Bebek şimdiden yerini ayırt ateşşsn haklı yılın en kalabalık ve otellerin de dolu olabileceği zamanda gidiyorsun otelin yakın yada uzak olması çok önemli değil zaten 1 gün gidiyormuşsun onu da taksiyle gidip gelirsin. Kışlık bir otel olmasına dikkat et. Sevgiler

Arkadaslar,

tesekkür ederim......simdi ucusumuzu ve otelimizi ayarladik..yerler gercekten dogru dürüst kalmamisti, korktum bulamiycagiz diye...ama nitekim daha önce tarih gitmeye mecbur kaldik...9 gün kibris da olucagiz........27 Aralik ucuyoruz........5. Ocak dönecegiz.......artik biz tatil yapmaya gidiyoruz diye düsünüyoruz :))

ama gercekten bazen birden tuhaf oluyorum..ben ne yapiyorum diye :) icimde bir heyecan, biraz korku, bir sevinc, biraz tedirginlik..hepsi var iste...........sizlere isterseniz ordan zaman zaman haber veririm gelismlerden gittikten sonra...hayirlisi artik........bu yola girdik gidececegiz artik...hakkimizdan hepimizin hayirlisi.......

Otelimizi de ayarladik - oscar otelde kalicagiz...sizlerden de o zaman orda olan varmi :)

bugün kontrolüm vardı kalp atışına bakılacaktı.
sabahtan gittim idrara çok yoğun sıkışmadım ama yinede biraz sıkışıktım.
doktorum ultrasonla baktı sıkışık değilsin tahlil sonuçları çıkınca bakalım dedi.
öğleden sonra betahcg sonucu 18856.0- progesteran 40 çıktı.
ultrasonda aşağıdan baktı epey bi oyalandı sonunda "canlılık belirtisi göremiyorum" dedi. düşük tehlikesi varmış. kalp atışını görmeyi umuyorduk. çarşamba hcg tekrarıyla ultrasonda tekrar bakacak.

ödüm çatlıyor arkadaşlar bebeğim yaşıyor olsun.. ters olmasın hiç bir şey ya.. alt üst oldum..
dua edin nolur...

Bilginisa ,

Lütfen harap etme kendini , Önce senin sağlığın önemli :-(
Ben biraz geç okudum bu yazıyı inşallah herşey yoluna girmiştir.
Hamilelik uzun ve meşakkatli bir yolculuk.. Önce sukunet ve sabır..

Hakkında herşeyin hayırlısı arkadaşım

birde anlamadığım şey embriyo transfer edildiğinde 2 haftalık sayılıyor. benim transfer olalı 5.5 hafta oldu yani 7+5 gebeyim.
benim doktor ultrasona göre hesapladığında 1 hafta eksik görüyor. diğeride bugün 6 haftalık kese olduğunu söyledi.
ortada kocaman gariplikler var.. dolu olan kese nasıl boş görünüyor anlamıyorum
Allahım beni sınıyor diyorum..

kendimi zor topladım, komşularım ailem , eşim beni rahatlatmak için bi karşımda takla atmadıkları kaldı.

yarın inşallah iyi haberler alırım..

birde anlamadığım şey embriyo transfer edildiğinde 2 haftalık sayılıyor. benim transfer olalı 5.5 hafta oldu yani 7+5 gebeyim.
benim doktor ultrasona göre hesapladığında 1 hafta eksik görüyor. diğeride bugün 6 haftalık kese olduğunu söyledi.
ortada kocaman gariplikler var.. dolu olan kese nasıl boş görünüyor anlamıyorum
Allahım beni sınıyor diyorum..

kendimi zor topladım, komşularım ailem , eşim beni rahatlatmak için bi karşımda takla atmadıkları kaldı.

yarın inşallah iyi haberler alırım..

Herkesin gebeliği çeşitlilik gösteriyr hayatım. Transferde 2 haftalık ama rahme yerleştiğinde normal sürece giriyor.. diye biliyorum.
Kafanı bunlarla karıştırma, internetten de araştırıp moralini iyice bozma lütfen..
Relax.. yarın haber bekliyorm ..

Kullandığım ilaçlara rağmen bir haftadır gelmeyen adetim nihayet teşrif ettiler.hayır böyle gecikince erken menepoz olan Bennnn utanmasam eczaneden prediktör alıp hamile olduğumu sanıcaktımmmmmmmm.bir şeyi çok istemek aklı ve mantığı devre dışı bırakıyormuş meğer:(böylle bir mucize olsa Allahımm

inan insanın kafası karışıyor bir taraf diyor ki iste inan olmuş gibi davran sevin karamsarlığa kaygıya kapılma o zaman çekersin iyi şeyleri..
diğer taraf herşey olabilir diye düşün fazla sevinme fazla üzülme.
duygularla oynaya oynaya bir hal olduk.

bu kişisel kişilere göre değişen bişey mi acaba?
kim kendine ne iyi geliyor kendisi mi keşfedecek?
yoksa o an ne hissediyorsa en içten en derin onu mu yaşayacak.

yani diyoruz ki birbirimize üzülme rahat ol kaygılanma vs. demek kolay da yapmaya mı çalışmalı bunları yoksa his neyse onu mu yaşamalı ??
çıkamadım içinden ben????????????

Sevgili atessn aslında tek bir doğru olmadığını ne güzel özetlemişsin..

Bu yüzlerce adımı olan bir süreç ve her adımı için denen yazılan diğer adımında gerekmeyebiliyor.. Spontan olmak en iyisi..
Transferden sonra hamileymiş gibi imajinasyon çok önemli. Ama pozitif değer çıktıktan sonraki 3 ay içinde çok şey olailiyor ve kaygı işe yaramıyor...
Yapıcı kaygı ve yıkıcı kaygı var. İlacını zamanında alıp almadığın kaygısı yapıcı ama ya embryo şöyleyse böyleyse sadece yıkıcı bir iç ses..
Doktorda bir bulgu bulunamdan ve kesinleşmeden korkmak ise takıntılı olmak..
Anlayacağın durum değişken ve zor. Sen kendini dinle ve kendin için gerekeni yap.. Bu iş terzilikm gibi herkesin elbisesi ayrı dikiliyor..

Kullandığım ilaçlara rağmen bir haftadır gelmeyen adetim nihayet teşrif ettiler.hayır böyle gecikince erken menepoz olan Bennnn utanmasam eczaneden prediktör alıp hamile olduğumu sanıcaktımmmmmmmm.bir şeyi çok istemek aklı ve mantığı devre dışı bırakıyormuş meğer:(böylle bir mucize olsa Allahımm

tres06:(aynı olayı gecen iki ayda bende yaşadım ben erken menepozda olduğumu bildiğim halde utanmadan gittim eczanaeden gebelik testi aldım ve tam 3 kez yaptım ama sonuç negatif umut işte keşkeeee keşkkeee bizler içinde mucize olsa o kadar cok isterdim ki bunu

Canım umarım bebeğini görebilmişsindir.inan senin iyi haberini almak Beni çok mutlu edicek.olumsuz. şeyler kendi başıma gelmiş giibi korku ve üzüntüleri Bende yaşıyorum.seni güzel haberlerini bekliyoruzzz

anisha nerelerdesin bayadır yazılarını falan görmüyorum merak ettim seni nasıl geçiyor hamilelik sürecin iyimisin ?

merhaba , eşim bilgisayar ve telefonu radyasyon yayıyor diye yasakladığı için pekgiremiyorum ama hergün en az bir kere mutlaka telefondan girip okuyorum yazılanları . şimdilik hamilelik iyi gidiyor yarın tam 8 hafta dolacak , hayırlısıyla 3 ayı bir geçirsek rahat bir nefes alacağım . ama aklım hep bilginisa da onun için dua ediyorum ve en az onun kadar üzüldüm , transferimiz onunla aynı gün olmuştu ve değerleri hep en başından beri benden çok çok daha iyiydi hiç anlamadım doktoru nasıl böyle bişey söyledi .

birde bu aralar başdönmesi ve mide bulantılarım başladı o biraz beni zorluyor sadece .

kalbi durmuş... o yüzden yaşam belirtisi vermiyormuş.
hcg tekrarı yapıldı düşüş var..

kurtajla alınacak
tahmin edeceğiniz gibi perişanım...

kurtajla alınacak

Bilginisa çok üzüldüm. Gerçekten. Nasıl teselli edeceğimi de bilemiyorum. Allah yardımcın olsun. En kısa sürede toparlanıp yine forumun neşesi, umudu olmanı diliyorum. Yanındayız ve dualarımdasın.

Sana ne desek şu anda acın hafiflemiycek biliyorum.şu an yaşadığın şeyin tarifi yok.ama herşeyin sonu da deyil Allah eşine ve sana sağlık versin.toparlanınca neden böyle olduğunu araştırıp ona göre hayatına yönver canım.Ama ne olur herşey bitmiş gibi düşünme umudunu elden birakma yanındayız.

kurtajla alınacak

Bilginisa şu anda söyleyeceklerim sana hiç bir şey ifade etmeyecek ama lütfen metanetli ol.Tabiat kendini temizler.Hiç sakat doğmuş kedi yoktur bilir misin? Çünkü sakat doğan kediyi annesi yer..

Kalbinin durmuş olması bebeğin normal olmadığını göstergesi..

Yeni hamile arkadaşım 5.5 aylık bebeğin beyinciğinin gelişmediğini öğrendi ..
Yani sapstik..

Lütfen metanetli ol. Tekrar deneyebilirsin..

Arkadaşım herşey bizler için..

çok üzgünüm gerçekten nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum...hayırlısı böyleymiş demekki bilginisacım her şerde bir hayır vardır umarım en yakın zamanda kendini toparlarsın...

canım üzülür insan tabi zor bir durum ama Allah kaldıramayacağımız yük vermesin ben bu forumdaki herkesin çok güçlü olduğuna inanıyorum.bu sorunu da her bünye kaldırmaz o yüzden üstesinden geleceğine canı gönülden inanıyorum inşallah bir daha böyle birşey yaşamazsın erken dönemde ki kayıpların iyileşme süreci daha kısa oluyor hem kayıpların hepsi anomaliden kaynaklanıyor o yüzden sıkma canını. gönlünü ferah tut canım dualarım seninle

bilginisacığım aynı şeyi defalarca yaşayan biriyim...donasyonla 12.gün tahlil sonucum 450 çıktığı halde yine ve yine kalbi durmuştu...3 kere aynı şeyi yaşadım.acını çok iyi biliyorum.yılmak yok,üzül ,ağla, acını sonuna kadar yaşa...sonra tekrar toparlan ve devam et..

seni hiç tanımasamda o gün sevinçten inan ağlamıştım.
ve inan şimdi yine üzüntüden ağlıyorum :(
allahtan sana sabır ve dayanma gücü diliyorum. yeniden yeşeren umut diliyorum canım

Back
X