evet bugun 1 gun gecti bile arkadaslar gonderdiginiz moral mesajlarinizi hepsini okudum.sağolun ALLAH RAZİ OLSUN SİZDEN. KISMETSE 3 tane 5.gün blast aldım.
monnres78 ay çok mutlu oldum senin adina güle güle büyüt darisi basimiza
bilginsa sen benim ilham kaynağımsın ben de senin için dua ediyorum.
efsune gelelim sana bence sen doktor ile konusurken bende oradaydim transferden çıkmıştım bu doktor ile süper bir karar verdiğinin farkını görüceksin canım.
tres06 sana nekadar çok tesekkur etsem azdir gece gundüz fark etmez hemen dönüyorsun sağol ha unutma dan gerçekten hepimiz cok şanslıyız.

Yusufzilan bebişlerin hayırlı olsun. Pozitif haberini bekliyoruz :)

Merhaba bu yolda devam eden arkadaslarim,

Savas bey le 2. denememizde pozitif sonuc aldim cok sukur. 1. denemede cok ince eleyip sik dokudum. Yok donorun ozellikleri 3 defa donur degistirdim. yok Kibris ta transferden sonra otelde kalma suresinin uzun oldukca pozitip alma sonucumun artacagini dusunmem. Kurler yapmak .. 1 hafta kaldim.

2. deneme de bulundugum sehirde tup bebek prof. ne hic bir sikayatim yokken hatta rahim flimi yeni cektirmisken histereskopi oldum. Rahim duvarini cizdirdim. Rhimde kanlanmada akiskanlik yetersiz oldugunu dusununce, Dr. ek testler istedi. Trombofili panel testinde mtfrh hete. cikti. Sadece bu bilgiyle Agustos ayinda 2. deneme icin yineden basladim. Savas Bey e sadece ilk donor olmasin dedim. Ve saglikli bir donur olmasinda israrci oldum. Donor hakkinda hic bir bilgim yok. Yasi, uyrugu, ozellikleri dahil hic bir ama hic bir bilgim yok.Bilgi almamak benim tercihimdi. Soyle dusundum. Ne kadar ince eleyip tedirgin olursam oyle olmasin boyle olsun dersem Allah razi olmuyor.Olumsuzluk beni birakmiyor.

Ayrica maddi anlamda da yipranmamak icin tedbir aldim. Cunku bu ozlem nedeniyle 2. de Allah nasip etmezse 3. yu denemek icin ..
2 denemem arasi sadece 4 aydi. Yasim 37 . Esim spem verme isini yarim gunde ucakla gidip gelerek halletti. Dolayisi ile otel parasi odemedik. Bende 3 gun sonra taransfer gunu yalniz gittim. Transferin 2. gunu dondum. Otel icin sadece tek kisi oldugum icin 250 tl odedim.

Cok sukur iyiyim. ilk 3 ay progestron igne kulladim. Cok yagli ve agri yapan igne. Halen igne yerlerim dun vurulmus gibi agriyor. 12-17 hafta arasi jel kullandim. Ayrica her gun kan sulandirici igne kullaniyorum.Karnim gerildigi ve sertlikler buyudugu icin 2 haftadir bacagimdan vurmaya basladim.

Kisaca Anne olmak icin herseye katlanmak zorundayiz. Hamile kalmak herseyin bittigi anlamina gelmiyor. Saglikli ve risksiz gebelik gecirmek ayrica saglikli bir cocuk sahibi olmak hepimizin duasi olmali. Benim riskim olmadi cok sukur ama , zor bir donemden gectim ve geciyorum. Yatarak ve oturarak gunum geciyor. Isten ucretsiz izin aldim. Dualar ediyorum' hepinize . Bilginisaya ins. yeniden 2.ciyi deneyecek. Ruzgarselin ins ( aramizda 1 hafta ondan buyuk oldugim icin ) saglikla kucagini kizini alacak. Bu arada ben bebegimin cinsiyetini dr. ma sormadim. Bu konudada eger ogrenmek istersem yada su olsun bu olsun gibi kaygilar tasirsam ( butun akrabalar cinsiyet nedir telefonlari acti, gereken cevabi verdim :) zorluklar yasayacagimi bilinc altim soyluyor. Bu nedenle doguma 3 hafta kala ins. dr ma soracagim. Doktorum yine yazimin basinda belirttigim beni histereskopi yapan doktor. Dr dan cok memnunum. Hem tup bebek prof. hemde tup bebek tedavisini yaptigi yuzlerce hastasi var. Tavsiyem doktarlarini siradan spontan gebelik takibi yapan dr olarak secmemeleri. Bizim islem tamamen tup bebek islemi. Transferden once rahim kalinligindan tutun gebelik suresince tup bebek tedavisi kapsaminda uzman dr tarafindan takip edilmeli. Donasyonla gebelik orani yuksuk ama eve saglikli bebek goturme orani en yuksek % 50 ve altinda oldugunu dusunuyorum.

Simdilik bu kadar . Burdan yazmasam da haftada 1 okuyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Rowina dan ins guzel haberleri aliriz.

Merhaba selale; bebişin hayırlı olsun. Forum bebekleri çoğalıyor ne güzel. Allah tamamına erdirsin. Benim de trombofili pozitif ve clexane iğne kullanıyorum. Ama çok şükür ki hiç morarma ya da beze olmadı şimdiye kadar. Cildin mi çok hassas acaba? İlacı verirken biraz acı oluyor ama ilacı çok yavaş verirsen fazla birşey hissetmiyorsun. Bir de öncesinde soğuk kompres yap istersen. Ben yapmıyorum ama çok işe yaradığını duymuştum. Peşpeşe doğurur, foruma umıt oluruz inşallah :) Allah hepimize nasip etsin.

Merhaba bu yolda devam eden arkadaslarim,

Savas bey le 2. denememizde pozitif sonuc aldim cok sukur. 1. denemede cok ince eleyip sik dokudum. Yok donorun ozellikleri 3 defa donur degistirdim. yok Kibris ta transferden sonra otelde kalma suresinin uzun oldukca pozitip alma sonucumun artacagini dusunmem. Kurler yapmak .. 1 hafta kaldim.

2. deneme de bulundugum sehirde tup bebek prof. ne hic bir sikayatim yokken hatta rahim flimi yeni cektirmisken histereskopi oldum. Rahim duvarini cizdirdim. Rhimde kanlanmada akiskanlik yetersiz oldugunu dusununce, Dr. ek testler istedi. Trombofili panel testinde mtfrh hete. cikti. Sadece bu bilgiyle Agustos ayinda 2. deneme icin yineden basladim. Savas Bey e sadece ilk donor olmasin dedim. Ve saglikli bir donur olmasinda israrci oldum. Donor hakkinda hic bir bilgim yok. Yasi, uyrugu, ozellikleri dahil hic bir ama hic bir bilgim yok.Bilgi almamak benim tercihimdi. Soyle dusundum. Ne kadar ince eleyip tedirgin olursam oyle olmasin boyle olsun dersem Allah razi olmuyor.Olumsuzluk beni birakmiyor.

Ayrica maddi anlamda da yipranmamak icin tedbir aldim. Cunku bu ozlem nedeniyle 2. de Allah nasip etmezse 3. yu denemek icin ..
2 denemem arasi sadece 4 aydi. Yasim 37 . Esim spem verme isini yarim gunde ucakla gidip gelerek halletti. Dolayisi ile otel parasi odemedik. Bende 3 gun sonra taransfer gunu yalniz gittim. Transferin 2. gunu dondum. Otel icin sadece tek kisi oldugum icin 250 tl odedim.

Cok sukur iyiyim. ilk 3 ay progestron igne kulladim. Cok yagli ve agri yapan igne. Halen igne yerlerim dun vurulmus gibi agriyor. 12-17 hafta arasi jel kullandim. Ayrica her gun kan sulandirici igne kullaniyorum.Karnim gerildigi ve sertlikler buyudugu icin 2 haftadir bacagimdan vurmaya basladim.

Kisaca Anne olmak icin herseye katlanmak zorundayiz. Hamile kalmak herseyin bittigi anlamina gelmiyor. Saglikli ve risksiz gebelik gecirmek ayrica saglikli bir cocuk sahibi olmak hepimizin duasi olmali. Benim riskim olmadi cok sukur ama , zor bir donemden gectim ve geciyorum. Yatarak ve oturarak gunum geciyor. Isten ucretsiz izin aldim. Dualar ediyorum' hepinize . Bilginisaya ins. yeniden 2.ciyi deneyecek. Ruzgarselin ins ( aramizda 1 hafta ondan buyuk oldugim icin ) saglikla kucagini kizini alacak. Bu arada ben bebegimin cinsiyetini dr. ma sormadim. Bu konudada eger ogrenmek istersem yada su olsun bu olsun gibi kaygilar tasirsam ( butun akrabalar cinsiyet nedir telefonlari acti, gereken cevabi verdim :) zorluklar yasayacagimi bilinc altim soyluyor. Bu nedenle doguma 3 hafta kala ins. dr ma soracagim. Doktorum yine yazimin basinda belirttigim beni histereskopi yapan doktor. Dr dan cok memnunum. Hem tup bebek prof. hemde tup bebek tedavisini yaptigi yuzlerce hastasi var. Tavsiyem doktarlarini siradan spontan gebelik takibi yapan dr olarak secmemeleri. Bizim islem tamamen tup bebek islemi. Transferden once rahim kalinligindan tutun gebelik suresince tup bebek tedavisi kapsaminda uzman dr tarafindan takip edilmeli. Donasyonla gebelik orani yuksuk ama eve saglikli bebek goturme orani en yuksek % 50 ve altinda oldugunu dusunuyorum.

Simdilik bu kadar . Burdan yazmasam da haftada 1 okuyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Rowina dan ins guzel haberleri aliriz.
Merhaba
Öncelikle hayırli ve sağlıklı bir bebeğinin olmasını dilerim. Yalnız donasyonla sağlıklı bebek olma ihtimalinin neden %. 50 olduğunu düşündüğünü merak ettim.zaten doğumum yaklaştıkça bu tür kaygılarım da artmiş durumda ...bende söyle düşünüyorum donasyonda sağlıklı yumurtalar seçilir ve genetik hastalığın olup olmadıgı incelenir bu nedenle doğal gebelikten daha sağlıklı bebekler olacağını düşünüyorum.tabi yinede donor hakkında bilgiye sahip olmadığımızdan ve merkezlerin gercekten donor seciminde titiz davrandıklarından emin olmadığımdan kaygilaniyorum...

evet bugun 1 gun gecti bile arkadaslar gonderdiginiz moral mesajlarinizi hepsini okudum.sağolun ALLAH RAZİ OLSUN SİZDEN. KISMETSE 3 tane 5.gün blast aldım.
efsune gelelim sana bence sen doktor ile konusurken bende oradaydim transferden çıkmıştım bu doktor ile süper bir karar verdiğinin farkını görüceksin canım.
tres06 sana nekadar çok tesekkur etsem azdir gece gundüz fark etmez hemen dönüyorsun sağol ha unutma dan gerçekten hepimiz cok şanslıyız.
Merhaba ;
Arkadasım insallah pozitif sonucunu bizimle paylaşacaksın .heyecanli ve kaygılı 11 gunün kaldı:)

merhaba ; hayırlı uğurlu olsun şimdiden bebeğin:))) kendini yiy hissettiğin anda berk bey ve dünya tüp bebebk merkezi hakkında görüşlerini istiyorum senden birde donör hakkında ne kadar bilgi verdiler merak ediyorum müsahit olduğun bir amandan yazarsan sevinirim ..

lazer epilasyonun sakıncası var mıdır acaba?detaylı araştıramadım bide siteler hep zararsız falan deniyor ama ne kadar güvenilir bilemiyorum sizce sakıncalı mı?ben 3 4 ay sonra tedavi sürecine girebiliriz kararsız kaldım

selale çok tebrik ederim sağlıkla kucağına alırısın inşallah verdiğin bilgiler için teşekkürler.bende fazla irdelemnin endişe ve kaygı tüm vücudumuzda olumsuz etki yaratıyor bide böyle bir konuda ne kadar relax olursak o kadar ii bence.

Yusufzilan hadi canim artik bir tek sonucunu almak kaldi canm izlenimlerini deneyimlerini berk beyle ilgili bizimle bir ara paylaş merak ediyorum birde canim embriyolar hakkinda berk bey yorum yaptimi çook kaliteli iyi falan gibiii....

Surecini forumdan üye olmadan önce takip etmiştim Ben bir şey öğrenmek istiyoorum rahime çiziği transferden ne kadar önce atılmasi getekir yada transfer esnasinda mi çiziliyor bilgilendirirsen çok sevinirim.

Tedavine az kalmiş bence bu esnada lazer epilasyon yaptirma derim az da olsa ışın alıyoruz.yani bunu çok acil deyilse biraz daha erteleyebilirsin diyorum nacizane

Son düzenleme:
lazer epilasyonun sakıncası var mıdır acaba?detaylı araştıramadım bide siteler hep zararsız falan deniyor ama ne kadar güvenilir bilemiyorum sizce sakıncalı mı?ben 3 4 ay sonra tedavi sürecine girebiliriz kararsız kaldım

selale çok tebrik ederim sağlıkla kucağına alırısın inşallah verdiğin bilgiler için teşekkürler.bende fazla irdelemnin endişe ve kaygı tüm vücudumuzda olumsuz etki yaratıyor bide böyle bir konuda ne kadar relax olursak o kadar ii bence.

Merhaba canım ben lazer epiladyon yaptırdım özel bölgeye 8 seans sürdü bir zararının olduğunu düşünmüyorum ...

bebiş olduktan sonra çok fazla giremiyorum. umarım herşey yolundadır. eskiye dönük okumaya vaktim yok. bebişim çok zamanımı alıyor.. allah hepinize nasip etsin inşallah. bugün 26 günlük oldu bebişim. ellerinizden öper :) çok tatlı bir bebek ve sıkı durun herkes bebeği bana benzetiyor:) bilen bilir yumurta donasyonuydu... öyle olduğu halde bugüne kadar bir kişi babasına benzetmedi tıpatıp bana benziyor gerçekten :) sanırım donör bana çok benziyordu... en endişelendiğim konu süt konusuydu hatta papatya40 a hep sordum süt geldimi sorun oldumu diye onda olmamış ama benim sütüm yok :( zaten ilk günden ucu olmadığı için ememedi.. silikon uç kullandım onu da tutmadı pompayla sağıp vereyim dedim gün geçtikçe azaldı.... ilk hafta bebek yeterli beslenemediğinden sarılığı 17 yi geçip fototerapi gördü:( ve sonrasında kilo kaybı da olunca mamaya başladık... bu konuda çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor.. mamayla baya kendine geldi kilo aldı hatta fazla kilo almış doktor fazla dedi:) napsın bebişim aç kaldığı günlerin acısını çıkarıyor...uykusuzluk yorgunluk anne olmamın sevincini gölgede bile bırakamıyor... çok mutluyum. loğusalık sendromunu da atlattım sayılır... her kadın özellikle bu forumda olan her kadın en kısa sürede anne olsun inşallah

Merhaba ,özellikle senin paylaşımlarını heyecanla bekliyorum bebisini sana benzetmelerine çok sevindim ben çok kaygilaniyorum bu aralar...Allah kolaylık versin bebeğini kolaylıkla buyuttursun insallah.

Arkadaslar merhaba ,
Bilginisanın olayından beri foruma giremiyorum o kadar üzüldüm ve etkilendim ki forumu bir türlü açamadım .
Bilginisa canım İnan acını taa kalbimin en derinlerinde hissettim çok etkilendim biz seninle aynı meleklerimizi almıştık sma senin meleğini allahım o kadar seviyormuş ki erkenden yanına çağırdı ama inanıyorum ki en kısa zamanda tekrar kavuşacaksın kalimerona .
Ben iyiyim 9. Haftamızı sürüyoruz 5 Ocak'ta ikinci kontrolümüz olacak bakalım ne gibi değişiklikler var bebişte .

Arkadaslar merhaba ,
Bilginisanın olayından beri foruma giremiyorum o kadar üzüldüm ve etkilendim ki forumu bir türlü açamadım .
Bilginisa canım İnan acını taa kalbimin en derinlerinde hissettim çok etkilendim biz seninle aynı meleklerimizi almıştık sma senin meleğini allahım o kadar seviyormuş ki erkenden yanına çağırdı ama inanıyorum ki en kısa zamanda tekrar kavuşacaksın kalimerona .
Ben iyiyim 9. Haftamızı sürüyoruz 5 Ocak'ta ikinci kontrolümüz olacak bakalım ne gibi değişiklikler var bebişte .

anishacım bende seni merak ediyordum. lütfen foruma girmemezlik etme. ben toparlanma aşamasındayım. kafa dağıtıyorum.
dualarım hep seninle. burdan durumunu yaz ki benimde umudum çoğalsın. sen iyi haberler verdikçe sevineceğim..
inşallah herşeyin yolunda gidecek.
kızın olacağını hissettim birden :)

Toparlanacaksın tabiki canım , kafanı topla dinlen ve hazır olduğunda tekrar dene .
Niyeyse bende hep kızım olacak gibi hissediyorum içimden öyle geliyor ama hayırlısıyla sağlıcakla doğsunda ne olduğu hiç önemli değil . Şu ikinci kontrolüde bir görsek sağlıklı sıhatli olduğunu büyüdüğünü görsek içimiz biraz daha rahatlıycak . Ben her zamanki gibi hala yatma durumundayım haftasonları biraz eşimle dışarı çıkıyoruz hava alıyım diye ama korkuyla gidip geliyorum . Yalnız birkaç gündür inanılmaz mide yanması yasıyorum özellikle akşam yattığımda hani saçlı bebek mide yanması yapar derler ama benimkinin daha ne saçı olacak :)

Son düzenleme:
Yusufzilan, hayirli olsun, 3 tane blast cok güzel!!! Blast da hatta transferden 7 gün sonra bile test yapabilirsin...ama negativ ciksa bile biliyorsun negativ olmayabilir. ne heyecanli günler yasiyorsundur simdi !!! insallah hamile kalirsin canim............!!!

bende bu hafta gidiyorum kibrisa............cok ama cok heyecanliyiz bizde...........

arkadaslar, persembe öglen ucuyoruz kismetse..cok heyecanliyim...insallah hersey iyi gider bir pürüz cikmaz.........5 ocak´a kadar kibris da olucagiz. kisa bir tatlil olarak görüyüroum :) iyide gelicek bizi, cünkü yeni de tasindik evimize, cok yorulduk haftalardir.
ben firdevs hanima gidiyorum...kendisinden cok ama cok memnun kaldim simdiye kadar..assistani irem hanimdanda..2013 insallah hepimize ugurlu gelicek...

kapıp gel arkadaşım tüm transfer edilen bebeklerini ..........düşündüğünden daha iyi geçsin transferin sımsıkı tutsun bebişler.........güzel haberlerini bekliyoruzzz...

Back
X