Sevgili arkadaslarm, nihayet yazabiliyorum.....beni merak ettiginiz icin sagolun canlarim.

Simdi durumlar soyle:
--bebeklerimin durmumu su anlik iyi, her gun bir kac kez bakiyorlar kalp atislarina
-- kritik olan benim, her an daha kotukesirse degerlerim alicaklar bebekleri
-- bir kac gundur inanin oyle icim yaniyor. Ben rahim erken acilmasindan korkarken bu tansiyon ve zehirlenme olayi cikti. Bebeklerimi benden koparctaklar dusuncesi yikiyor beni istr. Daha onlar minnacik, nefes bile alamiycakar :( biliyorum teknoloji ilerleedi ama nerrdeyse iki ay dogru durust kucagima bile alamiycam, emzirrmiycem onlari buyuk ihtimal...

Diger yandan benim saglik sorunu iste...tansiyon bi cikiyor bi dusuyio, artik yatakdan kalkamiyorum tuvalet haric, oyle bir agirlastimki su 4 gun, sanirim vucutaki o yuksek protein ve sislikler yapiyor, ve bobreklerim ve cigerlerim okadar iyi calismiyor... Her an yani beni ameliyata goturebilirler, ayni zamanda her an dua edip rabbimden bir 3 hafta istiyorum! Sadece 3 hafta bende kalsinlarda en azundan 34 haftalari bitsin diyorum....allah buyuk artik

Fbli arkadas mesaj yolllayamdim sana mesaj kutun dolmus canim

Tum arkadaslarim sayfalari simdi biraz okumaya caliscam cok merak ediyorm

Ha birde daha ikizlerime isim bile kararlastiramadik apar topar..

Sizleri cok seviyorm, ne olir dua edin bana...

canım geçmiş olsun. inşallah bebeklerin biraz daha senle kalmak ister. kalmzlarsada korkma allahın izniyle onlar iyi olacak vede sende iyi olacaksın.dualarımız senle...

Geriye dönük okuyup kaçırmadıysam!!

Tress redüksiyon derdine şimdi düşme!! Zamanı var!! Genelde 8. Haftadan sonra doğal seleksiyon oluyor!!!!perinatolog acıbademde var.

Larax tedavin hayırlı olsun..tüm bildiklerini unut ve bir teslimiyet içinde doktoruna güven.. Kontrolü bırak. Bunca denemenden farklı olsunki bu kez sonucuda inşallah pozitif olacak!!!

Bana gelince kokuya hassaiyet sensör boyutunda hiçbir mekanda kalamıyorum..
Bulantılar azaldı..
Ve bir kızım olacak çok mutluyum..mutluyuz...

efsuneciğim hayırlı olsun kızın. allah sağlıkla doğum etmek nasip etsin...

mrb arkadaşlar nete giremedim bir sorundan dolayı benden haberlere devam....kalp atışalrını duymaya gittim 15inde...yüce allahımın lütfu ki 4 nünde kalbi atıyor...dördüzler şimdilk iyiler....biz şoktayız...allahımdan istedim her yıkılışımda tekrar diledim hergün kapısına yüz sürdüm kulunu geri çevirmedi....rabbim hepinize tattırsın...beklemedeyim....biliyorum rabbim bununda bir kolaylığını verecek ve hakkımda hayırlısı olacak...sonuunda bende bir büyülü bahçe oldum...allhım yardım etsin ve bebeklerim ve benim için hayırlısı olsun...

bebkciğm çok geçmiş olsun...rabbim yardımcın olsun...dualarım seninle...ha gayret ikizler biraz daha sabredin...

efsuneciğm kızın hayırlı uğurlu sağlıklı olsun...rabbim sağsalim kucağına almak nasip etsin....

transfere gidecek arkadaşlar yolunuz bahtınız açık olsun...

eslemsena kardelenkaranfil allahın izniyle toparlandıktan sonra sıra sizde...güzel yüreklerinizi hiç üzmeyin...inşallah kucaklarınız bebişlerle dolsun taşsın....

arada atladığım arkadaşlarım affola hereks kendine ii baksın...bu forumun enerjisi hepimizi anne baba yapacak inşallah...hayırlı ramazanlar....

minasereciğim çok güzel haber. allah bebeklerini sağlıkla kucağına almak nasip etsin....

Umuudummmm!!!!
Relax ol!! Buradakiler senin için dua ediyoruz... Yaşını hatırlamıyorum ama 4mü 3mü transfer kararını doktorna bırak...onlar deneyimliler!!
Doğumgünün iyi denk gelmiş!!!!

Larax ;; bence önerin mükemmel!!!ama demokratik olarak hepimizin onay vermesi yapıcı ve kalıcı kılar!!
Kızlar siz nediyorsunuz??

Hazanumut!! Konunla ilgili bir bilgim yok ama forumda bir arkadaşımız daha senin durumundaydı ona sormak iyi olur.nickname hatırlayınca yazarım!!

Kızım için beni kutlayan herkesi öpüyorum.allah hepimize sağlıklı anala babalı çocuklar kısmet etsin;)))

2 gündür uğraşıyorum kısaltmalarla anlayacağımız dille bir çzelge hazırladım;

ANNELERİMİZ;

ANİSHA (33) isp.dr rmn....OĞLAN
AYSEVİ (38 ) HLL İBR TKN (-)
...................BRK ......İKİZ
BEBEKLERİM GELİN (37) FRDV.... İKİZ KIZ
BENİMDE OLACAK ( ) HLL.İBR.TKN
HASKIZ (36) HLL İBR TKN....İKİZ

JESSAMİN (41) BRK .....İKİZ
MOONROSE78 (34) SVŞ ÖZY......OĞLAN

PAPATYA40 (45) FRDV......KIZ
PARADOX ( ) FRDV....İKİZ KIZ
ROSALYN (46) DĞŞ....OĞLAN
ROWİNA (30) SVŞ ÖZY......İKİZ
RÜZGARSELİN (31) SVŞ ÖZY (-)
..........................FRDV......KIZ
SHANTİ (51) HLL.İBR TKN (-)
...................DĞŞ.....KIZ

HAMİLELERİMİZ

AYKIZIM (28) VRD.....İKİZ (K.E.)
BEBEK (42) FRDV.....İKİZ (K.E.)
BİLGİNİSA (35) VRD (-)

.......................VRD......İKİZ
BİZİMKULUP ( )
EFSUNE12 (44) FRDV......KIZ
FB.Lİ (43) FRDV......KIZ
MİNASERA (37) .....DÖRDÜZ
NURUS ( )
POTAKAL (37) ŞVK
TRESS06 (33) BRK(-)
...................FRDV.....ÜÇÜZ
TUNANEHİR (26) VRD.....İKİZ (K.E.)
YUSUFDENİZ (34) BRK(-)
........................HAMİLE

YOLA ÇIKANLAR,ÇIKACAK OLANLAR

ALPİLKNUR (42) ŞVKT (-)
........................SVŞ (-)FRDV e gidecek
ANSU (31) FRDV e gidecek
ATESSN (45) FRDVS (-)
BREEZE (46) BRK (-)
.................FRDV e yolculuk başladı
DELİKEDİ (28) ŞVKT (-)
.....................BATM a yolculuk başladı
DİLEMMA (31) SVŞ (-)
....................FRDV e gidecek
E
SLEMSENA ( ) FRDVS (-)
HAZANEYLÜL (46) ATNA (-)
.........................ATNA (-)
HOPE73 ( )
KAMPA (43) ÇK.CMHRT düşünüyor
KARANFİL (34) FRDV yolculuk başladı
KARDELENKARANFİL ( ) FRDV (-)
LALİTA (42) FRDV yolculuk başladı
LARAX (40 ) 1.2.3.DĞŞ (-)
.................ATN (-)
................(nerede) yolculuk başladı
LENOVA71 (43) BRK düşünüyor
MORMENEKŞE ( )
NAZLIM78 ( )
UUMUDUM ( )
ROSADALİ ( ) FRDVS yolculuk başladı
WALTKRAYBURG (37) ŞVK (-)
.............................FRDV(-)

HABER ALINAMAYANLAR
ARYADİCLE (26) ŞVK
BAHARIM1980 ( ) FRDVS e gidecek
BEE83
DURUGEN (44) BRK (-)
4EKİM (37) FRDV .....HAMİLE
GERDOG (35) HLL İBR TKN
GÜLER85
GÜLFEMAK1977 (33) FRDV gidecek
MELTEMDAĞ (28) HLL İBR TKN e gidecek
MİRANDA ( ) ŞVK.....HAMİLE
NİLLL35 (29)
ÖZLEMBARIŞ (43) ŞVK......İKİZLERE HAMİLE
PUMPKİNG (30) BRK (-)
AMRKA da deneyecek
RUNYA33 ( ) FRDV.......HAMİLE
RÜYA10 (34) FRDV gidecek
RWYDA (42)
SOMTİK (38)1.2.3.BRK (-)
TALLY (38) ÇK CMHRT düşünüyor
THEO (43) FRDV (-)
................BRK düşünüyor
YOSUN (39) VRD (-)

Benim yasım 32. Uc kere hit le denedim,üçüncüsü mutlu son.........................

2 gündür uğraşıyorum kısaltmalarla anlayacağımız dille bir çzelge hazırladım;

ANNELERİMİZ;

ANİSHA (33) isp.dr rmn....OĞLAN
AYSEVİ (38 ) HLL İBR TKN (-)
...................BRK ......İKİZ
BEBEKLERİM GELİN (37) FRDV.... İKİZ KIZ
BENİMDE OLACAK ( ) HLL.İBR.TKN
HASKIZ (36) HLL İBR TKN....İKİZ

JESSAMİN (41) BRK .....İKİZ
MOONROSE78 (34) SVŞ ÖZY......OĞLAN

PAPATYA40 (45) FRDV......KIZ
PARADOX ( ) FRDV....İKİZ KIZ
ROSALYN (46) DĞŞ....OĞLAN
ROWİNA (30) SVŞ ÖZY......İKİZ
RÜZGARSELİN (31) SVŞ ÖZY (-)
..........................FRDV......KIZ
SHANTİ (51) HLL.İBR TKN (-)
...................DĞŞ.....KIZ

HAMİLELERİMİZ

AYKIZIM (28) VRD.....İKİZ (K.E.)
BEBEK (42) FRDV.....İKİZ (K.E.)
BİLGİNİSA (35) VRD (-)

.......................VRD......İKİZ
BİZİMKULUP ( )
EFSUNE12 (44) FRDV......KIZ
FB.Lİ (43) FRDV......KIZ
MİNASERA (37) .....DÖRDÜZ
NURUS ( )
POTAKAL (37) ŞVK
TRESS06 (33) BRK(-)
...................FRDV.....ÜÇÜZ
TUNANEHİR (26) VRD.....İKİZ (K.E.)
YUSUFDENİZ (34) BRK(-)
........................HAMİLE

YOLA ÇIKANLAR,ÇIKACAK OLANLAR

ALPİLKNUR (42) ŞVKT (-)
........................SVŞ (-)FRDV e gidecek
ANSU (31) FRDV e gidecek
ATESSN (45) FRDVS (-)
BREEZE (46) BRK (-)
.................FRDV e yolculuk başladı
DELİKEDİ (28) ŞVKT (-)
.....................BATM a yolculuk başladı
DİLEMMA (31) SVŞ (-)
....................FRDV e gidecek
E
SLEMSENA ( ) FRDVS (-)
HAZANEYLÜL (46) ATNA (-)
.........................ATNA (-)
HOPE73 ( )
KAMPA (43) ÇK.CMHRT düşünüyor
KARANFİL (34) FRDV yolculuk başladı
KARDELENKARANFİL ( ) FRDV (-)
LALİTA (42) FRDV yolculuk başladı
LARAX (40 ) 1.2.3.DĞŞ (-)
.................ATN (-)
................(nerede) yolculuk başladı
LENOVA71 (43) BRK düşünüyor
MORMENEKŞE ( )
NAZLIM78 ( )
UUMUDUM ( )
ROSEDALİ (32 ) FRDVS yolculuk başladı
WALTKRAYBURG (37) ŞVK (-)
.............................FRDV(-)

HABER ALINAMAYANLAR
ARYADİCLE (26) ŞVK
BAHARIM1980 ( ) FRDVS e gidecek
BEE83
DURUGEN (44) BRK (-)
4EKİM (37) FRDV .....HAMİLE
GERDOG (35) HLL İBR TKN
GÜLER85
GÜLFEMAK1977 (33) FRDV gidecek
MELTEMDAĞ (28) HLL İBR TKN e gidecek
MİRANDA ( ) ŞVK.....HAMİLE
NİLLL35 (29)
ÖZLEMBARIŞ (43) ŞVK......İKİZLERE HAMİLE
PUMPKİNG (30) BRK (-)
AMRKA da deneyecek
RUNYA33 ( ) FRDV.......HAMİLE
RÜYA10 (34) FRDV gidecek
RWYDA (42)
SOMTİK (38)1.2.3.BRK (-)
TALLY (38) ÇK CMHRT düşünüyor
THEO (43) FRDV (-)
................BRK düşünüyor
YOSUN (39) VRD (-)

Canım merhaba, beni unutmamışsın çok sevindim.
ben 32 yaşındayım Ağustos ayında kıbrısta olacağım,büyük bir ihtimal bayramda orada olacağım ama,
regli yi bekliyorum ilaç ları kullanmak için,

Son düzenleme:
arkadaşlar c.tesi yola çıkıyorum. p.tesi eşim sperm verecek. perşembede sanırım bana transfer edilecek. benim içinde ne olur dua edin. çarşamba doğum günüm belki o zamanda olur :) şaka bir yana gerçekten arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var. allah hepimizi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...

canım merhaba,
Allahım yolunu açık etsin,transferin sorunsuz geçsin, bebişlerin sana sımsıkı tutunsun,
Dualarımız seninle,Hayırlı transferler diliyorum.

canım yolda olanlara beni de eklemişsin teşekkür ederim ben 27 yaşındayım :16:haziran ayında hazırlanmaya başladım ama yarım kaldı maalesef folikülle beraber gelişmedi doktorum yumurtann boş çıkabileceğini söyledi bende riske atmak istemedim ve iptal ettim sanıırm son şansımız için sonbaharda ekim gibi bir daha hazırlanıcaz bu sefer inş herşey iyi gider .benim yolum baya uzun gözüküyor anlayacağınız ama yine burdayım ve szileri seviyorum:16::16:

bu arada baya gebemiz olmuş maşallah tablomuz göz yaşartıyor ALLAH IM boşluk bırakmasın hepsine gebe yazalım inşallah:16:

bu arada nazlım78 gebeydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam tabi.

Umuudummmm!!!!
Relax ol!! Buradakiler senin için dua ediyoruz... Yaşını hatırlamıyorum ama 4mü 3mü transfer kararını doktorna bırak...onlar deneyimliler!!
Doğumgünün iyi denk gelmiş!!!!

Larax ;; bence önerin mükemmel!!!ama demokratik olarak hepimizin onay vermesi yapıcı ve kalıcı kılar!!
Kızlar siz nediyorsunuz??

Hazanumut!! Konunla ilgili bir bilgim yok ama forumda bir arkadaşımız daha senin durumundaydı ona sormak iyi olur.nickname hatırlayınca yazarım!!

Kızım için beni kutlayan herkesi öpüyorum.allah hepimize sağlıklı anala babalı çocuklar kısmet etsin;)))

Efsune kizini ben de tebrik ederim. Saglikla, neseyle dogsun, buyusun!

Larax ve Efsune: Sayfayi tasima fikri ile ilgili sorum var. Sayfayi tasirsak IP adreslerine ulasmak (boylece gercek kisilere ulasmak) daha mi zor olacak, yani sayfa sahibi vermezse IP adresleri desifre edilemezmi, yoksa her halikarda bulmak isteyen bulabilirmi? Eger bu bilgiyi paylasmak sayfa sahibinin insiyatifindeyse, bence de sayfa tasinabilir, daha guvenli olur. Ben bunu bir arastirayim isterseniz. Eger savcilik herhalukarda IP'lere ulasabilirse, o zaman pek manasi olmaz, tasisak da ayni. Dikkatli olmamiz lazim, bilmiyordum 3 sene hapis cezasi oldugunu :(
Bu arada ben de hobi olarak, bu konuda mevcut olan merkezleri, benim ziyaret ettiklerimi, deneyimlerimi yazdigim, ve baskalarinin da yazi paylasabildigi bir site hazirliyordum. Korktum simdi, yazilarin seklini degistireyim bari.

Efsune kizini ben de tebrik ederim. Saglikla, neseyle dogsun, buyusun!

Larax ve Efsune: Sayfayi tasima fikri ile ilgili sorum var. Sayfayi tasirsak IP adreslerine ulasmak (boylece gercek kisilere ulasmak) daha mi zor olacak, yani sayfa sahibi vermezse IP adresleri desifre edilemezmi, yoksa her halikarda bulmak isteyen bulabilirmi? Eger bu bilgiyi paylasmak sayfa sahibinin insiyatifindeyse, bence de sayfa tasinabilir, daha guvenli olur. Ben bunu bir arastirayim isterseniz. Eger savcilik herhalukarda IP'lere ulasabilirse, o zaman pek manasi olmaz, tasisak da ayni. Dikkatli olmamiz lazim, bilmiyordum 3 sene hapis cezasi oldugunu :(
Bu arada ben de hobi olarak, bu konuda mevcut olan merkezleri, benim ziyaret ettiklerimi, deneyimlerimi yazdigim, ve baskalarinin da yazi paylasabildigi bir site hazirliyordum. Korktum simdi, yazilarin seklini degistireyim bari.

Arkadaşlar bence bu kadar da tedirgin olmayalım,eğer bu kadar yasak ise ve bizi bir şekilde yakalamak istiyorlarsa zaten kbrs merkezleine girip bütün Türk vatandaşlarını toplarlar olur biter,buradan IP mizi bulmak için zaman harcamazlar,çok zor birşey değil,ayrıca bu yasak sadece Türkiye de varmış ve bu insan haklarına aykırı bir uygulama,yani velevki böyle bir uygulamayla karşılaştık insan hakları mahkemesinden hakkımızı arayabiliriz,hepimiz insanız ve annelik hakkımız var ve bu uğurda da ben engel tanımıyorum

tedbir konusu önemli bencede ama birkaç kişi tv da bas bas bağırdı yaptık diye onlara bişi olmadı sonuçta bencede bu herkesin kendisini ilgilendiren bişey hadi hapis diyemezler onca suç varken saçma olur yinede dikkatli olalım ne kadar kapalı olursak o kadar rahat ederiz:16:

$bebişler.webp

Kenetlenen güzelliklere bakın:) Cuma mübarek günü Güzel Allahım bu güzellikleri hepimize yaşatsın...

canım yolda olanlara beni de eklemişsin..
son şansımız için sonbaharda ekim gibi bir daha hazırlanıcaz bu sefer inş herşey iyi gider .benim yolum baya uzun gözüküyor anlayacağınız ama yine burdayım ve szileri seviyorum:16::16:

canım benim ne demek son şansım,hayatda ölene kadar son diye birşey yok,tam bitti dediğinde tekrar başlanıyor ve o kadar gençsin ki en son son diyecek kişi sensin:)) Allah yolunu açık etsin biz de seni seviyoruz:16:

Son düzenleme:
Kampa ve brezzee!!

Haklısınız ikinizede katılıyorum.
dikkatli olalım. .
Hayatı bu eksikliklerimiz için bize zindan edeceklersede herşeyi göğüsleyecek gücü buluruz ..
IP DEĞİŞMEDĞİ SÜRECE HERŞEY MÜMKÜN.Bu sayfada kalalım..

Kampa hazırladığın sayfayı merak ettim şimdi;))

Canım merhaba, beni unutmamışsın çok sevindim.
ben 32 yaşındayım Ağustos ayında kıbrısta olacağım,büyük bir ihtimal bayramda orada olacağım ama,
regli yi bekliyorum ilaç ları kullanmak için,

Canım seni unuturmuyum:) seninle beraber hazırlanıyoruz,dün lucrini vuruldum,pazarda cyclo bitiyot sonra adet bekleme:) sanırım ben de ağustosa hazır olacağım:) Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah:nazar:

Kampa ve brezzee!!

dikkatli olalım. .
Hayatı bu eksikliklerimiz için bize zindan edeceklersede herşeyi göğüsleyecek gücü buluruz ..

Süpersin Efsune,işte bu kadar:) Tabloda hazırladığımız gibi azcık kısaltmalarla,azcık ipuçlarıyla herşeyi deşifre etmeden bence de bu sayfada kalalım,sadece bu kadar kişden ibaret değiliz,yeni yola çıkacaklara da ışık olalım

Kampa ve brezzee!!

dikkatli olalım. .

Evet kalalim burada, ayrilirsak ivme de kaybolur bence. Sizin tecrubelerinizden faydalanan yuzlerce kadin var. Yeni sayfayi bulmalari falan cok zaman alir.

Sayfam pek bir amator elbette, ama bitirince paylasirim. Bana kafayi yememek icin projeler lazim, vaktim olunca oturup calisiyorum ustunde :) Aslinda fikir surdan cikti, binlerce sayfa forum okudum, sohbetlerin arasinda bilgileri bulmak inanilmaz zor! Onun yerine konulari gruplasam, makale gibi bilgiler olsa, gercek kadinlardan bilgiler olsa falan demistim. Arpa boyu yol katederek ilerliyorum bu projede :) Sevgiler.

Back
X