Hayir berk beyi ben arastirdim internetden...ve kendisiyle gorustum telefonla emaille..simdiye kadar en profesyonel cevap verenler bu merkez oldu...o yuzden bu merkezi ve berk beyi istiyoruz.

Tesekkuer ederim teress cevabin icin...insallah hayirlisiyla bizlerinde dilekleri kabul olurda bebegimizi kucagimiza aliriz....

Ever bebek arkadasim genellikle yuzde yetmis diyorlar tabi rahim durumu sperm kalitesi ve donorun yumurta kalitesi hepsi beraber en fazla kac kez deneniliyor bilmiyorum 4,5 deneyende var ilkinde hamile kalanda. Berk beyi doktorunuz mu tavsiye etti

nar suyu gerçekten işe yarıyormu arkadaşlar rahim duvarım 2mm e düşmüş inanamadım.. başka alternati olarak neler kullanıyorsunuz deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriim

nar suyu gerçekten işe yarıyormu arkadaşlar rahim duvarım 2mm e düşmüş inanamadım.. başka alternati olarak neler kullanıyorsunuz deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriim

arkadaşım biz yaradığını düşünüyoruz yine de elimizde bilimsel bir veri yok. ben şahsen kullanıyorum.. şu anda kalınlaşma gidişatım iyi görünüyor. sabah kontrolüm var . sonucu yazarım

arkadaşım biz yaradığını düşünüyoruz yine de elimizde bilimsel bir veri yok. ben şahsen kullanıyorum.. şu anda kalınlaşma gidişatım iyi görünüyor. sabah kontrolüm var . sonucu yazarım

Tesekkurler bilgisina umarim iyi bir degere ulasir.birde bilgisinacim nar suyu aç yada tok farkeder mi. Tesekkurler

Aramıza katılanlar renginizle bolluğunuzla hosgeldiniz....

İngilizce bir kitapta buğday çavdar ve yulaftaki gluten alerjisinin kadınlarde yumurta ve erkeklerde sperm kalitesine etkisi olduğunu okudum..

2 haftadir glutensiz beslendim.. Bu seferki reglde uzun süredir kanamadiğim kadar kanadim..ve kırmızi kan..

Benim amh çok düşük...

Sizlerle paylaşmak istedim..

Efsune verdiğin yeni bilgilere teşekkürler...Tress ben açlığa dayanamadığım ve nar sıkmak zaman aldığı için tok karnına içiyorum:)

Selam arkadaslar, kibris da 40 yas uzeri bayanlara kac tane yumurta nakli yapiliyor? Acaba berk beye dunya ivf e giden varmi?

Selam arkadaslar, kibris da 40 yas uzeri bayanlara kac tane yumurta nakli yapiliyor? Acaba berk beye dunya ivf e giden varm
Bebek ilk donasyonueyde yani dunya ıvfyaptirdimkacdermurtaverdiklerinimi.Kast ediyorsaniz bebeylegenelde3taneden fazla vermiyorlar kac kez yaptirmayi soruyorsaniz bir defada Anne olanlar cogunlukta 3,Veya4 kerede bebislerine kavusanlarda var sanirim biraz zaman maddiyat sabir gerisi ilahi takdiratt

Selam arkadaslar, kibris da 40 yas uzeri bayanlara kac tane yumurta nakli yapiliyor? Acaba berk beye dunya ivf e giden varm
Bebek ilk donasyonueyde yani dunya ıvfyaptirdimkacdermurtaverdiklerinimi.Kast ediyorsaniz bebeylegenelde3taneden fazla vermiyorlar kac kez yaptirmayi soruyorsaniz bir defada Anne olanlar cogunlukta 3,Veya4 kerede bebislerine kavusanlarda var sanirim biraz zaman maddiyat sabir gerisi ilahi takdiratt

Bu arada 3 hadi 4 embriyo transfer ediliyor diyelim. Geri kalan sağlıklı embriyo varsa sence çöpe mi atılıyor? Emek enerji para dr açısından düşünüyorum. Tabi sperm ve yumurta donörleri paralı veya gönüllü sırada bekliyorsa bilemem. Burada önemli olan doktora güven ama çok da kılıfına uydurulup yapılacak şeyler diye düşünüyorum. :((

Hayır canım çöpe atılmıyor, geri kalan embriyon varsa donduruluyor. Bunun için kimi merkez ekstra para alıyor, kimisi almıyor. Yumurtalar paylaştırıldığı için ve genelde 5. veya 6. gün transferi yapıldığı için geriye pek embriyo da kalmıyor zaten. Sağlıklı 3 ya da 4 embriyo olabiliyor o da transfer ediliyor....

Aramıza katılanlar renginizle bolluğunuzla hosgeldiniz....

İngilizce bir kitapta buğday çavdar ve yulaftaki gluten alerjisinin kadınlarde yumurta ve erkeklerde sperm kalitesine etkisi olduğunu okudum..

2 haftadir glutensiz beslendim.. Bu seferki reglde uzun süredir kanamadiğim kadar kanadim..ve kırmızi kan..

Benim amh çok düşük...

Sizlerle paylaşmak istedim..

glutensiz gıdalar hangisi heryerde bulunuyor mu ??

sadece ekmekte mi dikkat ettin glutensiz olmasına. okadar çok gıda da var ki gluten.

Bana tanıştığım bayan ki 50 yaşın üstündeydi transfer yapıldığında. Geri kalan embriyoları ne yapalım diye sordular ben de kullanın dedim dedi. Ben mi yalnış anladım o mu yalnış anlamış bilmiyorum ama sonuçta dediğin gibi yumurta paylaşımı oluyorsa embriyo da olabilir mi? Bu arada bir donörden kaç yumurta alıyorlar da iki 2 alıcıya transfer edilebiliyor acaba? Bilgisi olan açıklarsa sevinirim :)

40 yaşın üzerinde bayanlara 3 veya 4 yumurta veriyorlar. Daha önceden doğum yapmış kadınlara ise 2-3 veriyorlarmış. Ama hem bu siteden öğrendiklerime dayanarak hem de kliniklerle görüşmelere göre sorumluluk sana ait illa 4 istiyorum dersen şansı arttırmak adına yapıyorlar ki burada çoğul gebelikle sonuçlanan hamilelikler olmuş. 4 embriyo verilip hiç tutmayanlarda olmuş. Tabi diyorsun hem başkasının yumurtasını alıyorum hem de bir yığın para emek harcıyorum tutmazsa hayal kırıklığı olabiliyor. Haklısın ama ben de 50 yaş üstü hamilelikleri görüp dünya literatüründe de az buz olmadıklarını görünce 40 lı yaşlarda da neden olmasın diyenlerdenim. Umarım arzu ettiğin çocuk veya çocuklara tez zamanda kavuşursun sevgiler...

Sevgili Aysevi
Bebeklerini güle güle büyüt. Buradan verdiğin değerli bilgiler için de çooook teşekkürler.Tüm tecrübelerini bizimle paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Arkadaşım seninle aynı korkuları yaşıyan çok insan var. Dışarıdan çat kapı kucağına bebek verilmeyeceği, senin kanında, canında beslenen bir yavruya hayat vereceğin için yabancılık çekmezsin diye düşünüyorum. Ayrıca hayatında genel anlamda neyin değerli olduğunu düşün emek verdiğimiz herşey değerli değil mi? En çok da bir bebek emek istediğine göre senin için ne derece değerli olacaktır kimbilir?

Komik olan ben yumurta donasyonunu istiyorum. Ama eşime sperm donasyonu gerekse kabul eder miydin diye sorduğumda bana öyle bir bakışı var ki sanki bir başka adamla beraber olacakmışım gibi :)) Şu erkeklerin mantığını, hayata bakış açısını, en eğitimlisinin bile içindeki ben merkezlilik duygusunu aşmak deveye hendek atlatmaktan daha zor.

Back
X