bir başkasının spermiyle hamile kalıp onu doğurmak (ki eşleriniz bunu nasıl kabul ediyor anlamıyorum), onu içinizde büyütüp doğuruyorsunuz, ve çok sevdiğiniz eşinizle alakası yok çocuğun,
yada bir başkasının yumurtasıyla hamile hamile kalıyorsunuz ve yine o çocuk sizin genlerinizi taşımıyor!!!
İnaçlarınızı bilemem ama islam dininin asla izin vermediği olaylar bunlar,
Dinimizin izin vermediği bir olayında muhakkak mantıklı bir açıklaması vardır, düşünsenize donörü bilmiyorsun, yıllar sonra donörler arttıkça ve bu işlemler arttıkça kardeşin kardeşle evlenme ihtimalide var, siz şu an bu işler için zemine bir tohum atıyorsunuz ve zaman geçtikçe kardeşin kardeşle evlenme ihtimalini (ve daha başka sakıncalı evlilikler) arttırmış olacaksınız ki dini inancınız farklı olsa bile bu durum diğer dinlerde yine sakıncalıdır.
Kendinizin evlat duygusunu tatmanız için geleceğide bir nebze! tehlikeye atmış gibi geliyorsunuz, sizi itham için değişde vicdani sorumluluk için yazdım bunları kusura bakmayınız.Üzgünüm. üzüldüm.
bizler yillarca emek verip, servetlerimizi harcayan, yillarca bu karari düsünerek adim atan insanlariz bir evlat sahibi olmak icin.........bende dinime bagli bir insanim, diyceksinki ozaman neden yumurta nakli yapmayi düsünüyorsun...Allah zaten kismet etmzese yine olmaz, Allah o cana can vermezse yine gelismez diyorum...biliyormusun ben yumurta nakli ile ilgili arastirmadan önce, yillarca kac kez tüp bebegi deneyip, 30.000 EUro dan fazla harcamis emek vermis insanim..yani disardan yargilamak insanlari cok ama cok kolay........elbette bizde isteriz kendi genlerimizi tasiyan cocugumuz olsun...ama nafile. bende hayatta hic düsünemezdim bir gün böyle yollara basvuracagimizi ama insan neyle hayatta karsilasacagini bilemiyor iste........