bir önceki üyeliğimle busayfayı son sayfasına gidemiyorum
efsune sizede öyle oluyormu
mecburen yeniden üyelik yaptım.

transferimin 5.günü efsune senden 5 ocak gidiyosun aliba dünya ıvf ye
hayırlı olur hakkında bende günlerimi bekliyorum.
belim ağrıyor.

BEBEK SANADA HAYIRLI YOLCULUKLAR
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİRDE İNŞALLAH ÇİFTER ÇİFTER GETİRİRSİN BEBEKLERİNİ AMİN

Yusufdeniz bana öyle bir sorun olmadı ama yendien üye olmuşsun iyi;))
Akıntı normal pembe olması iyi ama sürekli değil değilmi??
Bel ağrısı iyiye işaret sonucunu bekliyoruz..

Yusufdeniz bana öyle bir sorun olmadı ama yendien üye olmuşsun iyi;))
Akıntı normal pembe olması iyi ama sürekli değil değilmi??
Bel ağrısı iyiye işaret sonucunu bekliyoruz..

gelmedi
çok az o pembelik fazla değil
teşekkür ederim cevabın için
sen de ayın 5.de gidiyosun galiba
hayırlı olur inşallah ben tercihinin doğru olduğunu hissediyorum.
ALLAH SENİNLE BERABER OLSUN.

benim bugün 5.günüm ben çok açık bir pembelik kayde değer değil ama
sanada sormak istedim sendede oldumu
birde göğslerim sızlıyor acıyor.
ben yeniden üye oldum önceki üyeliğim çöktü sanırım.

canım o belirtiler bendede olmuştu. pembe akıntı hariç..
inşallah Allahın izniyle pozitif alacaksın
kaygı yasak ..

Sevgili jade sana yeni bir konumlanış hissediş ve strateji lazım.
Geçmişteki olumsuz tekrarların esiri gibisin.
İşi almanyayı ve sürecini çok net anlıyorum.
Yaşananlara neden bulmakta zorlanıyorum.
O zman farklı bir açıdan yaklaşalım reframing yapalım..

1. Düşükler ile ilgili mutalaka savunma sistemi testleir yaptırmalısın.
2. Habire denemekten vazgeç.
3. Zaman geçsin zaten geçeceği kadar geçti zorlasanda hiçbirşeyi öne alamıyorsun, biz insan oğlu bu konuda aciziz bunu kabul et.
4. Rahimle ilgili testlerini yaptır.
5. Türkiyede iyi bir jinekoloğa aynı zamanda tüp bebekçi görün.
6. Doğuştan vaz geç.
7. Kıbrıstan bile vazgeçmelisin çünkü çok fazla negatif deneyimle ( yok mikro yok donasyon 7-8kere olmuş)
8. Düşük durumun aydınlanmalı bence...

Sonuçlara göre yer buluruz bak batumu dneeyen var ispanya sana yakın.
Kafanı dağıtmalısın derim.buna yürekte vücutta dayanmaz. Kendine hor davranma lütfen;))
Sevgiyle kal...

merhaba Efsune12;
nasilsin iyimisin? allahim her sey gönlümüzce olsun.
Cok zaman düsündügüm seylere kalem oldun Efsune .
kalpten icten yazidgina eminim.Esimde diyor baska ülkede denemekte fayda var.Ispanya icin bilgi almak isterim .4 yil önce görüstügüm bir klinik vardi 12.000.-€ 14.000.-€ dedi Cook pahali netice ayni islemler..
Anicha Espanyada yapti nasil di acaba?ß geriye dönük okusamda benim soracakalrim daha farkli ??
örnegin bana e-mailden özel bir bilgi verebilirmisin?
Batumu hic düsünmedim .Aklima bile gelmedi ..
Rahimle ilgili testler derken ?? Ne gibi testler örnegin?? cnm??
Düsük durumla ilgili kimse yorum yapamyior stres oldugunu saniyorum..Belkdie bilmedigim - hala duymadigim -okumadigim testler vardir ..
iste Efsune sesiz ciglik ile yazarak bir seyler ögrenebilirmiyim dyie buralardayim.Zaman ayiriyorum arastiriyorum elimden bu kadar gelebilyior.
sevgiyle kal hoscakal.tekrar görüsmek üzere

ben devamlı takip ediyorum eşim çok etkilediğimi ve kafamdan atmam gerektiğni söylüyor çok yazmadım zaten batumu fiyatı için tercih ediyoruz tamamen duygusal bi konu 3500 dolar dediler hemşireyle görüşüyorum doktor merkez nasıl hiç bir fikrim yok açıkçası artık çok takmıyorum olacağı varsa olur dyorum tevekkül halindeyim .gidip görücez diğerinde çok stresliydim rahat olmaya çalışıyorum gidip tatil yapıcam hamile dönücem inşallah sende bebeklerine inşallah tez zamanda kavuşursun.

canım foruma hoşgeldin Batumda fiyat çok uygunmuş acaba sperm donasyonu diyemi yumurta donasyon fiyatı farklımıdır inşallah bu denemede pozitif sonuç alırsın...

Zeeytin evet canim iyi aklinda tutmussun, 18 aralik hastaalndim, 28 burda oldun dediler. 5. gun transferini ozellikle demen lazim!!! Yoksa 3. gun transferi yapiyorlar cunku. Bizde yumurtalar 28. inde toplanip dollenjrse 2 ocak transfer insallah :)) coook heyecanliyim arkadaslar kalbim simdiden pir pir ediyor :))

Tress canim mutlaka sorucagiz dondurulmus embyrolardan olan kaygilarimizi. Esim diyorki onlardan yazili garanti istiycem diye :) sanmiyorum ama yazili versinler. Biz mumkunse embyrologlada baglantiya gececgiz.

Kizlar telefonu kapatiyom simdi. Allah a emanet olun sizde. Biz ancak aksam 20 kibrisdayiz almanyadan once ankara ucuyoz. Seviyorum sizleri :)[/QU
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruuzzzzz

Arkadaslar,
nihayet geldik kibrisa..oscar otelindeyiz..otel iyi temiz. yarin sabah 10.30 bizi dogus merkezinden alicaklar..yarin donörün yumurtalari toplaniyormus..
acikcasi esim ve ben bugün biraz tedirgin olduk..kafamiz karisik...acaba lar yine basladi..yani acaba dogru mu yapiyoruz diye..bilmiyorum anlayabiliyormusunuz...yani süpheler var, yok degil acikcasi...diger yandan belki bu kadar yasadiklarimizdan dolayi normal dir diye düsünüyorum...umarim yarin sabah hastanede firdevs hanimla konustuktan sonra icimiz rahat eder..........

bilmem gidenlerde simdiye kadar bizim gibi hissettimi..belki de yol yorgunlugundan :)

sanirim heyecandan bugün sabaha kadar uyku girmez gözüme............

hepimiz bu işe başlamadan önce o duyguları hissetik inan bebegini içinde hissetmek o kadar guzel onu kapıp gelmen dılegıyle dualarım senınleeeeeeeeeeee

Arkadaslar,
nihayet geldik kibrisa..oscar otelindeyiz..otel iyi temiz. yarin sabah 10.30 bizi dogus merkezinden alicaklar..yarin donörün yumurtalari toplaniyormus..
acikcasi esim ve ben bugün biraz tedirgin olduk..kafamiz karisik...acaba lar yine basladi..yani acaba dogru mu yapiyoruz diye..bilmiyorum anlayabiliyormusunuz...yani süpheler var, yok degil acikcasi...diger yandan belki bu kadar yasadiklarimizdan dolayi normal dir diye düsünüyorum...umarim yarin sabah hastanede firdevs hanimla konustuktan sonra icimiz rahat eder..........

bilmem gidenlerde simdiye kadar bizim gibi hissettimi..belki de yol yorgunlugundan :)

sanirim heyecandan bugün sabaha kadar uyku girmez gözüme............

Bebek aynı şeyler Bende hissetmiştim inan napiyorum Ben nerdeyim burda ne işim var olmuştum ama şundan emin ol doktorla konuşunca hepsi geçiyor.şu an bunları hissediyor olman çok normal canım ummadığımız noktadayiz ve zor şeyler yaşıyoruz.bu gönül yogunluklarıda geçicek canım az kaldı hayırlısı Ile herşey çok güzel geçicek....vee bizlerin içinde bir fidanda sen yeşerticeksin bizleri habersiz bırakma

hepimiz bu işe başlamadan önce o duyguları hissetik inan bebegini içinde hissetmek o kadar guzel onu kapıp gelmen dılegıyle dualarım senınleeeeeeeeeeee

sagol yavrum34..........insallah yarin kendimizi daha iyi hissederiz...bir anlik hatta düsündük yarin hepsini iptal mi etsek diye inan.........ne bileyim iste...belki gece gece geldigimiz icin buralar...bende bilmiyorum neden öyle oldu...yarin konusmamizi cok merak ediyorum firdevs hanimla...insallah icimizi rahatlatir.............

ben sayfaları açamıyordum mesaj yazıyorum göndere basıyordum 1 sayfaya beni geri gönderiyor
acaba neden böyle oluyor bir
bilen varmı?

birde kızlar transferden sonra akıntısı olan varmı hafif pembe
gibi biraz korktum transferin 5.günü

Genelde tutunma kanaması oluyor .bence sen yüksek ihtimal hamilesin. Belirtilerin genelde pozitif sonuç alanlarla aynı tabii Allahın izni Ile..yusufzilan yusuf deniz aynı kişi mi anlamadım

bir önceki üyeliğimle busayfayı son sayfasına gidemiyorum
efsune sizede öyle oluyormu
mecburen yeniden üyelik yaptım.

transferimin 5.günü efsune senden 5 ocak gidiyosun aliba dünya ıvf ye
hayırlı olur hakkında bende günlerimi bekliyorum.
belim ağrıyor.

BEBEK SANADA HAYIRLI YOLCULUKLAR
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİRDE İNŞALLAH ÇİFTER ÇİFTER GETİRİRSİN BEBEKLERİNİ AMİN

sagol canim.........hadi senin icinde hayirlisi...pembe leke geldiyse embyro yerlestigi zaman geliyor diyorlarya..ne zaman test yapacaksin??

Bebek aynı şeyler Bende hissetmiştim inan napiyorum Ben nerdeyim burda ne işim var olmuştum ama şundan emin ol doktorla konuşunca hepsi geçiyor.şu an bunları hissediyor olman çok normal canım ummadığımız noktadayiz ve zor şeyler yaşıyoruz.bu gönül yogunluklarıda geçicek canım az kaldı hayırlısı Ile herşey çok güzel geçicek....vee bizlerin içinde bir fidanda sen yeşerticeksin bizleri habersiz bırakma

tress canim, aynen senin yazdigin gibi........disarda otelin orda dolasiyoruz ve aynisini esime dedim, biz napiyoruz buralarda diye......insallah haklisindir..benimde umudum yarin dr. firdevs hanimla konustuktan sonra daha kararli olmam........

bırak artık kaygılarıda sağlıklı yeğenlerimizi al gel
bol bollll şans arkadaşım.
Bak ne güzel cuma günü hayırlı bir günde başlıyorsun..
dualarım gönlüm seninle tatilin tadını çıkar canım :)

Nasilsin canım bir şey merak ediyorum .seni üzmek istemem .bebegini kaybettikten sonra versa hanımla görüşmen oldumu.verda hanımın düşüncesini merak ediyorum.

Genelde tutunma kanaması oluyor .bence sen yüksek ihtimal hamilesin. Belirtilerin genelde pozitif sonuç alanlarla aynı tabii Allahın izni Ile..yusufzilan yusuf deniz aynı kişi mi anlamadım

değiştirmek zorunda kaldım ya sorma yazıyordum mesajlarımı göremiyordum
sayfaları açamıyordum canım

birde bugün tekrardan takip ediyorum pedi turuncuya çalar bir renk jel ile geri geliyor
çok korktum eşimde bende

ama içimi serin tutmaya çalışıyorum bende 10 günü test yapmayı düşünüyorum.

bilginsa jesamin anisha sizinde belirtilerinizi hangi sayfalarda okuyabilirim yada yazarmısınız?

Canım embriyoların blastosist miydi birde berk bey embriyoların kalitesinden bahsettimi yazmışmıydın hatirlayamadım.bana yazarsan çol sevinirim

Back
X