Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duruada arkadaşım çok sevindim senin adına kocamam tebrikler yolluyorum. inşallah hep katlanarak devam eder,bebeklerin sıkı sıkı tutunur. Yanılmıyorsam 4 embriyo yerleştirilmişti değil mi? Allah mutlu ve sağlıklı bir şekilde devam eder, çok sevindim canım.
Kızlar bu tahmini doğum işini ayarlayamadım ki beeeenn(( donasyon tarihim 15 haziran son adetim 31 mayıs test sonucum 104 napiim ben şimdik ??? Yardım edebilecek kimse varmıı ?
Kızlar bu tahmini doğum işini ayarlayamadım ki beeeenn(( donasyon tarihim 15 haziran son adetim 31 mayıs test sonucum 104 napiim ben şimdik ??? Yardım edebilecek kimse varmıı ?
Merhaba arkadaşım,
Kıbrıs a gitmeden nasıl blast donduruldu. Yani eşinizin önceden bıraktığı numune ile uygun zamanda bulunan yumurta bağışı ile döllenip donduruluyor. Sizin adet gününüzün 12 gününden sonra Kıbrısa gitmenizden sonra bu hazırlanıp dondurulan blastlar mı yerleştiriliyor.? Ben de 2. demeyi Temmuz da yapacağım. Daha kolay oluyorsa bende sizin gibi istemeyi düşündüm.
merhaba ben de hit hastasıyım. Bu sefer dondurulmuş embriyo ile deneyeceğiz. Endometriosisden dolayı önceden sadece eşim örnek verdi uygun donör bulununca embriyolar elde edilip donduruldu. benim e2 değerim düzenlenince transfer edilecek. bugün kan verdim sonuca göre başlayacağız. e2 geçen ay çok yüksek çıktı lucrin iğne ve doğum kontrol hapı kullandım. bakalım bugün ne çıkacak.. hepinizin tedavileri hayırlı olur inşallah.
kızlar değerim yine katlamış herhalde artık hamileyim:))
108 olan değerim 243 olmuş:))
10 gün sonra ultrason dedi doktorum..:)
arkadaslardan biri sormustu benim yasım 35. 4yıldır uğraşıyoruz.. bu 4. donasyon.
2 kez doğuş ikiside negatif.
2 kez hit. 1.cisi kimyasal. 2. inşallah sonu gelir (positif)
Selam arkadaslar öncelikle;
Test sonucu pozitif olan arkadaslari tebrik ediyorum Allah tamamina erdirsin diye dua ediyorum....
Transfer olan ve test gününü bekliyen arkadaslarada hayirli haberler diliyorum ...(Bende bu gruba dahilim).
Transfer yolunda adim atmis arkadaslarada iyi yolculuklar ,bebeklerini saglicakla alip gelmelerini diliyorum.....
Bu arada benim test günüme 2 gün var ama ben dayanamadim ve kendime hamislik cizelgesi yaptim ugur getirecegine inaniyorum))))
Hamile arkadaslarin dualarinda bizleride unutmamalarini istiyorum sevgi ile kalin .....
kasık ağrısını dert etme ben hala yaşıyorum bazen sanki pırtlayacakmışlar gibi geliyor içim tuhaf oluyor dr olacak diyor yerleşiyor büyüyorlar genişliyorlar için ferah olsun sen stres yaparsan bebişler daha stres yaparlar daha çok acı çekersin...:)
rowina demek sendede vardı halada var demek tam 4 gün aşırı sancı çektim çok şükür bugün biraz azaldı adet agrısı gibi ondan biraz farklı gibi ve sıktı doktor cumagün baktı yumurta toplanan foliküllerin içinde sıvı varmış 1-5 santim olmuş dedi hiç yemeklerine tuz koymuyorsun dedi yoksa karnın şişer cigerine kadar gider hamileligin göz ardı edilir falan dedi 2 gündür tuz yok bol su içmem gerekmiş birde bebeklerin birisi digerinden küçük kalmış bir hafta geriymiş birisinin kesesi kocaman birisinin küçük kesesi küçük kalmış bebek okadar degil nedense küçük olanın kalbi durabilir dedi inşallah olmaz öyle bişey oldugu taktirde ötekinede zarar verirmiş amann allah korusun 3 gündür tedirgin oldum allah bagışlasın yavrularımızı bize senin ikizlerin aynı birbirine denkmiydi büyüklügü hepimiz kucaklarımıza almak nasip olsun bebişlerimizi..
Merhaba Dilada, bol sanslar diliyorum sana. Benim degerlerimde simdiye kadar hicbir sorun cikmadi, ikinci denememde pozitif sonuc aldim. Ozaman da dondurulmus blast idi. 3. deneme 3 günlüklerle negatif idi. Bakalim 4. denemem yine blast. Ben blastdan iyi sonuc aldigim icin, bu sefer olacak gibi geliyor bana. Yinede sans, olasilik hesabi gibi bir sey.
canım öncelikle tebrikler allah sağlıkla tamamına erdirsin kucağında görmeyi nasip etsin...
son adet tarihinin ilk günü hamileliğinin de ilk günü olarak sayılır..
31 mayıs son adet tarihinin ilk günüyse hamileliğinin de ilk günü olarak hesapla...
ben hesapladım bugün tam 4 hafta 2 günlük hamilesin :)