canım ben senin bebişin ciciannesi olmak istiyorum.. :) hadi bakalım heyecanına ortak olmak bize de tatlı bir heyecan verecek.. sabırsızlıkla bekleriz.. kolay bir doğum olsun arkadaşım..

amin canım....o zaman ben de senin bebişin ciciannesi olacağım:) transfer sonucun olumlu olsun...

sevgili moonrose...zaman ne kadar çabuk geçti,inanamıyorum gerçi sana o kadar çabuk geçmemiştir.hele birde bu kadar istenen bir bebeği beklemek çok ama çok zor..benim için de o kadar gün çok zor geçti etrafımdakiler;aaa ne çabuk geçti doğurdunmu deeyince bende içimden'' birde bana sorun'' diyorum:)

donasyon bebeklerinin erken alındığını ilk defa duyuyorum.bir sürü insan doktoruna bile donasyon olduğunu söylemiyor...ama çok da erken değil sanırım.2 hafta erken doğuruyorsun.benimkiler ikiz olduğu halde ben 37.hafta bitip 38 e başladığım gün doğum yaptım.hatta alınmasalar dahada kalacaklardı...

allah sana kolay bir doğum nasip etsin inşallah..çok heyecanlısındır anlıyorum.inanki nasıl geçtiğini anlamıyorsun ben rüyada gibi hissettim kendimi..sanki hiçbirşey gerçek değil gibi hissettim.dün bebeklerimin 40 günü doldu.ben işe başladım bile...zaten herkesten aynı şeyi duyuyorum;bir bakacaksın 5 yaşına gelmişler:))herkes bu güzel heyecanları yaşar inşallah...umarım oğlunda sağlıkla aranıza katılır.ikinizede bol şans diliyorum..

Doğru söylüyorsun sanki senelerdir hamileymişim gibi geliyor :))
Erken alınması konusunda doktorum bebeğin gelişiminin de 3 hafta önden gittiğini söyledi belki de bu yüzden erken alacak... şuan bebeğin suyu ve plesentası sürekli kontrol altında... suyunda azalma veya plesentasında yaşlanma başladığında hemen almalıyız dedi doktorum...
Demek senin bebişlerin 40 ı çıktı.. hayırlı olsun allah gelinliklerini de göstersin inşallah:) allah herkese hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin inşallah

arkadaşlar kontrolden geldim. Endometrum kalınlığı 10 milim olmuş çok şükür. bu geceden yola çıkıyoruz, yarın yumilere uçuyorum.:) daha bir kaç gün var transfere.
eller benim için duaya kalksın lütfen. bende ordaki her aşamada forumdaki tüm arkadaşlar için dua ediyor olacağım.. Yüce Allahım gidişatımızı rast getirsin inşallah..

haa bu arada tüm fallarda gebelik yaşayacağım çıkıyor :)))

ben senin için olumlu hissediyorum ;)

Teşekkürler cnm ama anladığım kadarıyla drlar bunu bize bırakıyorlarsa sağlıklı embriyo garantisi verebiliyorlar mı hep bunun üstünde duruyorum kısaca şöyle yada böyle bu donasyonla doğan bebeklerin hepsi normal mi? Transfer sonrası doktorun sorumluluğu bitiyor mu? Çünkü burada olan herkes para, emek ,gözyaşı sağlıklı bir bebek sahibi olmak için döküyor.

Haklsın arkadaşım ben de annem ve babama bile anlatmayı düşünemem. Ama buradaki doktoruna da haber vermiyorsan doğum sonrası dr anlamaz mı? Belki de bu yüzden kan grubu aynı olan donörler seçiliyor değil mi?

Pgt ile olan donasyon en sağlıklısı mı oluyor O zaman kıbrısa giden arkadaşların hepsi bunu yaptırıyorlar mı çünkü klinikler 3500-4500 euro arası diye araştırdım kimse bana 7500 euro demedi. Sevgili atessn o zaman Berk beyin kliniği en pahalı olan sanırım.

Pgt ile olan donasyon en sağlıklısı mı oluyor O zaman kıbrısa giden arkadaşların hepsi bunu yaptırıyorlar mı çünkü klinikler 3500-4500 euro arası diye araştırdım kimse bana 7500 euro demedi. Sevgili atessn o zaman Berk beyin kliniği en pahalı olan sanırım.

bildiğim kadarıyla tüm kliniklerin fiyatı aynı. ama firdevs hanım ile pazarlık edilebiliyor birazcık sanırım.
7500 euro pgt genetik tanı ve cinsiyet seçimi yapılacak yumurta donasyonu işleminin fiyatı. sadece yumurta donasyonu 4500 euro demişti berk bey.
sağlıksız bebek kaygısı duymanı anlıyorum ama bunu donasyona bağlamak doğru değil.bu risk normal yolla olan bebekte de tüp bebek yöntemi ile olan bebekte de donasyon yöntemi ile olan bebekte de var bence. pgt 5. gün embriyosunda yapılıyormuş. hem bu yüzden hemde maliyet açısından önermiyorum dedi berk bey.

Bilginisa umarım dileklerin gerçekleşir ve arzu ettiğin bebişlere kavuşursun aa bak bebişler dedim hadi hayırlısı! Lütfen döndüğünde izlenimlerini yaşadıklarınla beraber ayrıntılı yaz olur mu? :))

Teşekkürler canım bu arada pgt yönteminin bile embriyoya zarar verip vermediği tartışılıyormuş zaten.
evet aynen öyle sağlıklı emriyoyu yitirebiliriz demişti berk bey de.
siz ilk kez deneyeceksiniz değilmi?
kendi yumurtalarınız ile denediniz sanırım değil mi??

Şimdi sadece dr konusunda emin olarak yola çıkacağım. Burada sayenizde çok değerli bilgiler edindim efsuneye de çok teşekkür ederim. Papatya 40 da benim rol modelim sanki. Önceki konuşmalarını da görünce hayata bakış açısını da çok beğendim. Sanırım burda önemli olan karar almak ve uygulamak.

Allah korusun...ne aci sey..

arkadaslar, kibris da daha cok ukrainede, russyadan donorler oluyormus..sizde öyle birsey duydunuzmu? yumurtalari veren bayanlarin uyrugundan bir bilginiz varmi?

merhaba arkadaşlar. evet sonunda kıbrıstayız. bugünümüz yolcuukla geçti. burası temmuz sıcağı neredeyse.
bir tanıdığımızın arkadaşı burda bize yardımcı oldu, uygun bir pansiyon bulduk gayet kullanışlı. buraya uçaklar sabah saatlerinde daha hesaplı akşam saati daha fiyatlı. dönüşte ise akşam saati daha ucuz.
bizim tanıdık buraya hakim birisi nerde yemek yenir nerde yenmez neresi gezilir ne olur ne gider anlattı gezdirdi o bakımdan çok şanslıyım bir rehberim var.

Lefkoşa küçük bir yer kaybolurum sanmıştım endişem yersizmiş.
Adım attığım anda kendimi çok mutlu hissetmeye başladım. nedense hiç stresim yok sanki tatile geldim ne rahatlık bende şaşıyorum :)

Doktorumuzla yarın görüşmeye başlayacağız.
gelişmeleri sizlere aktaracağım.. ne tuhaf değil mi çevremdeki en yakın arkadaşlarım bile buraya geldiğimi bilmiyor.
ailem dışında sadece sizlerle paylaşıyorum.
şans hepimizden yana olsun...

kızlar ben hiç birinden donasyon alacakmışım gibi hissetmiyorum. sanki bi ilaç alacakmışım gibi geliyor.
donorün sağlıklı bağışçı olmasından başka bir düşüncem yok. zaten benim karnımda benim kanımla gelişecek. Allahın izniyle ben doğurup emzireceğim . o sebebten hiç donorü ve bana benzeyip benzemeyeceğini de düşünmüyorum.
Durugen sende takılma bence arkadaşım..

Senin için önemliyse uyruğunu sorabilirsin herhalde. Ya da belki önceden talep edebiliyorsundur. Kan grubu ve dış görünüş olarak benzer donör bulduklarını söylemişlerdi bana.

Bugün esmer bir kadınla adamın yanında platin sarı saçlı bir kız çocuğu görünce benimde aklıma gelmiyor değil hani...

Back
X