heluncuğum tekrar çok tebrik ederim canım.Allah ım sağlıcakla kucağına da almanı nasip etsin.değerin de çok güzel maşAllah inşallah güzel bir şekilde de katlanmaya devam eder.çok mutlu oldum.senin 2. denememiydi?

İnşallah Allahım sağlıkla elinize versin bebeklerinizi hepinizin.

canım içim çok rahatladı çok güzel bilgiler bunlar.Şimdi sorun kalmadı ohh be

Efsune nerelerde? fbli ,bebek diğer adını sayamadığım güzel bilgili arkadaşlar

iyiki bu konuyu açmış.nolur hamileler bizi burada yalnız bırakmayın dualarınıza desteğinize çok ihtiyacımız var

epeydir yoktum yakın bir düğün için 1 hafta annemde kaldım, sonrada pc arıza verdi yazamadım.
Güzel haberler var forumda.
*Rozadalı, Helun canı gönülden tebrik ederim sağlıklı hamilelik geçirip sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşalah.
Breze ile zaten görüşüyorum Allahın izni ile hepimiz sıra sıra doğuma gideceğiz belkide anne topiği bile yyaparız aramızda orda bebişlerimizin gelişimlerini aktararız :) ne hoş olur . bu forumdan gitmeyi hiç istemem birbimizden çok şey öğrendik.

*Minasare çok geçmiş olsun canım Allah bundan sonrasında da sıhhatli gelişmeler nasip etsin
*Tress sen nasılsın nasıl gidiyor.
*Bebek, Nurus bebekleriniz nasıl. tez vakitde kendilerini toplayıp evinize gelirler temennim
Aramıza yeni katılanlar ve yola çıkacaklara bol şans dilerim.

*Gülfemak tekrar hazırlandığına sevindim. sanırım sen bir şey sormuştun ; Brezenin ve benim önceki denemelerimizde 8 haftalık kalbi durmuştu bebeklerimizin . bu kez farklı olan daha fazla bilgi sahibi olup burda yazdığımız tahlilleri yaptırmış olmamız. Sanırım bir de şansımız yaver gitti.

Cümleminizin şans ve melekler yanımızda olsun..

arkadaşlar bebeği kaybettim.çok üzgünüm. aynı şeyleri 2. kere yaşıyorum. 6. haftada bebeğin kalbi duruyor. yıkıldım yine. olmayacak mı? boşunamı kürek çektim. eşim taşıma suyla değirmen dönmez diyor ? doğrumu? ilkinki niye oldu denmeden 2. transfer yapıldı. hiç araştırılmadı. bizi para olarak mı görüyorlar ? ya çektiğimiz üzüntü ıstırap onlar ne olacak. ne yapacağımı sasırdım bana yardım edin. bu yolda tek başımaydım ne ailem ne eşim yanımda elimden bu kadar geliyor ancak. çokkkk üzgünüm. sizlerle derdimi paylaşabiliyorum.

Arkadasĺar tedaviye baslaninca ilaclarin yedinci gunu rahim kalinligini olcmek gerekiyormus. Ne kadar olmasi gerektigini bileniniz var mi??

Canim benim boyle bir durumda ne denilebilir bilemiyorum. Esinin bu gunlerde sana daha fazla destek olmasi gerekir.
Umarim hersey istedigin gibi olur.
QUOTE=uumudum;31678804]arkadaşlar bebeği kaybettim.çok üzgünüm. aynı şeyleri 2. kere yaşıyorum. 6. haftada bebeğin kalbi duruyor. yıkıldım yine. olmayacak mı? boşunamı kürek çektim. eşim taşıma suyla değirmen dönmez diyor ? doğrumu? ilkinki niye oldu denmeden 2. transfer yapıldı. hiç araştırılmadı. bizi para olarak mı görüyorlar ? ya çektiğimiz üzüntü ıstırap onlar ne olacak. ne yapacağımı sasırdım bana yardım edin. bu yolda tek başımaydım ne ailem ne eşim yanımda elimden bu kadar geliyor ancak. çokkkk üzgünüm. sizlerle derdimi paylaşabiliyorum.[/QUOTE]

cnm çok geçmiş olsun çok üzüldümmhemen karamsarlığa kapılma cnm benim öle düşünme iyice araştır sebebini bence.biran önce toparlayıp inş. diğer denemeye başlarsın bu sefer testleri yaptır ne gerekli ise bilmiorum yaptırdınmı cnm ama eminim olacak ne olur üzme kendini umarım en kısa zamanda toplanırsın cnm.

Canım çok üzüldüm.Bende yaşadım çok iyi bilirim.Lütfen sakin olmaya çalış ve nedenini araştırın.Yaş kaçtı ?
Pıhtılaşma yada genetik test yaptırdın mı?

çeken yaşayan bilir arkadaşım.Seni hiç bir söz teselli edemez.
Ama lütfen bir dahaki tedavinde mutlaka gereken testleri yaptır.Bak burada aynı durumda olan arkadaşlar mutlaka vardır eski yazıları oku.
Çok geçmiş olsun.Bugünleri çabuk atlatmanı dilerim.

Canım çok üzüldüm.Bunun bence bir nedeni olmalı aynı haftalarda olmasï tessdüf deyil.yalnız deyilsin.hangi tahlilleri yaptırmıştın.bize yazarsan bizde eksik olan senin durumunu ilgilendiren bir test varsa yardımcı olalım.Ben böyle haberlerini duyunca resmen mahvoluyorum.Ne kadar emek ve umut harcadığımıziı ancak biz biliriz.kendine türkiyede iyi bir doktor bul.sorununun üstüne git lütfen.yanlız deyilsinn.Mesela pıht8laşma testini doktorlar pek önemsemesede bence çok önemli.bazen rahime yeterli kan akkımı olmadığı için bebek beslenemiyor ve kalbi durabiliyor.lütfen hepsini gözden geçir.

Son düzenleme:

canım arkadaşım,
yaşadıkların güzel şeyler değil, Allahım sana bir an önce toparlanma gücü versin,
inşallah biran önce toparlanıp daha sorgucu olarak 3. denemeni yapacaksın ve bu sefer son olacak,
yaşadıkların bir tek seninle kalacak, 3.sü olacak ve mutluluğun bu yaşadığın üzüntüleri unutturacak,
canım eşin senin yıprandığın için belki böyle davranıyor,dişi kuş zaten yuvayı yaparmış,
sende toparlanıp eşini tekrar ikna edeceksin ben buna inanıyorum,

ne yazacağımı bilemedim çok üzüldüm. Allahım acını unutturacak sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. eşinin spermlerine bakılmış mıydı sorun var mıydı.klinik hakkında isyanına sonuna kadar katılıyorum bizim acımız onların umrunda değil. 3 denemem negatif bana dedikleri adet olunca ara kendime düzgün doktorda bulamadım. inşallah boşa kürek çekmiyoruzdur.

ALLAH kucağına almayı nasip etsin sağlıkla :

sabirli ol sabir sabir başka ilaç yok DUA .!!

sonra kendine gelirsin acilarin hafiflesin İNŞLH AMİN :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…