Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada da kuru incirin suyunun faydalarından bahsedilmiş. Gel de çık işin içinden. Soğan, incir ve de nar suyu ???
Merak ettiğim embriyo transferini dr yaparken ekranda siz de görebiliyor musunuz? Yoksa sadece dr mu görüyor? yani kaç embriyo içeri verildi
mrb Breeze ,
Benim de ilk denemem negatif sonuc verdi. Savas Bey testleri yapmami istedi. Trombafili panel testinde Mtfrh in Her ikiside heterizigot cikti. O gunlerde cok uzulmustum.Pihtilasma cok onemli bir sorun basi bos birakilmamali diye dusunuyorum. 2. denememde burdaki prof.dr.um Fraxparin 0,3 verdi. Biz temkinli olmaliyiz bebegi koruma amacli bu igneleri kullanmak zorundasin dedi. Transfer gunu sabahtan itibaren hergun kendim vuruyorum. Ayrica coraspirin icmiyorum. Doktorum cok temkinli gidiyor. Bana 11.hafta icine kadar progestron 50 mg den 2 adet igne her gun verdi. 60 tan fazla gun bu igneleri oldum. Crione jele yeni gectim. Ama bu igneler cok agir cok agri yapiyor. Halen sinirlerim zedelenmis, bacaklarimda agri, uyusukluk, karincalanma var.
Simdi cok sukur 12+0 haftasindayim. Tek bebegim ins olacak. 12 haftam doldu. Halen 1 hafta daha crione jel kullanacagim. Estrofemi de gunde 1 almaya basladim.
Aysevi, moonrose, ve rowina ya sormak istiyorum. 10 haftamda baslayan migde bulantilari halen siddetli geciyor. Migdem eksiyor. Cok zorlaniyorum. Normalde bu haftada gecmesi gereken bulantilar ne zaman gececek. ilaclari birakinca mi geciyor, yoksa ilaclardan bagimsiz mi bulantilar oluyor. Ayrica Aysevinin pihtilasma faktorunu ve sulandirici icin hangi ilaci kac ml dozda kullandigini merak ediyorum.
Herkesin saglikli , hayirli evlatlara sahip olmasi dilegiyle,
mrb Breeze ,
Benim de ilk denemem negatif sonuc verdi. Savas Bey testleri yapmami istedi. Trombafili panel testinde Mtfrh in Her ikiside heterizigot cikti. O gunlerde cok uzulmustum.Pihtilasma cok onemli bir sorun basi bos birakilmamali diye dusunuyorum. 2. denememde burdaki prof.dr.um Fraxparin 0,3 verdi. Biz temkinli olmaliyiz bebegi koruma amacli bu igneleri kullanmak zorundasin dedi. Transfer gunu sabahtan itibaren hergun kendim vuruyorum. Ayrica coraspirin icmiyorum. Doktorum cok temkinli gidiyor. Bana 11.hafta icine kadar progestron 50 mg den 2 adet igne her gun verdi. 60 tan fazla gun bu igneleri oldum. Crione jele yeni gectim. Ama bu igneler cok agir cok agri yapiyor. Halen sinirlerim zedelenmis, bacaklarimda agri, uyusukluk, karincalanma var.
Simdi cok sukur 12+0 haftasindayim. Tek bebegim ins olacak. 12 haftam doldu. Halen 1 hafta daha crione jel kullanacagim. Estrofemi de gunde 1 almaya basladim.
Aysevi, moonrose, ve rowina ya sormak istiyorum. 10 haftamda baslayan migde bulantilari halen siddetli geciyor. Migdem eksiyor. Cok zorlaniyorum. Normalde bu haftada gecmesi gereken bulantilar ne zaman gececek. ilaclari birakinca mi geciyor, yoksa ilaclardan bagimsiz mi bulantilar oluyor. Ayrica Aysevinin pihtilasma faktorunu ve sulandirici icin hangi ilaci kac ml dozda kullandigini merak ediyorum.
Herkesin saglikli , hayirli evlatlara sahip olmasi dilegiyle,
canım aslında benim 29 ekimde transferim olacaktı ama benim bir türlü regli olmamam işi uzattı , burada kontrole gittim endometrium kalınlığı 2 mm olduğu için regli olamıyormuşum , ispanyadaki doktor regli olmamı beklemeden endometriumu kalınlaştırmak için ilaca başlattı zaten benimde hastalanacağım yoktu . ayın 5'inde tekrar kontrolüm var , yine ölçüm yapılacak eğer gerekli kalınlığa gelmişse transfer tarihini belirleyecek ve bende böylece ispanyaya gideceğim. Bir türlü aksilikler peşimi bırakmıyor allahtan hayırlısı diyorum , herhalde bunda da bir hayır vardır.
Annemle buluşmama son 28 gün kaldı.. şafağımızı birlikte sayalım mı?
Normalde doğum tarihim 12.12.12 olacaktı ama donasyon tüp bebeklerde annem menapozda olduğu için 2 hafta önce alınması gerekiyormuş. Onun için de doktor amcam 29 Kasım için sezeryan günü verdi.. Rahim kasları esnek olmadığı için sezeryan yapılacakmış. Annem odamı hazırladı cicilerimi aldı. Hazırlıklar tamam... Çok heyecanlıyız annemle :) Allah bebek bekleyen herkese bugünleri göstersin. Henüz beklemeyenlerin de karınlarını doldursun inşallah. Ben forum kardeşlerimi sabırsızlıkla bekliyorum. Bildiğim kadarıyla şuan aysevi teyzemin ikizleri ve papatya teyzemin kızı var. benim de gelmeme az kaldı.. rowina teyzem ve bebeklerim_gelin teyzem de var... başka kimler vardı hatırlayamadım?
arkadaşlar 5 kasım pazar kıbrısa uçuyoruz bakalım .. transfere çok az kaldı heyecan dorukta :)
Canım umarım herşey istediğin gibi olur.Ben senden çok ümitliyim.5 Kasım'a birşey kalmadı hadi bakalım Bismillah :)
sanırım anishayla aynı zamanlarda transferimiz olacak ..forum kardeşliği :)
arkadaşlar 5 kasım pazar kıbrısa uçuyoruz bakalım .. transfere çok az kaldı heyecan dorukta :)
benim 5 kasımda burada kontrolüm var transfer tarihim ondan sonra belli olacak yani ogün transferim yok maalesefbu arada 5 kasım pazartesi sen pazar yazmışsın ama pazar günü gidiyorsanız 4 kasımda gidiyorsunuz .