bir başkasının spermiyle hamile kalıp onu doğurmak (ki eşleriniz bunu nasıl kabul ediyor anlamıyorum), onu içinizde büyütüp doğuruyorsunuz, ve çok sevdiğiniz eşinizle alakası yok çocuğun,
yada bir başkasının yumurtasıyla hamile hamile kalıyorsunuz ve yine o çocuk sizin genlerinizi taşımıyor!!!
İnaçlarınızı bilemem ama islam dininin asla izin vermediği olaylar bunlar,
Dinimizin izin vermediği bir olayında muhakkak mantıklı bir açıklaması vardır, düşünsenize donörü bilmiyorsun, yıllar sonra donörler arttıkça ve bu işlemler arttıkça kardeşin kardeşle evlenme ihtimalide var, siz şu an bu işler için zemine bir tohum atıyorsunuz ve zaman geçtikçe kardeşin kardeşle evlenme ihtimalini (ve daha başka sakıncalı evlilikler) arttırmış olacaksınız ki dini inancınız farklı olsa bile bu durum diğer dinlerde yine sakıncalıdır.
Kendinizin evlat duygusunu tatmanız için geleceğide bir nebze! tehlikeye atmış gibi geliyorsunuz, sizi itham için değişde vicdani sorumluluk için yazdım bunları kusura bakmayınız.Üzgünüm. üzüldüm.
Efsune arkadaşım sana cevabını aslında çok güzel bir şekilde vermiş. bence de keşke yazmasaydın , sen hiç kimseden sorumlu olmadığın gibi bize de akıl verme safhasında değilsin . burada bizler çok şeyleri aşmış durumdayız , sadece kendini mi inançlı zannediyorsun bizim inançlarımız yok mu zannediyorsun , inan bizim senden çok inancımız ve vicdanımız var . Bizim yaşadıklarımızı yaşamadan bunu anlayamazsın . Ben inanıyorum ki anne olmanın kutsallığı o kadar büyük ki , bizim gibi güçlü kadınlar senden ve senin gibi çok kadından daha çok anne , daha çok kadın ve sizin olamayacağınız kadar çok inançlıyız . Burada yaşadığımız senin anlayamayacağın kadar zor ve belki senin kaldıramayacağın kadar ağır o yüzden bizi bu sözlerinle ne yıkabilirsin ne üzebilirsin , bundan dolayıdır ki arkadaşım sen işine bak ..... Kusura bakma ama asıl ben senin için üzüldüm ...