Hastanedeyiz arkadaşlar. Bebeğim iyi çok şükür ama düşük tehlikesi varmış. Plasenta aşağıda kalmış. Yarın daha ayrıntılı bakılacak ama sanırım uzun bi süre hastanedeyim. Progestan vuruldu ve serum veriliyor. İnşallah atlatırız. Dualarınız için teşekkürler. Anisha 14+4 günlük hamileyim hiç kanamam olmamıştı. Birdenbire ve çok fazla başladı. Panikledim. İnşallah herşey yolunda gider.

Çok geçmiş olsun canım , bebeğin güçlüymüş ve seni bırakmamış . İnşallahta bırakmayacak hiç moralini bozma. Çok geçmiş olsun

Hastanedeyiz arkadaşlar. Bebeğim iyi çok şükür ama düşük tehlikesi varmış. Plasenta aşağıda kalmış. Yarın daha ayrıntılı bakılacak ama sanırım uzun bi süre hastanedeyim. Progestan vuruldu ve serum veriliyor. İnşallah atlatırız. Dualarınız için teşekkürler. Anisha 14+4 günlük hamileyim hiç kanamam olmamıştı. Birdenbire ve çok fazla başladı. Panikledim. İnşallah herşey yolunda gider.

Iyi olmana cok sevindim ruzgarselin gerekirse bebisler icin hastanede kalmak kalirsin canim gozetim altinda olman senin acindan daha iyi cok gecmis olsunn

BOL BOL dua et bebeklerin sana sımsıkı sarılsın diye
ALLAH seninle beraber olsun.

rüzgarselinciğim geçmiş olsun merak etme, dinlenmen gerekecek sanırım doğuma kadar yatmak zorunda kalacaksın.ama eminimki sağlıkla kucağına alacaksın bu günler geçecek...

Canim tesekkur ederim biz pagsusla gitmistik bide gidis ve donus iki kisi ne kadara maal oldu yazarsan cok mutlu OLURUM malum ona gore parasal ayarlara basladim.bizim gidiş donus 1 milyon tutmustu bana fazla geldi

şu an 328 liraya 2 kişi sabiha gökçen ercan havaalanı olarak uçak bileti var hemde gidiş dönüş. ileri tarihli çok ucuz ama tabii tarih belli değil dimi?*

çok çokkk geçmiş olsun canım kendine cok dikkat et cok şükür bebeklerin ve sende iyimişsiniz bu saatten sonra kendine daha iyi bakmak gerekecek herhalde allah yardımcın olsun..

1 milyon derken anlayamadım?
biz gidişte istanbuldan atatürk havaalaından onur airle gitmiştik 2 kişi 188 tl idi. sabah ilk uçakdı
dönüşte izmire atlas jetle öğleden sonraydı 254 tl ödemiştik 2 kişi..

yani gün gün ve firmeya göre değişiyor..

nerden baksan uçak ulaşımı için 500 tlyi kenara ayırmak gerek

tres bende sizin gibi yapıcam otel ve uçak biletini kendim ayarlıycam hatta daha önce birine sormuştum galiba nerede kaldın kaldığın yerden memnunmusun falan diye bende küçük çaplı bir ön araştırma yapıp gideceğim hava yolunu konaklıyacağım yeri önceden kendim ayarlıyacağım çünkü biraz makul davranmamız gerekiyor ekonomik acıdan daha düğün borçlarımız bitmedi üzerine bu vardır herşeyde bir hayır ne diyelim..

canım ben senin üç kez denediğini bilmiyordum şimdi listede gördüm listeni faydalarını şimdiden görüyoruz. fridevs hanımda genellikle ilk kez gebe kalan çok canım belki daha önce anlatmışsındır ama kısaca neden olmadı biraz anlatırmısın . tekrar düşünüyor musun .fridevs hanımmı olucak tercihin .Allah hepimize yardım etsin güzel sabırlar versin[/QUOTE

Ben üç kez normal tüp denedim. Birincisi negatif(4 iyi kalite embriyo verildi 7 yumurtam vardı). İkincide yine 7 yumurta 3 iyi kalite blast embriyo, 5 haftalık düşük yaptım. Üçüncü dondurulmuş iyi kalite 3 embriyo,negatif. Yaşıma göre yumurta sayımın iyi olduğu söylendi.Üç denemeyi de 1 yıl içinde yaptım,son denemem nisan 2012.... Doktorum istersen yola devam edebilirsin dedi. Doktorum HİT idi. Ki özellikle yaşı ileri kadınlara çok zor yola devam et diyen bir doktordur. Yumurta sayın iyi değilse ve bir şey çıkmayacağına inanıyorsa kesinlikle çok sert tavırlı bir doktor. Boşuna deneme deyip kestirip atıyor.3. negatiften sonra ne önerirsiniz diye sordum; Bana, devam edebilirsin ama ne olacağını bilemeyiz...yumurtalarınız yeterli ve sağlıklı ama tıbbın henüz göremediği şeyler var sağlıklı olmasına rağmen yaşla birlikte yumurtada henüz bilinemeyen defektlerin olduğunu bunun da yumurtanın stoplazmasından kaynaklandığını söyledi...fakat donasyonla sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz dedi. Dilerseniz çekirdek nakli düşünebilirsiniz henüz yeni ama yumurta toplayıp donduralım 1 yıl sonra bu yöntemi deneyebiliriz dedi. Yumurtanın dna taşıyan çekirdeği çıkartılıyor ve genç bir yumurtanın çekirdeği iptal edilip onun stoplazmasının içine yerleştiriliyor... Fakat dna sı bozuk ya da genetik sorun taşıyorsa yumurtanız bu işlem mantıksız.... Bana sağlıklı bir çocuğun var ve ailende genetik hastalık öyküsü yok o nedenle düşünebilirsiniz dedi.

Bütün bu bilgileri ölçüp tartıp, bir ansiklopedi kadar bilgi topladıktan sonra mantığımı kullanıp donasyona karar verdim... Çünkü 1 yıl sonra yaptıracağım çekirdek naklinin garantisi yok... 1 yıl daha gecikmiş olacağım,hem kendim için hem bebeğim için..... Belirsizlik hiç bana göre değil.............. Yumurtalarımdan vazgeçtim dedim...Kolay olmadı elbette;mantığımı kullanırken duygularımın beni kemirip durması ile de başetmeye çalıştım ve çalışıyorum... Ama artık aştım diye düşünüyorum... Son transferimden hemen sonraki günlerde etrafımdaki özürlü insanlardan gözümü kaçırdığımı farkettim,yaşım ileri ya bebeğim özürlü mü olu diye.... olmuyor diye acı çekeceğme ve korkularım olacağına donasyonla benim eğiteceğim yetiştireceğim bir çocuk olsun........
Çıkmak zorundayım canım Firdevsle ilgili bilgi vereceğim.......

rüzgarselin geçmiş olsun canım akşam okudum ne yazacağımı bilemedim bebeğin iyi olmasına çok sevindim yatmak zor olsada sayılı gün gelir geçer yavrunu kucağına alınca her şey unutulur seni seviyoruz kendine iyi bak sen ve bebeğin allaha emenet olun.....

hakkında hayırlısı olsun....
Aynı merkezde yaptırıcaz seninle galiba

kısmetse martta gideceğim ben dünya ıvf berk bey ile deneyeceğim tresste onda deniyecek ayrıca onunla biraz benziyor bizim sorunumuz ikimizde erken menepozdayız hiç tüp bebek yada aşılama gibi birşey kalkışmadan ki olması ımkansız zaten donasyon deniyeceğiz .. umutlarımız emeklerimiz boşa cıkmasın işallah

1 milyon derken anlayamadım?
biz gidişte istanbuldan atatürk havaalaından onur airle gitmiştik 2 kişi 188 tl idi. sabah ilk uçakdı
dönüşte izmire atlas jetle öğleden sonraydı 254 tl ödemiştik 2 kişi..

yani gün gün ve firmeya göre değişiyor..

nerden baksan uçak ulaşımı için 500 tlyi kenara ayırmak gerek

Pardon bilginsa 1000tl demek istemistim yanlis oldu

şu an 328 liraya 2 kişi sabiha gökçen ercan havaalanı olarak uçak bileti var hemde gidiş dönüş. ileri tarihli çok ucuz ama tabii tarih belli değil dimi?*

Atessn canim tarih belli ilk gidisimiz biraz pahali olunca sizlerden bilgi almak istedim.tesekkur ederim

tres bende sizin gibi yapıcam otel ve uçak biletini kendim ayarlıycam hatta daha önce birine sormuştum galiba nerede kaldın kaldığın yerden memnunmusun falan diye bende küçük çaplı bir ön araştırma yapıp gideceğim hava yolunu konaklıyacağım yeri önceden kendim ayarlıyacağım çünkü biraz makul davranmamız gerekiyor ekonomik acıdan daha düğün borçlarımız bitmedi üzerine bu vardır herşeyde bir hayır ne diyelim..

Canim kesinlikle kendin ayarla derim.biz ilk gidisimizde acemilik vardi. Merkezin ayarlamasini istemistik yari yariya daha pahaliya maal oldu.Zaten Donasyon islemi bayaği pahali bir islem .O yuzden ekonomik davranmaliyiz diye dusunuyorum.insallah hepimiz ordan gebe doneriz. AMA kotusunude dusunmek lazim.yani olmazsa şayet para lazim birikim lazim .insallah gerek kalmaz tum bunlara yeniden

Son düzenleme:

canııım çok geçmiş olsun nekadar üzülmüşsündür ama sen üzülmeki bebişinde üzülmesin seni bırakmıcak sakın korkma biz onlar için 9ay yatmaya razıyız biraz sık dişini bugünler geçecek emin ol canım dualarım sizinle

sana baya bi iş düşüyor hatırlarsan baya geçmiş sayfalarda yapalımda şu listeyi kim nerde ne şekil yapmış yeni gelenler öğrensin demiştik ama bi türlü olmamıştı şimdi güzel bi liste oluşacak inşallah benide yazarsın heralde benim test günüm 4 mayıstı o zaman sana bilgilerimi yazmıştım hatta ana sayfada bile gözüküyordu..tekrar vermeme gerek varmı az çok konuşmuştuk seninle bütün bilgilerimi biliyorsun canım sana kolay gelsin fazla kendini de yorma...:)

moon rose canım benim ikizler dr dediğine göre 37. hafta olursa 20 aralık belki daha erken olabilir hiç belli değil......şuan her biri 2 kg olmuşlar 33+4 oldular baya bi büyük karna sahibim....bekliyorum....

merhaba rowina benim paşamda beklerse aynı gün doğum yapıcaz banada doktorum 20 aralık dedi ama bena daha erken olcakmış gibi geliyo 20 aralıkta 38+5 oluyoruz sağlıcakla gelsinlerde erken geç farketmez ama biraz daha kalsın istiyorum oğlumun içimde olması o komik hıçkırıkları sağa sola vurması hoşuma gidiyo aldığımız eşyalarıda görünce doğsun istiyorum böyle karmaşık bi duygu rabbim herkese nasip etsin ..

arkadaşlar kıbrısa biz ilk gidişimizde uçak biletlerini merkez halletti .fakat bize çok pahalı geldi.normalde sizler toplam gidiş dönüş ne kadar odediniz.hangi firmayı tavsiye edersiniz . birde son anda bir sorun olsa bilet iptal mi oluyor lütfeenn yardım arkadaşlarım. bu işi halletmek bana düşücek gibi.eşim merkez ayarlasın diyor .burda okuduğum kadarıyla kendimiz ayarlarsak daha hesaplı oluyormuş.bana bi fikir lütfeenn.

ucakbiletini kendin ayarla cok daha hesaplı oluyor. biz üc kere öyle gitik.tam iki sene de üc kere 2011.2012. arası. artık bana oraları komşu yolu olmuştu.size bol şanslar diliyorum. bana şans gülmedi.hakkınızda herşeyin hayırlısını dilerim. RÜZGARSELİN.sana cok gecmişolsun.

acaba buradakı herkes yumurta donasyonu yaptırdımı... gecmıs cok uzun okuyamadım... normal tup bebege göre sans dahamı yuksek acaba? bırı bana yardımıcı olabılırmı?

Back
X