Cok tesekkür ederim canim bende senin müjdeni sabirsizlikla bekliyorum her zaman dualarimda bütün arkadaslarim Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün insallah.....

İnşallah canımmmm...aminnnnnnnnnnnnn...hepimiz hayırlı haberler alalımmmmmmmmmm..umarım müjdeli haber veririm...:nazar::nazar::nazar:

Benimde bugün içimden bir ara geçti sonra doğmamış çocuğa don biçme dedim kendi kendime...bende yapsam mı acaba Haskız senin gibi bana da uğur getirir mi acaba daha 5 günüm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........

Yap arkadasim ben ugur getirecegine inandim yaptim inaniyorum ki sanada ugur getirecek sende yazacaksin müjdeli haberi burada.....

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: yaptım bakalım Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

cok güzel olmus arkadasim daim olsun insallah....

Haskız eğer pozitifi alırsam bebişlerimizin arasında 3 gün varrrrrrrrrrrrrrrr..............rabbim sağlıkla sıhhatle o günleri göstersinnnnnn...senin değeri bayağı yüksek maaşallah kaç embriyo transfer edildi......yaş kaç tatlım....

Amin canim insallah sende alacaksin pozitif sonucu bana 3 embriyo transfer edildi canim yas 36 ,,,evet canim sonucum yüksek doktora gidip keseleri görecegim günü sabirsizlikla bekliyorum bakalim kac bebegim annesi ile ay hala inanamiyorum bende bebegim diyebilecegim ......

Kızlar benim göğüslerimmmmmmm hiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççç acımıyorrrrrrrrrr normal mi?????????*

Transfer sonrasi 7.güne kadar hicbir belirtim yoktu sadece 7.ve 8. günü kasiklarimda agri oldu ara ara ve simdi o agrilarda yok tedavi öncesi nasilsa ayniyim bütün bunlar benim olumsuz düsünmeme sebep olmustu ama bugün bak sonucuma inaniyorum ki sende güzel haber alacaksin belirtilere takilma ....

Yap arkadasim ben ugur getirecegine inandim yaptim inaniyorum ki sanada ugur getirecek sende yazacaksin müjdeli haberi burada.....

cok güzel olmus arkadasim daim olsun insallah....

Amin canim insallah sende alacaksin pozitif sonucu bana 3 embriyo transfer edildi canim yas 36 ,,,evet canim sonucum yüksek doktora gidip keseleri görecegim günü sabirsizlikla bekliyorum bakalim kac bebegim annesi ile ay hala inanamiyorum bende bebegim diyebilecegim ......

Canım inşallah göreceksin minik meleklerini sağlıkla.....bende 39 yaşındayım...10 yıldır uğraşıyorum bakalım hayırlısı...ya bneim hiç giğüslerimde acı yok normal mi bu? daha 5 günüm var ama....sizde ne zaman başladı göğüs acısı???

Transfer sonrasi 7.güne kadar hicbir belirtim yoktu sadece 7.ve 8. günü kasiklarimda agri oldu ara ara ve simdi o agrilarda yok tedavi öncesi nasilsa ayniyim bütün bunlar benim olumsuz düsünmeme sebep olmustu ama bugün bak sonucuma inaniyorum ki sende güzel haber alacaksin belirtilere takilma ....

Bende takılmak istemiyorum çünkü bu sefer dondurulmuş embriyoyla denedim..diğerine göre daha kolay ve farklıydı...hem maddi ve manevi daha kolaydı...tedavinin başından beri hiç acıma yok göğüslerimde..sadece kasık ve belimde ağrılar oldu...inşallah alırım hayırlı ve güzel bir sonuç....sonucu görünce gözlerim şaşkınlıktan böyle :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: olsun istiyom inşallah rabbim yaşatır bunu bana ve isteyen herkese.....

arkadaşlar ben bu hamilelik tickerını anlayamadın nedir bu ?

Canim bizim cevap yazdigimiz mesajlarin altinda hani kac haftalik hamile oldugumuzu yazan cizelge varya o sen daha tedavine baslamadigin icin su an yapman gerekmez ama transfer sonrasi yaparsin ugur getirir ......

bu güzel günde alınabilecek en eeennn güzel haber senin için , sağlıkla sıhhatle kucağınada alırsın inşallah . bende eylülde ispanyaya donasyon işlemi için gideceğim ve şimdiden heyecanlanıyorum birde senin gibi pozitif haberini alınca ne yaparım artık bilemiyorum .

çok sevindim sağlıklı ve hayırlı evlatların olsun ...

Cok tesekkür ederim arkadasim bu yolda cok emek harcadim inan 2 defa kendi yumurtalarimla 3 defa donasyonla denedim ve her

zaman sonucum negatifti cok uzgun günler yasadim tamda artik bitti bu son sansim dedigim anda Rabbim mucizesini gösterdi ve

4. denemede sonuc pozitif bende hala inanamiyorum hem maddi hemde manevi cok yipranmistim ama hepsine degdi hepinizin güzel

haberler almaniz icin dua edecegim bizi bizden baskasi anlamaz .....

Canım inşallah göreceksin minik meleklerini sağlıkla.....bende 39 yaşındayım...10 yıldır uğraşıyorum bakalım hayırlısı...ya bneim hiç giğüslerimde acı yok normal mi bu? daha 5 günüm var ama....sizde ne zaman başladı göğüs acısı???

Bende hic olmadi canim inan transfer sonrasi bazi konulari okuyordum ve yazan arkadaslar vardi gögüslerim tas gibi oldu belim agriyordu kasiklarim agriyordu diye neden bende yok diye ümitsizlendim ki sadece 7. ve 8. gün gecici bir kasik agrisi oldu o kadar ben sadece elimi karnimin üstüne koyup dua ettim o kadar sende sadece bunu yap hicbirseye takilma Rabbim büyük inaniyorum mi sana vede bütün isteyen anne adaylarina verecek mucizesini....

Haskız kendine ve bebişlerine çoooooooooook iyi bak tatlım allah'a emanet olun..ben 7.günümde ilk banyomu yapmaya gidiyorum..malum akşamda kandil ve boooooooool booooooooool dua edicem..temiz olayımmmmmmmm.....Rabbim herşeyin hayırllısını versin inşallahhhhhhhhhhhhhh hepimize....çok öptüm tatlım iyi kandillerrrrrrrrrr......

Bende hic olmadi canim inan transfer sonrasi bazi konulari okuyordum ve yazan arkadaslar vardi gögüslerim tas gibi oldu belim agriyordu kasiklarim agriyordu diye neden bende yok diye ümitsizlendim ki sadece 7. ve 8. gün gecici bir kasik agrisi oldu o kadar ben sadece elimi karnimin üstüne koyup dua ettim o kadar sende sadece bunu yap hicbirseye takilma Rabbim büyük inaniyorum mi sana vede bütün isteyen anne adaylarina verecek mucizesini....

Aminnn tatlım iyi dileklerin için çooooooooooook teşekkür ederimm...inşallah sende sağlıcakla bebişlerini kucağına alırsın ve boool bool koklar öpersinnnnnn......eminim etrafındaki insanlarda "hadi yaş geçiyor bebek yapın "demişlerdir..ben bıktım bu insanlardann..olursa inşallah onlarada kapak olacak bu pozitifffffffffffffff...ve bebişlerimmmm.....

KOlay gelsin Haskız bende artık banyoyaaaaaaaaaa gideyimmmmmmmmmmmmm..görüşmek üzere Allah'a emanet olunnnnnnn.....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Haskız kendine ve bebişlerine çoooooooooook iyi bak tatlım allah'a emanet olun..ben 7.günümde ilk banyomu yapmaya gidiyorum..malum akşamda kandil ve boooooooool booooooooool dua edicem..temiz olayımmmmmmmm.....Rabbim herşeyin hayırllısını versin inşallahhhhhhhhhhhhhh hepimize....çok öptüm tatlım iyi kandillerrrrrrrrrr......

Bende seni öpüyorum canim kandilin kutlu olsun

Rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine

sana ve dileyen tüm anne adaylarina katindan hayirli vede saglikli nesiller versin....

Bende seni öpüyorum canim kandilin kutlu olsun

Rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine

sana ve dileyen tüm anne adaylarina katindan hayirli vede saglikli nesiller versin....

Aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhh......Rabbim isteyen herkese ama herkese versinnnnnnnnnnnnn......

G üzel dilekleriniz icin tesekkür ederim arkadaslar....

sonucunu merakla bekliyordum duyunca çok sevindim sanki benim sonucum gibi.emeklerinin karşılığını aldın darısı başımıza Allah hayırlısıyla bebeklerini kucağına almak nasip eder inşallah,içimden bir his üçüz olacağını söylüyor hamilelerin duaları kabul olurmuş bu mübarek kandil gecesi bizim içinde dua et canım.seni kendime çok yakın gördüm bilmiyorum ama senin pozitif olacağını hissettim.kendine ve bebeklerine iyi bak canım.

haksız çoookkkk tebrikler :)) hayırlı sağlıklı evlatların olsun inşallah :) bu arada değerlerin kaç çıktı yazarmısın :)

Can dostlarim,yol arkadaslarim,gönülleri birbirinden güzel arkadaslarim

su anki mutlulugumu sadece sizlerle paylasiyorum kan sonucum belli oldu ve sonuc 931

mutluluktan cildirmak üzereyim yillardir döktügüm gözyasi yerini mutluluga birakti

gözümün önünde sayisizca bebek dogdu büyüdü okula basladi ben boynumu büküp baktim hep sabirla

Rabbimin bana da nasip edecegi dünü bekledim ve o gün bugünmüs hemde bu mübarek günde

dilerim benim gibi bu mutlu günü bekliyen bütün güzel anne adaylarina Rabbim yasatsin bu güzelligi hicbirinizi emekleri bosa cikmasin

Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine hepinizin kucaklari bebeklerle dolsun hepiniz dualarimdasiniz

Sevgi ile kucakliyorum hepinizi ......

HASKIZ VE BEBEKLERI ........

tebrik ederim Haskız... Allah hayırlsıyla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım ... çizelgen sana uğurlu geldi :) çok sevindim senin adına... tekrar tebrikler..

tebrik ediyorum canım. allah sağlıkla tamamına erdirsin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. değerlerin baya yüksek maaşallah inşallah 3 gün sonra katlanarak artar... ikiz kesin ama üçüz de olabilir mi acaba :)

Can dostlarim,yol arkadaslarim,gönülleri birbirinden güzel arkadaslarim

su anki mutlulugumu sadece sizlerle paylasiyorum kan sonucum belli oldu ve sonuc 931

mutluluktan cildirmak üzereyim yillardir döktügüm gözyasi yerini mutluluga birakti

gözümün önünde sayisizca bebek dogdu büyüdü okula basladi ben boynumu büküp baktim hep sabirla

Rabbimin bana da nasip edecegi dünü bekledim ve o gün bugünmüs hemde bu mübarek günde

dilerim benim gibi bu mutlu günü bekliyen bütün güzel anne adaylarina Rabbim yasatsin bu güzelligi hicbirinizi emekleri bosa cikmasin

Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine hepinizin kucaklari bebeklerle dolsun hepiniz dualarimdasiniz

Sevgi ile kucakliyorum hepinizi ......

HASKIZ VE BEBEKLERI ........

canım tebrik ediyorum seni. inan önemli olan sadece değerin positif olması ve ikiye katlaması. hiç bir belirti arama canım.
benim ilk değerim belki okumuşsundur. 12 idi kesin kimyasal diyorduk ama salı günkü değerim 1000 çıktı. aralardada hep takip ettik ikiye katladı.
gebelik belirtisine gelince.
7-8 günlerde seninde deddiğin gibi belli belirsiz bir iki defa belirti oldu.
daha sonra test günümde sağ gögsümde bir hassasiyet vardı. iki gün sonrasındada midemdee kazıntı.
şimdi ise hiç bir şeyim yok. sadece biraz daha uykuya meylim arttı o kadar.
yani kafanı kurcalama.

değerin güzel inşallah katlanarak gider ve bebişlerin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.

tekrar gözün aydın arkadaşım..

Back
X