bir başkasının spermiyle hamile kalıp onu doğurmak (ki eşleriniz bunu nasıl kabul ediyor anlamıyorum), onu içinizde büyütüp doğuruyorsunuz, ve çok sevdiğiniz eşinizle alakası yok çocuğun,
yada bir başkasının yumurtasıyla hamile hamile kalıyorsunuz ve yine o çocuk sizin genlerinizi taşımıyor!!!
İnaçlarınızı bilemem ama islam dininin asla izin vermediği olaylar bunlar,
Dinimizin izin vermediği bir olayında muhakkak mantıklı bir açıklaması vardır, düşünsenize donörü bilmiyorsun, yıllar sonra donörler arttıkça ve bu işlemler arttıkça kardeşin kardeşle evlenme ihtimalide var, siz şu an bu işler için zemine bir tohum atıyorsunuz ve zaman geçtikçe kardeşin kardeşle evlenme ihtimalini (ve daha başka sakıncalı evlilikler) arttırmış olacaksınız ki dini inancınız farklı olsa bile bu durum diğer dinlerde yine sakıncalıdır.
Kendinizin evlat duygusunu tatmanız için geleceğide bir nebze! tehlikeye atmış gibi geliyorsunuz, sizi itham için değişde vicdani sorumluluk için yazdım bunları kusura bakmayınız.Üzgünüm. üzüldüm.

bizler yillarca emek verip, servetlerimizi harcayan, yillarca bu karari düsünerek adim atan insanlariz bir evlat sahibi olmak icin.........bende dinime bagli bir insanim, diyceksinki ozaman neden yumurta nakli yapmayi düsünüyorsun...Allah zaten kismet etmzese yine olmaz, Allah o cana can vermezse yine gelismez diyorum...biliyormusun ben yumurta nakli ile ilgili arastirmadan önce, yillarca kac kez tüp bebegi deneyip, 30.000 EUro dan fazla harcamis emek vermis insanim..yani disardan yargilamak insanlari cok ama cok kolay........elbette bizde isteriz kendi genlerimizi tasiyan cocugumuz olsun...ama nafile. bende hayatta hic düsünemezdim bir gün böyle yollara basvuracagimizi ama insan neyle hayatta karsilasacagini bilemiyor iste........

hiç bişey sorma.
benin senin dediğine bayıldım. oraya gidicem bi ilaç verecekler ve hamile kalacağım dedin ya. inan bu düşünce harika.
bundan başka hiçbişey düşünme ve kimseyle paylaşma. gördüğün gibi toplumun çoğu at gözlüklü sadece kendi gördüğü kadar sanıyor herşeyi.
sen çok pozitifsin böyle kal. tatildesin ve muhteşem tatilde hamile kalacaksın.
hiç bişeyle uğraşma sorupta alacağın bir cevap belki canını sıkacak. orada teslim olmaktan başka çeremiz yok ne derlerse ona inanmak kaçınılmaz.
bu yüzden bırak sezenin dediği gibi hayat bildiği gibi gelsin....

atsnn canımsın ya ne güzel yüreğimi okumuşsun.. gerçekten tatil yapmaya gelmiş gibiyiz.. havanın güzel olması ve olabildiince gezmek iyi geliyor. sanki tedaviye değil de tatile gelmişiz. karı koca ne rahatız :)

bebeğim boşver ya gerçekten hiç okumaya bile değmeyen bir iletiymiş onun ki. ayrıca merak edip sayfasına baktım. oda bebek sahibi olmaya çalışan biriymiş pes dedim ..

bebeğim boşver ya gerçekten hiç okumaya bile değmeyen bir iletiymiş onun ki. ayrıca merak edip sayfasına baktım. oda bebek sahibi olmaya çalışan biriymiş pes dedim ..

haklisin bilginsia canim..birden okuyunca duramadim...ne bileyim iste...insan üzülüyor böyle durumlari okuyunca...zaten hepimizin dedigi gibi, bizlerin durumunu yasamayan anlayamaz...ates sadece düstügü yeri yakar............Allah hepimize insallah en gec 2013 senesinde hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin.............icimizde hepimizin o kadar büyük evlat sevgisi varki..ne güzel bu sevgiyi insanin evladina yürekten inanarak verebilmesi...insallah o günleri bizde yasiycagiz Allah in izniyle...........

Selam arkadaslar,

normalde Berk Bey inn merkezinde düsünüyoruz, ama simdi kibris tüp bebek merkezinden, halil ibrahim tekin oldugu merkezden, emaille cevap aldim...bana cok profesyonel geldi internet sayfasi ve cevaplari. acaba aranizda dr. halil ibrahim beyde tedavi gören oldumu? Bahsedebilirseniz sevinirim.

simdiden tesekkür ederim paylastiginiz icin bilgileri

arkadaşlar perşembe günü transferimiz olacak ya. bana donorun fiziksel bilgisi ve nereli olduğuna dair bilgi verildi.
peki başka embriyo ve ya başka neyle ilgili ne sormalıyım.?
aklıma gelmeyen şeyleri hatırlatırsanız sevinirim

bilginisacım ebriyo kalitesini sora bilirsin hatta ben yapmadığım için pişmanım kağıt yada resim şeklinde verebiliyorlarsa bakmak istediğini söyleye bilirsin sonuçta kaliteli ebriyo için oralara gidiyoruz aklıma gelen simdilik bu var dı canım

Son düzenleme:
Bilginisa canım nikini yanlış yazmışım kusura bakma...

olsun canım önemli değil.. bir üstdeki dileklerin benimde gönlümden geçenler.. allahımın kucağında çoktur.. elbetde her birimiz için verdiği kararlar vardır ve sırayla verecektir yüce rabbim..

evet arkadaşım onları sorabilirim embriyoların durumu.. hatırlattığın için teşekkürler

Selam arkadaslar,

normalde Berk Bey inn merkezinde düsünüyoruz, ama simdi kibris tüp bebek merkezinden, halil ibrahim tekin oldugu merkezden, emaille cevap aldim...bana cok profesyonel geldi internet sayfasi ve cevaplari. acaba aranizda dr. halil ibrahim beyde tedavi gören oldumu? Bahsedebilirseniz sevinirim.

simdiden tesekkür ederim paylastiginiz icin bilgileri

bebeğim burda daha önce okuduklarımda halil ibrahim tekine kısaca HİT diyorlar :)
hastanenin oldukça konforlu ve temiz olduğunu okumuştum. ve hitin çok yoğun olduğunu fazla zaman ayırıp bilgi veremediğini falan.
sanırım ordada gebelik elde eden vardı

arkadaşlar bugün kuzenim doğum yaptı .karsı dairemde oturuyor. bebişimiz çok tatlı bu gün sürekli bebişle ve annesi ile meşguldük.. garibime giden kuzenimin sürekli eskisi gibi hayatım olmuycak diye sızlanmasıydı .senelerdir verdiğim mücadeleleri ve sıkıntıları haykırmak geldi içimden keşke ne kadar güzel mucizevi bir sey yasadığını anlaya bilseydiii

hani bazıları diyor ya çoukları çok yaramazlık yapınca "ay çouk isteyenin aklın yok" diye ağızlarına bitane şaplatasım geliyor :)
biz yıllardır uğraşıyoruz.. bari bizlerin yanında dikkatili davransınlar değil mi ama..

sağol bilgi için ben bunu bilmeden yansıtmma yaptığının analizini yapmıştım..
en çok kendis bu işten korkuyor ama karşıyıda ayıplamaktan başka çaresi yok egosunu rahatlatması için..

bilginisa;
herşey rast gitsin dilediğin gibi olsun. sağlıkla mutlulukla ve analı babalı büyüyecek bebekle ile gel..

bebeğim burda daha önce okuduklarımda halil ibrahim tekine kısaca HİT diyorlar :)
hastanenin oldukça konforlu ve temiz olduğunu okumuştum. ve hitin çok yoğun olduğunu fazla zaman ayırıp bilgi veremediğini falan.
sanırım ordada gebelik elde eden vardı

Canim halil Ibrahim tekinde yani hit basarili iyi bir doktor oradada gebelik elde edenler var .fakat hit ön görüsmeye cagiriyor .onu disinda islemler falan hepsinde ayni biiirde doktodan cok hemsirelerle gorusup tedaviyi yurutuyosun diye billiyorum aysevi arkadasim oradada denemisti gecmis sayfalarda gorebilirsin.

Anisha bugün ispanya barselonaya uçuyor.forumdaki ilk ispanya yolcusu. Öncü
Haberlerini bekliyoruz...
Bende bu ay ön görüşmeye gidiyorum aynı doktora.. Ramon aurell bastellos.
Forumda denene ülke sayısı3eçıkıyor.
Kıbrıs yunanistan ve ispanya

Back
X