mrb arkadaşlar nete giremedim bir sorundan dolayı benden haberlere devam....kalp atışalrını duymaya gittim 15inde...yüce allahımın lütfu ki 4 nünde kalbi atıyor...dördüzler şimdilk iyiler....biz şoktayız...allahımdan istedim her yıkılışımda tekrar diledim hergün kapısına yüz sürdüm kulunu geri çevirmedi....rabbim hepinize tattırsın...beklemedeyim....biliyorum rabbim bununda bir kolaylığını verecek ve hakkımda hayırlısı olacak...sonuunda bende bir büyülü bahçe oldum...allhım yardım etsin ve bebeklerim ve benim için hayırlısı olsun...

bebkciğm çok geçmiş olsun...rabbim yardımcın olsun...dualarım seninle...ha gayret ikizler biraz daha sabredin...

efsuneciğm kızın hayırlı uğurlu sağlıklı olsun...rabbim sağsalim kucağına almak nasip etsin....

transfere gidecek arkadaşlar yolunuz bahtınız açık olsun...

eslemsena kardelenkaranfil allahın izniyle toparlandıktan sonra sıra sizde...güzel yüreklerinizi hiç üzmeyin...inşallah kucaklarınız bebişlerle dolsun taşsın....

arada atladığım arkadaşlarım affola hereks kendine ii baksın...bu forumun enerjisi hepimizi anne baba yapacak inşallah...hayırlı ramazanlar....

Canım bu formda ikimizde hiç belirti yaşsmadan bir rekor kırdık.Ben üçüz sense dördüz rüya gibi.peki canım doktoru ne diyor yani yorumu ne oldu.belirtilerin be alemde ..hakkında hayırlısı olsun

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar nete giremedim bir sorundan dolayı benden haberlere devam....kalp atışalrını duymaya gittim 15inde...yüce allahımın lütfu ki 4 nünde kalbi atıyor...dördüzler şimdilk iyiler....biz şoktayız...allahımdan istedim her yıkılışımda tekrar diledim hergün kapısına yüz sürdüm kulunu geri çevirmedi....rabbim hepinize tattırsın...beklemedeyim....biliyorum rabbim bununda bir kolaylığını verecek ve hakkımda hayırlısı olacak...sonuunda bende bir büyülü bahçe oldum...allhım yardım etsin ve bebeklerim ve benim için hayırlısı olsun...

bebkciğm çok geçmiş olsun...rabbim yardımcın olsun...dualarım seninle...ha gayret ikizler biraz daha sabredin...

efsuneciğm kızın hayırlı uğurlu sağlıklı olsun...rabbim sağsalim kucağına almak nasip etsin....

eslemsena kardelenkaranfil allahın izniyle toparlandıktan sonra sıra sizde...güzel yüreklerinizi hiç üzmeyin...inşallah kucaklarınız bebişlerle dolsun taşsın....

arada atladığım arkadaşlarım affola hereks kendine ii baksın...bu forumun enerjisi hepimizi anne baba yapacak inşallah...hayırlı ramazanlar....

ay sok oldum masallah tobigin bildigim kadari ile ilk 4uz bebegi cok guzel yaaa rabbim kucagina almayida nasip etsin harika bir haber yaa

az önce bir haber aldim telefondan Istanbul büyükcekmecede bir arkadasim vardi tam 4 kez tüp bebek denedi 4.cüde tuttu tabi cok sevindiler daha gencte ama bebekler ücüzmüz Allah biliyor ben zamanindada o Kadar ikna etmeye calistim ama 1 tanesini cöpe attilar aldirdilar oysa yillarca ugrsmisti ..dün aksam fenalamis hastaneye kaldirmislar 7 aylik hamileydi ve geri kalan 2 bebegide ölü dogurmus sebep yokmus daha dün muayene olmus kalp atislarini duymus bugun konustum sinir krizleri geciriyor neyse cok üzgünüm demek istedigim yaa bizler yillarca bebek diye yirtiniyoruz rabbim bonkör davraniyor 3 bebek 4 bebek veriyor biz kimizki rabbimin can verdigi 1 damladan kalbini attirdigi kucucuk bir masumu cöpe atiyoruz sonra sen bulunca bunuyorsun deyip hepsini aliyor :( RABBIM OL DER OLUR cok üzgünüm hala aglamaktan kendimi alamiyorum rabbimede hep öyle yakariyorum bana bebek ver 3 tane de olsa 4 tanede olsa ölüm tehlikem yoksa asla cöpe atmam gerekirse 9 ay hastanede yatarim ama kiymam kusura bakmayin o Kadar üzgünümki sizinle paylasmak istedim rabbim mimseyi evlat acisiyla sinamasin :( sevgiyle kalin

waltkrayburg teşekürler arkadaşım..inşallah seninde mutlu haberlerini okuruz buradan....dualarım hepinizle....

tressciğm sağol haklısın belirti yaşamadan mutlu haberlerimizi aldık...annemin ve ablalarımın aksine rahat geçiriyorum gebeliği....hergün ara ara bulantı ve kusmalarım olsada günlük hayatımı fazla zorlamadan atlatıyorum...rabbim kolaylığını veriyor....doktorum 3 hafta sonraya randevu verdi...bazen doğal yoldan sonlanıyor dedi ama 4 üzler 4,5 veye 5 aylıkken dünyaya gelebilyor ve sağlıklı bebekleride kabedebiliyoruz dedi...senin ve bebeklerin sağlığı için 4 üz zor ama üçüz bebekleri olan hastalrım var dedi...çok sağlıklı karar verip sende devam dersen vücutda elverirse neden olmasın dedi...3 hafta beklayeceğim...3 haftanın sonunda hangilerinin kalp atışı deavam ediyor ona bakılacak...birde ara ara kahverengi lekelenmelerim var.hayırlısı...rabbim seninde benimde yardımcımız olsun....

az önce bir haber aldim telefondan Istanbul büyükcekmecede bir arkadasim vardi tam 4 kez tüp bebek denedi 4.cüde tuttu tabi cok sevindiler daha gencte ama bebekler ücüzmüz Allah biliyor ben zamanindada o Kadar ikna etmeye calistim ama 1 tanesini cöpe attilar aldirdilar oysa yillarca ugrsmisti ..dün aksam fenalamis hastaneye kaldirmislar 7 aylik hamileydi ve geri kalan 2 bebegide ölü dogurmus sebep yokmus daha dün muayene olmus kalp atislarini duymus bugun konustum sinir krizleri geciriyor neyse cok üzgünüm demek istedigim yaa bizler yillarca bebek diye yirtiniyoruz rabbim bonkör davraniyor 3 bebek 4 bebek veriyor biz kimizki rabbimin can verdigi 1 damladan kalbini attirdigi kucucuk bir masumu cöpe atiyoruz sonra sen bulunca bunuyorsun deyip hepsini aliyor :( RABBIM OL DER OLUR cok üzgünüm hala aglamaktan kendimi alamiyorum rabbimede hep öyle yakariyorum bana bebek ver 3 tane de olsa 4 tanede olsa ölüm tehlikem yoksa asla cöpe atmam gerekirse 9 ay hastanede yatarim ama kiymam kusura bakmayin o Kadar üzgünümki sizinle paylasmak istedim rabbim mimseyi evlat acisiyla sinamasin :( sevgiyle kalin

Canım arkadaşının durumuna çok üzüldüm.kesinlikle düşüncelerinde çok haklısın.Fakat şöyle bir durum var.Ben mesela iki tane doktora gittimm kesinlikle üçünüde taşıyamazsın diyorlar.birini sonlandırırsak yüzde altı rix var hepsini doğurmaya kalkarsan da yüzde kırk hepsini kaybedersin diyorlar.yani çok zor bir durum .hep dua ediyorum rabbim bu kararı bana bırakmasın diye.

Canım Allah kimseyi çocuksuzlukla sınamasın, tv lerde çıkıyor düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar,öldürüyorlar, bu çok farklı bir durum ama tedavi olup 3 üz ve 4 üz hamile kalan arkadaşlarımız var, rabbimin bir hediyesi düşünüyorum. çok zor bir durum karar verme açısından, inan bence hepsini doğurmak isterler ama vucüt yapıları ve bünyeleri kaldıramaz ise bırak bebekleri annenin durumu bile riske giriyor, ben sitede okumuştum bir arkadaşımız üçüz gebeliğini ikize düşürmüştü o karar aşamasında ben bir hafta düşündüm durdum,böyle bir durumda ben ne yapardım diye imkan olsa doğurmak en güzeli ama ya hepsini kaybedersen, o zaman yaşayacağın yıkımı bir düşün,umarım herkes için hayırlı gebeliklerimiz olur, hayırlı bebeklerimiz olur, lütfen kendini daha fazla yıpratma,

waltkrayburg teşekürler arkadaşım..inşallah seninde mutlu haberlerini okuruz buradan....dualarım hepinizle....

tressciğm sağol haklısın belirti yaşamadan mutlu haberlerimizi aldık...annemin ve ablalarımın aksine rahat geçiriyorum gebeliği....hergün ara ara bulantı ve kusmalarım olsada günlük hayatımı fazla zorlamadan atlatıyorum...rabbim kolaylığını veriyor....doktorum 3 hafta sonraya randevu verdi...bazen doğal yoldan sonlanıyor dedi ama 4 üzler 4,5 veye 5 aylıkken dünyaya gelebilyor ve sağlıklı bebekleride kabedebiliyoruz dedi...senin ve bebeklerin sağlığı için 4 üz zor ama üçüz bebekleri olan hastalrım var dedi...çok sağlıklı karar verip sende devam dersen vücutda elverirse neden olmasın dedi...3 hafta beklayeceğim...3 haftanın sonunda hangilerinin kalp atışı deavam ediyor ona bakılacak...birde ara ara kahverengi lekelenmelerim var.hayırlısı...rabbim seninde benimde yardımcımız olsun....

dünyanın en güzel duygusu olması lazım şu kalp atışlarını duymak,zor bir karar olacak ama ben seni tebrik etmek istedim.
karar sana kalmadan kendiğinden çözülüversin, ama ne karar verirsen ver hep yanında olmak isterim.
hakkında hayırlısı olsun.
pardon hakkınızda hayırlısı olsun.

Canım arkadaşının durumuna çok üzüldüm.kesinlikle düşüncelerinde çok haklısın.Fakat şöyle bir durum var.Ben mesela iki tane doktora gittimm kesinlikle üçünüde taşıyamazsın diyorlar.birini sonlandırırsak yüzde altı rix var hepsini doğurmaya kalkarsan da yüzde kırk hepsini kaybedersin diyorlar.yani çok zor bir durum .hep dua ediyorum rabbim bu kararı bana bırakmasın diye.

canlarim lafim size degildi haklisiniz mecbur kalinca bir karar vermek gerekebilir ben bu konuda cocuklar konusunda cok hassasim o yüzden sanirim cok etkileniyorum rabbim yardimciniz olsun insallah

2 gündür giremedim mide bulantılarından.
kanama geçti azaldı derken dün akşam yine başladı kırmızı gelmeye. benim doktor da izinli pazartesi gelecek bugün başka bir özeel hastanedeki doktora gittim.
çok şükür iki bebeğimin de iyimiş kalpleri atıyor. 7 haftamız bitti.

sıra beklerken bebeklerime dedim ki " şimdi uslu çocuklar olun doktor teyzeye kendinizi iyi gösterin kalp atışlarınızı da duyalım baban ve ben ikinizi de çok seviyoruzz" dinledi bebeişlerim gayet iyimişler .
doktor ilaçlarımı sordu "gereken herşey yapılıyomuş zaten istersen hastaneye yatırıp serum takviyesi yapalım" dedi istemedim.
evde yatıyorum bütün gün, mide bulantısından hiçbirşey yiyemiyorum

onlar iyi olsunlarda herşeye razıyım.
buarrada benim iğne progenx 50 mg ikisini birada hergün vuruluyorum. prolton depota geçmedik henüz

bebek az daha sabır arkadaşım dileğimiz 3-4 hafta daha sennde kalmaları ama alsalar bile korkma sağlıkla toparlarlar kısa zamanda.
27 haftalık doğan ikizler biliyorum şu an dört yaşındalar. 31 haftalık doğanlar biliyorum. inşalah seninkiler vakitlice gelirler. duamzdasın.

MİNASARE mşallahhhh vallahi bende şok oldum dördüz he maşallah... şimdilik bir şey hesap etme bakalım zaman ne gösterecek.
hayrına işlesin derim.

efsune kız ne güzel .. ben de hep kızım osun isterdim cici bici bıcır bıcır cilveli .. bakalım benimkiler ne olacak.

anisha , rüzgarselin ne tatlı anlatıyorsunuz sağlıkla büyüsünler.. inşallah bizde ilk zamanlarımızı sizin gibi anlatırken ela ve kayra emekliyor olacaklar :)

aykızım, bebek, tunanehir
isim önerisi olarak şunu demek isterim, eşinizin ve sizin isimlerin harflerini ya da hecelerini karıştırınca isim çıkmıyor mu.
ben kendim için bir isim oluşturabildim bakalım kısmet.

çevremden örnekler:
Nurcan-Selçuk= Selcan, Sercan
Tuncay-Berna= Beray
Berfin-Aytaç= Beray

bebişlerimi almaya gidiyorum. dualarınızı bekliyorum. 4 üz müjdesi var Allahım dağına göre kar yağdırırmış neden olmasın :)

larax tam bir hayvanseverim çocukluğumdan beri hayvanlarım hep oldu. ama bu kedicik eşimdeki sorunu öğrendiğimiz zaman geldi bize annesiz kalmıştı çok küçüktü kardeşleri öldü onu yaşattık ama deli cadım geçici evden kaçmış moralim bozuk ama eşim evimize gitmeye çalıştığını düşünüyor belki evimizde karşılar bizi herzamanki gibi

mrb arkadaşlar nete giremedim bir sorundan dolayı benden haberlere devam....kalp atışalrını duymaya gittim 15inde...
....
Canım bu formda ikimizde hiç belirti yaşsmadan bir rekor kırdık.Ben üçüz sense dördüz rüya gibi.peki canım doktoru ne diyor yani yorumu ne oldu.belirtilerin be alemde ..hakkında hayırlısı olsun

Minasera, Tress06: Ikinize de masallah! Cok sasirdim. Insallah hersey yolunda ve saglikla gider.

Waltkrayburg; offf berbat bir haber, arkadasina cok gecmis olsun. Beterin beteri var derler ya, zavallinin basina neler gelmis. Sen topla kendini bari, arkadasina moral olma zamani. Allah hepimize akil ve yurek kuvveti versin.

bebişlerimi almaya gidiyorum. dualarınızı bekliyorum. 4 üz müjdesi var Allahım dağına göre kar yağdırırmış neden olmasın :)

larax tam bir hayvanseverim çocukluğumdan beri hayvanlarım hep oldu. ama bu kedicik eşimdeki sorunu öğrendiğimiz zaman geldi bize annesiz kalmıştı çok küçüktü kardeşleri öldü onu yaşattık ama deli cadım geçici evden kaçmış moralim bozuk ama eşim evimize gitmeye çalıştığını düşünüyor belki evimizde karşılar bizi herzamanki gibi
dualarımız seninle canım Rabbim şu hayırlı mübarek günlerin hürmetine yüzünü güldürsün.şimdiden hayırlı transferler....

Bir husuta hep ben dikkat çekmek zorunda kalıyorum ama bir daha anlatayım..

Bu hükümet döneminde alınan bir kanunla anne olamayan kadınların ne pahasına olursa olsun anne olmalarının önüne geçilmiş ve bunda direten kadınlara da en az 3 yıl olmak üzere hapis cezası öngörülmüştür...

Alman vatandaşı olanlar yırtıyor ama türkler bu kapsamda. Paylaşımlarınızda doktor adı ve çocukalrınızın adını paylaşmayın lütfen hele donasyon kelimesini asla!!
Özel maillerdebile yazılmamalı bana göre...

Listeyide yayınlamama taraftarıyım !!!!

İnsan anne olma yolunda olunca çocuğu için korkular ediniyor!!! Bu konuda artık hepinizden biraz daha dikkat rica ediyorum!!!

Her katılımcının kendi sorumluluğu ve kararıdır yaşadıkları ama sizler benim için çok değerli güzel kadınlarsınız. Hiçbirimizin canının yanmasını ve üzülmesini istemiyorum.
Çünkü sizleri kendime çok yakın hissediyorum!!!!

Kızlar benim başlangıçtaki durumum nedeniyle bayağı araştırma yaptım.
Yaşı 35 ten büyükler anne ve bebekler için çok riskli .
Hem anneyi hem bebekleri kaybetme riski var.

Aslında en güzel gebelik tekiz gebelik.. Ama ikizlerde biryere kadar tamam.
Ama üçüz ve dördüzde tamamen ateşle oynamak.

Unutmayın doktorlar için bizler sadece istatistiki değerleriz!! Üzerimizde deney yapılmasına izin vermeyelim..

Redüksiyon duygusal olarak yük olsada hayatta kalmak için bir gereklilik.
Bazı durumlarda duygular değil yaşamsal kararlar ön planda olmalı!!!

Kimse kimseye burada ne yapacağını söylemiyor söyleyemezde!!!!!!!!!
ama lütfen risklerin farkına varın ve hayatınızı tehlikeye atmayın.
Tüm gittiğim doktorlar bana durumum hakkında sizin ve bebeğinizin iyiliğinize gelişmeler dedi..

2 gündür giremedim mide bulantılarından.
kanama geçti azaldı derken dün akşam yine başladı kırmızı gelmeye. benim doktor da izinli pazartesi gelecek bugün başka bir özeel hastanedeki doktora gittim.
çok şükür iki bebeğimin de iyimiş kalpleri atıyor. 7 haftamız bitti.

sıra beklerken bebeklerime dedim ki " şimdi uslu çocuklar olun doktor teyzeye kendinizi iyi gösterin kalp atışlarınızı da duyalım baban ve ben ikinizi de çok seviyoruzz" dinledi bebeişlerim gayet iyimişler .
doktor ilaçlarımı sordu "gereken herşey yapılıyomuş zaten istersen hastaneye yatırıp serum takviyesi yapalım" dedi istemedim.
evde yatıyorum bütün gün, mide bulantısından hiçbirşey yiyemiyorum

onlar iyi olsunlarda herşeye razıyım.
buarrada benim iğne progenx 50 mg ikisini birada hergün vuruluyorum. prolton depota geçmedik henüz
canım geçmiş olsun,bebişlerin iyi olmasına sevindim.maşallah kalp atışları da iyi.sırada cinsiyetleri öğrenme var hadi bakalım bir oğlan bir kız olsun:)))bulantıların başladı demek kötü ya benim bile o zaman bulantım başlamıştı benim ilaçlardan da olabilir tabi ama kötü bir şey ya gerçekten bol bol tuzlu kraker yiyodum ben tansiyon problemin yoksa deneyebilirsin.bu arada progenex mi kullandırdılar sana hep,proluton depotla ne farkı var?ikisini bir arada derken başka iğne de mi vuruluyosun?Rabbim sağlılı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin canım

tebrik ederim canım,maşallah yaaa 4 ü de tutmuş,ikisini bana veriver bariii kızzzz:34:Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin.4üz zor olur Rabbim seni zor karar vermeye bırakmasın,biraz daha bekle bakalım hayırlısı olsun.

çok tebrik ederim kızın olcakmış,kız çocukları anneye babaya daha bağlı oluyor,daha hayırlı evlat oluyor bence,çok sevindim.ben de hep ilk çocuğum kız olsun isterdim.bunda oluverseydi bir tane kızım ne güzel olacaktı ama maalesef,neyse Rabbim bir sonrakine inşalah ikisinin sevgisini birden tattırıverir.kız bebeklerine o kadar güzel kıyafetler var ki,,ayyyy ne güzel pembiş pembiş giydirirsin.maşalllah

canım dördüz bir ilk tebrik ederim gerçekten inşallah senin ve bebeklerin hakkında hangisi hayırlısı ise o olur ALLAH IM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN :16:

Efsuneciğim tebrik ederim kızın olacakmış sevindim içimden bi his oğlun olacağını söylemişti yanılmışım.Arkadaşım çoğul gebelikler hakkında sana katılıyorum belli bi yaşın üzerinde anne ve bebek sağlığı konusunda büyük risk biz belki çocuğumuz olmadığı için bunun ciddiyetini çok iyi kavrayamıyoruz.Ben şahsen yoğun tempoda çalışan biri olarak bazen ikiz olursa ne yaparım diye düşünmüyor değilim doğurmak ve büyütmek maddi manevi açıdan zorlukları var ailemdende uzaktayım.bu benim nacizane fikrim.herşeyin başı sağlık tabiki Allah sağlıklı hayırlı ömürlü evlat nasip etsin bizlere.hakkımızda hayırlısı ne ise Rabbim onu nasip etsin...

Back
X