Embriyolar cok kaliteli olmazsa sorumluluk bize mi ait yoksa merkezemi sonucta kalitesiz olsada donasyon gerceklesiyor mu.

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı , çok şükür sonunda endometrium 10 mm olmuş veeee perşembe transferim var çarşamba gecesi İspanya yolcusuyuz :))) Fasülyemizi sonunda almaya gidiyoruz :)))) İnşallah bir sorun çıkmaz .

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı , çok şükür sonunda endometrium 10 mm olmuş veeee perşembe transferim var çarşamba gecesi İspanya yolcusuyuz :))) Fasülyemizi sonunda almaya gidiyoruz :)))) İnşallah bir sorun çıkmaz .

güle güle gitt anishacim endometrium kalinligi cok iyi geriye rahat ve sakin olmak kaliyor sanirim

Son düzenleme:

harika :)) mutlulukla sonuçlansın emekler umutlar boşa gitmesin
bilginisa nın düşüncesi harika.
düşün ki sen başka bir merkeze gidiyorsun orada harika bir ilaçla şimdiye kadar olmayanı yapacaklar ve bu ilaç sana iyi gelecek hamile kalacaksın.
yeni bir hayat başlayacak senin için. herşey harika bol şanslar....

bilginisa bol şansssssss!!!umarım güzel haberlerini alırız ki alacağız diye düşünüyorum pozitifliğin buradan hissedilebiliyor :)
hepimiz aynı durumdayız senin yine ailen biliyormuş benim eşimle ikimizden başka kimse bilmiyor :)))sen berk beyin hastasıydın değilmi en güncel bilgileri senden alacağız diye düşünüyorum ücreti ne kadar öncelikle bunu sormak istiyorum bizde sizin gibi temiz bir pansiyon ayarlayıp orada kalmayı düşünüyoruz eğer memnunsan kaldığın pansiyonun adını ve telefonunu bana verebilirmisin rica etsem...birde kaç yaşındaydın normal yolla adet görebiliyormuydun bana doktorum transferden çnce 3-5 ay cyclo diye ilaç verdi şuanda onu kullanıyorum sende kullandınmı b şeklilde ilaç bu arada ben 29 yaşındayım
güzel haberlerini bekliyorum allah emeklerini boşa cıkarmasın bol şansssssss

Nilcim ben doğuşa gidiyorum. ücret 4500 dü biz pazarlık yaptık düşürdük. size tavsiyem ordan bir doktor burayı arayıpda yönlendirmesin . anladığım kadarıyla arayıp reerans olan doktorda pay istiyor.
pansiyonumdan oldukça memnunum daha sonra bilgilerini veririm elbette. ulaşım, konaklama yeme içme gibi şeyleri kendim ayarladığım için ddaha hesaplı oluyor.
ben 35 yaşımdayım erken menopazdaydım. yıllarca cyglo kullandım . tedavimden bir süre önce bırakmıştım sonra doktorum 2 ay adet görmemi istedi sonrasında bu transfer için olan ilaçlara başladım .. duanı eksik etme arkadaşım.. bende herkese dua ediyorum sürekli..

şans hepimizden yana olsun :)

anishacım ay çok sevindim. bak ben sana diyorum rahat ol herşey yolunda gidecek.
ve bugün kontrolumu oldum 11 milimdeyim çok şükür. Perşembe transferim olacak benimde. ay ne güzel seninle aynı gün. bebişlerimiz kanka olacak :)

burdaki dokturum çok sıcak çok tatlı uzun uzun muhabbet ettik. bana diyorki "ne güzel pozitifsin hiç gergin değilsin bu başarıyı artıracak"
çok güzel şeyler hissediyorum . inanıyorum ki herşey rast gidecek. duamdasın arkadaşım

şans hepimizden yanaaaaaa :))

anishacım ay çok sevindim. bak ben sana diyorum rahat ol herşey yolunda gidecek.
ve bugün kontrolumu oldum 11 milimdeyim çok şükür. Perşembe transferim olacak benimde. ay ne güzel seninle aynı gün. bebişlerimiz kanka olacak :)

burdaki dokturum çok sıcak çok tatlı uzun uzun muhabbet ettik. bana diyorki "ne güzel pozitifsin hiç gergin değilsin bu başarıyı artıracak"
çok güzel şeyler hissediyorum . inanıyorum ki herşey rast gidecek. duamdasın arkadaşım

senin enerjini taaaa buradan hissettim. gerçekten mükemmelsin.
mutluluk hormanlarını çok pozitif etkileyecek bişey. sonuç sevindirici olacak inşallah. bol şanslar diliyorum..

Embriyo resmini hücre sayısını kaç embriyo transfer edildiğini yazılı veren kurum ciddi çalışıyor demektir

Canim sen Rahim kalinligini olcturmek istiyorum diyosun doktorda o olcuyor ve ultrasan kagindinda veriyor .

Evet hemen soyluyor doltorlar Ben üc gun once olcturdum cok ince dedi haplara ara vermistim tekrar hormon destegi almam gerekiyormus östrojen seviyesi az olunca rahiimde incelmis

şans hepimizden yanaaaaaa :))

bende senin adına çok sevindim , evet aynı gün transferimiz olacak ne güzel , bu akşam kullandığım ilaçla birlikte progestan'a başlayacağım inşallah hepimizin emekleri boşa çıkmaz , emekleri de geçtim o yarım kalan umutlar hayaller yok mu en kötüsü de o . Bugün doktor çok güzel 10 mm olmuş deyince sanki hamilesin demiş gibi sevindim demek ki onu duyunca nasıl olucam :))) testlerimiz de aynı gün olacak inşallah aynı transfer olup aynı gün güzel haberleri alırız arkadaşım :))) şans bizimle tüm arkadaşlarla olsun ...

Canim ben berk beyde daha once bir kez denedim maalesef olmadi simdi kismetse ikinci icin gicem umarim bu son olur. Biz.. on gorusmeye gitmemistik telefonla rahatlikla gorusup her seyi sorabiliyorsun. Samimi bir insan berk bey canim .nacizane fikrim on gorusmeye Gerek yok bulundugun yerde iyi bir doktor bulup tahlilerini yaptirman yeterli olur .tabi kendini nasil iyi hissedeceksen o sekilde yap .deneyimlerime gore gitmek ve telefonla. Konusmak arasinda Cok fark olmuycaktir

tress cok sagol canim...madem sen berk beye gittin..cok rica ediyorum bir kac sorum var:
siz karar verdikten sonra kac hafta/ay sonra donasyon bulundu?
size embyro veren bayan hakkinda mesela ne bilgidler verdiler?
birde kac yumurta olustu mesela, yani bu ikinci kez yaptirdiginda en azindan dondurulmus embyronur varmi?
simdiden cok cok tesekkür ediyorum.

Doktor progestana başlattı vajinal yoldan kullanılıyormuş ama ben bir türlü beceremiyorum bunu :( ben yerleştirene kadar patlıyor akıp gidiyor napıcam bilmiyorum :(

Allah korusun...ne aci sey..

arkadaslar, kibris da daha cok ukrainede, russyadan donorler oluyormus..sizde öyle birsey duydunuzmu? yumurtalari veren bayanlarin uyrugundan bir bilginiz varmi?

O zaman bebek Ukrayna yada Rusya'dan donöre benzerse eşime benzemiş derim ben de :) Tabi kumral olursa bana benzemiş derim de ya esmer olursa.EYVAH :))

hey allahım daha önce kullanmadın mı bu türlerden :) bende bugün aynısına başladım bir süre gezinmemek gerekiyor akıp gidiyor :)

Back
X