sende habersiz bırakma bizi takip ediyoruz. eskiden daha sık geliyormuşsun. ayrıca sezeryandan hiç ama hiç korkma. bi kere bebeğin hiç çekiştirilmeden kızarmadan morarmadan doğuyor. sende zaten bayılıyorsun hiç bişi duymuyorsun. eğer dayanıklı biriysen epidral mi deniyor belden aşağısı uyuşturularak onun daha da rahat olduğunu söyüyorlar. ben genel anestezi ile sezeryan oldum izi belli bile değil. ve iki gün sonra bebeğim kucağım geziyordum. ben dişçide bile acımadığı halde o sesden etkilenip bayılan biriyim bu yüzden epidral istemedim sesleri duyucam hissedicem diye. hiç ama hiç korkma. ayrıca karındaki dikişi korumak iyileştirmek daha kolay eğer altta dikşlerin olursa o daha acı veriyormuş iyileşirken.
merhb atessn zaten dr direk sezeryan önerdi valla geliyorum okuyorum çıkıyorum bazen giriyorum işte ikizler olunca baya bi ağır hamilelik geçiriyorsun 3 ay miğde bulantıları ondan sonra bel bacak kramplar ne bilim işte alıyorsun ilaç falan ama yinede ağrıların oluyor tek gebeliğe göre daha ağır geçiyor onun için hep dinlenmekle geçirdim nasıl olsa belli bi zaman sonra dinlenmeyi mumla arasam bulamıyacağım olsunda boş ver dinlenmekte eksik kalsın 8 .9 seneden sonra çok kıymetli oluyor.....