rosedali cnm hamilelliğin hayırlı olsun.

umudum kalp atışlarını duman ne güzel. bende çok heyecanlanmıştım.

atesssin yeni hamilelere dansözleri oynatmışsın ellerine sağlık forum şenlenmiş.

rosedalı-aykızım-tres-alpılknur redüksiyonu hatırlayıp sorduğunuz beni düşündüğünüz için çok sağolun canlarım

waltburg şimdiden hayırlı yolculuk bu sefer olacağını umuyorum. dua ediyorum sana ve tü arkadaşlarıma.

breze 35 tebrikler cnm hamileleliğin anadolu oteli hepimiz uğurlu geldi.:)

ansu yolun açık olsun cnm.inşallah haile haberleirni burada alacağız.

karanfil1 sanada hayırlı yolculuk cnmç. hepimiz hakediyoruz bence anne olmayı....

bebebkcığım eve dönmeni sabırlızlıkla bekliyoruz.

krem 16 bu zorlu yolculukta sende kelebeklerini yakalar gelirsin işallah.

breze35 listen güzel olmuş ellerine sağlık

helun tebrikler cnm.
bebek istiyorum- veled ve yeni katılan diğer tüm arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.

kardelennur sen nasılsın cnm. bilginisa mrb sende ben gibi bu aralar girememişsin sanırımı herşey yolundadır. fbli erkek olduğunu öğrenmişsin ne güzel. nazlım 78 sende iyisin işallah cnm hamilelik nasıl gidiyor. baharım özelden attığımn uyazında bana destek olmuştu tşk cnm. aykızım aynı doktorda oldu işlemlerimiz. desteğin için saol cnm. efsune kızınla yarıladın yolu maşallah sağlıcakla. ben yumurta ve tavuk görmek istemiyoorum şu aralar ama ilerki zamanda yerim işallah. sağlıcakla kalın. avuç açtığımız ellerimizi geri boş döndürme allah'ım.

Ben de sana çok teşekkür ederim.Senin hislerin güçlüdür inşallah gerçekleşir.

Canım çok geçmiş olsun.Allah böyle istiyor demeli ve elindekilerle mutlu olmalısın tabi ki çok zor bir karar ama bunu unutmalı ve kendine her zamankinden daha da iyi bakmalısın.dinlen ve seni meşgul edecek şeylere zaman ayır

Canım bende seni merak etmiştim.sorunsuz geçmesine çok sevindim.kendine dikkat et mecbur kalmadıkça pek kalkma.işin zor kısmını atlatmışsın.rabbim kalan yavrularımızı bize bağışlasın canïmm

Arkadaşlar bende takipteydim bu forumu ancak üye olabildim. Bende 25.07.2013 tarihinde savaş bey de yumurta donasyonu denedim ama sonuç başarısız (40 yaşındayım tekrar denemek istediğimi belirttim. Endometrial küretaj yaptırıp 10 gün antibiyotik kullanıp adet olunca 14. günü tekrar gitmemi söyledi. Endometrial küretaj önerilen var mı niçin gerekli bilen var mı?

Canim benim bildigim transferden sonra vucudun kendini toparlamasi icin 3 ay gecmesi gerekiyor erken degilmi henuz gecen ay transfer olmus.minesera canim allah ikizlerine uzun omur versin bol bol dinlen bizlerede duani eksik etme.helun tebrikler canim allah guzel bir hamilelik gecirmeni nasip etsin.larax benim canim ablam bu sefer olacak insallah.hamisler nasil gidiyor gebelikleriniz?bebekcim ikizler nasil nezaman cikiyorlar hastaneden ?

canım transferin ilk üç günü çoook önemli o günlerde tutunuyormuş emb. bence kalabilecegin bi yer varsa üç gün fazla sarsma kendinİ...

canım transferin ilk üç günü çoook önemli o günlerde tutunuyormuş emb. bence kalabilecegin bi yer varsa üç gün fazla sarsma kendinİ...

Selam Hemşerim.

Doktorum bana 2 gün sonra yolculuk yapabilirsin demişti.Sanırım sen Samsun da falan yaptıracaksın.
Bence bir gece hastanede kal.Sonrada 1 gece daha bir yerde konakla.Yani en azından 2 gün sonra yola çık canım.
Yaş kaç ? Nerede tedavi olacaksın ?

öncelikle cvp için teşekkürler 30 yaşındayım tedavimi samsunda ondokuz mayıs üniversitesinde yaptıracağım üniversitedeki hocanın adını ilk kez eltim ameliyat olduğunda yanında refakatçı kalırken orada yatan tüp bebek annelerinden duydum mutlaka git görüş dediler bende gititm görüştüm ve bu ayın 28 inde ilaçlarıma başlayacağım çok şükür imkanım var samsunda kalabilmek için 3 gece kalmayı düşünüyorum zaten ama daha fazla kalmam gerekirmi diye buradan araştırma yapmak istedim.sizin probleminiz neydi tedavi oluyormusunuz.yada hamilelik varmı?

teşekkürler cevap için.3 gün kalıcam sanırım. ama daha fazla kalsammı diye düşünüyorum.siz nasılsınız tedavi oluyormusunuz.yada hamilelik varmı?

minasare canım geçmiş olsun. zor bir durum ama artık geriye bakma. allah iki evladını sağlıkla kucağına almak nasip etsin...

canım çok geçmiş olsun,
Allahım sana hamileliğin boyunca hiçbir sorun yaşatmasın, hamilelik süresince vücudunda taşıma gücü versin,
bol bol dinlen, kendine ve bebeklerine dikkat et,

çok geçmiş olsun umarım iki bebeğinide sağlıcakla kucağına alırsın.rabbim seni onlardan ayırmasın.ve bizlerede hamileliği nasip etsin

delikedi zevkle oynar dansözler istediğin o olsun ne var ki onda her oynayan dansöz kalanlara umut oluyor allah isteyen herkese yaşatsın inşallah. sağlıklı hamilelikler sağlıklı çocuklar versin hepimize..

Arkadaşlar sizler birer harikasınız...
Herkese çok çok çok ... teşekkür ediyorum. Mutluluğumu benimle paylaştınız.
Ben biraz daha temkinliyim. Test gününü pazartesiyi bekliyorum. Hamile olduğuma kesin olarak o zaman inanacağım.

İnşallah Tanrım hiç birimizin kucağını boş bırakmaz, bu mutluluğu hepimize yaşatır.

Canım Merhaba; Kusura bakma canım hemen yazamadım.

Canım, geçen sene ben Doğuşta bir tanıdık aracılığıyla embriyologla iletişim kurdum. Kullandığım ilaçlar ve tedavi ücretim, kısaca bütün işlemlerimi telefon üzerinden embriyolog beyle yaptım. İlk muayeneme de forumdan ismini duyduğum için Firdevs hm. olsun demiştim. Ayni zamanda transferime de Firdevs girdi. Yanı daha önce görüşüp anlaşmadan o anda benim ısrarım üzerine Firdevs hm. girmişti. Sakın işini bilen ve güven veren bir tavrı vardı. O zaman 4 embriyo (3. Gün)yerleştirildi. Çok kaliteli olduğu söylendi. Dxxxx hakında bilgi yoktu. Sadece genç ve tıp öğrencisi olduğu söylenmıştı. ( Bende yutmuştum. Çünkü herkese aynı şeyi söylüyorlar) toplanan yumurtalar, döllenen sayısı hakkında muallakta şeyler söylediler. Dondurulacak embriyo olmadığını söylemişlerdi.
Çok umutluydum ama olmadı işte. Çok düşük değerle başladı biraz yükselip sonrada sıfırlandı. Nasip değilmiş demek ki. Sonucundaki yıkımı tahmin edersin herhalde.
• Negatiften sonra kendimi toparlar toparlamaz kendime burada bir doktor buldum.Bu sene için yeniden hazırlanmaya başladım. Dr um yapılması gereken ne varsa hepsini yapalım artık sonrasını Allaha bırakalım istedi.
• USG çekildi . Daha önceden olmasına rağmen
• Histereskopi yapıldı
• Bütün kan testlerim yapıldı.
• Chlamydia kültür testi yapıldı. Dr bundan şüpheleniyordu. Hiçbirinden bir şey çıkmadı.
• Eşimede genetik tanı yapıldı
• Rahime bakıldı . Her şey tamam bir şekilde Hit e başladım.
Dr.um Hit için iyi bir ekibi ,ve laboratuarların iyi olduğunu bu alandan da çok iyi olduklarından bahsetti. Bende Firdevs te daha ucuza yaptıracakken içimde kalmasın diye oraya gitim canım.
Ben özlem hm. La iletişim kurdum. Çok tatlı ve sıcak bir kadın. Bütün sorularımı ayrıntılı cevapladı. Rahim filmi getirmemi istedi.
Bütün ekip gerçekten son derece profesyonel, hiç sorun yaşamadık. Yalnız Halil İbrahim Bey beni bıraz hayal kırıklığına uğrattı. Bizim alışkın olduğumuz dr tarzı yok. Az konuşan çok doğrucu bir adam. Gittiğimizin ertesi günü beni muayene etti. Ben rahim kalınlığımla ilgili iyi şeyler beklerken (o kadar ilaç yutmuşum) pat diye çok ince dedi. Hani daha yumuşatarak daha uygun bir dille söylenir ya ( dr.lar hep iyi iyi, çok iyi derler ya) öyle biri değil.
Hani, nazlı pimpirikli ve dışarıdan çok motivasyona alışkın tipler için belki uygun olmaya bilir. Ama işini iyi yaptığını düşünüyorum. Sorduğum bütün soruları vapladı.
Bu arada larax sen nasıl bir yalanını yakalamıştı merak ettim canım.
• Canım benim malum kişiden 15 yumurta toplandı, 13 tanesi döllendi. 13 de blast aşamasına geldi. Ve 2 tane en iyi kalite blast transfer edildi. Neden 2 diye sorduğumda ise embriyoloğ ; 1. Sınıf kalitede olduğu, 2 ile 10 arasında bir fark olmadığını söyledi.
• Dxxxx seçimde benim istediğim özellikler doğrultusunda 4 kişi önerdiler. Bende en uygun olanını seçtim. Evli ve iki oğlu olduğu hatta çocuklarının resmini görebileceğimi söylediler.
• İşlemden sonra parayla ilgili resmi bir fatura ve yapılan işlemle ilgili; toplanan yumurta sayısı, döllenen, transfer edilen ve ne kaitede olduğu ve dondurulan embriyolarla ilgili bir belge verdiler.
• 10 tane blast embriyo dondurulmuşumuz var. Kişiye danışmadan kalan embriyoları ücretsiz iki yıl süreyle donduruyorlar.
• Tedavi protokolüm geçen seneden pek farklı değil. Vitamın, coraspin, estrofem tablet ( 1.hafta günde iki adet, 2.hafta 3 adet ve 3.hafta 4 adet) progesteron.
• Adetin 2 . günü e2 bakıldı. ( ben hala yumurta ürettiğim için 2 ay gecikmeli gittim. Arada yumurtalar baskılansın diye lucrin kullandım.E2 yüksek çıkıyordu.
• Tedavimin ilk haftasının sonunda rahim kalınlığı istendi.
• Birde gitmeden en son Progesteron bakıldı. Yüksekse hiç başlamayalım tutmaz diye (2 nin altında olması gerekiyormuş)
• Rahim problemi için dr nın kardeşi Meltem hm dan 3 seans fizyo terapi aldım.
Canım ya ayrıntılarıyla yazmaya çalıştım. Umarım işe yarar. Bende pazartesi test yaptırıcam, korkuyorum … umarım katlanmış olsun.
Canım işlemlerle ilgili söylediklerine katılıyorum. Evde her şey alt üst oluyor. Yaz dönemleri (benim için) evde beklemekle geçiyor. İnşallah canım bu sefer olacak . Stresden uzak durmaya çalış. Ama kabul edelim ki zor bir süreç. Bizler çok dirençli anneleriz…. Bunların hepsinin üstesinden geleceğiz. İnşallah…..

Canım geçmiş olsun. Bence de hiç kendini suçlama, bazen olaylar biz ne yaparsak yapalım, olması gerektiği gibi gerçekleşiyor. Allah sana ve bebeklerine sağlık versin. İnşallah ikizlerini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

İyi dileklerin için teşekkür ediyorum. Henüz beklemedeyim canım.

canım daha öncede sormuştum ama görmedin heralde hit dondurulmuşlarla kaça yapıyor bide olmazsa kalan embrioların hepsini kullanabilecekmisin 2 yıl uzun bi süre buda en az 3-4 kez deneme yapmak demek yarın senin için büyük gün inşallah canım değerin 3e-4e katlanarak artar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…