• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun suredir biseyler yazmiyordum.
Aslinda hemen hemen hergun takip ediyorum yazilanlari ama kendimle ilgili hicbirsey yazmiyordum..
Agustosun 21inde lucrin igne olucam. Agustos sonu adetimle birlikte de estrofem, corasprin ve folik e basliyorum.
Bir aksilik cikmazsa 11-12 eylul gibi Kibris yolcusuyuz.
Istenilen testlerin hepsi yapildi. Sonuclar iyi cikti.
Ama simdiye kadar herhangi bir sey hissetmiyordum
Lucrin in yapilacagi tarihin belli olmssindan itibaren heyecan da basladi.
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.
Herkese bol sans.....

Slm arkadaslar dün adetimin 19.günüydü ve yumurta toplama islemim yapildi,10tane toplandi ve bugün arayip 5 tanesinin döllendigi ve cuma günü 9 gelnemi soylediler,adetimin 22.gunu transfer yapilcak sorun olurmuki gerci adetimin 3.gununden 17.gunune kadar menopur ignesi yaptim,birde prolaktin sorunum var iki haftaya bir hap yutuyorum gerci 3 hafta once 7 idi gecen haftada yuttun insallah normaldir gerci gecen hafta kan aldilar bi sorun olsaydi soylerlerdu heralde.birde suanda hic ilac vermediler bugun sordum transfer sonrasi ilac alacakmisim;benim icin neolur dua edin insallah hayirlisiyla pozitif olur sonuc

Hayırlı olsun canım.seninki sperm donasyonumuydu.rahim kalınlığın kaç şuan .hangi merkezdesin yazarsan bizde bildiğimiz kadar sana yardım edelim.rahim 12mm.den fazla kalınlaşmazsa sorun olmaz.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım.seninki sperm donasyonumuydu.rahim kalınlığın kaç şuan .hangi merkezdesin yazarsan bizde bildiğimiz kadar sana yardım edelim.rahim 12mm.den fazla kalınlaşmazsa sorun olmaz.
Cok sagol canim ben almanyada yaptiriyorum,rahim kalinligiba bakmadi dr sadece gecen hafta persembe rahim yani bebegin yatagi hazir gozukuyor dedi.dun bayginken bakildimi bidaha bilmiyirum bise demediler.2embryo konacak kanun boyle burda ,5embryo olusmus ama kalite ile ilgili bise diyemem bizim icin 2 kaliteli olmasi yeter dedi bugun arayan dr.

Uzun suredir biseyler yazmiyordum.
Aslinda hemen hemen hergun takip ediyorum yazilanlari ama kendimle ilgili hicbirsey yazmiyordum..
Agustosun 21inde lucrin igne olucam. Agustos sonu adetimle birlikte de estrofem, corasprin ve folik e basliyorum.
Bir aksilik cikmazsa 11-12 eylul gibi Kibris yolcusuyuz.
Istenilen testlerin hepsi yapildi. Sonuclar iyi cikti.
Ama simdiye kadar herhangi bir sey hissetmiyordum
Lucrin in yapilacagi tarihin belli olmssindan itibaren heyecan da basladi.
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.
Herkese bol sans.....

Canım sen kıbrısta hangi dra gitçen donör bilgilerin geldimi gidiş tarihlerimiz yakın bende kısmetse 2-3 eylül gibi gitçem benim ilaç protokolüm verilmedi senin verdilermi benim donör bilgileride gelmedi dün irem hanım döneceğini söyledi ama hala aramadı.Allah yardımcımız olsun...

Canım sen kıbrısta hangi dra gitçen donör bilgilerin geldimi gidiş tarihlerimiz yakın bende kısmetse 2-3 eylül gibi gitçem benim ilaç protokolüm verilmedi senin verdilermi benim donör bilgileride gelmedi dün irem hanım döneceğini söyledi ama hala aramadı.Allah yardımcımız olsun...

canım bide sen menapozda değilsin galiba lucrin bana söylenmedi henüz.

Canım bu aralar pek girmiyorsun .gözlerim hep seni arıyor formda...umarım herşey yoluna gitmeye başlamıştır.müsait olduğunda bizleride durumdan haberdar et canımm

Merhaba Canım. Negatif tüp bebek denemesinden sonra moralman çökmüş durumdayım.Herkesin aaa 44 yaşında neden istiyorsunuzki demesinden de yoruldum inan.Yaştan dolayı risklerimiz çok fazla.Acaba doğanın dengesinemi karşı duruyoruzki vazmı geçmeliyim diye düşünüyorum....

canım inan bende ilkin senin gibi düşündüm. sonra çocukları çok sevmem ve neden benimde bir çocuğumun olmasın diye düşündüm ve bu durumdayım:) kim ne derse desin inşallah allah bana evlat nasip etsin onu büyütmek nasip etsin. yasımızdan da hiç sorun olacağını düşünmüyorum bilinçli anne olarak yetiştireceğimi düşünüyorum. allah her isteyene evlat nasip etsin...

efsune şaşırılacak kadar hızlı kabullendim. dün sonucu alınca eşimle yemeğe gidip dondurulmuşlar için plan yapmaya başladık. neden diye sormuyorum bile eylülde tekrar deneyecem inşallah . o düşe kalka gidenlerden biri benim ama yolu bulacaz inşallah

canım hemen toparlanman çok güzel. ama gitmeden iyi bir doktordan kontrolden geç. insallah allah bu sefer nasip etsin.

Canım bu aralar pek girmiyorsun .gözlerim hep seni arıyor formda...umarım herşey yoluna gitmeye başlamıştır.müsait olduğunda bizleride durumdan haberdar et canımm

Biliyorium canim sagolun merak ettiginiz icin. Ben. Hala duzelemedim ve bebeklerden biride biraz zorluk cekiyo, o yuzden yazamadim. Ama yarin sizke uzun uzun jnsallah yazicam canlarim

Arkadaslarim,

cok yogun 3 hafta gecirdik bildiginiz gibi....nihayetinde bebeklerimi hamilelik zehirlenmesi nedeniyle erkenden aldilar - o zamanlar öyle bir direndimki yavrularimi almasinlar diye karnimda, anlatamam size. bu erken alinma karari bir hamile olarak insana cok zor geliyor..tabiiki nitekim benim ve bebeklerin sagligi doktorlarin dedigi gibi. o yüzdene bildiginiz gibi bir aksam karar verildi ertesi gün sezeryan oluncak diye. sezeryan olayi benim icin iyi gecmedi diyebilirim. her vücut farklidir tamam ama ben cok aci cekti ve hala da cekmekdeyim. ameliyat yeri cok müthis hala agri yapiyor ve düzgün yürüyemiyor insan, sürekli eli karninda aci cekerek adimlar atiyorsun. umarim bir kac güne kadar biraz hafifler

bebeklerime nihayet gelnce :)
sezeryanla oldugu icin 1.5 gün göremedim..bu cok ama cok aci bisey oldu benim icin. yani 1.5 gün sonra götüüyorlar seni bunlar senin bebeklerin diyorlar, ilk saatlerde biraz affaladim diyebilirim...ayni zamanda ama dünyalar benim oldu..ve inanin hala inananamiyorum bir kizim ve oglumun oldugunu -darisi tüm isteyenlere!!!

kizimizda solunum sorunu cikti, ama su an toparlamakta kendisi masallah. tabii donasyon oldugu icin insan benzeme olayini cok ama cok merak ediyor - bende an azindan öyleydi....oglumu babaya cok benzetiyorlar, kizimin dayüz hatlarinda beni görenler oluyor...ben ama henüz benzetemedm - ki artik hic önemi yok sanirim!!! o kadar minnacik ve korku dolu o küvezden bazen bakiyorlarki, her zaman gittigimde icim parcalaniyor, icim yaniyor, göz yaslarimi son iki gün kestim onlarin yaninda, negatif enerji almasinlar diye..maalesef erken dogduklari icin en az 1 ay küvezdeler - doktorlarin dedigi bu. inanin insan yillarca sabir ediyor bekliyor ama bu 4 hafta sanki gecmez gibi geliyor :( hayirlisi artik.......

sormak istedikleriniz var ise sorun canlarim, imkan oldukca cevap veririm......

Son düzenleme:
Arkadaslarim,

cok yogun 3 hafta gecirdik bildiginiz gibi....nihayetinde bebeklerimi hamilelik zehirlenmesi nedeniyle erkenden aldilar - o zamanlar öyle bir direndimki yavrularimi almasinlar diye karnimda, anlatamam size. bu erken alinma karari bir hamile olarak insana cok zor geliyor..tabiiki nitekim benim ve bebeklerin sagligi doktorlarin dedigi gibi. o yüzdene bildiginiz gibi bir aksam karar verildi ertesi gün sezeryan oluncak diye. sezeryan olayi benim icin iyi gecmedi diyebilirim. her vücut farklidir tamam ama ben cok aci cekti ve hala da cekmekdeyim. ameliyat yeri cok müthis hala agri yapiyor ve düzgün yürüyemiyor insan, sürekli eli karninda aci cekerek adimlar atiyorsun. umarim bir kac güne kadar biraz hafifler

bebeklerime nihayet gelnce :)
sezeryanla oldugu icin 1.5 gün göremedim..bu cok ama cok aci bisey oldu benim icin. yani 1.5 gün sonra götüüyorlar seni bunlar senin bebeklerin diyorlar, ilk saatlerde biraz affaladim diyebilirim...ayni zamanda ama dünyalar benim oldu..ve inanin hala inananamiyorum bir kizim ve oglumun oldugunu -darisi tüm isteyenlere!!!

kizimizda solunum sorunu cikti, ama su an toparlamakta kendisi masallah. tabii donasyon oldugu icin insan benzeme olayini cok ama cok merak ediyor - bende an azindan öyleydi....oglumu babaya cok benzetiyorlar, kizimin dayüz hatlarinda beni görenler oluyor...ben ama henüz benzetemedm - ki artik hic önemi yok sanirim!!! o kadar minnacik ve korku dolu o küvezden bazen bakiyorlarki, her zaman gittigimde icim parcalaniyor, icim yaniyor, göz yaslarimi son iki gün kestim onlarin yaninda, negatif enerji almasinlar diye..maalesef erken dogduklari icin en az 1 ay küvezdeler - doktorlarin dedigi bu. inanin insan yillarca sabir ediyor bekliyor ama bu 4 hafta sanki gecmez gibi geliyor :( hayirlisi artik.......

sormak istedikleriniz var ise sorun canlarim, imkan oldukca cevap veririm......

çok sevindim soluksuz okudum adeta.
maşallah bebişlere. bak büyüyorlar üç gün oldu bile di mi.
küvözde sadece soluk m.u aldırıyorlar.iğne ilaç veriliyor mu.
seslerini duydun mu.
camdan uzaktan mı odaya baktın yoksa yanlarına iyice gidebildin mi.
dediğin gibi hiç negatif enerji almasınlar. babayla yanlarına gidin elele tutuşun .güzel sözler söyleyin onlara. şarkı mırıldansana.sen ihep öyle hayal ediyorum canım.
dr lar hmşireden sürekli bilgi alın onları boş bırakmayın.
orda hediye kabul ediyorlar mı. gönül alma çamsakızı çoban armağanı minik birşeyler -hediyelik eşya mesela götür
özelleikle bebişlere bakan hemşirelere. ama ters teper diyorsan sakın yapma:)
ben her dr uma köyden yapılma çok özel krem yoğurdu götürürdüm köyde bile artık binbir nazla yapıyorlar drlar valla çok memnun olurlardı hala sorarlar yoğurt yokmu diye.
sana gelince şuna bak bebişleri duydum ilkönce onları soruyorum. insanoğlu işte. anneler zaten hep ikinci plana atılırlar.
artık kimse senle çok ilgilenmez di mi. ama biz ilgileneceğiz forum seninle biliyorsun. o sevinçle çabuk iyileşeceksin biliyorum sen şimdiden süt biriktir. ceviz ye bol bol.kuruyemiş.su iç .vücudun mikropları atsın biranönce.
en önemlisi bize bol bol dua et.:))
yumurtaya can veren ALLAHIM BİZE DE O GÜNLERİ GÖSTERSİN İNŞALLAH.
KENDİNE ÇOK İYİ BAK.
SEVGİYLE KAL

canım inan bende ilkin senin gibi düşündüm. sonra çocukları çok sevmem ve neden benimde bir çocuğumun olmasın diye düşündüm ve bu durumdayım:) kim ne derse desin inşallah allah bana evlat nasip etsin onu büyütmek nasip etsin. yasımızdan da hiç sorun olacağını düşünmüyorum bilinçli anne olarak yetiştireceğimi düşünüyorum. allah her isteyene evlat nasip etsin...

Bende inanılmaz derecede bebek sahibi olmayı istemiştim bu sefer.Kısmet değilmiş ne yapalım.Tekrar denersem donasyonu düşünüyorum.Halil İbrahim bey Firdevs Hanım karasızım.Batum lada görüşmüştüm ama.
Tekrar hayal kırıklığını kaldırabilirmiyim bilmiyorum zamana ihtiyacım var.
Sevgiler..

bebek ne güzel sabır sabır sabır dua dua dua iyi düşün iyi düşün iyi düşün.. korkma.
kolay değil biliyorum ama birisi seninle aynı durumda olsa sende bunları söylerdin bunları en iyi sen biliyorsun...ve yaparsın..
bigün bu kötü günleri gülerek anlatacağını düşün.. onlar yaramazlık yaparken dostlarına bu afacanlar beni ne üzdüler ne endişelendirdiler bilseniz minnacıktılar ikiside diyeceğin günleri....:))

geçecek inşallah... sezeryan tabiki büyük bir ameliyat yakınında çok organımız var hepsi yerinden oynuyor. birde ikiz belki daha çok kesi olmuştur... ama herşey gibi o da geçecek...
dualarımız sana ve bebeklerine... çok şükür eli ayağı düzgün iki tane bebeğin oldu.....:nazar::nazar::nazar::nazar::16::16:

cnm ne güzel yazmışsın inş. bebişlerin en kısa zamanda KENDİNİ TOPLUCAK ve eve çıkacaklar bu günlerin hepsi geride kalacak inşalalhhkendine ve bebişlerine iyi bakk cnm bizi habersiz bırakma

canım maşallah Allah analı babalı büyütsün tekrar.ne güzel bir taşla iki kuş vurdun hem kız bebek hem de erkek bebek ne güzel.kız bebekler dirayetli olur Allahın izniyle cadı kızın ordan tez zamanda çıkacak ben canı gönülden inanıyorum vedua ediyorum size.hep aklımdaydın acaba ne oldu diye merak etmiştim.merak etme canım geç olsun varsın bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına alda geçmiş zaman hemen unutuluyor,insana zaman geçmeyecekmiş gibigeliyor ama sonra hiç yaşamamışsın gibi oluyor.sen dualarını eksik etme bize de dua et Rabbim bizlere de o günleri göstersin,içini ferah tut,güzel şeyler düşün bebişlerinle evinde olacağın günleri hayal et.daha küçük bebekler bile aylarca kalıp sapasağlam çıkıyorlar sen hiç merak etme.Allah yardımcınız olsun tez zamanda sağlıcakla ordan çıkmanızı nasip etsin.

Merhaba arkadaslar bi sorum olcakdi,yarin transferim var ve esim yanimda olamayacak,tup bebek merkezi evime 50km uzakta ,transferden sonra ben araba kullanip gelcem acaba zarari olurmuki?

Merhaba arkadaslar bi sorum olcakdi,yarin transferim var ve esim yanimda olamayacak,tup bebek merkezi evime 50km uzakta ,transferden sonra ben araba kullanip gelcem acaba zarari olurmuki?

belki sakıncası yoktur ama canım araba kullanmayı bilen birini yanına alamazmısın. hem tekbaşına gitmesen çok güvendiğin bir arkadaşın olabilir mesela. transferden sonra genelde 1 saat falan yat masada.küçük adımlarla acele etmeden yürümelisin bence. stres den uzak olmalısın. endişelerini sorularını düşünmemeye çalışmalısın di mi.
sana kolaylıklar diliyorum.
inşllah rabbim gönlüne göre verir.
kendine dikkat et ltf.

Back
X