegim ,hangi yakasi bilemem ama beni begendigim isinde uzman Doktor Semra Kahraman dir.Memorial hastanesinde .Isini süper yapiyor ,pahali biraz ama cok donanimli ...
Sonrasida Alman hastanesinde Mustafa Bahceci ,
Kardesimin dogum yaptigi AciBadem klinigi var cok profesyoneller.
Umut tüp bebek var adini cok duydum Bahcecinin klinigi diyorlar.
Allahim her sey gönlünce olsun.
sevgiler cnm

Telefon baglantisi sorun uyasadik son 3-4 gündür giremedim ,cep tende girmedim yazialr cok kücük görüyorum ve yazarken hata yapyiorum diye bugün yaziyorum.
Sükür klingimde protokolum geldi diger arkadaslrinki gibi dgeil ,
estrofem , 3x1 Folibol 1x1 Corasprin 1x1 hepsi bu

bu hafta rahim usg istedi ona göre cagiracak temmuz sonu yada agustos basi gibi transferim olacak eger bir terslik cikmazsa..
igne yok-clenexa kan sulandirici yok-monodoks-yok
tek prednol var günde bir defa olmak üzere.
5.blast olacak büyük ihtimalle.
hakkimdan hayirlisi olsun diyorum.Ne sorsam siz herkesle bir dgeilsiniz ,size gerek yok deyip durdu ?))
Yorumlara acigim ... demekki cok bilmek isin icinde olmak hic bir ise yaramiyor diyorum) elimiz mahkum ,boynumuz bükük, kararlarina uyacagiz..
Simideden ya olmazsa -ya tutmazsa 5.donasyon az da dgeil ))) demekten kendimi alikoyamadim..) Kanama ile bebkelri kaybediyorum 12 haftalik az degil insan bir Pruloton depot 500 mg yazar veirir ..))))

Okul tatiline girdik ,evde tatil havasi hakim, kizim sürekli plan yapyior ona uymak icin bir yerlere gidiyorum ,girmeyebilirim.aksamalri firsat buldukca girecegim, merak etmeyiniz diye not düsüyorum.
Dunizi eksik etmeyin lütfen .
sevgilerimle

#Transfere gidecekler yolunuz aydinlik olsun arkadaslar
#yeni girenler hosgelmisler sayfamiza,
#Hazirlikga baslayanalr Allahim kolaylik versin diyorum,
#sevgili Bebekte emin ellerdesin cnm rabbim olsun derse dogsunalr endise etme cnm.allahim kolayik versin ,hayirli dogumlar. bize teknoloji ile ilet cnm.
#sevgili Nurus hosgeldin baska bir formda seni okumustum ,hamielsin Hitte yaptin galiba? allahim tamamina erdirsin.darisida bize cnm.

adini unuttugum ve gözümden kacmis olabilirler hepinizede selamlar ,hayirli ramazanlar dilerim.
her sey gönlümüzce olsun ..
duam hepimize gitsin ..
sevgiler

Nasilsiniz güzel anneler,
Sevgili Atessen nasilsin? iyimisin ?

Sevgili Fbli nasilsin cnm? bebisin nasil? allahim bizede nasip etsin bu ramazan gibi günde dualrinizi eksik etmeyin can dostlarim.

Yapmam gereken ,önerdiginiz bir durum yada gözümden kacmis bir yer varmidir?
Yorumalriniz cok önemlidir.sevgilerimle.Rabbime biraktim insallah yüzümü güldürecektir diyorum ..baskada elimden bir sey gelmiyor.

görüsmek üzere
sevgilerimle

iyiyim canım,
pazar günü lucrin depotu kullandım,
bugün diğer ilaçlarımın listesine eczaneye
verdim yarın alacağım Allah kısmet ederse,
bakalım tam kestiremiyorum ne zaman gideceğimizi,büyük bir ihtimal bayramda orada olacağız,
irem bana cuma günü 1-2 güne donör bilgisini veririm demişti ama bugün bana dönmedi,
meraktayım açıkçası,
sen nasılsın bebeklerimiz nasıl, havalar çok sıcak, Allah yardımcınız olsun,
inan hep aklımdasınız,

selam kizlar bebekle telefonda görüsen varmi aramizda merak ediyorum durumunu insallah bebekleride kendide iyidir su mubarek saatte lutfen dua edelim onlar icin ..telefonla görüsen varsa durumunu yazarsa sevinirim

bebek meraktayız nasılsın?
Umarım iyisindir, ev de misin? Hastane de mi?
şirinlerin nasıl?
Ne olur kısa da olsa bişeyler yaz,
allah yardımcın olsun...

Arkadaslar bebek kaçıncı haftasındaydı bileniniz var mı? Bende biliyorsunuz yüksek tansiyon nedenle acil sezeryan oldum , oğlum 36. Haftada doğdu ama çok şükür bir sıkıntı olmadı. Son 3-4 gün tansiyonum birden 17-11 lere çıktı ve bu hem anneyi gem bebeği kaybetmeye sebep olabiliyormuş. Bu nedenle doktorum hiç riske atmadan aldı oğlumu . Tansiyon ayaklarda da feci şişmelere neden oluyor, malum bende hamilelik şekeri de çıkmıştı yok yok yani :) çok şükür şimdi hersey yoluna giriyor gerçi tansiyon öyle birden düşmüyor ilk defa bugün 13-9 oldu benim için gayet düşük yani. Bu arada oğlumda yavaş yavaş büyüyor bu hafta sarılık oldu cuma günü ışık tedavisi gördü onu hastanede bırakıp çıkmak öyle zordu ki sürekli ağladım halbuki sarılık çok normal ama onunla gîrip onsuz çıkmak çok zordu. Benden haberler böyle şuanda her anım oğlumla dolu :)))

Larax merhaba, seni ve bebeki merak edip foruma geldim. Tedavin başlıyormuş.
İnşallah bu defa mutlu son senin olacak. Bebeğine kavuşacaksın. Hep dualarımda olacaksın. Bana çok yardımcı oldun. Tecrübelerinle aydınlattın teşekkür ederim. Benim senin için yapabileceğim birşey olursa seve seve yaparım. Mesaj atman yeterli. Mailimi de biliyorsun.
Allah yardımcın olsun, kolaylık versin. Sağlıkla hamile kalman ve bebeğini kucağına alman dileğiyle...
Sevgilerimle...

Merhaba cnm,.
tedavin hayirli olsun ,allahim güzel haberlerle dönmek nasip etsin diyorum.
Irem hanim yazdigina göre dr.Firevdevs hanimda basliyorsun.Cok kisi hamile kaldi isnallah sanada banada bulasir ugurlu elleri diyorum.
güzel paylasimalar dilerim.
sevgiler

Anishacım oğlunu almışsın kucağına ne güzel :) Allah sağlıklı , güzel bir ömür versin. Size bağışlasın.
Nasıl geçiyor? Bebeğin kaç günlük? Adı ne?
Ben de çok zor bir hamilelik geçirdim.
Doğum sonrası da sıkıntılarımız oldu biliyorsun. Bebeğim ağlamadı, uyanmadı, sarılık oldu vs.
Bunlar beni yıprattı. Bir de gaz ve uykusuzluk eklenince bi ara sinirlerim bozuldu.
Bunları yazmamın sebebi şu; eğer ki sen de psikolojik olarak kendini yorgun hissedersen bunun normal olduğunu bil. Ve 1,5 ay sonunda herşeyin çoook daha güzel olacağına emin ol.
Ela artık gülüyor, sesler çıkarıyor, izliyor ve bu çoook keyifli :)
Hayatın tadı :) günler şimdi daha güzel.
Oğlunu güle güle büyüt :) sormak istediğin olursa mesaj atman yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…