Merhaba helun ve tüm forum arkadaşlarım,
Ben hit te düşünüyorum, daha önceden tanıdığım, bildiğim için.. Ama diğer merkezleri de arştırmaya çalışıyorum,belki başka yer de olabilir... Donasyon konusunda karar vermek hiçbirimiz için kolay değil, ancak senin o çocuğu ne kadar istemenle alakalı bence. Her tüp denemesi sonrası olumsuzluk yaşamak bir kere insanı tersyüz ediyor,her anlamda yıpranıyorsun... Müthiş bir hayal kırıklığı... Ben sonki dondurulmuşlarımın transferinden önce olmazsa donasyon olur diyedüşünmüştüm ilk. Ama o da negatif; 2 kaliteli bir orta blast trasferine rağmen. 18 nisan transferimdi 30 nisanda negatifi aldım. Yani 1 ay önce.Donasyonu sonbahar gibi düşünüyorum. Son negatiften beri donasyonu iyiden iyiye düşünüyorum... Haaa kolay mı oluyor kesinlikle hayır! 1 aydır gündüz donasyona karar veriyorum gece yatğıma uzandığımda bir korku sarıyordu beni ya da suçluluk duygusu... Sabah bir buhranla gözümü açıyordum... 2 gün önce sabah gözümü açmazdan evvel rüyamda sadece silüetini gördüğüm yüzünü göremediğim bir delikanlı vardı, benim donasyonla doğmuş büyümüş evladım... Bu yabancı amaaa olmaz diyerek uyandım,içimi kara bir bulut kaplamış olarak... Veee dün sabah kendime dedim ki (rüyalarına ve kuantuma inanan bir insan olarak - ki rüyalarımız bilinçaltımızdır - ) ben güzel bir rüya görmeliyim bu konuda ancak o zaman kurtulurum bu gitgelden diye geçirdim içimden..... Şimdiiii bu geceki rüyamı anlatıyorum : Bu forumdan bir arkadaş, 37-40 yaş arası. Siyah uzun sayılabilir dalgalı saçlı,kilolu olduğu söylenemez, 160 veya üzeri boyda... Donasyola sahip olduğu 1 veya 1,5 yaşlarında çokgüzel bir kız çocuğu ile bana misafir geldi. Onunla bu konuda konuşmuyoruz ama içimden diyorum ki donasyon ama aynen annesine benziyor..Sonra diyorum ki kızın çok güzel,sana benziyor gözleri çok güzel.... Aslında kendimi de ikna ediyorum içten içe... Diyorum ki işte aynen böyle oluyor,kendi çocuğun gibi..............
Eveeeet sevgili dostlar olay budur, KENDİ ÇOCUĞUN GİBİ! Sabah kalktığımda daha başkaydım,olay çözüldü bence...
Şimdi çıkmak zorundayım, size yaşadığım daha doğrusu kendimi test ettiğim başka bir olayı daha anlatacağım....Sevgiyle kalın..