Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.. umarım sevinçli haberle nefes alışlarında normale döner bir an evvel... veee artık bir klasik haline gelen dansözümüz bu seferde senin için kk sayfamızda yerini alıyor.

[video=youtube;8Ps9j5GNq0o]http://www.youtube.com/watch?v=8Ps9j5GNq0o&feature=related[/video]

bu arada jadexten haber yok.. umarım güzel haberi vermek için fırsat bulamamıştır...

Ne güzeli oldu biraz yüzümüz güldü. Ben de Jadexi cok merak ediyorum. Dün yaptiracakti testini. Insallah pozitiftir. Birdaha oynariz dansözümüzle:-))

kızlar hepiniz çok sagolun allah razı olsun çok şükür bugünüde gördüm ama hastayım dün akşam başka hastaneye gittik signakrafi çekmek istediler izin vermedim güya cigeri görmek için bebiş varsada sakat etçekler allah korusun arada bi iyiyim arada bir ölcekmiş gibi oluyorum bu gün beni hazırlayan doktoruma gittik ohoss mu oldum diye yumurta toplamadan sonra görülen bişey nadirde olsa degil dedi iyi olursun bunların hepsi normal vucut okadar horman yüklendi ilaçların etkisi hepsi bol su iç tuzlu yiyip içme kendine bak filan dedi inşallah iyleşirim testtin pozitif oldugunu filanda gösterdik yumurta çatlatıcı ignenin tesiriyle olabilir daha çok erken test günü gelin bakalım dedi bizde salak gibi bebek var diye dilimiz durmadı inşallah fış çıkmaz ne bileyim idrardada çıktı kandada yumurta çatlatıcı ignenin tesiri geçmiştir diye umuyorum..

rumuz : Jadex
Yasadigi yer: Almanya
Transfer türü: Yumurta donas.
Yapilan merkezler: Kibris 2 defa Dogus 9 haftalik ikizler ve kanama ile düsükler
Transfer edilen embrio: tercihe göre bana transfer edilen 4 adet
Son yumurta donasyonu: 4 adet 3.günlük embrio+3 adet 6.gün embriyo
Hangi Merkez: Atina
Test: Tutmus ama yeterli olmadigi icin degerim yükselmedi .olumsuz.

NOT: Bir yilda 4 defa yumurta donasyonu denedim .Dinlenip tekrar baska bir AB ülkesine baslamak icin calisma asamasindayim.
Dogal hamilelikle bir tane kizim var.Bizde sorun yok am yasim ilerledigi icin elimi cabuk tutmak gerektigi icin bu yolu sectim.
Bu yolda emegi gecen herkese Allah yardimci olsun diyorum.Bol basarilar dilerim.
Uzunca bir süre isime tekrar dönüyorum vaktim olunca okuyacagim,mikro dönemimde tekrar burdayim.Fazla olmasamda arada gelecegim.
Esenkalin.Sevgiler.

Merhaba moonrose nasılsın
?neler yapıyorsun ?hersey yolundadır umarım..Ayrıca buradan pozitif sonuc alanlara gözünüz aydın allah tamamına erdirsın demek istıyorum.sonucu negatıf olan arkadaslara ise gecmiş olsun üzülmeyin ve kendınızı hazır hıssettıgınızde yenıden deneyin derim..ne olur hayatınızı sakın ha kabusa cevirmeyin..
Benım duruma gelince cok sükür gebelik devam etmekte.dr.kontrollerınde ise bebekler saglıklı gozüküyor,bazı ilacları kestık,bazılarına ise daha farklı dozda devam edıyoruz...en öenmlisi iğneler bitti cok şükür(gebermiştim iğnelerden :) ) ilaclardan estroferm,estaderm,ve iğneler bitti..dr.um cok fazla hormon yüklemek taraftarı deılım ben bebeklerdeki cınsıyet üzerindeki etkileri sebebi ile dedi..
12.cı haftaya kadar kullanmam gerekenlerı 10.cu haftada kesti özetle...bunun dısında hıc bır sıkıntım yok mıde bulantısı bas donmesı yada yemek yeme ıstegı veya aşerme gıbı hıcbır sıkıntım yok şimdilik..

bırde dr.uma cogul gebelikte bazı testler yapılamıyormus ,canım sıkıldı dedım..evet malesef saglıklı sonuc alınamıyor,ancak canını sıkma baska türlü bakılacak,daha kapsamlı ultrason ve en son karından su alma işlemi gibi dedi...
Allah insallah yüzümüze güler,eli ayagı duzgun akıl saglıgı yerınde organ saglıgı yerınde,fiziki acıdan düzgun bebekler dunyaya getırırız ınsallah...

herkezı sevgıyle tekrar,tekrar selamlıyorum.kendınıze iyi bakın..

Canım benim yoktun ne zamandır. senin ve bebeklerinin iyi olmasına sevindim. Bak her doktor farklı uygulama yapıyor. Ben şuan 13. haftadayım ama doktorum hormon ilaçlarının birden kesilmesinin doğru olmayacağını, dozunun azaltılarak bırakılması gerektiğini söyledi. pazar günü de alacağım sonra kesiyorum. kalsiyum ve demir ağırlıklı haplar vereceğini söyledi. Pazartesi kontrolüm var. cinsiyetini görürüz inşallah çok merak ediyorum:) bi de ense kalınlığı ölçülecek.inşallah olumsuz bişey çıkmaz.... sen kaçıncı haftadasın?

kızlar bugün acillik oldum nefes sorununa kalbimde bişey çıkmadı cigerinde var dedi son bakan doktor veee kanda hamilelik testi yapıldı en önce 35.7 çıktı yani pozitif bugün 7. günüm olmasına ragmen nasıl deger sabahda idrar testinde çift çizgi çıktı allahıma binlerce şükürler olsun bugünü gösterdi bide iyi olsam inşallah hasta yatagımda hastanede test sonucunu görünce bagıra bagıra agladım burnumda oksijen monitore baglı heryerim eşimle büssürü agladık herkez başımıza geldi eee aglama sevin işte negüzel diyor hepsi nerden bilsinler biz ne çektik nasıl bulduk yıllardan beri bizle allah bilir inşallah bukadar oldu degerim kat kat artar şu hastalıgım korkuttu allahım geç buldum tez yitirmiyeyim diyorum allah korusun..

Geçmiş olsun o derece olması düşündürücü ne diyor doktorlar.. ne varmış ciğerinde?
sigara içiyorsan derhal bırakman lazım..
7. gün değeri için uygunmudur bilmiyorum ama inşallah değerin katlanır.. gözün aydın :)

Yapilan merkezler: Kibris 2 defa Dogus 9 haftalik ikizler ve kanama ile düsükler

NOT: Bir yilda 4 defa yumurta donasyonu denedim .Dinlenip tekrar baska bir AB ülkesine baslamak icin calisma asamasindayim.
Dogal hamilelikle bir tane kizim var.Bizde sorun yok am yasim ilerledigi icin elimi cabuk tutmak gerektigi icin bu yolu sectim.
Bu yolda emegi gecen herkese Allah yardimci olsun diyorum.Bol basarilar dilerim.
Uzunca bir süre isime tekrar dönüyorum vaktim olunca okuyacagim,mikro dönemimde tekrar burdayim.Fazla olmasamda arada gelecegim.
Esenkalin.Sevgiler.

Sevgili jadex çok üzüldüm ne yazıp desem boş.
Bir dönem uzak kalmanı anlayışla karşılıyoruz. Haberlerinle seni burada görmekten çok mutlu olacağız.
Bahtın bol yolun açık olsun..

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.. umarım sevinçli haberle nefes alışlarında normale döner bir an evvel... veee artık bir klasik haline gelen dansözümüz bu seferde senin için kk sayfamızda yerini alıyor.

[video=youtube;8Ps9j5GNq0o]http://www.youtube.com/watch?v=8Ps9j5GNq0o&feature=related[/video]

bu arada jadexten haber yok.. umarım güzel haberi vermek için fırsat bulamamıştır...

yahu yosunnn bi bana dansöz oynatmadın ya :))
pazartesi cinsiyete bakmaya gideceğiz kız olursa benim için de dansöz oynatırsın ;)

Esenkalin.Sevgiler.

Sevgili jadex,
Durmak yok yola devam.. Şükürler olsun ki bir kızın var.. allah ona sağlıklı uzun ömürler versin..
Tutmama sebebi için birşey dediler mi? embiryo kalitesi nasıldı?

Canım benim yoktun ne zamandır. senin ve bebeklerinin iyi olmasına sevindim. Bak her doktor farklı uygulama yapıyor. Ben şuan 13. haftadayım ama doktorum hormon ilaçlarının birden kesilmesinin doğru olmayacağını, dozunun azaltılarak bırakılması gerektiğini söyledi. pazar günü de alacağım sonra kesiyorum. kalsiyum ve demir ağırlıklı haplar vereceğini söyledi. Pazartesi kontrolüm var. cinsiyetini görürüz inşallah çok merak ediyorum:) bi de ense kalınlığı ölçülecek.inşallah olumsuz bişey çıkmaz.... sen kaçıncı haftadasın?

CANIM SELAM

Ben pazartesi 10.cu haftaya girecegim.benımde dr.estrofermi kestı(5 tane içiyordum ne zamandır)bırde estraderm bandı 2den,1 e düşürmüştü,onuda daha oncelerdeki haftalarda kesmişti..prognex iğnelerimin yerıne 2,5 ay oldum neredeyse,progestan hap verdi once 4 tane ile basladım ,bu son kontrolde 2 taneye düşürdü ve bırde demir eksikliği anemisi için hap verdı sabah ac karnına 1 tane yutuyorum,aspırın ve elevıte zaten devam...

durum budur yaniii

sevgiler

Öncelikle ben de temennine katılyorum ve sağlıcakla bebeklerini kucaklamanı diliyorum. Doktorun hit di değil mi? O doktorun ilaç kullanma şeklini beğeniyorum gerçekten. Benim dotorum da o. Hiç bir zaman aşırı hormon yüklemek istemiyor. Cinsiyet üzerindeki etkileri de bir sitede okumuştum özellikle erkek bebeklerde... Sonuçta doktorunun tavsiyeleriyle devam edeceksin... Sevgiler

Teşekkür ederim canım..evet hit.in iyi bir eli,ve gözü var,boşa para kazanmak için bir sey yapacagını sanmıyorum...eger kadın hazırsa yapıyor işini hazır deılsede erteliyor...ekipte iyi..Ancak tabi donörler konusunda bir sey dıyemem..nevin hemşire ilgileniyor...fakat bızı bır kere bıle gormedı tanısmadı,benım hemşireden aldıgı bılgılerle hareket etti sanırım başka nasıl olacakkki..yada kafasına göre:)allah insallah buradanda yüzümğze gülerde sıkıntı yasamayız...gerisi nasip,kader,allahın işi....günahıyla sevabıyla bır yola cıktık..hayatımıza güzellikler saglıklar huzurlar getırsın hepımıze...anne olmakta yetmez allah eşlerimizlede mutlu mesut yasamayı,nasip etsın herbırımızıe...hepımız ne zor verıyoruz kararlarımızı nelerden gecıyoruz.nelerı feda edıyoruz...ee bizlerde mutlu olalım,artık yüzlerimiz gülsün...

sevgiler

Esenkalin.Sevgiler.

jadex merakla bekliyorduk seni.. üzüldüm.. yeniden kendini toparlamış ve güzel haberlerle donanmış olarak gelmeni bekliyor olacağız.. biz hep buralardayız.. kendine iyi davran...

yahu yosunnn bi bana dansöz oynatmadın ya :))
pazartesi cinsiyete bakmaya gideceğiz kız olursa benim için de dansöz oynatırsın ;)

yani ne diyeceğimi bilemedim.. ruh halimle alakalı dönemsel gelgitlerime mi denk geldin diye taktım kafaya.. atlamamaya çalışıyorum çünkü.. geçte olsa bir atraksiyon oluyor en azından.. döndüm durdum nasıl olur diye..

bizim topicte ilk mesajın :34: sayfa 342

buraya yeni üye oldum bu konudaki tecrübelerimi sizinle paylaşmak isterim. ancak konu tarihleri baya eski ...bilmiyorum hala bu konuyla ilgileniyormusunuz?

Ben de geçen ay yumurta donasyonu denedim ve şuan 5 haftalık hamileyim. Kıbrısta yaptırdım. Hipotiroidi hastasıyım ve tsh çok yükseldi. Bugün doktor kontrolüm var. inşallah normal sınırlara çekebilirler...
Tecrübelerimi paylaşmak isterim dedim ama aslında bu yolla çocuk sahibi olmuş kişilerin tecrübelerinden faydalanmak isterim.

sonra da ikinci mesajın gelmiş :34: direk müjdeyi vermişsin.. ve sanırım benim tarafımdan atlanmış.. hani hazır bebek gelmiş ya.. geri saymamışız.. transferini beklememişiz.. 12 gün meraklanmamışız.. belki de ondan :1:

neyse sözüm söz..pazartesi kız ise dansöz... erkek ise de zeybek falan oynatırız :46:

Son düzenleme:
kızlar bugün acillik oldum nefes sorununa kalbimde bişey çıkmadı cigerinde var dedi son bakan doktor veee kanda hamilelik testi yapıldı en önce 35.7 çıktı yani pozitif bugün 7. günüm olmasına ragmen nasıl deger sabahda idrar testinde çift çizgi çıktı allahıma binlerce şükürler olsun bugünü gösterdi bide iyi olsam inşallah hasta yatagımda hastanede test sonucunu görünce bagıra bagıra agladım burnumda oksijen monitore baglı heryerim eşimle büssürü agladık herkez başımıza geldi eee aglama sevin işte negüzel diyor hepsi nerden bilsinler biz ne çektik nasıl bulduk yıllardan beri bizle allah bilir inşallah bukadar oldu degerim kat kat artar şu hastalıgım korkuttu allahım geç buldum tez yitirmiyeyim diyorum allah korusun..

Arkadaşım çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum ...İnşallah 12. gün çok daha güzel bir değerle kutlarız sonucunu Allahın izniyle birşeycik olmaz bebişine sen yüregini ferah tut.:16:

Esenkalin.Sevgiler.

Sevgili Jadex, olumsuz sonucuna çok üzüldüm. Ama ümidimizle ayakta kalabiliyoruz... İnşallah bir sonrakinde alacaksın bebeğini.... 4 kez kez yumurta donasyonu denedim ayrıca da biz de sorun yok diyorsun eşinin sperm kalitesi ne? Ardarda ymurta donasyonundaki başarısızlığı doktorların nasıl açıkladı? Umarım herşey gönlüne göre olur... Sevgiyle kal......

Teşekkür ederim canım..evet hit.in iyi bir eli,ve gözü var,boşa para kazanmak için bir sey yapacagını sanmıyorum...eger kadın hazırsa yapıyor işini hazır deılsede erteliyor...ekipte iyi..Ancak tabi donörler konusunda bir sey dıyemem..nevin hemşire ilgileniyor...fakat bızı bır kere bıle gormedı tanısmadı,benım hemşireden aldıgı bılgılerle hareket etti sanırım başka nasıl olacakkki..yada kafasına göre:)allah insallah buradanda yüzümğze gülerde sıkıntı yasamayız...gerisi nasip,kader,allahın işi....günahıyla sevabıyla bır yola cıktık..hayatımıza güzellikler saglıklar huzurlar getırsın hepımıze...anne olmakta yetmez allah eşlerimizlede mutlu mesut yasamayı,nasip etsın herbırımızıe...hepımız ne zor verıyoruz kararlarımızı nelerden gecıyoruz.nelerı feda edıyoruz...ee bizlerde mutlu olalım,artık yüzlerimiz gülsün...
İnşallah canım mutluluk ve sevgi hepimizin hakkı... Hiçbirimiz bu yoldan geçmeyi istememiştik. Tabii ki çok zor kararlar, feda edilenler... Bir kadının egosunun doruk noktasıdır sanırım doğurmak,donasyon ise bu egonun yerle bir olduğu nokta... Ötesi var mı arkadaşım? Bunu taşımak sağlam bir yürek ve beyin ister.Bizler o güçteyiz. BU YÜZDEN BİZİ BİZ ANLARIZ!....... Sevgiyle kal.....

***Merak ettiğim, neden nevin hemşire ile kendiniz görüşmediniz ? Hemşireniz bilgilendirdi derken,fotoğraf filan mı gönderdiniz? Merak ettim ben de orda yaptıracağım da. Ben nevinle görüşmeyi düşünüyordum.Kaç yumurta oluştu, paylaştırıldı mı? Sanırım 3 embriyo verilmişti sana...

kızlar hepiniz çok sagolun allah razı olsun çok şükür bugünüde gördüm ama hastayım dün akşam başka hastaneye gittik signakrafi çekmek istediler izin vermedim güya cigeri görmek için bebiş varsada sakat etçekler allah korusun arada bi iyiyim arada bir ölcekmiş gibi oluyorum bu gün beni hazırlayan doktoruma gittik ohoss mu oldum diye yumurta toplamadan sonra görülen bişey nadirde olsa degil dedi iyi olursun bunların hepsi normal vucut okadar horman yüklendi ilaçların etkisi hepsi bol su iç tuzlu yiyip içme kendine bak filan dedi inşallah iyleşirim testtin pozitif oldugunu filanda gösterdik yumurta çatlatıcı ignenin tesiriyle olabilir daha çok erken test günü gelin bakalım dedi bizde salak gibi bebek var diye dilimiz durmadı inşallah fış çıkmaz ne bileyim idrardada çıktı kandada yumurta çatlatıcı ignenin tesiri geçmiştir diye umuyorum..

Sevgili bebeklerimgelin

senin bu dr u tuttum. dedim ya bende de oldu geçiyor.

Kiwi
ne güzel örneksin donmuşlarla pozitif alan bir örnek !

Fabl
Yok mesajıı almadım. Ama sen istediğin zaman ara .Çükü ben müsait olmadığım zamnalar teli kapatıyorum sen merak etme arkadaşım.

yosuncuğum
haklısın rosa ile çok uzun zaman yazıştık ama 10 gündü filan haber alamıyorum fazla da üstelemek istmiyorum malum bebe küçük ilgi ister sen bana bakma bağımlı olmuşum nete girmeden duramıyorum.

jadex arkadaşım

çok üzüldüm ama fable haklı . sperm kalitesinde sorun olabilir haberin bile olmaz . bana doğaldan nasip oldu ya oğlum şükürler olsun be daha sonraki denemelerde hep kendimi suçladım yaşlı yumiler diye taaaa ki bir arkadaşım uyarıncaya dek. meğer bizimkinin morfolojisi bozulmuş ya da bozuktu çoktanbir daha da düzelmedi.Hem sayısı da çok kötü idi En sounda embriyo aldık da Yradan da nasip etti öyle oldu. Ben embriyo transferini öneriyorum bir de Efsunenin bakış açısıdan da bir kendini yokla bakalım gerçi çok istemesen 4 kere deemezsin ama acaba korkuların mı var ya da benim gibi ( bende son dakikada oldu ) birinci çocuğuna ihanet ettiğini mi düşündün . Trioidlerini de ölçtürt bir de korkma başarırsın 2. yi de iyi bir yardımcıyla halledersin inşallah Ya da geleceğinden mi korktun korkma aile mutl olduğu sürece maddiyat bir şekil halledilir ( Erdoğa gibi mi konuştum :) Bu uzun yolda bir soluklan bakalım ard arda yapmak da çok iyi değil muhaebeni yap Oğlumun dediği gibi ' korkularınla yüzleşmelisin anne''

Son düzenleme:

Esenkalin.Sevgiler.

çok üzüldüm canım....
başka bir kelime bulamıyorum...
inaşşal yakın zamanda döner buraya pozatif sonuçlarını verirsin...
seni bekliyoruz.

günaydın kızlar.. sanırım bugün bizim sezon resmen açılmış oldu.. erkenciyim o yüzden :)) bu arada sabahtan beri dilimde bu şarkı.. sizinde dilinize dolansın istedim :))

[video=youtube;DJiRiTtW4mw]http://www.youtube.com/watch?v=DJiRiTtW4mw[/video]

günaydın kızlar.. sanırım bugün bizim sezon resmen açılmış oldu.. erkenciyim o yüzden :)) bu arada sabahtan beri dilimde bu şarkı.. sizinde dilinize dolansın istedim :))

[video=youtube;DJiRiTtW4mw]http://www.youtube.com/watch?v=DJiRiTtW4mw[/video]

kız allah iyilini versin ben bunu bulaşık yıkarken filan dilime dolar söyler bide aglardım kendimi anlatan sözler sanki neymiş dedim açtım hemen agladım zaten dokunsalar herşeye aglıyasım geliyor sulu gözlünün tekiyim ..

Esenkalin.Sevgiler.

jadex 4 yumurta donesyonu olmaması biraz düşündürücü yumurtaya takılıp kalma spermlerde önemli gerçi allah istemezse yaprak bile kıpırdamaz ama çok geçmiş olsun üzüldüm testtin çıkınca pozitif haber beklemiştim allah yardımcın olsun allahtan bir kızın varmış allah onu sana bagışlasın sonuçta anneymişsin oraya sevindim bidahakine olumlu sonuç almanı dilerim..

Back
X