- 20 Nisan 2010
- 3.173
- 1.641
- 448
merhaba culii,
özelden de mesaj göndermişsin ama benim özelden mesaj atma şansım olmadığı için oradan sana cevap yazamadım . Bu korkular hayatımı o kadar zorlaştırıyor ki anlatamam , arabada sürekli eşimle tartışıyoruz çünkü ben hep yavaş yavaş diye ona müdahale edip duruyorum , bayramda feribota binmemiz gerekti kalbim duruyor zannettim sallandıkça . Ömrümde böyle şeyler yaşamadım 12 saat uçak yolculukları yapmış biri olarak şimdi nasıl gidicem 4 saati diye düşünüyorum , bu tedaviler sinirlerimi , psikolojimi ve aldığım kilolarla fizigimi mahvetti ama inşallah bundan sonra güzel haberler alırız . Bana doktorum İspanyayı tavsiye etti çünkü orada dünya yumurta bankası varmış ve sana en benzeyen ve en kaliteli yumurtayı bulma ve başarı şansının çok yüksek oldugunu söyledi , kıbrıs ve yunanistanı tavsiye etmedi bana ama bu tamamen kader kısmet işi allah bilir , en iyi merkeze gidersin tutmaz , en tavsiye edilmeyen yere gidersin tutar . İspanya diğer yerlere göre baya bir maliyetli eger fresh yumurta istersen ki biz öyle istedik tedavi masrafı 8.024 euro + yol ve konaklama ama dondurulmuş tercih edersen tedavi masrafı 4.000 küsür eurolara düşüyor tam hatırlamıyorum şimdi . hepimiz içn en hayırlısı olsun hep öyle dua ediyorum herkes için , inşallah güzel haberlerle dönerim sizlere .
lütfen hastane adı,doktorunu,telefonlarını ve diğer bilgileri de bana özelden veya buradan iletir misin canım.
43 yaşımdayım.
bahçeci/fulya tüp bebek merkezinde 2.negatifimi geçen perşembe aldım.
dünyamız başımıza yıkıldı.
maddi,psikolojik,fiziksel yıkım...
donasyon düşünüyoruz.
fresh yumurta ne demek canım?daha mı kaliteli?şansı daha mı fazla dondurulmuşa göre?
senin bu kaçıncı denemendi?
ne kadara maloldu.
bir de hepinize bir sorum olacak kıbrıs,ispanya da donasyon da enne yaşı sınırı var mı?45 diye sınırlandırılmış duydum doğru mu?
bir de hangi ülke ve merkezi önerirsiniz..
benim tüp bebeğe harcadığım 18.000(2 tüp bebek parası) hala bitmedi..
1 kez deneyebilirim son kez kredi çekip,bir daha maddi gücüm olmaz zaten,bu borçları 2-3 senede ancak ödeyebiliriz eşimle?
sizler tecrübelisiniz,nereyi önerirsiniz?
başarı oranı yüksek ve güvenilir nereye gideyim?
girit iyi midir?
bir de bu işi için ne kadar kredi çekeyim?
yardım cı olmanızı rica ediyorum.