Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bhcg degerim 12. Gün bugün 550 çıktı.
Sonunda okadar çok ugrastimm
Allah isteyen herkese versin. salı gunü tekrar bhcg yapicaz
Allah saglikla kucağıma alayı nasip etsin benim ve forumda hamile olan tüm herkese
merhaba papatya40;
Sen nasilsin? minik melegin nasil? insallah bizede nasip eder.
Sagol cnm uzun bir protokolla baslamistim,her hafta kan tahlili ve USG giriyordum iyi olunca aniden cagrildim trasnferim yapildi. Sizinle paylasacagim.Simdilik yolunda ama casilacagim icin tedirginim.Insallah bu sefer kanama olmaz yavrualrimiz tutunur.
Tüm anne adaylarina bol sans diliyorum,dualarimiz kabul olur insalllah.
sevgiler.
Mucize istiyorum tedavin hayırlı uğurlu olsun. 4 çok iyi bir sayı. Tebrikler Jadex senin transfer olup olmadığını anımsayamadım sana da hayırlı olsun olduysan.
Rowina
telaşlanma çoğumuz geçiriyoruz kanamayı. Ben de oğlumun yumruğu gibi bir parça attım wc de keşke gitmeseydim :) Ama işte o g elince büyük baskı oluyor gidiyorsun Allah korusun . Y
yine de kız tuttu rahimi iyıice sonra da söke söke aldı dünyaya gelme hakkını kara kız. Darısı başına hiç telaşlanma hiç aklıdan kötü şeyler geçirme hiçbirşey yokmuş olmamaış gibi devam et sadece bir 10 gün yat kımıldamadan. Sonra da yavaş yavaş geç günlük tempona . Sevgiler.
Allah saglikla kucağıma alayı nasip etsin benim ve forumda hamile olan tüm herkese
Aysevi , efsune 2, rowina ve ismini yazamadigim herkese çok TSK. Çok heyecanlıyım hala soktayim.
Umudumu kaybettiğim nokta. 10.denememdi allahım kucağıma almayi nasip etsin inşallah
Biraz kendime geleyim neler yaptığımdan bahsedeceğim . Maleseff doğru değil ama drlari. Verdigi tedavinin dısına çıktım.
Kendi tedavimi kendim seçtim.
Bu konu başlığı ile erken menepoza girmiş kendi yumurtası olmayan yada yaşı geçtiği için tüp bebekte başarı sağlayamayan kadınların buluştuğu bir ortam yaratmaktır.
Aynı zamanda kendi yumurtası olsa bile eşinde hiç sperm olmadığı için yine çocuk hasreti çeken anne adaylarına da bir nebze umut olacaktır.
Diğer yandan bu yolu seçip çocuk sahibi olanların deneyimlerini ve geçtikleri süreçlerini bizle paylaşacağı bir ortam hepimiz için sinerji yaratmaya yardımcı olacaktır...
umut edebilmek için bazan elle tutulur sonuçları görmek isteriz.
hayattaki en büyük zorluk olan çocuk hasretinin ruhumuza yüklediği bu ağırlıktan bilgi ve deneyimlerimizi paylaşarak altından kalkabiliriz belki.
sizleri bu platforma tüm duygu ve düşünceleriniz paylaşmaya davet ediyorum.
sevgiyle kalın
Sevgili efsune,
Bu platformu açtığın için içtenlikle kutlarım seni.... Bir haftalık üyeyim henüz, forumun baş sayfalarını çok fazla okuyamamıştım şimdi biraz vakit buldum okumaya çalıştım. Yazıların çok güzel ; bu çetrefilli süreçte iç dünyamızda yaptığımız uzun yolculukta, karanlık virajların görünmezliğinde biraz yolumuzu görmemizi sağlıyor sanırım... Henüz sonunu göremediğim ama ümidimin yüksek olduğu bu yolda sana,kendime ve tüm kalbini,beynini bu yola koymuş kaderdaşlarıma aydınlık dolu bir son diliyorum... Sevgilerimle
Sevgili ses
Hoşgeldin . Tebrikler darısı herkesşeri başına . 10. deneme hepsi de donasyon muydu ? Ne azim bravooo Bence hepimizden daha azimlisin yorgunsun.Haberin keyfini çıkart. Bizimle de paylaş kendi protokolünü. İsanın başına bir rahtsızlık gelince araştırmacı ise dr lardan daha bilgili oluyor. Lorenzo'nun Yağı filmini anımsadım. Babam da prostat konusunda dr lara seminer verebilirim der :) Ben de dhea kullanayım mı diye buradaki sözümoa fertiliti uzmanına sordum .Burada ki tek fertilite uzmanı- o ne dedi bana inanamadım. Yani diyorum ya memorialde bile dhea kullanayım mı deyince haaa o mu pek yararı olduğuna inanamıyoruz dediler. Ben de kendi protokolumu daha doğrusu burada bir hanımın protokolunu uygulamşıtım kendii yumilerimde işe yaraamadı ama triodi yenmemde yaradı Donasyoda da yaramıştır herhalde kimbilir ?
Jadex ciğim
Minnoş kara kız bir kolik bir kolik aman düşman başına. Nedenini bilmiyorum ama her akşam 8.30 bir ağlama krizi bir kriz ki saki etinden bir parça koparıyorlar gece 11 12 ye dek sonra sakinleşiyor ya da yoruluyor sızıp kalıyor yavrucak. Dur şimdi de ağlamaya başladı gideyim Görüşürüz
pazar günü bahçeye gittim zannerdersem çok ayakta ve ikidebir oturup kalktım fazla oturup dinlenemedim eve 7 gibi geldim sonrada sancı girdi önce karnıma sonra rahime kesenin üst tarafı karanlık anlamı yani kanama oradaydı iki keseyi bi şemsiye gibi sarmıştı miktarı hatırlamakta istemiyorum ama pazar başladı pazartesi öğlene kadar devam etti korkudan wc çıkamıyordum düşüp gidecek diye sabaha kadar eşimin eli elimin üstünde ikimiz o gün o gece sabaha kadar hem ağlayıp hemde Allaha dua ediyorduk hala tehlikede olduğumu söyledi dr dikkat edeceksin dedi yani olumsuzluk derken dikkat etmezsem kanama tekrar olabilir şuan bile jel ile birlikte pıhtı düşüyor az az bakalım umarım bişeycik olmaz olursada ne yapalım elden bişey gelmez...amin canım...
Merhaba
Dr. Berk Bey le iletişime geçtik.Bu ayın sonunda tedaviye başlıyoruz.Burada bizi bir doktora yönlendirecekler.Doktora ısrarla sormama rağmen rahim filmi istemedi bu d BENİM KAFAMI KARIŞTIRDI.Rahim filmi gerekli değil mi???