kasık ağrısını dert etme ben hala yaşıyorum bazen sanki pırtlayacakmışlar gibi geliyor içim tuhaf oluyor dr olacak diyor yerleşiyor büyüyorlar genişliyorlar için ferah olsun sen stres yaparsan bebişler daha stres yaparlar daha çok acı çekersin...:)

çok teşekkür ederim kızlar :)) benim gibi stresten uzak duramayanlar :)) bol bol güzel komik fıkaralar okuyabilirler iyi geliyo valla :)))

Duruada arkadaşım çok sevindim senin adına kocamam tebrikler yolluyorum. inşallah hep katlanarak devam eder,bebeklerin sıkı sıkı tutunur. Yanılmıyorsam 4 embriyo yerleştirilmişti değil mi? Allah mutlu ve sağlıklı bir şekilde devam eder, çok sevindim canım.

Allah tamamina erdirsin saglikla yavuna kavus inss. Bizlere de ayni duygulari yasatsin Allah.

Kızlar bu tahmini doğum işini ayarlayamadım ki beeeenn :((( donasyon tarihim 15 haziran son adetim 31 mayıs test sonucum 104 napiim ben şimdik ??? Yardım edebilecek kimse varmıı ?

canım öncelikle tebrikler allah sağlıkla tamamına erdirsin kucağında görmeyi nasip etsin...
son adet tarihinin ilk günü hamileliğinin de ilk günü olarak sayılır..
31 mayıs son adet tarihinin ilk günüyse hamileliğinin de ilk günü olarak hesapla...
ben hesapladım bugün tam 4 hafta 2 günlük hamilesin :)

Merhaba arkadaşım,

Kıbrıs a gitmeden nasıl blast donduruldu. Yani eşinizin önceden bıraktığı numune ile uygun zamanda bulunan yumurta bağışı ile döllenip donduruluyor. Sizin adet gününüzün 12 gününden sonra Kıbrısa gitmenizden sonra bu hazırlanıp dondurulan blastlar mı yerleştiriliyor.? Ben de 2. demeyi Temmuz da yapacağım. Daha kolay oluyorsa bende sizin gibi istemeyi düşündüm.

Merhaba Selale,

Seninde tedavin hayirli olsun. Evet gecen gidisimizde elimizde yalniz iki Embriyo kalinca, biz de esimin spermlerini vererek dondurttuk. Bana iki Embriyo yerlestrildi ancak sonuc negatif idi. Simdi baska donörün yumurtalariyla 5 tane blast donduruldu. Insallah bu sefer yüzüm güler. Biz yurtdisinda yasadigimiz icin belki bu prosedürü uyguladilar. Ben blastlara daha cok güveniyorum.

merhaba ben de hit hastasıyım. Bu sefer dondurulmuş embriyo ile deneyeceğiz. Endometriosisden dolayı önceden sadece eşim örnek verdi uygun donör bulununca embriyolar elde edilip donduruldu. benim e2 değerim düzenlenince transfer edilecek. bugün kan verdim sonuca göre başlayacağız. e2 geçen ay çok yüksek çıktı lucrin iğne ve doğum kontrol hapı kullandım. bakalım bugün ne çıkacak.. hepinizin tedavileri hayırlı olur inşallah.

Merhaba Dilada, bol sanslar diliyorum sana. Benim degerlerimde simdiye kadar hicbir sorun cikmadi, ikinci denememde pozitif sonuc aldim. Ozaman da dondurulmus blast idi. 3. deneme 3 günlüklerle negatif idi. Bakalim 4. denemem yine blast. Ben blastdan iyi sonuc aldigim icin, bu sefer olacak gibi geliyor bana. Yinede sans, olasilik hesabi gibi bir sey.

kızlar değerim yine katlamış herhalde artık hamileyim:))
108 olan değerim 243 olmuş:))
10 gün sonra ultrason dedi doktorum..:)
arkadaslardan biri sormustu benim yasım 35. 4yıldır uğraşıyoruz.. bu 4. donasyon.
2 kez doğuş ikiside negatif.
2 kez hit. 1.cisi kimyasal. 2. inşallah sonu gelir (positif)

Benimdeolacak selam,
Kutlarım.. Herşey gönlünçe olsun... Darısı olamayanlara;)))

Son düzenleme:
Selam arkadaslar öncelikle;

Test sonucu pozitif olan arkadaslari tebrik ediyorum Allah tamamina erdirsin diye dua ediyorum....

Transfer olan ve test gününü bekliyen arkadaslarada hayirli haberler diliyorum ...(Bende bu gruba dahilim).

Transfer yolunda adim atmis arkadaslarada iyi yolculuklar ,bebeklerini saglicakla alip gelmelerini diliyorum.....

Bu arada benim test günüme 2 gün var ama ben dayanamadim ve kendime hamislik cizelgesi yaptim ugur getirecegine inaniyorum :-)))))

Hamile arkadaslarin dualarinda bizleride unutmamalarini istiyorum sevgi ile kalin .....

Selam arkadaslar öncelikle;

Test sonucu pozitif olan arkadaslari tebrik ediyorum Allah tamamina erdirsin diye dua ediyorum....

Transfer olan ve test gününü bekliyen arkadaslarada hayirli haberler diliyorum ...(Bende bu gruba dahilim).

Transfer yolunda adim atmis arkadaslarada iyi yolculuklar ,bebeklerini saglicakla alip gelmelerini diliyorum.....

Bu arada benim test günüme 2 gün var ama ben dayanamadim ve kendime hamislik cizelgesi yaptim ugur getirecegine inaniyorum :-)))))

Hamile arkadaslarin dualarinda bizleride unutmamalarini istiyorum sevgi ile kalin .....

umarım çizelgen dediğin gibi uğur getirsin arkadaşım sana.. 2 gün sonra bebişinin sıkı sıkıya tutunduğuna dair güzel haberlerini almak dileğiyle...

Kızlar bu tahmini doğum işini ayarlayamadım ki beeeenn :((( donasyon tarihim 15 haziran son adetim 31 mayıs test sonucum 104 napiim ben şimdik ??? Yardım edebilecek kimse varmıı ?

duruada hadi gözün aydın hayırlı olsun ben sana demedimmi olacak çok sevindim devamı gelsin göbüşün büyüsün bebişin yürüsün inşallah darısı olmayan öteki arkadaşlara hadi firdevs hanım yüzümüzü kara çıkarmadı gene çok şükür..

kasık ağrısını dert etme ben hala yaşıyorum bazen sanki pırtlayacakmışlar gibi geliyor içim tuhaf oluyor dr olacak diyor yerleşiyor büyüyorlar genişliyorlar için ferah olsun sen stres yaparsan bebişler daha stres yaparlar daha çok acı çekersin...:)

rowina demek sendede vardı halada var demek tam 4 gün aşırı sancı çektim çok şükür bugün biraz azaldı adet agrısı gibi ondan biraz farklı gibi ve sıktı doktor cumagün baktı yumurta toplanan foliküllerin içinde sıvı varmış 1-5 santim olmuş dedi hiç yemeklerine tuz koymuyorsun dedi yoksa karnın şişer cigerine kadar gider hamileligin göz ardı edilir falan dedi 2 gündür tuz yok bol su içmem gerekmiş birde bebeklerin birisi digerinden küçük kalmış bir hafta geriymiş birisinin kesesi kocaman birisinin küçük kesesi küçük kalmış bebek okadar degil nedense küçük olanın kalbi durabilir dedi inşallah olmaz öyle bişey oldugu taktirde ötekinede zarar verirmiş amann allah korusun 3 gündür tedirgin oldum allah bagışlasın yavrularımızı bize senin ikizlerin aynı birbirine denkmiydi büyüklügü hepimiz kucaklarımıza almak nasip olsun bebişlerimizi..

rowina demek sendede vardı halada var demek tam 4 gün aşırı sancı çektim çok şükür bugün biraz azaldı adet agrısı gibi ondan biraz farklı gibi ve sıktı doktor cumagün baktı yumurta toplanan foliküllerin içinde sıvı varmış 1-5 santim olmuş dedi hiç yemeklerine tuz koymuyorsun dedi yoksa karnın şişer cigerine kadar gider hamileligin göz ardı edilir falan dedi 2 gündür tuz yok bol su içmem gerekmiş birde bebeklerin birisi digerinden küçük kalmış bir hafta geriymiş birisinin kesesi kocaman birisinin küçük kesesi küçük kalmış bebek okadar degil nedense küçük olanın kalbi durabilir dedi inşallah olmaz öyle bişey oldugu taktirde ötekinede zarar verirmiş amann allah korusun 3 gündür tedirgin oldum allah bagışlasın yavrularımızı bize senin ikizlerin aynı birbirine denkmiydi büyüklügü hepimiz kucaklarımıza almak nasip olsun bebişlerimizi..

Klinik tıp hep en olumsuzunu söyler.. Onun için diğerine zarar verme diye birşey olmayadabilir. Hakkına hayırlısı... Mutlaka başka bir doktorada gelişmeleri danış derim... Sorun 1 ama çözüm birkaç çeşit olabilir...
Sevgiyle kal..

Merhaba Dilada, bol sanslar diliyorum sana. Benim degerlerimde simdiye kadar hicbir sorun cikmadi, ikinci denememde pozitif sonuc aldim. Ozaman da dondurulmus blast idi. 3. deneme 3 günlüklerle negatif idi. Bakalim 4. denemem yine blast. Ben blastdan iyi sonuc aldigim icin, bu sefer olacak gibi geliyor bana. Yinede sans, olasilik hesabi gibi bir sey.

Benim de ikinci denemem. ilkinde bendende yumurta alınmıştı ama 5. güne sadece 2 tane kaldı.. Bu sefer blast donmuşla deneyeceğim bakalım artık kısmetse ben de yaşarım bu heyecanlarınızı.. şimdi ilaçlarımı içiyorum. transferden 5 gün önce gideceğim sanırım fizyoterapide uygulayacaklar. hiç gebe kalmadım bu heyecanı yaşamak istiyorum..

1. Deneme tutmadı. 2.ciye hazırlanırken Kıbrıs ' ın istanbul ' daki tavsiye ettiği doktor Trombofili Panel ( kan pıhtılaşma testi istedi) sonuçta
MTHR C677T Heterozigot,
MTHFR A1298C Heterozigot

Bu konu ile mücadele eden var mı? Beni nasıl bir donasyon süreci bekliyor?

canım öncelikle tebrikler allah sağlıkla tamamına erdirsin kucağında görmeyi nasip etsin...
son adet tarihinin ilk günü hamileliğinin de ilk günü olarak sayılır..
31 mayıs son adet tarihinin ilk günüyse hamileliğinin de ilk günü olarak hesapla...
ben hesapladım bugün tam 4 hafta 2 günlük hamilesin :)

çok teşekkürederim canım yaa bende ilk etapta öyle hesaplamıştım ama donasyonumuz falan belli ya ondan kafam karışmıştı :)) hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)) dün ölçüm yapıldı değerim 298 olmuş :) perşembe 104 tü acaba tek bebekmi olacak :))

Arkadaşlar yükselen değerlerinizi aralıklarlarınızı yazabilirmilirmisiniz doktor tek gebelik olucak sanırım diyor ama 4 embriyo yerleştirildiii :(((
transfer 15.06.2012
ilk kan testi : 28.06.2012 değer : 104
ikinci kan testi : 02.07.2012 değer :298

tabi herşeyin hayırlısı ama merakıma engel olamıyorum :))

Back
X