Yusuf zilan Ben varim dunyada deniycem ikinci olucak sen ne zaman gidiceksin canim
BEN şimdi lucrin vuruldum adet bekliyorum
sen hangi aşamadasın
hastahaneyle ilgili bilgi verirmisin
başka hangi arkadaşlarımız dünya ıvf de yaptırıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yusuf zilan Ben varim dunyada deniycem ikinci olucak sen ne zaman gidiceksin canim
Selam efsune nasılsın sen nerde yaptırdın birde sonuç ne oldu
ben 10 gündür takip ediyorum ama kesik kesik okudum hep aklımda kalmadı.yazarsan kısaca sevinirim.
Canim bence doktoruna sor gitmeden aksilik cikmasin canim umarim hersey yolunda gider hadi bakalim sirada heycanla senden gelecek haberleri bekliyoruz
BEN şimdi lucrin vuruldum adet bekliyorum
sen hangi aşamadasın
hastahaneyle ilgili bilgi verirmisin
başka hangi arkadaşlarımız dünya ıvf de yaptırıyor
kızlar ayın 20 sinde bhcg 70.08 idi hani bugün yine bakıldı 645.8 olmuşşşşşş
ay ne güzel ya 4 günde nerdeyse 6ya katlandı .. harika bir şey bu. doktorum çoğul görünüyor ama şimdi ultrasonu bekleyelim dedi.
Çarşamba ultrasonda kese görmeye gitcem... ay ne mutluyum.
progesteran düşük 9.62. fitil olarak kullandığımı ağızdan alarak devam edicem ve haftada 2 iğne takviyesi..
Özlembarış çok sevindim pozitifine . hadibakalım yüce allahım tamamına erdirsin sağlıkla inşallahhhhh
evettt sıradaki hamişi alalım aramıza :)
Canım sperm donasyonunda pek rahim filmi istemiyorlar. Ama benim sol tarafımda hiç yumurta gözükmediği için memorial hastanesindeki doktorlar yarım rahim olmasından şüphelenip istemişlerdi. Çok şükür sorun çıkmamıştı. Ama sonradan donasyonda bu filmi görmek isteyen de olmadı.rüzgarselin canım sen u donasyon öncesi neler yaptıdın rahim filmi falan çektirdinmii
Sanirim nillll arkadasimizda dunyada deniycek
tress ve yusuf zilan evet bende mart sonunda dünya ıvf berk beyde deneyeceğim benim ilk denemem olucak işallah hepimizin ilk seferinde tutar tress senin ikinci olacak biliyorum ama işallah seninde bu sefer olumlu sonuçlanır allahım isteyen herkeze nasip etsin yaaaaaa
Arkadaslar, Dr. Firdevs hanimin assistaniyla Irem Hanimla yine görüstüm telde...cok heyecanliyim....bir kac güne kadar donörün bilgilerini vericekler.................dogus merkezde 10 bayandan 8i genelde anne olarak dönüyorlar dediler........yani sans bayagi yüksek normal bir tüp bebek deneyimine kadar.......insallah yarabbim bu defa yüzümüze güler..........insallah....... :))
ve insallah bakarsiniz ikiz kismet eder yüce rabbim - yillardir cooook istiyorum - hayirlisiyla, saglikli sekilde iki tane bebis :))) tabii bir tane ye de 1000kere sükür ederim, beni yanlis anlamayin, ama iste herkesin bir hayali varya, benim de hayalim ikiz bebek :))
ALLAH gönlüne göre çifter çifter versin burdaki bekleyen herkese inşallah
SEN hangi aşamadasın
sana baya bi iş düşüyor hatırlarsan baya geçmiş sayfalarda yapalımda şu listeyi kim nerde ne şekil yapmış yeni gelenler öğrensin demiştik ama bi türlü olmamıştı şimdi güzel bi liste oluşacak inşallah benide yazarsın heralde benim test günüm 4 mayıstı o zaman sana bilgilerimi yazmıştım hatta ana sayfada bile gözüküyordu..tekrar vermeme gerek varmı az çok konuşmuştuk seninle bütün bilgilerimi biliyorsun canım sana kolay gelsin fazla kendini de yorma...:)
moon rose canım benim ikizler dr dediğine göre 37. hafta olursa 20 aralık belki daha erken olabilir hiç belli değil......şuan her biri 2 kg olmuşlar 33+4 oldular baya bi büyük karna sahibim....bekliyorum....