• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tresss selam hala üçüzler devam ediyormu?

Minasera senin dördüzler ne alemde? Kendiliğinden elveda diyen varmı?

Bebek hayırlı uğurlu olsun bebeklerin!!
sen kaçıncı hafta doğum yaptın? Bebekler kaç gr doğdular?!
Ne yap yap kuvözde ellerine dokun yanaklarını okşa ve hep yanlarındayken mutluluk ışınları saç. Korkaki onlarda korkmasın. Sesini tanıyorlar ol konuş;))

Melisa transferde hep mutlu ol pozitif düşün korkuyu kov ve dua et!! Birazda tevekkül
Araba kullanma git bir yerde dinlen!!
Adımalrın bile küçük olsun derken denyaj fren işi hiç uymuyır. Çözüm üret. Yada taksi tut
Larax hayılırlı olsun test tarihin ne zaman??

Benim üçüzler hala duruyor.redüksiyonun için 11.ci haftayı bekliyoruz.tabii birde Azda olsa birinin kendiliğinden gitme durumuda var.
Efsunecim amniyosentez yaptırmayı lütfen iyi düşün.rixsli bir durumun yokken bu konuyu takıntı haline getirme.amniyosentezi diyelim ki yaptırdın.bebeğin sağlığından emin oldun diyelim.peki sağlıklı bebeğini amniyosentez yüzünden rixse atacağınıda düşün lütfen.

Arkadaslarim,

cok yogun 3 hafta gecirdik bildiginiz gibi....nihayetinde bebeklerimi hamilelik zehirlenmesi nedeniyle erkenden aldilar - o zamanlar öyle bir direndimki yavrularimi almasinlar diye karnimda, anlatamam size. bu erken alinma karari bir hamile olarak insana cok zor geliyor..tabiiki nitekim benim ve bebeklerin sagligi doktorlarin dedigi gibi. o yüzdene bildiginiz gibi bir aksam karar verildi ertesi gün sezeryan oluncak diye. sezeryan olayi benim icin iyi gecmedi diyebilirim. her vücut farklidir tamam ama ben cok aci cekti ve hala da cekmekdeyim. ameliyat yeri cok müthis hala agri yapiyor ve düzgün yürüyemiyor insan, sürekli eli karninda aci cekerek adimlar atiyorsun. umarim bir kac güne kadar biraz hafifler

bebeklerime nihayet gelnce :)
sezeryanla oldugu icin 1.5 gün göremedim..bu cok ama cok aci bisey oldu benim icin. yani 1.5 gün sonra götüüyorlar seni bunlar senin bebeklerin diyorlar, ilk saatlerde biraz affaladim diyebilirim...ayni zamanda ama dünyalar benim oldu..ve inanin hala inananamiyorum bir kizim ve oglumun oldugunu -darisi tüm isteyenlere!!!

kizimizda solunum sorunu cikti, ama su an toparlamakta kendisi masallah. tabii donasyon oldugu icin insan benzeme olayini cok ama cok merak ediyor - bende an azindan öyleydi....oglumu babaya cok benzetiyorlar, kizimin dayüz hatlarinda beni görenler oluyor...ben ama henüz benzetemedm - ki artik hic önemi yok sanirim!!! o kadar minnacik ve korku dolu o küvezden bazen bakiyorlarki, her zaman gittigimde icim parcalaniyor, icim yaniyor, göz yaslarimi son iki gün kestim onlarin yaninda, negatif enerji almasinlar diye..maalesef erken dogduklari icin en az 1 ay küvezdeler - doktorlarin dedigi bu. inanin insan yillarca sabir ediyor bekliyor ama bu 4 hafta sanki gecmez gibi geliyor :( hayirlisi artik.......

sormak istedikleriniz var ise sorun canlarim, imkan oldukca cevap veririm......

Iyi olduguna sevindim cnm,annesin güclü olmal itoparlanmalisin ?
zehirlenme derken konuyu biraz acarmisin? neden olmus? bizde dikkat edelim cnm))
Sezeryan agrin belkide zehirlendigin icin -agrilarinda vardi belkide ondandi yoksa agrimaz öyle fazla ..yinede acil sifalar cnm )
Bebeklerin kac kg dogdu? byoalri kac cnm? yazarsan menun olurum )
kendini toparla ve bebeklerinle bütünlesme zamani ,meme vriyormusun bebeklerine?
görüsmek üzere sevgiler cnm

Benden kisa haberler ,

#beni merak edelere , iyi dilekerede bulunanlara,unutmayanlara ve dua edenlere cook tsk edyiorum ,bende size ayni dilekelrde bulunuyorum Alalhim kabul etsin diyorum.
#ayin 30 da evdeydim ama yorgundum nete gelemedim, dinlendim ancak oturabildim..Kibrisin sicakalri cok fena kendime zor geldim dyiebilirim.
#Transferden sonraki 4 günüm olyuor belirti olmaz henüz ama yakinda eger tutmussaki belirti verecektir.)) varsa tabiki ???
#Normal rutin hayatima döndüm ev temizligi yapmyiorum ama yemek isimi yapiyorum .masa kuruyor topluyorum )
#Cok hamarat oldugum iicn ve titiz oldugum iicn asla temiz düzgün olamdan yatamyiorum
#Siz transferden sonra neler yaptiniz? yazarmisiniz? yasak neyse yapyiorum vallahi ??
#Bugünler karnimda siskinlik var .Sanki cok yemek yemisim gibi karnim hep öyle his var sizdedemi oldu?
merak edenelr icin kismetse test günüm 12 agustos # pazartesi kan verecegim .2 gün sonra cikar carsamba belli olur saat 13.00 gibi
tam 3 mikromdada hep ayni tarihe denk geldi bilginize ayarlasam olmaz ))) yazamadan gecemedim . hep yaz tatilinde denemistim ..
#merak ettim trasnferden sonra estrofem sizdemi 2x1 günde ik idefami aldiniz?
Yapilacak ne varsa gözümden kacmis veya önerebileceginiz bir sey varsa not düsnüz lütfen.
tekrar görüsmek üzere.

not: lap top-yada tabletler hamilelikte cok uygun görülmüyormus dogrumu? bende hep laotopa giriyorum yatagimda ) ne düsünüyorsunuz?

sevgilerimle.

evet canım niye bulunmayan ilaçlarmı bana daha ilaç protokolüm verilmedi.estrofem bulunur heralde lucrinimi kastettin canım..sen Almanyadamısın?

merhaba arkadaslarim,
Yurtdisidna yasayanlar ilac bulamazlarsa intertette Fransada bir eczanede acil siapris var ,ingilizce-almanca dilleri mevcut ve ertesi gün ilac evinizde .öyle bir sorunla karsialsirsaniz bana özelden ulasin isze e-mail adresini vereyim yada söyleyin burdan yazayim .belki faydam olabilir bu konuda. almanyda estrofem -estridol diye gecer 5 mg ayni degerdir.
Tüm mikroda kullandigimiz igneler-ilaclar-haplar mevcuttur bilginize.Tabiki kobrisa inince aliniz -koyunuz depolayiniz saglama aliniz diyorum.
simdiden yarasin ilacalr igneler .
sevgilerimle

En yakin arkadasim calusiyor,kimseye soylemek istemiyoruz,merkezden cikinca arabadada bi saat yatsan oylemi yola ciksam sakin sakin surerek gelsem diye dusunuyorum

#Aramiza hosgeldin cnm ,tedavin hayirli olsun.Kendi durumuna göre tabiki söylemek zorunda dgeilsin.zaten kimseyi de ilgilendirmez diyorum.
#Araba konusunda eger rahat biriysen sakincasi oldugunu sanmam.
#Doktoruna danis
#kendine güveniyorsan kullan ,yok panik yaparim -pismanlik duyarim dersen baska yolunu bulmani tavsiye ederim.
#allah yolunu acik etsin.
sevgilerimle

tress teşekkür ederim. inşallah canım bana tutunurlar. 3.günüm.

Sevgili umudumm bende snein gibi beklemediym benimde tarsnefrim 29 temmuzda oldu 4.günüm
ayni gidiyoruz hemen hemen insallah güzel haberler verecegeiz diyorum bu ramazan gibi günde.
nerde yasiyorsun?
hangi klinikte denedin canim? kac adet trasnfer yapildi ?
Batum idi galiba ager ynailmyiorsam? begendinmi Batumu? gözlemelrin nasil di?
ben Sevket beyde Dogusta 5.transferim iypatirdim cook kalablikti )) memnun kaldim sükür ))
Heyecnli bekleyisleri güzel pozitif haberler vermeye nasip et allahim )) cook emek veriyoruz .
tekrar görüsmek üzere
sevgilerimle

#Aramiza hosgeldin cnm ,tedavin hayirli olsun.Kendi durumuna göre tabiki söylemek zorunda dgeilsin.zaten kimseyi de ilgilendirmez diyorum.
#Araba konusunda eger rahat biriysen sakincasi oldugunu sanmam.
#Doktoruna danis
#kendine güveniyorsan kullan ,yok panik yaparim -pismanlik duyarim dersen baska yolunu bulmani tavsiye ederim.
#allah yolunu acik etsin.
sevgilerimle

Tesekkur ederim canim,esim dr gidip istirahet yapcak yarinlik ve beraber gitcez merkeze,boylesi cok iyi oldu,insallah sorunsuz bi transfer yasar evime gelurim.

uzun zamandan beri sizleri takip edemiyorum.sıkı durun size haberlerim var. bebeğim geldi temmuzun 5de onunla uğraşıyorum.çok tatlı bir erkek 6aylık hayatımız tamamen değişti çok yoğunuz çok güzel bir bebek herkez eşime ve bana benzetiyor. başvurudan itibaren tam 10 ay sonra bebeğimize kavuştuk premetüre doğmuş bir sorunu yok ama sağlık kontrolleri var ben doğursaydım daha fazla seviceğimi zannetmiyorum eşim ve ben bağrımıza bastık artık o bizim inanamıyorum.bebekciğim gözün aydın bebişlerine kavuşmuşun.darısı tüm isteyenlerin başına

uzun zamandan beri sizleri takip edemiyorum.sıkı durun size haberlerim var. bebeğim geldi temmuzun 5de onunla uğraşıyorum.çok tatlı bir erkek 6aylık hayatımız tamamen değişti çok yoğunuz çok güzel bir bebek herkez eşime ve bana benzetiyor. başvurudan itibaren tam 10 ay sonra bebeğimize kavuştuk premetüre doğmuş bir sorunu yok ama sağlık kontrolleri var ben doğursaydım daha fazla seviceğimi zannetmiyorum eşim ve ben bağrımıza bastık artık o bizim inanamıyorum.bebekciğim gözün aydın bebişlerine kavuşmuşun.darısı tüm isteyenlerin başına

ne güzell )))allahim daim etsin )
Adiniza cok mutlu oldum ,anali babali büyüsun cnm.Hayirli evlatalr evrsin insallah rabbim,
Somtik hakinda bilgim yok biraz kendini ve özgecmisini ik isatirda yazarmisin? bir zahmet ) sagol cnm
Tabiki bebegin geldimi vaktinde olmaz haklisin ,yinede ara girdigine sveindim
Ne seekrdir simdi süt kokulu bebeginiz masallah?
Nerde dogum yaptiniz? kac kg ?
Tabiki evlat hic bir seye benzemez harika bir duygudur ))
sevgilerimle görüsmek üzere

Geçen gün aklımdan geçmiştin çokkkkk sevindim somtik...
Allah mutluluğunuzu daim etsin!!!

Somtikcim senin ortaya çıkıp böyle bir müjde vericeğini biliyordum.Nasıl mutlu oldum anlatamam.rabbim sağlıklı mutlu huzurlu büyütmeyi nasip etsin.

:emir_bebek::emir_bebek: larax çığım , transferin hayırlı olsun .Allahım sana inşallah sol taraftaki gibi iki yaramaz bebiş versin:))

somtik , merhaba bebeğinin erken gelmesi çok güzel çok şanslısınız. Allah mutluluğunu daim etsin seni çocuğuna, çocuğunu sana bağışlasın .

melisa hep keşke sürmese arabayı dedim içimden bak eşin gelecekmiş seninle ne güzel. bol bol dinlen ,yat.relax ol .bol şans.

sevgili efsune ve fb li az girsenizde bebeklerininzin yavaş yavaş ama sağlıklı büyüdüklerini bilmek çok güzel. çok pimpirikli olmayın derim. biliyorum çok zor ama.bence bebişleriniz orada çok rahatlar,ailenizde kalıtsal bir rahatsızlık olmadıktan sonra testlerde de çıkmadıktan sonra bir sorun yaşayacağınızı sanmam.gene de tabii ki dr .ne derse o olur :))
velhasıl ,
bütün hamişler ve gün sayan anne olma adayları kendinize iyi bakın. gülümseyin.öpüyorum hepinizi.
sevgiyle kalın.

not: bugün nedense farklı bi mutluyum-hayırlısı:)))

canım yaa harika bir haber bu:46:Allah bir ömür analı babalı sağlıklı eylesi n inşallah.ne güzel sorunlarla uğraşıyorsundur şimdi gaz sancısı falan.:16:darısı tüm forumun başına inşallah:16:

larax transferin hayırlı olsun canım inşallah senden de güzel haberler alıcaz bayram şekeri gibi:16:bekliyoruz merakla.bizi gelişmelerden mutlaka haberdar et dualarımız seninle

umuduum Allah ım bu sefer umuduna kavuşmayı nasip etsin canım inşallah bu hayırlı ayda dualarımız kabul olur .canım batumdan bahseder misin klinik temizlik güvenlik ve profesyonellik olarak nasıl .memnun kaldın mı?sence güvenilir mi?işin içinde çok para olduğu için acabalar oluyor insanların kafasında.

ikiniz de güzel haber verirsiniz inşallah.:16::16:

cnm hayırlı olsun çok sevindimmmmmm nee güzel Raabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın bebişinle huzurlu mutlu günler size cnm

Herkesr gunaydin transfetim oldu b kalite 2embriyo transfer edildi,10dakika yqtirdilar sonra kalkip wc gittim dayanamadim artik,14gin sonra kan testi yaptircam,3×2 progestoren kullancam .simdi yoldayiz ve arkada yatarak eve gidiyorum neolur benim icinde dua edin.

Herkesr gunaydin transfetim oldu b kalite 2embriyo transfer edildi,10dakika yqtirdilar sonra kalkip wc gittim dayanamadim artik,14gin sonra kan testi yaptircam,3×2 progestoren kullancam .simdi yoldayiz ve arkada yatarak eve gidiyorum neolur benim icinde dua edin.

cnm transferin hayırlı olsun gü<zel haberler vereceksin inş. kendine dikkat et emi habrlerini beklioruz:D:D

umarım hayırlısı ile sağlıklı evlatların olur.

Back
X