sevgili moonrose...zaman ne kadar çabuk geçti,inanamıyorum gerçi sana o kadar çabuk geçmemiştir.hele birde bu kadar istenen bir bebeği beklemek çok ama çok zor..benim için de o kadar gün çok zor geçti etrafımdakiler;aaa ne çabuk geçti doğurdunmu deeyince bende içimden'' birde bana sorun'' diyorum:)
donasyon bebeklerinin erken alındığını ilk defa duyuyorum.bir sürü insan doktoruna bile donasyon olduğunu söylemiyor...ama çok da erken değil sanırım.2 hafta erken doğuruyorsun.benimkiler ikiz olduğu halde ben 37.hafta bitip 38 e başladığım gün doğum yaptım.hatta alınmasalar dahada kalacaklardı...
allah sana kolay bir doğum nasip etsin inşallah..çok heyecanlısındır anlıyorum.inanki nasıl geçtiğini anlamıyorsun ben rüyada gibi hissettim kendimi..sanki hiçbirşey gerçek değil gibi hissettim.dün bebeklerimin 40 günü doldu.ben işe başladım bile...zaten herkesten aynı şeyi duyuyorum;bir bakacaksın 5 yaşına gelmişler:))herkes bu güzel heyecanları yaşar inşallah...umarım oğlunda sağlıkla aranıza katılır.ikinizede bol şans diliyorum..