slm canlarım

sonucum elimde
102,62
Allahıma şükürler olsun
dualarınız için teşekkür ederim
Allah bütün isteyenlere nasip etsin inşallah

Çok sevindim.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:46: :46:

[video=youtube;GjbFflkAOGE]http://www.youtube.com/watch?v=GjbFflkAOGE&feature=related[/video]

Merhaba Yosunnn ;
Yurtdisinda yasiyorum buranin bir tatili varmis her yer kapali malaesef.Yarin kan verecegim 2-3 gün sonra yazili cevabi alirim.Fakat evde 8. gün 9. gün 10. gün 11.gün (12.günde hafta sonuna girince ) hep test yapan biri olarak 4-5 testin icinde bazende iki tane test cubugumda silik göremedim.Ama diger3 cubukta silikte olsa belirginlesti gördüm.Ondan biraz heyecan-korku-endisem yatisti..Cokda korkuyorum olumsuz cikar diye..yanilma payim olabilir diye endisem oluyor..cok ilac aliyoruz malum ilaclardan dolayi hamilelik belirgin olabilir.Bazende aksi..Ay inanki Yosun öyle endiseyle bekliyorumki zaman kavrami hic gecmyior..
Yorumuzu alabilirim. Testin biri silik cikiyor biri cikmiyor öyle tuhaftki..Insallah size güzel bu siteye pozitif yazmak nasip eder.Herkese dua ediyorum bol sans diliyorum.
sevgiler.

jadexcim.. şöyle söyleyeyim.. ben transferden sonra test yapmamıştım.. moralimi bozmamak için.. pozitif haberini aldıktan sonra yaparım ve senelerce hatıra diye saklarım demiştim :34: ama şu da varki... papatya sabahtan evde yapmıştı 12.günde... silik bile çıkmamıştı ama kanda süper sonucu almıştık.. onun için sen içini ferah tut.. sonucun gelince hep beraber sevineceğiz inşallah.. içimde hiç olumsuzluk yok sadece test sonucu onaylamış olacak işte.. bu kadar bekledin.. bekleriz bizde birkaç gün :))

Merhaba Yosunnn ;
Yurtdisinda yasiyorum buranin bir tatili varmis her yer kapali malaesef.Yarin kan verecegim 2-3 gün sonra yazili cevabi alirim.Fakat evde 8. gün 9. gün 10. gün 11.gün (12.günde hafta sonuna girince ) hep test yapan biri olarak 4-5 testin icinde bazende iki tane test cubugumda silik göremedim.Ama diger3 cubukta silikte olsa belirginlesti gördüm.Ondan biraz heyecan-korku-endisem yatisti..Cokda korkuyorum olumsuz cikar diye..yanilma payim olabilir diye endisem oluyor..cok ilac aliyoruz malum ilaclardan dolayi hamilelik belirgin olabilir.Bazende aksi..Ay inanki Yosun öyle endiseyle bekliyorumki zaman kavrami hic gecmyior..
Yorumuzu alabilirim. Testin biri silik cikiyor biri cikmiyor öyle tuhaftki..Insallah size güzel bu siteye pozitif yazmak nasip eder.Herkese dua ediyorum bol sans diliyorum.
sevgiler.

inşallah seninde sonucunda pozitif çıkar idrarı boş ver onlar bazen şaşırtıcı oluyor benide şimdiden şeytan dürtüyor çarşamba günü eşimden gizli gider belki alırım en yakın eczaneden çarşamba 7 . günüm merak ediyorum bakalım tek çizgimi olur yada ikinci silik milik çıkarmı diye benimki yapma diyor da bakalım nasıl duracaksam allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın canım ..

Merhaba;
Zorda olsa Yumurta donayonu yaptırmaya karar verdim fakat hiç mi hiç bilgim yok lütfen bana tüp bebek merkezi önerir misniz?Hangi doktora gitmeyim yardımcı olursanız çok sevinirim.
gerçi eminim daha önceki mesajlarda vardır ama okumaya vaktim yok çok yoğun çalışıyorum.
hoşçakalın

MUCİZE YAZDIKLARINI OKUDUKÇA HEYECANLANIIYORUM.
Çok bilgisisim bu konuda kıbrısa gitmeden önce rahim filmi falan çektirmek gerekir mi?çünkü rahmin iyi olması gerekiyormuş tutması için.bana yardımcı olursan çok sevinirim. senin için ve herkes için hayırlısı olsun .

mucize istiyorum ve diğer pozitif sonuç alan güzeller, tebrik ediyorum ve çoook seviniyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
arkadaşlar bu aralar çok fazla yoğun çalışıyorum.Bir de üstüne taşınma telaşı geldi.geçmişe dönük okuyamadım.
umarım hepiniz iyisinizdir.

jadexcim.. şöyle söyleyeyim.. ben transferden sonra test yapmamıştım.. moralimi bozmamak için.. pozitif haberini aldıktan sonra yaparım ve senelerce hatıra diye saklarım demiştim :34: ama şu da varki... papatya sabahtan evde yapmıştı 12.günde... silik bile çıkmamıştı ama kanda süper sonucu almıştık.. onun için sen içini ferah tut.. sonucun gelince hep beraber sevineceğiz inşallah.. içimde hiç olumsuzluk yok sadece test sonucu onaylamış olacak işte.. bu kadar bekledin.. bekleriz bizde birkaç gün :))

Merhaba Yosunnn

Yorum icin tsk ederim sagol cnm. Iste umut dünyasi belki görürde rhatalrim diye cok umut ederek yapiyoruz..Dogru nette cok arastirdim bazen cikmiyormus kan tahlili daha net cevap ama 3 gün daha beklyiecegim demek..
Olsun saglik olsun diyorum.
insallah güzel cevaplarla dönebilirim araniza..kaderimde ne varsa hazirim.)))
sevgiler yosunn

slm canlarım

sonucum elimde
102,62
Allahıma şükürler olsun

Degerin cok güzel gözün aydin,tebrikler canim.Yolunuz acik olsun Allahim tamamina erdirsin insallah.
darisi benim basima ..insallah duanizi eksik etmeyin ..
Persembe haber vercegim kismetse..
sevgiler

inşallah seninde sonucunda pozitif çıkar idrarı boş ver onlar bazen şaşırtıcı oluyor benide şimdiden şeytan dürtüyor çarşamba günü eşimden gizli gider belki alırım en yakın eczaneden çarşamba 7 . günüm merak ediyorum bakalım tek çizgimi olur yada ikinci silik milik çıkarmı diye benimki yapma diyor da bakalım nasıl duracaksam allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın canım ..

Insallah canim yaa.beklemek cok zormus.Aslinda bu asamaya kadar sabirla cok panik yapmadan,cok terslikler yasiyarak geldik.Tedavim uzun protokuldu..igne ilaclar USG ler kan tahlili E2 ler derken zorla sonunu tamamladim..En zoruda beklemek..
Isimin basina dönüp toplantilar caslimalar,kosusturmalar baslayacak zorla yavastan aliyorum su tedavim sonucunu görene kadar ondan acele ediyorum eger iki silikte olsa görsem heen izin verecegim kendime en az 1 ay yatacagim...
Her seye hazirladim kendimi ondan iyi veya kötü bilmek icin yaptim ama kimiisnde cikti ,kimisidne cikmadi ondan belirsiz..)) saskinimda aslinda..
Sabirla 3 günü daha doldurayim insallah kanda cikar emegimizin karsiligini alacagiz Allahin takdiriyle.
Eger kendine güvenemem yaparsam silik te olsa cizgi cikmazsa diyorsan sakin yapma..olurmu ?? cok üzülürsun buda seni etkiler..Ondan bekle test günü derim.
Sen bana bakma canim,bende hamilelik belirtileri cok belirgin olunca yapma geregi duydum..Ama bu hamilleik digerlerine benzemiyor cook degisik , galiba farkli bir sey bu..) Yanilabilirimde..AMA INSALLAH YANILMAM ..
GEL YAVRUM GEL BEBEGIM DIYORUM MUCIZE BEKLYIORUM BENDE...
Herkesi kutlar ,anne ugrune emek veren herkese Allahimiz yardimcimiz olsun diyorum.
sevgiler.

slm canlarım

sonucum elimde
102,62
Allahıma şükürler olsun
Bu

Tebrik ediyorum. Bizler de cok seviniyoruz pozitif sonuclara. Ben 11 gun test yaptirmistim. Bu formu bilmedigim icin bilgi sahibi degildim. sonucum beta hcg <2,00 mIU /ml gosterdi. Sonucu doktora gosteremedim.Cunku pazar gunuydu. O gun de misafirlerim gelecekti, Tahlil yap diye bir siteye sonucumu yazdim. Daha henuz degil dedi doktor. sonuc negatif diye o gun yorucu aktiflikte temizlik yaptim.

Hcg araligi gebelik olmadigi zaman hangi degerler arasinda yer aliyor? Yani mucizeistiyorum un 102 olan tam sayi sonucu benimki ne gore 50 kat fazla mi ? Boyle bir sey mi bu hormonun artisi ?

Ben de bir negatif sonuç almış biri olarak inanınki kendi testimdeki gibi heyecanlıyı, m. 2-3 saate bir sizlerden haber almak için pozitif sonuçlar için sitedeyim. Mucizeistiyorum, jadex ve birkaç gün sonra da bebeklerim gelin inşaallah Allahım yüzünüzü güldürür.Hayırlı evlatlar nesip eder. Temmuz da inş. bana da sizler dua edersiniz.

Hepinizin de inşallah sonuçları hayırlı olur,beklediğimiz güzel haberleri alırız...

Bugünlerde içimden sadece ağlamak geliyor..çevremdeki herkes hamile kimileri 2. bebeğini bekliyor bunları duymak görmek ne kadar acı verici,10 aydır evli olmama rağmen herkes bebek yok mu diyor en nefret ettiğim soru haline geldi.
donasyona karar vermiştim ama yazdıklarınızı okuyunca çok zor geldi rahim durumum nedir bilmiyorum ,hem maddi hem manevi açıdan zorlu bir yol.saraçoğlunun vermiş olduğu bitkileri kullanmaktan başka bişey yapmıyorum ben.
sizler kadar cesur olmadığın farkındayım bu yüzden ciddi anlamda donasyona karar vermek ve bu yolda azim ve kararlıklıkla olacağına inanarak yürüyen akadaşları takdir ediyorum.iyi ki varsınız kızlar.
herkese iyi geceler

Sevgili jadex

Negatif olsa asla ve asla silik çıkmazdı. Sen hamilesin buna inan ve dua etmeye devam et Hatta şükür duası olsun .Görüşürüz
Paradox hoşgeldin ama biz çok yoruluyoruz hep sil baştan al En iyisi ooku arkadaşım Gülü seven dikenine katlanır Eh bu kadar zahmet öyle az gelecek ki bebiş gelirken bulantısı olacak ödemi olacak olacak da olacak arkadaşım. Sen antremana başla .

slm canlarım

sonucum elimde
102,62
Allahıma şükürler olsun

ayy çok mutlu oldum yuppiiii :52::52::52:
hadi yarında katlanacakmı diye yap allah devamını getirir inşallah
ne diyeceğimi şaşırdım kız :27::27::27:çok kötüyüm ya bu aralar miğde bulantısı dır falan :37::37::37:
inşallah katlanacaktır :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Merhaba;
Zorda olsa Yumurta donayonu yaptırmaya karar verdim fakat hiç mi hiç bilgim yok lütfen bana tüp bebek merkezi önerir misniz?Hangi doktora gitmeyim yardımcı olursanız çok sevinirim.
gerçi eminim daha önceki mesajlarda vardır ama okumaya vaktim yok çok yoğun çalışıyorum.
hoşçakalın

Merhaba,

Çok fazla açıklama yapmamışsın...Donasyon düşünmek için her türlü tetkiklerin yapıldı mı? Yani yumurtaların tamamen sağlıksız mı veya yumurtan yok mu? Jinekolojik muayene sonucunda rahim boyutları incelendi mi?
Herşey yapıldı bu şekilde çocuğun olmaz dendi de mi yumurta donasyonuna karar verdin?

Yumurta donasyonu türkiye de yapılmıyor. En yakın kıbrısta yaptırabilirsin..
Ben yumurta donasyonumu Kıbrıs tüp bebek merkezin de yaptırdım. Dr. Savaş Özyiğit bu işi dünyada ilk yapan doktor.. tavsiye ederim.

ayy çok mutlu oldum yuppiiii :52::52::52:
hadi yarında katlanacakmı diye yap allah devamını getirir inşallah
ne diyeceğimi şaşırdım kız :27::27::27:çok kötüyüm ya bu aralar miğde bulantısı dır falan :37::37::37:
inşallah katlanacaktır :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

merhaba sevgili rowina:)

Sen kaçıncı haftaya girdin?
Son kontrolünde kalp atışlarını duydun mu?
Doktor ne diyor ikizler iyi mi?
Mide bulantılarını hiç sorma.. ben de hiçbişey yiyemiyorum en sevdiğim yemeklerden bile tiksiniyorum.. Bebeği iyi besleyemeyeceğimden korkuyorum...

kızlar hamişler dünden beri kasıklarımda batmalar var arada gelip geçiyor şık şık şık ediyor alt karın bölgesi şiş gibi koydugum progostan fitille birlikte su geliyor bu gün 6. günüm trasver gününü sayarsam acaba hamilelik belirtisi olabilirmi sizde oldu hiç belirtiler ne gibi bişeyler oldu gögüslerimde çok agrıyor ellenmiyor gerçi trasverden önce başlamıştı oda ...gece rüyamda ikitane teyze yanımda ablam oturuyorlar teyzenin birinin üstüne birden bir balık düşüyor düştüğü yerde çok kötü yeni dogmuş bebek aglaması sesi kadın korkup benim üstüme attı önümde çay tepsisi balık içinde ablam diyor biboron getir sussun dedi bende bebek degil balık dedim ozaman denize at dedi uyandım çokta anlam veremedim bebegin aglama sesi hala kulagımda hayır olsun rüyamdan işaret arıyorum amannn ne zor şu 12 gün beklemek valla sıkıntı bi hamilesin deseler dünyalar benim olmuş gibi hissedirim allahım o sözü duymayı nasip etsin bana herkeze..

kızlar hamişler dünden beri kasıklarımda batmalar var arada gelip geçiyor şık şık şık ediyor alt karın bölgesi şiş gibi koydugum progostan fitille birlikte su geliyor bu gün 6. günüm trasver gününü sayarsam acaba hamilelik belirtisi olabilirmi sizde oldu hiç belirtiler ne gibi bişeyler oldu gögüslerimde çok agrıyor ellenmiyor gerçi trasverden önce başlamıştı oda ...gece rüyamda ikitane teyze yanımda ablam oturuyorlar teyzenin birinin üstüne birden bir balık düşüyor düştüğü yerde çok kötü yeni dogmuş bebek aglaması sesi kadın korkup benim üstüme attı önümde çay tepsisi balık içinde ablam diyor biboron getir sussun dedi bende bebek degil balık dedim ozaman denize at dedi uyandım çokta anlam veremedim bebegin aglama sesi hala kulagımda hayır olsun rüyamdan işaret arıyorum amannn ne zor şu 12 gün beklemek valla sıkıntı bi hamilesin deseler dünyalar benim olmuş gibi hissedirim allahım o sözü duymayı nasip etsin bana herkeze..

cnm benımde 7.gunum bugun bende progestanı jel olarak kullanıorum bendende su gıbı bıseey geldi.sasırdım ..hamıle kalan arkdslardan yorum yapan olursa sevınırım

cnm benımde 7.gunum bugun bende progestanı jel olarak kullanıorum bendende su gıbı bıseey geldi.sasırdım ..hamıle kalan arkdslardan yorum yapan olursa sevınırım

Back
X