Ben konuyla ilgili bişey yazmıyacam ama sizinle şuanki hislerimi paylaşmak istedim iki hafta önce babamı kaybettim ölümü ani oldu.onun üzüntüsü içimde hala insanın anne babasını kaybetmesi çok acı.onun sözleri hareketleri aklıma geldikçe gözlerimden yaşlar kendiliğinden akıyor.BABAM ölene kadar hep çalıştı bizim için,çocukları ve torunları için yıllarca didindi.emekli çoktan oldu ama o toprakları severdi o işine aşıktı çiftçiydi.yardımcısı vardı ama ben yinede çalışıp yorulmasını istemezdim ama o işiyle mutluydu.çocukta olmayınca kendimi daha yalnız hissediyorum olsaydı belki onlarla oyalanırdım eşim destek çıksada acım yine benimle.Annem yalnız kaldı tabiki onada üzülüyorum Allahtan ablamlar,yeğenlerim onu yalnız bırakmıyor.bilmiyorum anne olabilecekmiyim şuan uzak...neyse sizinde keyfinizi kaçırmak istemem anne adaylarına Allah enkısa zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin! iyi geceler...

Sevgili lalita,

Başın sağolsun..... Büyük bir acı ve kayıp...... Sözün tükendiği anlar.................Her canlı bir gün ölümü tadacak, hayatın kuralı olarak... Zaman gerekiyor elbette bu duruma alışman için.... Allah sana ve diğer sevdiklerine sağlıklı uzun ömür versin... Ve elbette en yakın zamanda da sana anne olmayı tattırsın.... Acını paylaşıyoruz......... Kendine iyi bak lütfen... Sevgilerimle......

Son düzenleme:
Merhaba canim yol arkadaslarim, cook mikro dememmeize ragmen bir türlü hamilleigi yakalamadik.Yakalsamda devam edemedim.Umut dünyasidir diyorum.
Firdevs hanimda trasnferimi yaptirdim ama malesef olmadi. Donmuslarim var yakinda adet olursam gidecegim ..büyük bir arastirma icine girdim .Cok sansim yoksa deneme istemyiorum.Taze ve yeniden baslasammi diyorum.Bilgi veririseniz memnun olurum..Her gün -her zaman ynei bilgiler mevcut .
sevgilerimle.

Duygularımı paylaştığın için sağol canım benim tedaviye nezaman başlayacağım henüz belli değil ama inşallah en kısa zamanda olur ben Tekirdağda yaşıyorum bende özelden yazamıyorum dolmadığı için.seninle özelden görüşmek isterdim.senin bu kaçıncı denemen,sen hangi şehirde yaşıyorsun, kaç yaşındasın ben 42 yaşımdayım daha önceki yazılardan seni tanıyorum sanki,en son sonuç negatif olduğunda ben bile üzülmüştüm.bana sormadın ama bence dondurulmuşlarla şansın azalır diye düşünüyorum imkanın varsa yeniden dene.bende kısmet olursa firdevs hanım yada berk beyi düşünüyorum.inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun. sevgiyle kal!...

Sevgili lalita,

Başın sağolsun..... Büyük bir acı ve kayıp...... Sözün tükendiği anlar.................Her canlı bir gün ölümü tadacak, hayatın kuralı olarak... Zaman gerekiyor elbette bu duruma alışman için.... Allah sana ve diğer sevdiklerine sağlıklı uzun ömür versin... Ve elbette en yakın zamanda da sana anne olmayı tattırsın.... Acını paylaşıyoruz......... Kendine iyi bak lütfen... Sevgilerimle......

Duyarlılığın için çok sağol canım,Allah sanada en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin Rabbim her isteyene bu güzel duyguları yaşatsın..

Duygularımı paylaştığın için sağol canım benim tedaviye nezaman başlayacağım henüz belli değil ama inşallah en kısa zamanda olur ben Tekirdağda yaşıyorum bende özelden yazamıyorum dolmadığı için.seninle özelden görüşmek isterdim.senin bu kaçıncı denemen,sen hangi şehirde yaşıyorsun, kaç yaşındasın ben 42 yaşımdayım daha önceki yazılardan seni tanıyorum sanki,en son sonuç negatif olduğunda ben bile üzülmüştüm.bana sormadın ama bence dondurulmuşlarla şansın azalır diye düşünüyorum imkanın varsa yeniden dene.bende kısmet olursa firdevs hanım yada berk beyi düşünüyorum.inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun. sevgiyle kal!...

başın sağolsun , hayatta güzellikler kadar acılarda var , hepimiz birgün bu acılarla karşı karşıya kalacağız ama herkes yaşadığını biliyor . Bu arada bende Tekirdağ da yaşıyorum :) İnsan bu durumu sadece kendi yaşıyormuş gibi düşünüyor ama burada bile birinin olduğunu görmek beni şaşırttı , demek dışarda tek olduğumuzu zannetsekte hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bilmeden ...

Ölüm hep kaçındığımız aklımıza getirmediğimiz gerçeğimizdir.
. Biliriz ama ölmeyecekmiş gibi hayatı yaşararız..
Aslında insan oğlunun hayatın anlamını sorgulamakta en çaresiz kaldığı noktadır..
Bu çaresizliğe en güzel akım VAROLUŞÇU FELSEFE irvon yalomun kitabı...

Karanlık ve bilinmezdir.. İçimizdeki boşluğu ortaya çıkaran acımasız tokattır..sorgusuna düştüğünüzde gündelik hayati bloke eden kaçınılmaz sondur...

Ölen gidendir.. Gidene mi yoksa onsuz hayata tutunmakta zorluk çeken geride kalana mı üzülürüz???
Aile parçası olduğumuz yapının temel taşıdır giden.. Boşluk ve anlamsızlık kaplar...

UMARIM SAĞLIKLI BİR YAS SÜRECİ GEÇİRİRSİN.. GERÇEĞİ SİNDİRMEK VE HAYATIN İÇİNDE YER ALARAK...
BAŞIN SAĞOLSUN..

Merhaba arkadaşlar saatlerdir en baştan beri yazdıklarınızı okuyorum. İlk kez yalnız olmadığımı anladım forumu ilk açan efsune arkadaşımıza teşekkürler. Burda hamile kalanları gördüm allah tamamına erdirsin onlar için yakından tanıyor gibi sevindim. Bebeklerine kavuşan arkadaşları da tebrik ediyorum ..
Sanırım bende bundan sonra sizinle yol arkadaşı olacağım durumlar onu gösteriyor.. Umarım tüm arkadaşlar tez vakitde bebişlerine kavuşur..
Buarada Verda hanımla ilgili bilgisi olan var mı ?

başın sağolsun , hayatta güzellikler kadar acılarda var , hepimiz birgün bu acılarla karşı karşıya kalacağız ama herkes yaşadığını biliyor . Bu arada bende Tekirdağ da yaşıyorum :) İnsan bu durumu sadece kendi yaşıyormuş gibi düşünüyor ama burada bile birinin olduğunu görmek beni şaşırttı , demek dışarda tek olduğumuzu zannetsekte hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bilmeden ...

Selam Anisha aynı şehirde olmamız benide şaşırttı keşke özelden mesaj gönderebilseydim.belkide tanışırdık insan yakınında aynı sorunu paylaşan birileri olduğunu bilince biraz rahatlıyor senin transferin 29 ekimdi sanırsam inşallah ispanyadan hamile olarak dönersin Allah yardımcın olsun!

Selam Anisha aynı şehirde olmamız benide şaşırttı keşke özelden mesaj gönderebilseydim.belkide tanışırdık insan yakınında aynı sorunu paylaşan birileri olduğunu bilince biraz rahatlıyor senin transferin 29 ekimdi sanırsam inşallah ispanyadan hamile olarak dönersin Allah yardımcın olsun!

Evet Tekirdağ'da olduğunu görünce bende çok şaşırdım,insan dünyada bu sorunu ve bu çözüm yolunu seçen tek insan olduğunu düşünüyor ama bu şehirde,bu kadar yakınımda benle aynı şeyleri yaşayan birinin olduğunu görmek bile insanı rahatlatan bir durum. Benim 29 Ekim'de transferim olacaktı ama onun için 16 Ekim'de hastalanmam gerekiyorduki 12-13 gün kullanmam gereken ilaç var fakat ben hala regli olmadım doktorum bekliycez dedi ne zaman regli olursam yani her geçen gün tarihim ileri erteleniyor. Niye böyle oldu anlamadım:(

Arkadaslar transfer öncesi decapeptyl iğne olan var mı? Doktorum bu iğneden sonra regli olacağımı bunun hastalığını tetikleyeceğimi ( çünkü ben ilaçla regli olabiliyorum ) söyledi , 16 Ekim'de hastalanacaksın dedi ama bugün itibariyle hala hastalanmadım. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?çok üzülüyorum transferimi geciktiriyor bu durum .

Arkadaşlar ben 9+1 im. Doktorum 10.haftanın başında ilaçları azaltmaya başlayacağız demişti ama bugün aradım daha erken dedi. Sorum saçma mı bilmiyorum ama şim ben 10. Haftanın başında olmuyo muyum? Siz ne zaman ve nasıl ilaçları bırakacağımızı biliyor musunuz? Aysevi , selam8 ve diğer konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarım beni aydınlatır mısınız?

kıbrıstakiler "11. haftanın sonuna kadar kullanılacak" demişlerdi ancak buradaki doktorum "hemen kesilebilecek ilaçlar değil dozunu azaltarak bırakalım" dedi ve öyle yaptık. 12. veya 23. haftada bırakmıştım

Merhaba arkadaşım öncelikle başın sağolsun diyor Allah'tan rahmet ve geride kalan sevdiklerine de sabır diliyorum. Ben de 40 ından sonra yola çıkanlardan biriyim ve bu sitede sizi bulmam ve benim gibi insanların olduğunu görmek hayatın yükünü inan daha hafifletiyor.Umarım arzu ettiğin gibi bebeğini kucağına tez zamanda alırsın. Sevgiyle kal

Merhaba arkadaşım öncelikle başın sağolsun diyor Allah'tan rahmet ve geride kalan sevdiklerine de sabır diliyorum. Ben de 40 ından sonra yola çıkanlardan biriyim ve bu sitede sizi bulmam ve benim gibi insanların olduğunu görmek hayatın yükünü inan daha hafifletiyor.Umarım arzu ettiğin gibi bebeğini kucağına tez zamanda alırsın. Sevgiyle kal

Dostlar sağolsun arkadaşım Allah sanada en kısa zamanda evlat nasip etsin! ben birkaç ay önce verda hanım ve firdevs hanımla ayrı ayrı telde görüştüm ikiside çok pozitif sıcakkanlı ama forumda genelde firdevs hanımın adı geçiyor ikiside doğuşta çalışıyor firdevs hanım oda verda hanım gibi canayakın ama işi bakımından firdevs hanım daha iyi olduğu söyleniyor hastası daha çokmuş.ben sağlıkçı olduğum için ikiside indirim yapacağını söyedi ama genelde herkeze yapıyormuş.ben Berk bey yada firdevs hanıma yaptırmayı düşünüyorum.sevgiyle kal...

Merhaba kizlar,
Ben 1 kere bu foruma yazdim, yazdiklarinizi takip etmeye calisiyorum. Sizlerden bilgisi olan varsa yardiminizi rica ediyorum. Ingiltere veya Belcika 'da donasyona giden var mi?
Varsa bilgi verir misiniz? cok tesekkurler....

Merhaba kizlar,
Ben 1 kere bu foruma yazdim, yazdiklarinizi takip etmeye calisiyorum. Sizlerden bilgisi olan varsa yardiminizi rica ediyorum. Ingiltere veya Belcika 'da donasyona giden var mi?
Sekam,
bu forumda ingiltere yada belçikada yaptiran yok.. Ama anisha ispanyada deniyeçek. Bende planlarimi ispanyaya göre yapiyorum..
Brüksel tüp bebek merkezi belçikada...oraya telefonla ulaşmak mümkün..
İngilterede yaşayip kıbrısta yaptiran vardi bir ara çok eki başka bir forumda..

Jade ise yunanistanda yaptirmiştı..
Bilgine

Merhaba kizlar,
Sekam,
bu forumda ingiltere yada belçikada yaptiran yok.. Ama anisha ispanyada deniyeçek. Bende planlarimi ispanyaya göre yapiyorum..
Brüksel tüp bebek merkezi belçikada...oraya türkçe telefonla ulaşmak mümkün..
İngilterede yaşayip kıbrısta yaptiran vardi bir ara çok eskii başka bir forumda..
Jade ise yunanistanda yaptirmiştı..
Bilgine

[
ben varım 46 yaşında anne olan Sorular varsa cevaplayayım[/QUOT
papatya az da olsa buradaki yazılarından seni tanıyorum.
ve seni daha da çok tanımak istiyorum. sadece bebek konusunda ki tutumun değil biçok konuda ki tutumun " olduğunun" göstergesi. olmuşsun sakin duyarlı düşünceli ve bilgilisin biçok şeye gülüp gececek olgunluktasın yaşını kasdetmiyorum bakış açını kasdediyorum. çoluk çocuk ilişkisi karı koca ilşkisi anne baba aile ilişkisi hepsinde danışılacak birisin. insanın yapabildiği en zor şey kendiniyönetmesi değiştirmesi ve yenilemesi sen bunu başarmışsın zaten karşındaki herşey de değişmiştir sanırım. vaktin oldukça lütfen yaz. yazdığın her deneyimde her duyguda her yaşanan da bişeyler buluyor insan yazınla beni bir adım daha ileri çektin çok çok yeşekkür ediyorum.[/QUOTE]

Sevgili durucan
derler ki güzellik bakanın gözündedir. Çok teşekür ederim beni beğenen sevenlerin olması ne güzel bir duygu . Çok çok mutlandım çok onurladrıdın beni teşekkür ediyorum. Ben buraya herkesi cesaretlendirmek az da olsa etrafıma fayda sağlamak için giriyorum. Benden önce bana cesaret verdiler hamiş kaldılar gittiler ben de şimdi o feneri devraldım da birilerine ışık olayım diye giriyorum Bir de elbette tedavi döneminde omuz omuza gitmek için girmiştim dayanaşacak birisi bile çok öenmli oidi Sağol varol Rozacan O kadar cesaretlendirmişti ki beni özel mesajları ile. Sizde istediğinizde buradayım bilesiniz. Hepinizi öpüyorum

EVET ARKADAŞLAR
AYSEVİ...PAPATYA 40 ...VE .....HİTTE DENEME YAPAN ARKADAŞLAR....
ben neyapayım hittemi devam edeyim yoksa Firdevs aklıma geldi bu gün daha insancılmış sanırım....

Sevgili ERfat

Bence denilen gibi kısmet işi bu işler ama HİT şimdi kardeşini işe aldı ya ona da ekmek topluyor Yani ince rahim konusunda haldur huldur çağırıyor fizyoterapi aldırtıyor falan filan. Bence donmuşların yokksa merkezi değiştir arkadaşım. Kaç yaşındasın öğrenelim de ona göre tavsiyede bulunalım bence bir de elbette sorununu vs. Ay kendimi dr gibi hissettim kusura bakmayın. Ama bu rahim inceliğinde bir kaç bitkisel almıştı arkadaşlar.

kızlar günaydın aklıma bir şey takıldı dün akşamdan bu yana daha önce başka bir formda donasyon işlemine gitmeden önce bazılarının 3 ay önce folik asit kullandığını bol bol kalsiyum içeren gıdalar tükettiğini ve çörek otu bal tarçın karışımı yapıp sabah akşam bir kaşık yediklerini okumuştum sizce bu tür şeylerin kullanılması transferden önce etkisi olumlumu olur olumsuzmu olur yada siz buna benzer henhangi birşey yaptınızmı ilaçlara başlamadan önce vucudunuzu nasıl hazırladınız ben onu merak ediyorum yanıtlarsanız sevinirim...

Vallahi ben çin tıbbıyla başaranlar diyen yazını sahibinin dediği herşeyi yaptım. Amazondan çim tohumu bile getirttim. Tüm bunlara rağmen kendi yumilerimle tutmadı ben de tedavi öncesi yumurta geliştiricilerin dışındaki herşeyi yine kullandım İsteyene listeyi arar bulurum . Yada google amcadan arayın bu yazıyı derim size.

Back
X