sevgili yusufzilan,
kalbimiz ve en iyi dileklerimiz senle....
Hakkına hayırlısı olsun... Unutma sağlıklı olacaksa olsun..
şans senle olsun...

efsune cim sence listeye yusufzilan karşısına
10 yumoş 3 tane 8 hücreli 3tane 10 hücreli
ve transfer 12gün sonra sonuç en az 105 gebe'siniz
listeye yazabilecekmiyiz hı nedersin?

inşallah zilancim o listede adımız yazacak.tek fark senin gebeliğin benden önce olucak dünya ıvf,Ye Benden de selamlar:)

Son düzenleme:
Dünya'ya ve Kıbrıs'a selam olsun yusufzilanın arkasından geliyoruz heyt.... :))) Unutmadan transfer sonrası iyice dinlen!

Bilginisa şok oldum umarım herşey yolundadır. Tez zamanda bize güzel haber verirsin inşallah! Yalnız bu nasıl iş anlamadım. Şöyle bir donasyonla hamile kalıp ta başından sonuna kadar rahat geçiren var mı Allahaşkına söylesin çünkü sitede okuduğum herkeste şu veya bu şekilde bir problem oluyor. Donasyondan değil ama sonrasından korkar oldum yaptırmadan.

Canım gebelikte tüm vücudun değişiyor, gelişiyor. Gebelik esnasında bir takım sorunlar da çıkabiliyor. Olacak diye bir şey yok tabii ki. Mesela benim durumum ilk gebeliklerde pek rastlanmayan bir durum ama oldu işte. Burada hamile kalıp sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alan bir sürü insan var. En son selam8 ve moonrose un bebişleri oldu mesela. Donasyonun normal tüp bebekten Farkı yok ki. Lütfen kendini böyle şartlama. Seninki çok güzel geçecek inşallah.

Arkadaslar, 21 gün dogum kontrol hapi kullandiktan sonra normal sartlarda kanama ne zaman geliyor? ben 2-3 gün sonra biliyordum ama hala kanamam yok. merak ediyorum, üzülüyorum cünkü kanama geldikten sonra donör üm de igneleriyle basliycakti...

Bebek bu konuda en sağlıklı bilgiyi doktorundan alabilirsin. Ara sor için rahatlasın canım.

Canım doğuşta hamile kaldığın için sana birşey sormak istiyorum.Ben ilk denememi dünyada yapmıştim spermleri büyütme yöntemini gerek görürsek yapiyoruz demişti berk bey doğuştaki iki doktorada sordum herharükarda ımcs kullanıyoruz dediler.şimdi hangisi doğru anlamadim.birisi mutlaka siz söylemesenizde kullaniyoruz diyor.Berk bey ise gerek olursa kullanıyoruz dedi. Yani bizden madem extra para almiyorlarsa başarıyıda artırıyorsa o zaman neden merkezler yapmiyor.yani birbirlerinden çok ta farklı davranıcaklarını sanmıyorum.o zaman ya hepsi gerek olunca yapiyor yada yapılması gerektiği halde her doktor yapmiyor.biraz karışık oldu sanırım canım ama kafam çok karıştı lütfen bana bu konu hakkinda yardımcı olur musun

Canım aslında bilgim olmayan bir konu bu. Bizimki sperm donasyonu ve dondurulmuş spermin hangi yöntemle elendiğini sormamıştım. Ama doğuş başarı oranını arttırmak için herkese bu yöntemi kullanıyor olabilir. Böyle bir teknolojileri varsa, tüm donasyonlarda kullanmaları da mantıklı. Ben firdevs hanıma çok güveniyorum yalan söyleyeceğini sanmam. Ama sen hangisini seçersen seç özel olarak bu yöntemi istediğini belirtirsen yaparlar. Yani dünya da yapıp ben ımcs istiyorum diye belirtirsen yaparlar. Eğer berk bey i istiyorsan konuş. Fark almadan imcs kullansınlar.

Canım gebelikte tüm vücudun değişiyor, gelişiyor. Gebelik esnasında bir takım sorunlar da çıkabiliyor. Olacak diye bir şey yok tabii ki. Mesela benim durumum ilk gebeliklerde pek rastlanmayan bir durum ama oldu işte. Burada hamile kalıp sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alan bir sürü insan var. En son selam8 ve moonrose un bebişleri oldu mesela. Donasyonun normal tüp bebekten Farkı yok ki. Lütfen kendini böyle şartlama. Seninki çok güzel geçecek inşallah.

Durugen bir de şu var. Ben bu son denememde çok rahattım. Olursa olur olmazsa da napayım modundaydım. Ama pozitifi aldıktan sonra aynı rahatlığı koruyamadım. Sürekli acaba bebeğim iyi mi diye endişeleniyordum. İlk üç ayımda ne kanamam oldu ne de mide bulantım. Bir tek migrenim vardı ama sonuçta risk teşkil edecek birşey değildi. Verilen randevu tarihinden hep önce gidip panikle bebeğim iyi mi diyordum. Şimdi yatarken düşünüyorum da belki de ben çağırdım bunu. Bir yerde okumuştum endişe negatif dua gibidir diye. Mümkün olduğu kadar rahat olmak lazım. Belki ben çağırdım belki de annelik içgüdüsüyle hissetmiştim bilemiyorum. Ama tek tavsiye edebileceğim şey; rahatlamaya çalışın.

içine ferah tut lütfen başından beri pozitif enerjin cok yüksekti bunu kaybetme olurmu allahım hakkında hayırlısını nasip etsin işallah iyi düşün iyii olsun bilginisacım..

ben yeni gördüm gittiğini kalbim ve dualarım seninle işallah olumlu haberlerini bekliyoruz biz aynı merkezde transfer olucaz tres06-ben ve sen o yuzden en ince ayrıntısına kadar detayları dinlemek istiyorum senden allaha emanet ol...

sperm donosyonu ve hite yaptırmıştın kuzum guzel bır hamılelık geçiıyordun yavrunuda kucagınan almışsın çook sevindim HERSEY gonlunuze gore olsun melek anne..

Arkadaslar, 21 gün dogum kontrol hapi kullandiktan sonra normal sartlarda kanama ne zaman geliyor? ben 2-3 gün sonra biliyordum ama hala kanamam yok. merak ediyorum, üzülüyorum cünkü kanama geldikten sonra donör üm de igneleriyle basliycakti...

Canım önceki ay bende doğum kontrol hapı kullanmıştım ve 4 gün sonra adet olmuştum. Stres yapma daha donasyon yaptıracaksın sakin ol olursun.

bugün kontrolüm vardı kalp atışına bakılacaktı.
sabahtan gittim idrara çok yoğun sıkışmadım ama yinede biraz sıkışıktım.
doktorum ultrasonla baktı sıkışık değilsin tahlil sonuçları çıkınca bakalım dedi.
öğleden sonra betahcg sonucu 18856.0- progesteran 40 çıktı.
ultrasonda aşağıdan baktı epey bi oyalandı sonunda "canlılık belirtisi göremiyorum" dedi. düşük tehlikesi varmış. kalp atışını görmeyi umuyorduk. çarşamba hcg tekrarıyla ultrasonda tekrar bakacak.

ödüm çatlıyor arkadaşlar bebeğim yaşıyor olsun.. ters olmasın hiç bir şey ya.. alt üst oldum..
dua edin nolur...

Canım seni merak ediyoruz.İnşallah sen ve bebeğin iyisinizdir.

allah yardımcın olsun.
senin kalimero çok şakacı galiba
inşallah öyle olsun.
tüm kalbimle diliyorum sonu mutlu olsun

bol şanslar diliyorum.
sorunsuz kolayca olsun bebeğin sonuna kadar güzel olsun herşey inşallah
sakin ol rahat ol zamanı gelmiştir artık. güzel olacak inan.

allah yardımcın olsun.
senin kalimero çok şakacı galiba
inşallah öyle olsun.
tüm kalbimle diliyorum sonu mutlu olsun

Sevgili forumdaşlar ne olur çok sevinip çok üzülmeyin.. Sarkaç gibi aşırı uçlarda olmayalım..bu çok yorucu...

Ben hep çok çok sevinmekten korkarım hem temkinliyimdir.
Şu ilk üç ay da daha relax ve tevekküllü olmalı diyorum.
Dinimizde nasıl aşırılığa yer yoksa bunu uygulamalıyız çünkü çok saevinince kayıp etmek ölüm oluyor oysa herşey bizim için..

Bilginisa allah seni ve bebeğini korusun..
Ama ne varlığa sevin ne yokluğa yerin tevekkül diyorum..

Rüzgarselin senin için uzun bir mail yazmıştım server koptu ve herşey uçtu:(((((

Senin için reframing öneriyorum.. Gerçeğini yeniden tanımlama..
Yani durum değişmesede suni olmayan yapıcı bir yaklaşım öneriyorum..
Sürecini kabul et. Sorunlara karşı HACIYATMAZ OL..
Yani gelen sorunları karşılayarak üstesinden gelecek gücü kaygıya harcama..sorun gelsin sen eğil bükül sorunu çöz ve üzerinden akıp geçsin.. Neden sorun beni buldu diye düşünmek ÇOK BOŞ..
Kaygını eşinle konuş ve boşalt. Sürekli kaygı üretiyorsan yardım al..
Sürekli yatmak Zor ama bu süreçte bu sadece bir merhale...

Son düzenleme:
canım senin hazırlık sürecini tedavi dönemini hep okudum o kadar pozitif ve rahattın ki ve bence bunun gebe kalmada çok önemi var aynı şey bebeği korumak için de gerekli olumlu düşün inşallah üstesinden geleceksin belki küçük olduğu için zayıf sesi duyamamış olabilir hem b hcg de çok yüksek bence üzülme kendine iyi bak

başka bir doktora gittim 2 farklı ultrasona girdim
6 haftalık kese görünüyor ama içinde fetus yok...

kaldım öylece..
yarın kendi doktoruma yine gitcem hcg tekrar bakılcak katlaması gerekiyordu..
sabah beri harap oldum ağlamaktan....

Back
X