Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün kontrolüm vardı kalp atışına bakılacaktı.
sabahtan gittim idrara çok yoğun sıkışmadım ama yinede biraz sıkışıktım.
doktorum ultrasonla baktı sıkışık değilsin tahlil sonuçları çıkınca bakalım dedi.
öğleden sonra betahcg sonucu 18856.0- progesteran 40 çıktı.
ultrasonda aşağıdan baktı epey bi oyalandı sonunda "canlılık belirtisi göremiyorum" dedi. düşük tehlikesi varmış. kalp atışını görmeyi umuyorduk. çarşamba hcg tekrarıyla ultrasonda tekrar bakacak.
ödüm çatlıyor arkadaşlar bebeğim yaşıyor olsun.. ters olmasın hiç bir şey ya.. alt üst oldum..
dua edin nolur...
birde anlamadığım şey embriyo transfer edildiğinde 2 haftalık sayılıyor. benim transfer olalı 5.5 hafta oldu yani 7+5 gebeyim.
benim doktor ultrasona göre hesapladığında 1 hafta eksik görüyor. diğeride bugün 6 haftalık kese olduğunu söyledi.
ortada kocaman gariplikler var.. dolu olan kese nasıl boş görünüyor anlamıyorum
Allahım beni sınıyor diyorum..
kendimi zor topladım, komşularım ailem , eşim beni rahatlatmak için bi karşımda takla atmadıkları kaldı.
yarın inşallah iyi haberler alırım..
inan insanın kafası karışıyor bir taraf diyor ki iste inan olmuş gibi davran sevin karamsarlığa kaygıya kapılma o zaman çekersin iyi şeyleri..
diğer taraf herşey olabilir diye düşün fazla sevinme fazla üzülme.
duygularla oynaya oynaya bir hal olduk.
bu kişisel kişilere göre değişen bişey mi acaba?
kim kendine ne iyi geliyor kendisi mi keşfedecek?
yoksa o an ne hissediyorsa en içten en derin onu mu yaşayacak.
yani diyoruz ki birbirimize üzülme rahat ol kaygılanma vs. demek kolay da yapmaya mı çalışmalı bunları yoksa his neyse onu mu yaşamalı ??
çıkamadım içinden ben????????????
Kullandığım ilaçlara rağmen bir haftadır gelmeyen adetim nihayet teşrif ettiler.hayır böyle gecikince erken menepoz olan Bennnn utanmasam eczaneden prediktör alıp hamile olduğumu sanıcaktımmmmmmmm.bir şeyi çok istemek aklı ve mantığı devre dışı bırakıyormuş meğerböylle bir mucize olsa Allahımm
anisha nerelerdesin bayadır yazılarını falan görmüyorum merak ettim seni nasıl geçiyor hamilelik sürecin iyimisin ?
kalbi durmuş... o yüzden yaşam belirtisi vermiyormuş.
hcg tekrarı yapıldı düşüş var..
kurtajla alınacak
tahmin edeceğiniz gibi perişanım...
kalbi durmuş... o yüzden yaşam belirtisi vermiyormuş.
hcg tekrarı yapıldı düşüş var..
kurtajla alınacak
tahmin edeceğiniz gibi perişanım...