arkadaşım çok üzüldüm . geçtiğimiz kış aynı olayı bende yaşadım ne kadar yıkıldığını anlayabiliyorum.
şu an bir sonraki denemeyi düşünme, öncelikle kendini toplamaya çalış.
doktorun kürtajla mı alacak ? biliyorum ruhen çok acı verici süreç. üzüntünü içine atma ağla anlat bzimle paylaş. ve iyileşmeye bak. sonrasında sebeplerini araştır.
keşke elmizden bir şey gelse. Allah yardımcın olsun.. üzgünüm...

canım gerçekten çok üzüldüm Allahım sabır ve dirayet versin inşallah biran önce toparlancak gücü bulursun canım .klinikler bazen olayı sadece para olarak görebiliyor benim abi,m de kadın doğumcu kendisi de aynı şeyi söylüyor çoğu kadın doğumcu kasap gibi çalışıyor der hep.canım bundan sonrasında inşallah allah sağlıkla kucağına alacağın bir gebelik nasip eder.güvendiğin bir doktorda analiz yaptırdın mı düşük sebebi ne genelde tespit edebiliyorlar diye biliyorum sperm testlerinde mi sorun var doktorlar yerine biz olasılıkları sayıyoruz yani öncesinde söyleseler yormasalar bizi olmaz mı?

Canım, çok çok üzüldüm. Sen Batum'da yaptırmıştın değil mi. Canım Allah sabır versin, umarım tez zamanda kendini toparlar ve kendi sürecini geriye doğru olarak sorgularsın. Yaptırdığın testleri, transfer öncesi ve sonrası kullandığın ilaçlar, ne kar su içtiğin V.b gibi. Eminim canım bu forumda sana yarayacak bilgiler gelecektir arkadaşlardan. Sende kendine iyi bir dr bul Türkiye de. Benim arkadaşım (normal hamilelikte)düşük yapmıştı. Hastahane onu patolojiye gönderip kalitsal bir sorun olup olmadığını araştırmıştı. Belki böyle bir şey yaptırırsın.

Canım en kısa zamanda toparlaman dileğimle Allah sağlık versin canım...

Rosedali, tress06, karanfil, lalita, umudum, alpilknur, ataşen,işık70, ansu, efsune, aykız, delikedio1, haz29,gülfemak, veled, kardelennur, larax, minasere ve ismini hatırlıyamadığım tüm arkadaşlarım; mutluluğumu benimle paylaştığınız için hepinize çok çok teşekkür ediyorum.

Sizlerden çok şey öğrendim, en umutsuz anlarda;umudum, direncim oldunuz. Herkese önce sağlık diliyorum. Bu mutluluk için bin bir çaba harcayan arkadaşlar; umarım en kısa zamanda sizle de bu mutluluğu yaşarsınız. Hep birlikte mutlu oluruz.

Yarın tekrar test yaptıracağım. İnşallah sağlıklı devam ediyordur.

Sizleri öpüyorum, tekrar teşekkür ediyorum....

cnm büyük geçmiş olsun. acını hafifletecek hiçbir kelime bulamıyorum. nutkum tutuldu. sadece sabır diyorum sana, dualarımız seninle, araştır istersen neden boyle oluyor. bir arkadaşım 2 sefer düşük yaptı. sonra düşük sebeplerini öğrenmeden araştırmadan normal yoldan ikizlere hamile kaldı. doğdular maşallah ama bir tanesi özürlü oldu. 2 yıldır sürekli ameliyat oluyor.(arkadaşımın bebeğine acil şifalar diliyorum) doktor ve hastanelerin adı değişiyor sadece onlara göre herşey normal, olabilir, Bizler kendimizin doktoru olacağız. Biraz dinlen derim sonrasında anne olacağını umuyorum cnm. eşinle birbirinize dayanın.sağlıcakla kal.

mayıs ayında bunu tecrübe etmiş olarak seni çok iyi anlıyorum...
söylenen tüm sözler anlamsız...bir maçı daha kaybetme hissiyle dopdolusun...yüreğinde tarifsiz anlatılmaz acı var..yenilmişlik hissi var..((çok tanıdık duygular benim için))

umarım çabuk toparlarsın kaderdaşım...
kendine iyi bak..

çok üzgünüm . defalarca tüp bebek ve donasyon başarısızlığı yaşamış biri olarak sızın bıçak gibi kesti içimi.şok olmak ta diğer tarafta.

arkadaşım ne olur kendine eziyet etme çok üzülme. eşin yanında . iyileşmeye bak öncelikle sonra da araştırmaya girersin
. vazgeçmek yok. bizler yanındayız. ne zaman ümitsizliğe kapılsan foruma uğra .insanın içine gerçekten ferahlık veriyor. kenetleniyoruz resmen.
zahmetli işler evet ama pıhtılaşma ,tiroid , gluten ,rahimden parça alıp incelenmesi, dna ,sperm kalite testleri gibi şeyleri araştırabilecek bir uzman bir dr. bulursun .halledersin sen. nickin yeter .
UMUDUN olsun yeter güzel arkadaşım.

6 yıldır şu anı beklemişim.Yok paraydı yok işlerin yoğunluğuydu yok eşimi ikna etmekti derken geldik şu ana.

Sabah hepiniz ile paylaşacaktım arkadaşımızın üzüntülü haberi hevesimi kırdı.Ona ve tüm üzüntülü haber alanlara geçmiş olsun.

Ama yok dedim yola devam etmeliyiz.

Dikenli yollar sadece bizim kuruntularımız.Yok E2 düzeyime taktım yok Tsh düzeyime eee dedim kardeşim araştır et ne gerekiyor ise yap

için rahat git.Araştırdım druma sordum.Şimdi hiç bir şeye takmadan İnşallah gidiyorum.Bugün irtibata geçtim.

Adetimin 3.günü ilaçlara başlanacak.Elevite başladım zaten.Diğer bütün detayları hepiniz ile paylaşacağım.Ne öğreniyorsam aynen buraya

yazacağım.

Bu arada helun ve efsune ile de dertleştim.İkisi de harika insanlar sağolsunlar bana sizler gibi tam destek oldular.

İnşallah hepinizden dualarınızı bekliyorum.Çünki çoook ihtiyacım olacak hepiniz gibi.

Son düzenleme:
Arkadaşım çok üzüldüm ne diyeceğimi inan bilemiyorum diğer arkadaşlarım gibi bende peşini bırakma nedenini iyice araştır derim.üzüntüyle pes etmiş gbi görünsekte biz güçlü kadınlarız acımız geçince yola devam çünkü içimizdeki çocuk isteği bizi buna zaten itiyor.biliyorum sende üzüntün geçince kendini toparlayıp tüm tedbirleri alıp yoluna devam edeceksin...Allah yardımcımız olsun bu uğurda
emek harcayan mücadele eden herkese rabbim anne olmayı nasip etsin...!

Bu kararın hayırlı olsun. Başlamak bitirmenin yarısı.Engelsiz bir süreç diliyorum. sonunda yumiş-yumişlerini kucağına sağlıcakla alırsın işallah.

Bu kararın hayırlı olsun. Başlamak bitirmenin yarısı.Engelsiz bir süreç diliyorum. sonunda yumiş-yumişlerini kucağına sağlıcakla alırsın işallah.

Ne güzel dualar etmişsin güzel arkadaşım.AMİİİN.

Senin ve tüm hamişlerinde sağlıkla evlatlarınızı elinize almanızı diliyorum canım.

Canım tekrar tebrik ederim.Umarım sorunsuz bir hamilelik yaşarsın.Moralini yüksek tut ve hayata gülümsemeye devam et.

Umudum çok üzüldüm sevinimiz yarım kaldı.şu an gerçekten söyleyebilecek ne söz var ne de kelime.daha önce tam detaylı tahlillerini yaptırmış mıydın?doktorun ne söylüyor bu duruma?

Dualarımız seninle.dikeli yollardan gül kokulu yollara gidişinde hep yanında olacağız

Dualarımız seninle.dikeli yollardan gül kokulu yollara gidişinde hep yanında olacağız

ansucum ne güzel gidişimde de gelişimde de olun canım çok sağolasın.

Hiç heyecanlı değilim.Ne yapacağımı biliyorum.Hedef belli ben çok duygusala bağlamadan alıp geleceğim veled ya da veledlerimi

İnşallah...Yeter ki her şey yolunda gitsin İnşallah...

İnşallah canım Amin.

O güzel hamilelerde 5 kişi yapmışsın ya diğerleri ikizim olmadığına göre sizlersiniz İnşallah

ben ayağımı sürüyeceğim hepimiz hamile olarak gülerek döneceğiz İnşallah

canım benim, senin sürecin de böylelikle başlıyor,
hayırlısını diliyorum senin için,
inşallah mutlu haberlerinide okuyacağız,
dualarımız seninle olacak,

Allah yardımcın olsun canım. Herşey gönlünce our inş.Dualarımız seninle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…