hosgeldin evine , insallah allahim emeklerini-umutlarini bosa cikarmaz diyorum.eger güclüysen her seye hazirim diyorsan bebek yap ama bence bekle..
bazen cikmiyor.Üzülürsen bebek etkilenebilir.Bende 10 adet test alirim 6.günden itibaren her gün yaparim .kendimi bildigim icin anlarim ne zaman hamileyim ve hic yanilmadim ben keisnlikle..denedigimde hep pozitif cikmistir.5.blast asamsinda 7.gün baslamistim ve cift cizgiyi gördüm hep..insallah sende göreceksin diyorum.
sagol canim.......insallah insallah..o kadar gidip geldik, bu 8. defa Allahim eilmizi bos cevirmez.....
sanrim daha tam hazir degilim test icin..korku var icimde.. 5. blast asamasinda 7. gün cift gördüm derken, yani blastodan 2 gün sonra mi diyorsun yoksa blastodan 7 gün sonrami??
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
5.gün blast idi bende yaklasik 5 gün kadar sonra yapmistim.cok not düsmüstüm ama defterim büroda kaldi aklidma degil hatriladigim kadar evet 5 gün sonraydi ..eve gelince yapmistim.Istersen bekle derim zaten belirtileri göreceksindir burda paylas derim snede analrsin hamile oldugunu .örnegin koku alma duygun keskin olur..memelrinde siskinlik fazlalsir bazende ilactan oluyor.sik idrara cikma - ve kasikalrinda batmalar- belinde agrilar olur..Ev isi yapma skain -sicak dus alma- bunu ndisinda evde rutin iismi ypatim.hatta isimede geri döndüm ..malum ev hali devam ediyor..
bende burda 8 mikro özel yaptirdim Istanbulda memorilde-Medical park kliniginde- 2 ser defa kendi yumilerimle denedim. 5. defada donasyon denedim.Simdi baska bir ülkeyle görüsmelerim var kismetse baslarim.alalhim yardimcimiz olsun..Klinigin donanimli olmasi sart.Donmuslarim vardi ama iletisim dialog ve hastaalrinin doktoruna göre tavir almalari beni baska ülkeye -baska klinige yönlendirdi..
bool boll sanslar dilerim..