Merhaba moonrose nasılsın
?neler yapıyorsun ?hersey yolundadır umarım..Ayrıca buradan pozitif sonuc alanlara gözünüz aydın allah tamamına erdirsın demek istıyorum.sonucu negatıf olan arkadaslara ise gecmiş olsun üzülmeyin ve kendınızı hazır hıssettıgınızde yenıden deneyin derim..ne olur hayatınızı sakın ha kabusa cevirmeyin..
Benım duruma gelince cok sükür gebelik devam etmekte.dr.kontrollerınde ise bebekler saglıklı gozüküyor,bazı ilacları kestık,bazılarına ise daha farklı dozda devam edıyoruz...en öenmlisi iğneler bitti cok şükür(gebermiştim iğnelerden :) ) ilaclardan estroferm,estaderm,ve iğneler bitti..dr.um cok fazla hormon yüklemek taraftarı deılım ben bebeklerdeki cınsıyet üzerindeki etkileri sebebi ile dedi..
12.cı haftaya kadar kullanmam gerekenlerı 10.cu haftada kesti özetle...bunun dısında hıc bır sıkıntım yok mıde bulantısı bas donmesı yada yemek yeme ıstegı veya aşerme gıbı hıcbır sıkıntım yok şimdilik..
bırde dr.uma cogul gebelikte bazı testler yapılamıyormus ,canım sıkıldı dedım..evet malesef saglıklı sonuc alınamıyor,ancak canını sıkma baska türlü bakılacak,daha kapsamlı ultrason ve en son karından su alma işlemi gibi dedi...
Allah insallah yüzümüze güler,eli ayagı duzgun akıl saglıgı yerınde organ saglıgı yerınde,fiziki acıdan düzgun bebekler dunyaya getırırız ınsallah...
herkezı sevgıyle tekrar,tekrar selamlıyorum.kendınıze iyi bakın..