Çooookk teşekkür ediyorum:) inşallah junior breezelerimi dört gözle bekliyorum:) Junior Ansular da seni bekliyor alda gel artık annesi:)
inşallah en kısa zamanda senin müjdeni alacağız Ansucum,bunu hissediyorum bak göreceksin:)
Mrb forum arkadaşlarım. Salı öğleden sonra redüksiyon işlemim yapıldı. 2 ye düştük. şimdi kalan yavrularım sağlıklı. Allah'ım tamamına erdirsin. Eve yeni geldim. Istirahatteyim. Zor bir süreçti. Hepinizi kocaman öpüyorum.
Mrb forum arkadaşlarım. Salı öğleden sonra redüksiyon işlemim yapıldı. 2 ye düştük. şimdi kalan yavrularım sağlıklı. Allah'ım tamamına erdirsin. Eve yeni geldim. Istirahatteyim. Zor bir süreçti. Hepinizi kocaman öpüyorum.
Arkadaşlar bende takipteydim bu forumu ancak üye olabildim. Bende 25.07.2013 tarihinde savaş bey de yumurta donasyonu denedim ama sonuç başarısız(40 yaşındayım tekrar denemek istediğimi belirttim. Endometrial küretaj yaptırıp 10 gün antibiyotik kullanıp adet olunca 14. günü tekrar gitmemi söyledi. Endometrial küretaj önerilen var mı niçin gerekli bilen var mı?
arkadaşlar öncelikle merhabalar aranıza yeni katıldım. 28 ağustosta ilaçlarıma başlıyorum ve tüp bebek yolculuğuna çıkıyorum bende fakat sinopta yaşıyorum ve burada tüp bebek merkezi olmadığı için mecburen şehirdışında olacak tedavim transferden kaç gün sonra yolculuga çıkabilirim acaba yaklaşık 4 saatlik bir yol bu konuda tecrübesi olan varmı?
canım transferin ilk üç günü çoook önemli o günlerde tutunuyormuş emb. bence kalabilecegin bi yer varsa üç gün fazla sarsma kendinİ...
Selam Hemşerim.
Doktorum bana 2 gün sonra yolculuk yapabilirsin demişti.Sanırım sen Samsun da falan yaptıracaksın.
Bence bir gece hastanede kal.Sonrada 1 gece daha bir yerde konakla.Yani en azından 2 gün sonra yola çık canım.
Yaş kaç ? Nerede tedavi olacaksın ?
canım transferin ilk üç günü çoook önemli o günlerde tutunuyormuş emb. bence kalabilecegin bi yer varsa üç gün fazla sarsma kendinİ...
çok geçmiş olsun umarım iki bebeğinide sağlıcakla kucağına alırsın.rabbim seni onlardan ayırmasın.ve bizlerede hamileliği nasip etsinMrb forum arkadaşlarım. Salı öğleden sonra redüksiyon işlemim yapıldı. 2 ye düştük. şimdi kalan yavrularım sağlıklı. Allah'ım tamamına erdirsin. Eve yeni geldim. Istirahatteyim. Zor bir süreçti. Hepinizi kocaman öpüyorum.
Canım geçmiş olsun. Bence de hiç kendini suçlama, bazen olaylar biz ne yaparsak yapalım, olması gerektiği gibi gerçekleşiyor. Allah sana ve bebeklerine sağlık versin. İnşallah ikizlerini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
İyi dileklerin için teşekkür ediyorum. Henüz beklemedeyim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?