kalbi durmuş... O yüzden yaşam belirtisi vermiyormuş.
Hcg tekrarı yapıldı düşüş var..

Kurtajla alınacak
tahmin edeceğiniz gibi perişanım...

biliyorum ben ne söylesem boş gelicek ama lütfen her şer de hayır vardır
allaha dua et hayırlı bir evlat daha nasip edicek inşallah
inan canım sıkıldı ne diyeceğimi bilemiyorum.

canım umarım bebeğini görebilmişsindir.inan senin iyi haberini almak beni çok mutlu edicek.olumsuz. şeyler kendi başıma gelmiş giibi korku ve üzüntüleri bende yaşıyorum.seni güzel haberlerini bekliyoruzzz

bende burda üşüttüm ya
bir ateş geliyor bir üşüme sorma yataktan kalkamadım
bugün biraz daha iyiyim yemek yiyemiyorum.

Tres06 bu arada 7 yumurtadan ı'si döllenmiş yarın tekrar haber vericekler ya heyecanlıyım
bugün zor geçti gelişimiyle ilgili telefonu beklerken nihayet aradılar bunu söylediler.
Dualarınızı eksik etmeyin.

Aysevi fbli rüzgarselin bilgisa aycansa nill35 bebek theo aklıma daha gelmeyen isimler kızlar hepinizden allah razı olsun.allaha emanet olun.

Canım gayet güzel önemli olan embriyolarının kaliteli olması kendini transfere kadar toplamaya çalış zilancım bu arada birşey sormak istiyorum spermlerde ımcs yöntemi kullandımı berk bey. kaçıncı gün embriyosu olucak canım.Sana acil şifalar diliyorum.güzel haberlerini bekliyoruz.....

Anisha transferin en son adetinden kaç gün sonra olmuştu . Rahim kalınlığiın kaçtı canım cevabini bekliyorum kendine iyi bakk

canim ne desek sana simdi bos geliyor...........acin cok büyük...cok ama cok üzgünüm, sok oldum burda....ama en büyük soku tabii sen yasiyorsun..acilarini da yasa, agla, icine atma, ama yinede umudunu yikma......bende bu sene mayis ayinda 6. haftalarda bebegimi kaybettim, nihayet ilk kez hayatimda hamile kalmistim ve maalesef kaybettim, demek istedigim ne acilar yasadigini cok iyi anlayabiliyorum......ben ilk günler sadece agladim, yeri geldi bagira bagira evde yanlizken agladim. neden neden diye soguladim...ama belirli zaman sonra insan düsünüyorki, saglikli degilmisski, kismet degilmisski olmadi diye..derler ya herseye bir hayir var diye...insan ne kadar da anlam veremzse bile maaelesef öyle..senin icin en hayirlisi demek böyleymis.
ama biz ne desek bos.......acini da yasiycaksin, agliycaksin da..ama ne olur umudunu yikma...Allah sana ve esine sabir versin.............

Sevgili bilginisa Umarım tez zamanda kalben ruhen bedenen ve zihnen daha güzel günlere erişirsin. Seni yanındayız arkadaşım sevgiyle kucaklıyoruz seni...

Çok üzüldüm Bilginisa.Keşke elimde sihirli bir değnek olsa ve senin için zamanı acını unutabileceğin zamana kadar ilerletebilsem. Allah sana ve eşine sabır versin.

Bilginisa merhaba canım, çok geçmiş olsun, şuan ne desek boş, acınıda sonuna kadar yaşayacaksın, ama bu yolda ilerlerken ben de dahil birçoğumuzun başına gelen bir durum, maalesef bizim gibi zorlu mücadele verenlerin ortak kaderi bebeğimizi yada bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alana kadar hep diken üstündeyiz, sevinmeye korkuyoruz.hergün her an kaybetme korkusu ile sahip olmanın verdiği müthiş ama karmakaraşık duygularla mücadele ediyoruz.
Bu nedenle mücadeleye devam etmeni gönülden istiyorum, zaman sadece birazcık zaman diyorum.

Kızlar merak ediyorum 5.gün transfer edilen kişiler kimler
bana yazarmısınız.
Sonuçları ne oldu merak ediyorum.
Burdan cevaplarsanız.sevinirim.

Yusufzilan merhaba canım,
benimde 5. gün transferi , toplamda 7 yumurta döllendi, 5. güne 3 adet embriyo transferi yapıldı , şuan 16 haftalık ikizlerime hamileyim.

Nasıl başlayacağımı bilemedim....üzgünüm çok.....Kelimelerle oynamanın anlamı yok,hepsi kifayetsiz! Ama senin pozitif ve güçlü bir insan olduğunu zannediyorum,bunun üstesinden geleceksin.... Ruhuna ve bedenine zaman tanı ve devam et...elbette olacak,yeter ki sen iste.......... O bildiğimiz pozitif enerjini gelecek güzel günlere odakla....Seninleyiz..........

Yusufzilan yurt dışında okuduğum sitelerde yüksek gebelik oranları elde edildiğini duydum. Ama spermin kalitesine vb nedenlere de bağlı olduğundan bazen 4 edilenlerde de tutmayabiliyor veya 2 tane transer edilenlerin üçüz olduğu bile olabiliyormuş. İkiz oranı yüksek olduğunu duydum. Başarılar canım tüm izlenimlerini bizlerle paylaş olur mu çoook sevgiler:)

www.advancedfertility.com/blastocystpregrancyrates.htm
Burada hamilelik ve çoğul gebelik olasılıkları 3. ve 5. gün transferi kimlere uygulanmalı en çok kaç tane transfer edilmeli ikiz üçüz yüzdelerine falan yer verilmiş beğendim. Kısaca 35 yaş altı 1, 35-40 2, 40 üstü 3 tane 5. gün transferi 40 yaş üstü için en fazla 5 tane 3. gün transferi tavsiye edilmiş.

Back
X