mrb arkadaşlar nete giremedim bir sorundan dolayı benden haberlere devam....kalp atışalrını duymaya gittim 15inde...yüce allahımın lütfu ki 4 nünde kalbi atıyor...dördüzler şimdilk iyiler....biz şoktayız...allahımdan istedim her yıkılışımda tekrar diledim hergün kapısına yüz sürdüm kulunu geri çevirmedi....rabbim hepinize tattırsın...beklemedeyim....biliyorum rabbim bununda bir kolaylığını verecek ve hakkımda hayırlısı olacak...sonuunda bende bir büyülü bahçe oldum...allhım yardım etsin ve bebeklerim ve benim için hayırlısı olsun...
bebkciğm çok geçmiş olsun...rabbim yardımcın olsun...dualarım seninle...ha gayret ikizler biraz daha sabredin...
efsuneciğm kızın hayırlı uğurlu sağlıklı olsun...rabbim sağsalim kucağına almak nasip etsin....
transfere gidecek arkadaşlar yolunuz bahtınız açık olsun...
eslemsena kardelenkaranfil allahın izniyle toparlandıktan sonra sıra sizde...güzel yüreklerinizi hiç üzmeyin...inşallah kucaklarınız bebişlerle dolsun taşsın....
arada atladığım arkadaşlarım affola hereks kendine ii baksın...bu forumun enerjisi hepimizi anne baba yapacak inşallah...hayırlı ramazanlar....
Canım bu formda ikimizde hiç belirti yaşsmadan bir rekor kırdık.Ben üçüz sense dördüz rüya gibi.peki canım doktoru ne diyor yani yorumu ne oldu.belirtilerin be alemde ..hakkında hayırlısı olsun
Son düzenleme: