sende habersiz bırakma bizi takip ediyoruz. eskiden daha sık geliyormuşsun. ayrıca sezeryandan hiç ama hiç korkma. bi kere bebeğin hiç çekiştirilmeden kızarmadan morarmadan doğuyor. sende zaten bayılıyorsun hiç bişi duymuyorsun. eğer dayanıklı biriysen epidral mi deniyor belden aşağısı uyuşturularak onun daha da rahat olduğunu söyüyorlar. ben genel anestezi ile sezeryan oldum izi belli bile değil. ve iki gün sonra bebeğim kucağım geziyordum. ben dişçide bile acımadığı halde o sesden etkilenip bayılan biriyim bu yüzden epidral istemedim sesleri duyucam hissedicem diye. hiç ama hiç korkma. ayrıca karındaki dikişi korumak iyileştirmek daha kolay eğer altta dikşlerin olursa o daha acı veriyormuş iyileşirken.

merhb atessn zaten dr direk sezeryan önerdi valla geliyorum okuyorum çıkıyorum bazen giriyorum işte ikizler olunca baya bi ağır hamilelik geçiriyorsun 3 ay miğde bulantıları ondan sonra bel bacak kramplar ne bilim işte alıyorsun ilaç falan ama yinede ağrıların oluyor tek gebeliğe göre daha ağır geçiyor onun için hep dinlenmekle geçirdim nasıl olsa belli bi zaman sonra dinlenmeyi mumla arasam bulamıyacağım olsunda boş ver dinlenmekte eksik kalsın 8 .9 seneden sonra çok kıymetli oluyor.....

Bu hafta moonrose78 doğum yapacak.!!!!!!!!!!
. Forumun bebek sayısı artıyor...
Sonrayı rowina takip edecek..
Sağlıkla analı babalı büyüyecek bebekler gelsin...
Umutların gerçekleştiğinin kanıtları bu forumdaaaa

Bu hafta moonrose78 doğum yapacak.!!!!!!!!!!
. Forumun bebek sayısı artıyor...
Sonrayı rowina takip edecek..
Sağlıkla analı babalı büyüyecek bebekler gelsin...
Umutların gerçekleştiğinin kanıtları bu forumdaaaa

doğumda adını haykıracam....:)
rumuz:rowina
tedv:yumurta dnsyn
tarh:21.04.2012
test tarihi:4 mayıs
beta hcg:339
ikincisi:989
merkez:kbrıs tp bebek merkz
dr:savaş özyiğit
embriyo sayısı:4
konulan :4
tutan:2
ücret:4500€
hemşire:zeliha hanım
bilmiyorum eksik varmı canım bütün bilgiler bunlar...

ikizler biri kız biri erkekmiydi?

evet atessn biri kız biri erkek allah isteyen herkese versin çok dua ettim ben bire razıydım yeterki olsun diyordum rabbim iki tane gönderdi ne badireler atlattık diğer arkadaşlar bilirler kanamalrdı düşük rikleri allah kimseye yaşatmasın ama korkmayın arkadaşlar bende kese yi görme haftasında kanamam oldu gitti dedim tutacağı varsa tutuyor rabbim yardımcı oluyor....

evet atessn biri kız biri erkek allah isteyen herkese versin çok dua ettim ben bire razıydım yeterki olsun diyordum rabbim iki tane gönderdi ne badireler atlattık diğer arkadaşlar bilirler kanamalrdı düşük rikleri allah kimseye yaşatmasın ama korkmayın arkadaşlar bende kese yi görme haftasında kanamam oldu gitti dedim tutacağı varsa tutuyor rabbim yardımcı oluyor....

TEBRIKLER ROWINA :)) ne güzel.........insallah darisi bana da ve tüm isteyenlere - AMIN :)

Rowina ne güzel ya bir çok şey atlatmana rağmen bebişlerin seninle ve doğuma az kalmış.. maşallah diyorum yeğenlerimize
inşallah sağlıkla doğum yaparsın.. bizde görürüz ve sağlıkla tamamlarız doğuma kadar olan süreci
sende burda umut kaynaklarından birisin..

efsune daha önce geriye dönük okuduklarımdan bir liste yapmaya çalışmıştım buraya aktarıyorum sonrasında takip edemedim eksikler var yinede liste için toplu bir şeyler olması işe yarar.

Rumuz : moonrose78 - Yaş : 34

Sonuç : pozitif

12. gün değeri : 200.57

14. gün değri : 839.00 (15. Gün)

Transfer türü : yumurta

Transfer edilen embriyo sayısı : 4

Tutunan embriyo sayısı : 1

Hangi merkez : Kıbrıs tüp bebek ( Dr. Savaş )

Test Tarihi : 4 Mayıs 2012

Deneme sayısı :
------------------------------------------------------------------------------------

Rumuz : seldaselda - Yaş : 27

Sonuç : Pozitif

12. gün değeri : 326

14. gün değri : 1070

Transfer edilen embriyo sayısı : 3

Tutunan embriyo sayısı : 2

Hangi merkez : HİT

Test Tarihi : 14 Nisan 2012

Deneme sayısı :

------------------------------------------------------------------------------------

Rumuz : selam8 - Yaş : 28

12. gün değeri :

14. gün değri : 685

Transfer türü : sperm

Transfer edilen embriyo sayısı :

Tutunan embriyo sayısı :

Test Tarihi : 24 Nisan 2012

Deneme sayısı :

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rumuz : ördek34 - Yaş : 37

12. gün değeri : 553.6

14. gün değri : 1394.8

Tutunan embriyo sayısı : 2

Test Tarihi : 23 Nisan2012

Deneme sayısı :

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rumuz : nrm34 - Yaş : 31

12. gün değeri : 200.25

14. gün değri : 551.00

Transfer türü :

Tutunan embriyo sayısı :

Test Tarihi :

Deneme sayısı :

-------------------------------------------------------------------------------

Rumuz : Rowina - Yaş : 30

12. gün değeri : 339.48

14. gün değri : 989.00

Tutunan embriyo sayısı : 1

Hangi merkez : Kıbrıs tüp bebek ( Dr. Savaş )

Test Tarihi : 4 Mayıs 2012

Deneme sayısı :

Rumuz : benimdeolacak - Yaş :

Sonuç : kimyasal gebelik

12. gün değeri : 55.4

14. gün değri : 40.2

Test Tarihi : 14 Mayıs 2012

Deneme sayısı :

Rumuz : ses_82 - Yaş :

12. gün değeri : 550

14. gün değri :

Transfer türü :

Tutunan embriyo sayısı :

Hangi merkez :

Test Tarihi : 19 Mayıs 2012

Deneme sayısı :

---------------------------------------------------------------------------------

Rumuz : kiwi - Yaş : 35

Sonuç : Negatif

12. gün değeri :

Transfer edilen embriyo sayısı : 2

Tutunan embriyo sayısı :

Test Tarihi : 24 Mayıs 2012

Deneme sayısı :

Rumuz : Jadex - Yaş : 43

12. gün değeri :

14. gün değri :

Transfer türü :

Tutunan embriyo sayısı :

Hangi merkez : yunanistan

Test Tarihi : 27 Mayıs 2012

Deneme sayısı :

Rumuz : mucizeistiyorum - Yaş : 30

12. gün değeri : 102.62 (11. Gün)

14. gün değri : 225.05 (13. Gün)

Tutunan embriyo sayısı :

Hangi merkez : Doğuş Dr. Şevket)

Test Tarihi : 29 Mayıs

Deneme sayısı :

Rumuz : bebeklerim gelin - Yaş : 37

Sonuç :

12. gün değeri :

14. gün değri :

Transfer türü : sperm

Tutunan embriyo sayısı :

Hangi merkez : Doğuş (Dr. Firdevs)

Test Tarihi : 5 Haziran 2012

Deneme sayısı :

12. gün değeri :

Tutunan embriyo sayısı :

Deneme sayısı :

SlmBerils,

Kücük bir düzeltme yapiyorum.Benim 1.transfer: neg, 2. dondurulmuslarla: positif (1kizim var), 3. transfer:negatif, 4. beklemede (hepsi HIT)
........................

darısı başımıza inşallah bende 9 yıldır özlemi ile yanıyoruz.....
Ilk defa yumurta donasyonu denicem kısmet eder inşallah.......
Sen hangi hastahanede yaptırdın birde yaşın kaç
kaç embriyo verdiler...

12. gün değeri :

Tutunan embriyo sayısı :

Deneme sayısı :

SlmBerils,

Kücük bir düzeltme yapiyorum.Benim 1.transfer: neg, 2. dondurulmuslarla: positif (1kizim var), 3. transfer:negatif, 4. beklemede (hepsi HIT)
.....................

rumuz : Jadex
Yasadigi yer: Almanya
Transfer türü: Yumurta donas.
Yapilan merkezler: Kibris 2 defa Dogus 9 haftalik ikizler ve kanama ile düsükler
Transfer edilen embrio: tercihe göre bana transfer edilen 4 adet
Son yumurta donasyonu: 4 adet 3.günlük embrio+3 adet 6.gün embriyo
Hangi Merkez: Atina
Test: Tutmus ama yeterli olmadigi icin degerim yükselmedi .olumsuz.

NOT: Bir yilda 4 defa yumurta donasyonu denedim .Dinlenip tekrar baska bir AB ülkesine baslamak icin calisma asamasindayim.
Dogal hamilelikle bir tane kizim var.Bizde sorun yok am yasim ilerledigi icin elimi cabuk tutmak gerektigi icin bu yolu sectim.
Bu yolda emegi gecen herkese Allah yardimci olsun diyorum.Bol basarilar dilerim.
Uzunca bir süre isime tekrar dönüyorum vaktim olunca okuyacagim,mikro dönemimde tekrar burdayim.Fazla olmasamda arada gelecegim.
Esenkalin.Sevgiler.
..................

nasılsın???
bu seferki liste güzel oldu derli toplu ellerine sağlık listeyi gönderen yapan arkadaşada teşekkürler...

papatya 40 ın bilgilerinde yanlışlık var gözden kaçmış sanırım....

Anishacım evet bebişlerim 5. haftasına girdi bile ne güzel tamamlamayı nasip etsin allahım.
çarşamba ultrasona gitcem inşallah keseyi görürüz. transferin 20. gününe denk gelmiş oluyor. ve 6.haftanın başı olacak kese ve kaç embriyo tutunduğu görürünür diye düşünüyorum.

aycanala progesterana burdaki doktorum baktı oldukça titiz ve temkinli bir doktor.. iyi oldu bakılıp önlem alınması

rovina yaşananlar dün gibi şimdi ikizler geliyor... tabi neler yaşadın ne korkular heyecanlar atlattın çok şükür hepsi geride kaldı bebeklerini kucaklayınca her şeyi unutacaksın... sağlıkla hayırlısıyla uğurlu gelsin bebişlerin... darısı tüm forum kızlarının başına olsun...

tress sen biraz anlatırmısın acaba donör hakkında bilgi verdilermi acaba birazda aşama aşama ne yaptılar

mesala bazı kan tahlilleri istiyorlar bunları nasıl yaptırdın SGK geçiyormu

ne zaman transfer yapılacak

Canim heycan yapma tedaviye basladiginda hersey tikir tikir isliyor berk bey ve hemsireler herseyi ayrintili anlatiyorlar yani zamanlamayi onlar ayarliyorlar donor hakkinda bana bir cocugu oldugunu universite menu oldugunu 30 yasinda oldugunu soylediler esimle kendi resmimide yollamistim Bize benzeyen kisi bulsunlar diye ilaclarida tarif ediyorlar.en sonda duruma gore doktor kac embriyo koyacagini soyluyor karar veriyorsunuz simdilik bu kadar baska sorulariniz olursa cevaplarim canim

Back
X