Çok teşekkür ederim . Hergün ilk önce sizler sonra kendim için dua ediyorum , inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alacağız bebeklerimizi .

sagol canim, iste gidecegim günümün belli olmasini bekliyorum ...

ne güzel demek donör de hazir...sen ne zaman gidecektin tam olarak??

diyebilirim konuştum demiştim ya ulturason dan sonra belli olabilir demişti.

acaba bir ulturasondan sonra giden varmı yani çabuk gelişiyormu gidişat kalınlık hayırlısıyla çabuk oluşurda hayırlısıyla yola çıkarız.

Zilancım eğer normal adet oluyorsan rahimin kalınlaşmaması gibi bir sorunun yoksa yeterli kalınlığa kısa sürede gelir. Dolayısiyla rahim yeterince kalınlaşmadan seni çağırmazlar endişe etme onlarda rix Almak istemezler sonuçta merkezin başrisinida düşürmek istemezler hadi bakalım heycan başladı sonu güzel bitsin imşallah

Çok teşekkür ederim . Hergün ilk önce sizler sonra kendim için dua ediyorum , inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alacağız bebeklerimizi .

Hayal gibi endiselenmelerin evhamların nasılda endiselenmistik değerin yükselmesse diye ........minik kizin sana sıkı sıkı sarıldı. şimdi mucizen seninle ne olur bu özel anın tadını iliklerine KADAR çıkar Allah tamamına erdirsin senin adına en az kendim gibi mutlu oldum minminiğimize ve kendine iyi bak güzel anne :)

Hayal gibi endiselenmelerin evhamların nasılda endiselenmistik değerin yükselmesse diye ........minik kizin sana sıkı sıkı sarıldı. şimdi mucizen seninle ne olur bu özel anın tadını iliklerine KADAR çıkar Allah tamamına erdirsin senin adına en az kendim gibi mutlu oldum minminiğimize ve kendine iyi bak güzel anne :)

Canım inan farkinda olmadan minik kızın yazmışım inanmıyorumm Allah mı söyletti acabaaaa:)

Canım inan farkinda olmadan minik kızın yazmışım inanmıyorumm Allah mı söyletti acabaaaa:)

ben şimdi ulturason a gidicem ya
bugün onlarla konuştum bu ulturoson gideceğim günü belirleyebilirmiş
sana sormak istediğim ise 3 aşağı 5 yukarı transfer gününü ne zamana denk gelir

kaç ultırason da kalınlaşma oluşur
biraz karışıkmı sordum ne ayyyy git gide tuhaflaşıyorum...

Sorunu anladım zilan Ben üç kez ultrasona gitmiştim sonra kendi doktorum rahim kalınlığının transfere uygun hale geldiğini söyledi 10mm civarındaydı bende bunu merkeze söyldim onlarda tamam dediler ve çağırdılar.umarım. yararlı olmuştur.Ama yani daha erken de kalinlaşabilir

Sorunu anladım zilan Ben üç kez ultrasona gitmiştim sonra kendi doktorum rahim kalınlığının transfere uygun hale geldiğini söyledi 10mm civarındaydı bende bunu merkeze söyldim onlarda tamam dediler ve çağırdılar.umarım. yararlı olmuştur.Ama yani daha erken de kalinlaşabilir

hazırlanmaya zamanın olmuşmuydu
adetinin kaçıncı günüydü?

Theo yazmadigi icin,sanirim negativ aldi :(( cok umutluydum kendisi icin...yinede hersey Allahin takdiri diyorum, vardir bir hayir...bende hep öyle kendimi teselli ediyordum...Theo sayet bu yazilari okuyorsan, umarim yinede umudunu kaybetmezsin, yinede devam edersin...Allah bir gün bizlerin de yüzüne gülecektir umarim........

benim durumuma gelince..heyecanliyiyim cok, bugün en son yasmin hapini kullaniyorum, sanirim cumartesi pazar kanamam basliycak ve ondan sonra adetin ya 10. yada 12. günü bizi kibrisa cagiracaklar...insallah burdan ucak bileti bulabiliriz diye düsünüyorum. almanyadan gittigimiz icin, önce istanbul veya ankara sonrada devam ercana..aranizda bilen varmi, hangi ic hatlarla gidebiliriz türk hava yollari ve onur havayollari haric? türk havayollari genelde cok pahali oluyor..

hepinize güzel bir gün diliyorum....

Umuda yolculuk başlamış bebekcim az kalmışsin seninde iyi haberlerini duyucaz inşallah iç hatlarda biz ankaradan Pegasus hava yolları Ile gitmiştik gayer iyiydi.zaten mesafe kısa bir saati bulmuyor canım gelişmelerden haberdar et bizleride

hazırlanmaya zamanın olmuşmuydu
adetinin kaçıncı günüydü?

Zilan anlamadım canım neye zamanım olmuşmuydu .biz tranfer sonrası kalmadık canım 2saat sonra işlerden dolayı dönmüştuk.adet bitiminden itibaren 12,13 gün sonra transfer oluyor. Normali böyledir.fakat benim bazı problemlerden dolayı transferim biraz daha geç oldu.rahim kalınlığının ilk ölçüldüğü gün durum dahada netleşir.

Zilan anlamadım canım neye zamanım olmuşmuydu .biz tranfer sonrası kalmadık canım 2saat sonra işlerden dolayı dönmüştuk.adet bitiminden itibaren 12,13 gün sonra transfer oluyor. Normali böyledir.fakat benim bazı problemlerden dolayı transferim biraz daha geç oldu.rahim kalınlığının ilk ölçüldüğü gün durum dahada netleşir.

Zilan sormayı unuttum adetinin kaçıncı günündesin.

benim durumuma gelince..heyecanliyiyim cok, bugün en son yasmin hapini kullaniyorum, sanirim cumartesi pazar kanamam basliycak ve ondan sonra adetin ya 10. yada 12. günü bizi kibrisa cagiracaklar...insallah burdan ucak bileti bulabiliriz diye düsünüyorum. almanyadan gittigimiz icin, önce istanbul veya ankara sonrada devam ercana..aranizda bilen varmi, hangi ic hatlarla gidebiliriz türk hava yollari ve onur havayollari haric? türk havayollari genelde cok pahali oluyor..

hepinize güzel bir gün diliyorum....

Canım anakara veya istanbuldan gideceksen pegasus veya atlas olabilir... Sitelerine girip uçuşlara bak istersen... Geri sayım başladı yani,hadi hayırlısı........Sevgiler

Evet bir tane bebeğim . Çok şükür duydum sende Pazartesi duyucan öyle güzel bişeyki o ses dünyalara bedel . Allahım herkese nasip etsin .

ben foruma ilk girdiğim zaman sen ve bilginisa hazırlanıyordunuz ve çok merak ediyordum ikinizin sonuçlarını çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)

arkadaşlar ben hiç iyi başlamadım güne dün akşam eşimle konuşurken ben donasyon istemem dedi çok üzüldüm ve saatlerce ağladım birikmiş ve paylaşılmamış duygularım için.hayat o kadar zorki ablamla bile konuşmuyorum bu mevzuyu annemle bile sırf bişey söylicekler tesseli edelim diye daha çok incitirler diye korktuğumdan.o kadar zayıfım ki her söylenen yara lıyo resmen acaba yardım mı alsam?bilemedim 3 yıldır bu sorunla uğraşıyorum ve 10 yıl mücadele eden arkadaşları gerçekten kutluyorum azim ve güçlerini.kimseye bizim çocuğumuz olmadı diyemiyorum dilim varmıyor boğazım düğümleniyo :(o yüzden kimse ile dertleşmiyorum artık sadece burda konuşucam donasyon yapmasamda düşünen biri ve kalbi sizinle atan biri olarak

arkadaşlar ben hiç iyi başlamadım güne dün akşam eşimle konuşurken ben donasyon istemem dedi çok üzüldüm ve saatlerce ağladım birikmiş ve paylaşılmamış duygularım için.hayat o kadar zorki ablamla bile konuşmuyorum bu mevzuyu annemle bile sırf bişey söylicekler tesseli edelim diye daha çok incitirler diye korktuğumdan.o kadar zayıfım ki her söylenen yara lıyo resmen acaba yardım mı alsam?bilemedim 3 yıldır bu sorunla uğraşıyorum ve 10 yıl mücadele eden arkadaşları gerçekten kutluyorum azim ve güçlerini.kimseye bizim çocuğumuz olmadı diyemiyorum dilim varmıyor boğazım düğümleniyo :(o yüzden kimse ile dertleşmiyorum artık sadece burda konuşucam donasyon yapmasamda düşünen biri ve kalbi sizinle atan biri olarak

Canım sizin sadece zamana ihtiyacınız var. Ben eşinin tamam diyeceğine eminim. Sadece zaman. Bırak önce içine sindirsin. Sen de bu arada yardım al. Ben son denememden önce aldım ve gerçekten çok iyi geldi. tavsiye ederim. Ben sadece çocuk konusuna yoğunlaşmıştım ve çok yıpranmıştım. Son denemeden önce işe girdim, psikoloğa gittim, yeni bir ev aldık ve hep onunla ilgilendim. Uzun bir süre düşünmedim. Ve son denememde psikolojik olarak çok iyiydim. bu aralar eşinin üstüne gitme bırak kafasında tartsın bu olayı. Sen de başka şeyler bul. Önce biraz yaralarınız kapansın. Yaşın da küçük olduğu için biraz beklemek sorun olmayacak. Sen de güzel haber vereceksin bize ama birazcık zaman.

Selam,
İspanyadaki klinik senin konumundaki birrine yani banada aşağıdaki testleri önerdi..
""""""""
1. We need to complete the investigations for the male factor; you can do in Istambul SPERM DNA FRAGMENTATION or FISH in SPERMATOZOA!! That will reassure us that even with egg donation the sperm is ok to proceed!!!!""""""""

Yumurta donasyonunda spermde sorun varsa imsi kullanan bir klinik önemli birde 1 tane sağlıklı denilen spermde gerçekten genetik olarak sağlıklımı?? Bu testler bunu gösteriyor...
Bu testler düzende 500 tl

teşekkürler efsune bu testlerin sonucu çok uzun sürer mi?
aslında benim iş biraz uzayacak galiba. benim en son dr. ontrolümde geçen hafta sol yumurtalığımdaki çikolata kistinin büyüdüğü görüldü 5 cm olmuş. firdevs hn. önce laparoskopi ol dedi bana dün, buradaki drum ise laparoskopiyi yumurta rezerv ve kalitesini azalttığı için hiç önermemişti.ama donasyon yaptıracaksam zaten laparoskopi yapılabilir hehalde.laparoskopi de yaptırısam ondan sonra 2 ay beklemem gerekiyormuş sadece kisti aspirasyon ile küçültem yetmez mi acaba...firdevs hn. a sorucam..

Back
X