Selam arkadaşım,hayırlısıyla atlatmana çok sevindim.Tüp bebek tedavisi sonucu üçüzlerimle var ve 9.haftamın sonundayım.yani yarın tam 10.haftam olacak.refüksiyon yAptıracağım.o yüzden de bu topiği ve sizleri bir süredir takip ediyorum.Senden de güzel haberleri alınca ohhh dedim.breezeye çok sordum ama sanada sormak istiyorum.İstanbuldamısın hangi merkeze ve doktorda oldu işlemin.Nekadar ücret ödedin.yanıtlarsan çok ama çok sevinirim.İki haftam kaldı henüz randevu alamadım.Allah hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsin.kimseyi evlatsız bırakmasın Rabbim....rosedali cnm hamilelliğin hayırlı olsun.
umudum kalp atışlarını duman ne güzel. bende çok heyecanlanmıştım.
atesssin yeni hamilelere dansözleri oynatmışsın ellerine sağlık forum şenlenmiş.
rosedalı-aykızım-tres-alpılknur redüksiyonu hatırlayıp sorduğunuz beni düşündüğünüz için çok sağolun canlarım
waltburg şimdiden hayırlı yolculuk bu sefer olacağını umuyorum. dua ediyorum sana ve tü arkadaşlarıma.
breze 35 tebrikler cnm hamileleliğin anadolu oteli hepimiz uğurlu geldi.:)
ansu yolun açık olsun cnm.inşallah haile haberleirni burada alacağız.
karanfil1 sanada hayırlı yolculuk cnmç. hepimiz hakediyoruz bence anne olmayı....
bebebkcığım eve dönmeni sabırlızlıkla bekliyoruz.
krem 16 bu zorlu yolculukta sende kelebeklerini yakalar gelirsin işallah.
breze35 listen güzel olmuş ellerine sağlık
helun tebrikler cnm.
bebek istiyorum- veled ve yeni katılan diğer tüm arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.
kardelennur sen nasılsın cnm. bilginisa mrb sende ben gibi bu aralar girememişsin sanırımı herşey yolundadır. fbli erkek olduğunu öğrenmişsin ne güzel. nazlım 78 sende iyisin işallah cnm hamilelik nasıl gidiyor. baharım özelden attığımn uyazında bana destek olmuştu tşk cnm. aykızım aynı doktorda oldu işlemlerimiz. desteğin için saol cnm. efsune kızınla yarıladın yolu maşallah sağlıcakla. ben yumurta ve tavuk görmek istemiyoorum şu aralar ama ilerki zamanda yerim işallah. sağlıcakla kalın. avuç açtığımız ellerimizi geri boş döndürme allah'ım.
canım daha öncede sormuştum ama görmedin heralde hit dondurulmuşlarla kaça yapıyor bide olmazsa kalan embrioların hepsini kullanabilecekmisin 2 yıl uzun bi süre buda en az 3-4 kez deneme yapmak demek yarın senin için büyük gün inşallah canım değerin 3e-4e katlanarak artar....
teşekkürler cevap için.3 gün kalıcam sanırım. ama daha fazla kalsammı diye düşünüyorum.siz nasılsınız tedavi oluyormusunuz.yada hamilelik varmı?
Selam arkadaşım,hayırlısıyla atlatmana çok sevindim.Tüp bebek tedavisi sonucu üçüzlerimle var ve 9.haftamın sonundayım.yani yarın tam 10.haftam olacak.refüksiyon yAptıracağım.o yüzden de bu topiği ve sizleri bir süredir takip ediyorum.Senden de güzel haberleri alınca ohhh dedim.breezeye çok sordum ama sanada sormak istiyorum.İstanbuldamısın hangi merkeze ve doktorda oldu işlemin.Nekadar ücret ödedin.yanıtlarsan çok ama çok sevinirim.İki haftam kaldı henüz randevu alamadım.Allah hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsin.kimseyi evlatsız bırakmasın Rabbim....
öncelikle cvp için teşekkürler 30 yaşındayım tedavimi samsunda ondokuz mayıs üniversitesinde yaptıracağım üniversitedeki hocanın adını ilk kez eltim ameliyat olduğunda yanında refakatçı kalırken orada yatan tüp bebek annelerinden duydum mutlaka git görüş dediler bende gititm görüştüm ve bu ayın 28 inde ilaçlarıma başlayacağım çok şükür imkanım var samsunda kalabilmek için 3 gece kalmayı düşünüyorum zaten ama daha fazla kalmam gerekirmi diye buradan araştırma yapmak istedim.sizin probleminiz neydi tedavi oluyormusunuz.yada hamilelik varmı?
Herkese merhaba yaklaşık iki saattir forumu okuyorum arkadaşlar sizlerle mutlu oluyorum sizlerle üzülüyorum..
Hamile haberleride müthişş..rabbim sağlıkla kucaklarına almaya nasip etsin..
Arkadaşlar kendimden bahsedeyimm..
34 yaşındayım,3 kez tüp bebek denedim ilkinde 8 haftalık düşük son ikisindede kimyasal gebelik yasadım maalesef..
Doktorum yumurtaların yaşlı olduğunu bu nedenle embriyoların tutunamadığını söyledi..
Bizde eşimle donasyona karar verdik..
Kısmetse 2 hafta sonra kıbrısa gideceğiz..halil ibrahim tekine..
Ancak şimdi kafam karıştı hit e gidenler negatif mi olmuş genelde yoksa banamı öyle geldi???
Firdevs diye birinden bahsetmişsiniz,o kim bilemedim??
Birde sevgili arkadaşlarım benim durumumda olan varmı,yaşıma göre rezervim azmış..
Benim durumumda olupta donasyonla hamile kalan varmı???
çok soru sordum ama haber bekliyorum..sevgiler,saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?