bana hic bir acıklama yapmadılar.bende onlara olan kırgınlığımdan ne aradım ne sordum.500euro indirim.ben artık kapattım bu defterleri. eğer icinizden birine faydam dokunursa bu beni cok mutlu edicek.aynı şeyleri yaşadık. ben cok bel bağladım bu işlere sonucu böyle oldu.işte beni görün kararınızı ona göre verin. ben yanıldım siz yanılmayın.
Somtik aslında eşini ikna edebilirsin bir kere daha yapmak için .. Çünkü sen zorunlu kapatmışşın bu durumu. Yani isteyerek değil.. Kendin karar vermelisin bu defteri kapatmaya. Çünkü bütün eziyeti çeken kadın. ilaç stress herşey.
Bende bel bağladım ve sonucu aldığımda eğer "negatif olursa" nasıl bir kriz geçiricem bilemiyorum işte bu noktada kendime acımak istemiyorum..Üsteik ben sıfırı tükettim. Bundan sonra ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum bir kere daha denemeliyim yoksa cidden çocuksuz bir kadın olmayı kabul edip hayatımı ona göre mi tanzim etmeliyim. Maddi durumunu bilemiyorum fakat bir kaç merkez daha var bu işleri yapan girit, ispanya falan.. Gerçekten bir kere daha denemeyi istemiyor musun?